Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
inna19
Scris: Friday, June 17, 2016 3:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Mamici am inceput diversificarea de 2 sapt dar inca nu suntem fanNuImiPasa
In rest suntem bine, ne place sa ne jucam si sa ne uitam la videoclipul "Ratustele mele" si "Nu mi-e frica de bau-bau" Statea in fundic daca il puneam, dar azi in patut s-a pus singur in fundut sa se joace love Hilar Invatam sa mergem in 4 labe si chiar ne deplasam love si sustinem RO la campionatul euro de fotbal Hilar

Ma bucur sa vad ca ne inmultim aici si aveam proaspete mamici coeur . aVa pupacim mamici de pitici Cheek Kiss

Si acum sa ne laudam putin coeur

inna19 attached the following image(s):
20160617_150813-01.jpeg20160617_135918-01.jpeg20160617_135259-02.jpeg20160617_135326-01.jpeg20160617_135725-01.jpeg20160610_120115(0)-01.jpeg

Nasmyne
Scris: Saturday, June 18, 2016 6:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
Salutare mamicute! Azi bebele meu are 23 zile, s-a nascut pe 26 mai 3,600 si 52 cm, nastere naturala, o experienta minunata.
E atat de minunat sa fii mamica, nu m-as mai dezlipi in veci de ingerasul meu, viata mea e mult mai frumoasa acum, chiar daca sunt griji si mai mari, oboseala...stii cui i le dedici.
Singura problema care o am e faptul ca imi doresc tare mult sa-l alaptez exclusiv si sa-i scot definitiv suplimentul, dar mi-e frica ca nu se satura doar cu lapticul meu. A fost obisnuit inca din spital cu supliment si acasa am continuat si eu, am tot cautat la mine in oras un consultant in alaptare dar nu am gasit...a trebuit sa merg in alt oras pt a ma vedea cu unul, m-a ajutat sa am mai multa incredere in mine, mi-a recomandat pastilele Schinduf pt marirea lactatiei si de cateva zile am redus la maxim 90 ml de supliment. Cel mai mult seara este foarte agitat si am impresia ca nu se satura, daca ar fi dupa el ar sta numai la san, adoarme.. ii scot sanul imediat se trezeste si incepe sa planga, intr-o seara am incercat fara supliment si am stat asa pana la 3 dimineata si tot nu-mi adormise, aseara la fel dupa ce a stat 2 ore la san tot nu-mi adormea...dupa 60 ml lapte praf a adormit instant...
Astept sa faca minuni pastilele, sau poate totul e doar in capul meu, sper sa reusesc daca nu asta este...
Va pup pe toate si va doresc sa aveti un weekend minunat!
Zambila
Scris: Saturday, June 18, 2016 11:41 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Nasmyne, e la puseul de 3 saptamani. Mai ai rabdare cu el cateva zile. Lasa-l la san cat vrea. Alimenteaza-te bine, bea multa apa, bere fara alcool. Eu n-am stiut de astea, si inca ma chinui sa ii scot suplimentul. Oricum, de la 10 biberoane cu lp, am ajuns la 3. Restul tzatzi. Stiu ca e greu, ca iti doresti cateva ore de somn ca sa nu pici din picioare, dar poti sa il alaptezi in pat, lateral, si poate adormi si tu langa el.grup
Inna, Bebex e pe val, pare iute ca argintul viu :) computerlove
Nasmyne
Scris: Sunday, June 19, 2016 6:08 AM
Nivel

Nu cred ca este puseul de crestere, pentru ca asa este de cand am iesit din spital, pur si simplu cred ca nu e satul, aseara la fel dupa 60 ml de lapte praf a mai plans putin s a mai foit si dupa a adormit...daca stateam cu sanul ma apuca 3 dimineata....
E greu oricum sa mi pot da seama, daca ar putea sa mi spuna ce nu-i place hmmm ar fi minunat ras
Pun si cateva poze cu printisorul meu Lucas computerlove coeur coeur

