Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gaza_mica89
Scris: Thursday, June 30, 2016 2:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/10/2016
Salutare mamici , am si eu nevoie de un sfat , noi avem un pic colici si il linisteam cu espumisan, dar nu ii place deloc gustul si a început sa verse dupa ce il dau ... Ma gandeam sa ii iau bonisan, a incercat cineva , oare ce gust are ?
Pe lânga asta ii dau si protectis pe care le ia bine , dar stiu ca dureaza un pic pana isi fac efectul
corinaalexandra
Scris: Thursday, June 30, 2016 8:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
gaza_mica89 wrote:
Salutare mamici , am si eu nevoie de un sfat , noi avem un pic colici si il linisteam cu espumisan, dar nu ii place deloc gustul si a început sa verse dupa ce il dau ... Ma gandeam sa ii iau bonisan, a incercat cineva , oare ce gust are ?
Pe lânga asta ii dau si protectis pe care le ia bine , dar stiu ca dureaza un pic pana isi fac efectul

Eu i-am mai dat infacol are gust de portocale ras dar ca sfat colicile trec cu timpul si rabdare pupici stiu ca acum e greu dar vei uita.pupici computerlove
corinaalexandra
Scris: Thursday, June 30, 2016 8:23 PM
Nivel

MARIUKA wrote:
Branzica si ou inca nu i.am dat. . Fructele le papa dar nu ii dau in fiecare dimineata ii mai dau iaurt sau biscuiti cu ceai sau gris pt ca se satura de aceleasi pireuri. . Si seara acuma am inceput sa ii dau danonino dar nu in fiecare seara ras si doar cartofu il fac cu furculita pt ca cum da de ceva bucatica de morcov ca mai ramane cateodata de la blender se ineaca si mi.e frica. . Mai bn le fac la blender deocamdata . .ras multumesc pupici computerlove

Mami la 8 luni galbenus ca are fier si e foarte bun si branzica de casa (cu zeama de la lamaie si lapte gras de 3,5).neaparat renunta la danonino uff e naspa pt ei. Ia iaurt simplu ( eu o sa ii dau napolact bio) dar fara danonino contine zahar si tot felul de porcari.fructe in fiecare dimineata ca sunt sanatoase si introdu masa de seara.searapupici
MARIUKA
Scris: Friday, July 1, 2016 9:31 AM
Nivel

Inregistrat: 3/17/2015
Multumesc corina normal e danonino branzica nu iaurt si nu ii dau foarte des si fructe nu pot sa.i dau in fiecare dimi ca nu vrea ieri nu i.am dat d exemplu da o sa.i dau azi pupici tuturor DistanceKiss
MARIUKA
Scris: Friday, July 1, 2016 9:38 AM
Nivel

gaza_mica89 wrote:

Buna mamica eu snt la Viena si mi.a adus cineva espumisan pitica mea nu a avut f tare colici doar f rar o mai durea si pe ea burtica dar dupa jumate d ora dupa ce il dadeam ii trecea. . Si dupa ce mi sa terminat sticluta am avut bonisan la gust e aproape asemanator doar ca e mai dulce. . Dar nu e prea eficient ii trecea mai greu. .dar de espumisan eram f multumita. . Se intampla cateodata sa vomite si pitica mea probabil e prea dulce nu stiu. . .pupici si sa treceti cu bn. .am auzit ca e foarte greu cu colicile eu nu stiu ce sa spun pt ca a mea nu a avut . .dkt ca nah o mai supara si pe ea cateodata pupici DistanceKiss si mie aici in Viena mi.a dat doctorul ei si un fel d supozitori cu mai multe plante dak ii era burtica f tare si era f agitata ii bagam o supozitoare si ii trecea nsh dak in romania sunt ras DistanceKiss
Rocsana
Scris: Friday, July 1, 2016 1:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
gaza_mica89 wrote:

La noi Bonisanul a fost de inceput ,apoi nu si-a mai facut efect(este numai pe baza de plante )si am trecut la Espumisan 100 ,care deocamdata e ok ,stiu ca Bonisanul e mai slab ,poti incerca ceva mai concentrat Colief am auzit ca e f bun dar eu nu am luat ,sper sa va treaca cat mai repede colici .
Noi cred ca avem un puseu ca e tare maraita si ar sta numai la titi si se agita de numa sper sa treaca cat mai repede Lol