Nasmyne attached the following image(s):
image.jpgimage.jpgimage.jpg

Rocsana
Scris: Sunday, June 19, 2016 9:32 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Mamici dragi,am fost vineri la dr.la controlul de 1 luna ,am crescut 4 cm si avem 3750 gr(a pus f bine in ultima saptamana Lol )avem un icter prelungit care acum trece ,dr a zis ca e ok cum papa si sa nu ii fac program sa o las in ritmul ei ca este in grafic si tot ce pot face este sa vad cam cat mananca la 1 masa (sa o cantaresc inainte de masa si dupa cam 2/3 zile sa imi fac o idee )dar e ok si ne vedem la 2 luni la vaccin .Sunteti super mamici ,ce bine mi-au prins sfaturile voastre
Nasmyn
e bine ai venit la mamici,bebe Lucas e super ,sa fie sanatos si sa creasca mare,despre lactatie pot sa te sfatuiesc sa nu renunti si sa il pui cat mai des la san asa ajuti si lactatia ,hidrateaza-te bine si papa satios ,nu renunta ca va fi bn ,e greu la inceput si la mine a fost ,eu lapte am avut dar am avut sfarcurile varza dar m-am muls si i-am dat din sticluta 1 zi pana mi-am mai revenit si acum suntem ok .Cheek Kiss
Inna ce bebe super suporter are Romania majoreta
Mamici pupici tuturor si multumescr Cheek Kiss
inna19
Scris: Sunday, June 19, 2016 11:02 AM
Nivel

Nasmyne wrote:
Salutare mamicute! Azi bebele meu are 23 zile, s-a nascut pe 26 mai 3,600 si 52 cm, nastere naturala, o experienta minunata.
E atat de minunat sa fii mamica, nu m-as mai dezlipi in veci de ingerasul meu, viata mea e mult mai frumoasa acum, chiar daca sunt griji si mai mari, oboseala...stii cui i le dedici.
Singura problema care o am e faptul ca imi doresc tare mult sa-l alaptez exclusiv si sa-i scot definitiv suplimentul, dar mi-e frica ca nu se satura doar cu lapticul meu. A fost obisnuit inca din spital cu supliment si acasa am continuat si eu, am tot cautat la mine in oras un consultant in alaptare dar nu am gasit...a trebuit sa merg in alt oras pt a ma vedea cu unul, m-a ajutat sa am mai multa incredere in mine, mi-a recomandat pastilele Schinduf pt marirea lactatiei si de cateva zile am redus la maxim 90 ml de supliment. Cel mai mult seara este foarte agitat si am impresia ca nu se satura, daca ar fi dupa el ar sta numai la san, adoarme.. ii scot sanul imediat se trezeste si incepe sa planga, intr-o seara am incercat fara supliment si am stat asa pana la 3 dimineata si tot nu-mi adormise, aseara la fel dupa ce a stat 2 ore la san tot nu-mi adormea...dupa 60 ml lapte praf a adormit instant...
Astept sa faca minuni pastilele, sau poate totul e doar in capul meu, sper sa reusesc daca nu asta este...
Va pup pe toate si va doresc sa aveti un weekend minunat!

Mami tine-l la san cat mai mult cu putinta. Nu se poate sa nu ii ajunga lapticul, mai ales dc iei si pilule. Eu in primele 4 luni am baut ceai de chimen+anason+fenicul cat de mult puteam, si dupa o ora simteam cum mi se umplu sanii de laptic.Am luat si Galafor forte, dar ca si ceaiul nimic. De la 5 luni nu mai iau nimic pt stimulare. Acum s-a reglat. Sanii sunt mai tot timpul moi, ai zice ca nu este nimic acolo, dar imediat ce-l pun simt cum se face. Multa incredere mami si multa putere. Lapticul tau e aur curat pt bebe. E greau la inceput, mai ales ca suntem si instabile emotional si acest lucru poate afecta lactatia. Iti recomand sa continui sa iei in continuare si vitaminele care le luai in sarcina, te ajuta psihic (eu si acum le iau ).
Va pupam mami si o duminica faina sa aveti Cheek Kiss
Nasmyne
Scris: Sunday, June 19, 2016 11:37 AM
Nivel

Inna19 ce mare e bebele tau si cat de scump este! Multumesc pentru sfaturi, asta si incerc sa fac sa l tin cat mai mult la san, am luat si galactogil, am baut si ceaiuri de anason chimmen si fenicul, apoi am luat cel de la fares pt stimularea lactatiei, acum iau si pastilele Schinduf, dar mie nu imi curg sanii ca la alte mamici, nu ii am tari, decat seara poate cand dupa laptele praf bebe imi doarme 5-6 ore legat si chiar daca il trezesc sa-l pun la san nu suge orice i-as face...chiar ma oftic ca nu am lapte suficient, alte mamici nici nu vor sa auda de alaptat si eu care imi doresc atat nu am suficient pt puiul meu plans
Dar mai am o speranta ca poate se va regla.
Vitaminele le iau in continuare...
Rox si eu am avut rani la sani, foarte grav, imi curgea si sange, dar am strans din dinti si am continuat, abia acum subt mai bine si sunt aproape vindecati. Ma bucur ca Sara Maria e in grafice si felicitari pt ca o alaptezi exclusiv Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Monday, June 20, 2016 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Nasmyne wrote:
Inna19 ce mare e bebele tau si cat de scump este! Multumesc pentru sfaturi, asta si incerc sa fac sa l tin cat mai mult la san, am luat si galactogil, am baut si ceaiuri de anason chimmen si fenicul, apoi am luat cel de la fares pt stimularea lactatiei, acum iau si pastilele Schinduf, dar mie nu imi curg sanii ca la alte mamici, nu ii am tari, decat seara poate cand dupa laptele praf bebe imi doarme 5-6 ore legat si chiar daca il trezesc sa-l pun la san nu suge orice i-as face...chiar ma oftic ca nu am lapte suficient, alte mamici nici nu vor sa auda de alaptat si eu care imi doresc atat nu am suficient pt puiul meu plans
Dar mai am o speranta ca poate se va regla.
Vitaminele le iau in continuare...
Rox si eu am avut rani la sani, foarte grav, imi curgea si sange, dar am strans din dinti si am continuat, abia acum subt mai bine si sunt aproape vindecati. Ma bucur ca Sara Maria e in grafice si felicitari pt ca o alaptezi exclusiv Cheek Kiss

Ai incredere in tine ca o sa poti alapta exclusiv,multe lichide (si eu beau ceai mult dar numai de chmen )nu te stresa prea mult ca si asta afecteaza lactatia si il agiti si pe bebe Lucas,pt sani crema cu lanolina si crema de galbenele au fost super pt mine si dupa fiecare masa imi masam sfarcurile cu laptic din ele si le lasam la aer apoi crema pana se trezea bebelusa .Incet incet toate trec si va fi bn Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Roxyfoxy
Scris: Monday, June 20, 2016 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
dreams*** wrote:

Problema e ca nu o alaptez papa numai lp!si ziua nu are nici o problema este cel mai cuminte bebelus insa noaptea e problema ca vrea in brate plimbata si cand adoarme si o pun in patutul ei se trezeste o iau in brate si in 10 min adoarme!si uite asa tine pana la 3-4:00 dimineata!am incercat sa o tin treaza mai mult si degeaba aceeasi poveste!

Stai linistita,mai ai un pic de tras pana isi regleaza un pic somnul,cam pe la trei luni se cam intampla asta,Mihnea al meu a avut nopti in care a dormit doar o ora si numai in brate,dar in chimb dormea mai bine ziua.Eu am incercat sa il fac sa isi dea seama cand e ziua si cand e noapte prin faptul ca ziua il tineam in sufragerie unde e foarte multa lumina,ii puneam muzica ,iar seara mergeam in dormitor cu lumina difuza si faceam liniste .Acum doarme de pe la 12 noaptea(mai devreme nu doarme nicicumbanghead banghead )pana l 9 dimineata cu o trezire pe la 6 pt. masa.Cheek Kiss

Roxyfoxy
Scris: Monday, June 20, 2016 1:29 PM
Nivel

Buna fetelor!