Pupici Cheek Kiss
ioana laura
Scris: Friday, July 1, 2016 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2015
Buna mamici. Nu am prea scris dar va urmaresc zilnic. Sunt mamica unei fetite de un an. Referitor la colici noua tare bine nea mers cu gripe baby water. Bonisanul nu nea folosit la nimic,nu isi facea efectul.
Nasmyne
Scris: Friday, July 1, 2016 7:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
Uff colicii astia si pe Lucas il supara de vreo doua zile e atat de agitat si plange...are dureri de burtica si trage parturi, trei saptamani am folosit Espumisan, acum de 3 zile Colief si parca mai rau este...doar la san se calmeaza, mi-e asa mila de el, de s-ar putea sa mi dea mie durerile lui plans Am in casa si Bonnisan dar inca nu i-am dat ii voi da de maine, vedem cum se simte de la el...parca mai bine i-a mers cu Espumisanul...sau poate acum incep colicii sa-si faca aparitia...dar sunt f dezamagita de renumitul Colief, a mai costat si o gramada...dar vad ca nu si face deloc efectul. Abia astept sa treaca perioada asta
Zambila
Scris: Friday, July 1, 2016 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Buna, mamici. Am trecut doar sa va lasam pupici. Buddy1 Love Gossip computerlove
gaza_mica89
Scris: Sunday, July 3, 2016 9:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Mul?umesc de sfaturi mamici Cheek Kiss , i-am luat pana la urma Bonnisan , prima data a fost ok si apoi l-a vomat si pe asta, apoi am luat si apa de marar ( Gripe Baby Water) si fe la asta a vomat , dar vad ca daca ii dau pe stomacul gol nu mai varsa
inna19
Scris: Monday, July 4, 2016 12:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Mariuka si eu imi aduc aminte de tine Hilar . Bine ai revenit printre noi. Cu mancarica intra pe flaveur.ro, sunt rete pe varsta. Renunta la Danone mami si incearca sa-i faci tu iaurtel, sau cauta de capra. Este un producator care are iaurt fff bun, il gasesti in borcanase de sticla ... ufff nu-mi vine acum denumirea ... ! Nici noi nu mancam f mult, nu e musai ... cate un pic, cat are el pofta si chef , inca titi e baza.

Zambila va pupam si noi Cheek Kiss

Gaza mica, noi doar Colief am folosit. La fiecare bebe i se potriveste altceva. Cel mai bun remediu tot tinutul burtica pe burtica ramane. Eu stateam si 2-3 ore nemiscata asa cu el, numai sa fie el linistit ...! Va pupam mami DistanceKiss si muuuuulta rabdare !

Moa nu ai mai trecut de mult pe la nou ... ore cum sunteti, ce face Razvanel ? Cheek Kiss

Ioana-laura DistanceKiss

Va pupacim de la A la Z Cheek Kiss

MARIUKA
Scris: Monday, July 4, 2016 6:36 PM
Nivel

Buna inna ms d sfaturi si eu te tin minte nu e mare dif intre bebei nostrihearts . .danonino nu i.am mai dat dmlt nici nu prea am fost d acord d la inceput. . Dar sa bagat soacra . . Crazy . . .si i.am dat doar d kateva ori. . Pupici tuturor computerlove
Rocsana
Scris: Tuesday, July 5, 2016 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Nasmyne wrote:
Uff colicii astia si pe Lucas il supara de vreo doua zile e atat de agitat si plange...are dureri de burtica si trage parturi, trei saptamani am folosit Espumisan, acum de 3 zile Colief si parca mai rau este...doar la san se calmeaza, mi-e asa mila de el, de s-ar putea sa mi dea mie durerile lui plans Am in casa si Bonnisan dar inca nu i-am dat ii voi da de maine, vedem cum se simte de la el...parca mai bine i-a mers cu Espumisanul...sau poate acum incep colicii sa-si faca aparitia...dar sunt f dezamagita de renumitul Colief, a mai costat si o gramada...dar vad ca nu si face deloc efectul. Abia astept sa treaca perioada asta

Nasmyne,inteleg ca ai reusit cu alaptarea ?Cheek Kiss
ioana laura
Scris: Tuesday, July 5, 2016 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2015
Pacatosi tare colicii astia. Fetita mea no prea avut decat rar. Pupam bebicii sa treaca colicii DistanceKiss

ioana laura attached the following image(s):
img-20160704-wa0001.jpeg

corinaalexandra
Scris: Wednesday, July 6, 2016 2:03 PM
Nivel

Zambila va pupam si noicomputerlove .ce mai faceti???DistanceKiss

Ioana laura
ce fetita mare ai computerlove si frumoasa foc coeur ...cum stati la capitolul dintisori???cand au dat canini cum a fost uff ???pupicicoeur

Nasmyne hmmmm cam asta e perioda lor intensa...si a mea a avut din plin....nimic nu o calma decat timpul....cand au trecut newclap asa ca rabdare si sa dea Dumnezeu sa nu prea aibe ca stiu ce greu e... Pupicicoeur

Mariuka pupiciiiiiCheek Kiss sa nu mai asculti de soacra ras tu stu ce e mai bine pt puiul tau Love

Rocsana ce mai faceti???

Gaza_mica cat are bebe??a vomat in jet sau a regurgitat laptic cu siropel?te pup coeur

Inna iloveyou va pup dulce computerlove coeur Adina il pupa pe Raul si ii trimite imbratisari(ii spune ca a fost cumintica ,chiar daca ieri cand a iesit in parc au venit 3 baieti la eaBig Surprise ,ea tot pe Raul il vrea SimplyLove)

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.