Mi-a recomandat pediatra sa incep sa ii dau bebelului cereale fara gluten amestecate in lapte pana la 6 luni si mi-a recomandat unele e la Topfer ,dar am fost sa ii cumpar si sunt foarte multe feluri.Unele se amesteca in lapte altele nu...am luat pana la urma unele cu mei ,dar nu stiu daca sa ii dau sau nu.Daca ati inceput cu cereale poate imi dati si mie cateva sfaturi.Cheek Kiss Cheek Kiss
Zambila
Scris: Monday, June 20, 2016 10:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Roxy, de ce fara gluten?
inna19
Scris: Monday, June 20, 2016 11:37 PM
Nivel

Roxyfoxy wrote:
Buna fetelor!

Mi-a recomandat pediatra sa incep sa ii dau bebelului cereale fara gluten amestecate in lapte pana la 6 luni si mi-a recomandat unele e la Topfer ,dar am fost sa ii cumpar si sunt foarte multe feluri.Unele se amesteca in lapte altele nu...am luat pana la urma unele cu mei ,dar nu stiu daca sa ii dau sau nu.Daca ati inceput cu cereale poate imi dati si mie cateva sfaturi.Cheek Kiss Cheek Kiss

NuStiu Eu nu i-am dat cereale pana acum, doar radacinoase piure/supa-crema. De ce ti-a zis sa incepeti cu cereale ?
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, June 21, 2016 4:05 PM
Nivel

Zambila wrote:
Roxy, de ce fara gluten?
Cica fara cereale cu gluten pana la 6 luni pt ca ar provoca nu stiu ce probleme la stomacel.

inna mi-a recomandat cereale deoarece eu m-am plans ca bebe nu mananca suficient,bea doar 180ml cam 5 mese pe zi, plus ce mai mananca si de la mine,iar in ultima luna nu prea a luat mult in greutate in schimb s-a lungit foarte mult,are deja 70 de cm si doar 8 kg,iar mie mi se pare un pic slabut.Ea zicea ca din cereale o sa isi ia restul nutrientilor pe care nu ii ia din lapte.Nici nu vreau sa indop copilul aiurea doar ca sunt eu paranoia.Oricum nu ii dau pana nu mai ascult niste pareri.Avem doi medici pediatrii si degeaba,parca mi se par asa nesiguri cand recomanda ceva uff
dreams***
Scris: Tuesday, June 21, 2016 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Roxyfoxy wrote:

Stai linistita,mai ai un pic de tras pana isi regleaza un pic somnul,cam pe la trei luni se cam intampla asta,Mihnea al meu a avut nopti in care a dormit doar o ora si numai in brate,dar in chimb dormea mai bine ziua.Eu am incercat sa il fac sa isi dea seama cand e ziua si cand e noapte prin faptul ca ziua il tineam in sufragerie unde e foarte multa lumina,ii puneam muzica ,iar seara mergeam in dormitor cu lumina difuza si faceam liniste .Acum doarme de pe la 12 noaptea(mai devreme nu doarme nicicumbanghead banghead )pana l 9 dimineata cu o trezire pe la 6 pt. masa.Cheek Kiss

Offf sper sa isi regleze somnul ca suntem terminati !si sper sa fie asta problema ca altfel nu imi explic de ce ar putea sa faca asa numai noaptea!m am gandit si la colici dar de ce numai noaptea si ziua nu are nimic!mai ales ca pana la 5-6 saptamani nu am avut nici o problema,nu a avut colici deloc!
Vineri mergem la controlul de 2 luni si poate ne lumineaza pediatra!Cheek Kiss
gaza_mica89
Scris: Tuesday, June 21, 2016 5:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/10/2016
Salutare mamici si bebici Cheek Kiss
Ma alatur si eu voua... Bebe Claudiu Ioan are 15 zile , nascut natural cu 3 670 g si 50 cm ... Momentan mancam doar san si sper sa o tinem tot asa , la o masa papa doar dintr-un san si doarme intre 2 si 3 ore , dar ne supara un pic colici , eu cred ca din cauza vitezei cu care ajunge laptele in stomacel...Rocsana pupici lui Sara coeur
Nasmyne Lucas e un dulce, ce frumos zâmbe?te ellove
Roxy pentru fata luam cereale de la milupa bio, la inceput 3 cereale si apoi 6 cereala , arata ca mancarea pt gaini ras , asa imi spunea tata ca ii dau ... Eu le- am folosit mult timp , de exemplu ii puneam in mar ras sau in banana , chiar si in supa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.