Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
)(Marina)(
Scris: Monday, May 2, 2016 4:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Adevarat a inviat!!!
Mamici, bebele meu de 2 zile, cand se trezeste din somn incepe sa planga ft tare ca si cum e lovit, un plans isteric, nu stiu cum sa zic. Niciodata nu mi-a plans la trezire, cel putin nu asa, poate ft putin. M-am gandit ca poate se sperie, viseaza ceva, nu stiu. Ati patit si voi la fel?
Pup bebeii si mamicile computerlove
moa
Scris: Tuesday, May 3, 2016 12:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Buna mamici!

Marina ,Razvanel tot timpul se trezeste urland,dar il iau in brate si se potoleste.

Noi avem alta problema,de cand l_am nascut cand doarmea se auzeau din gat niste sunete ciudate,(adica facea ca un pitpalac)am fost la pediatru si nea spus ca asa mai fac cate unii bebelusi..acum ca a mai crescut si a inceput sa dea din manute si picioruse si se agita auzim din gat un harait.ca si cum nul lasa ceva sa respire cum trebuie ,santem tare ingrijorati,ne ducem azi cu el la orl sa vedem
Criss2014
Scris: Tuesday, May 3, 2016 4:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Anul trecut numaram orele pana la marea intalnire cu mica printesa. Maine implinim un an! Nu stiu cum si cand a trecut, cert e ca a trecut foarte repede, prea repede...si eu inca nu m-am saturat de bebeluseala. :D

Criss2014 attached the following image(s):
10985909_10203117368449969_458821017086214938_n.jpg942882_10204909449170867_8949685505560133921_n.jpg12993439_10204897049300878_1705836163148806056_n.jpg13124812_10205016121397606_5233041535653641859_n.jpg

Roxyfoxy
Scris: Wednesday, May 4, 2016 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
inna19 wrote:
Pam-pam Hilar stam si in sistem yes desi la inceput nu a vrut nici cum Lol
Corina NuStiu nu stiu nici eu ce sa-i iau la babyRaul ... cred ca un costumas si ceva jucarioara, pt niste poze pt primul lui Paste, ca nu cred ca mergem nicaieri, eventual pana la socri sau la parintii mei.

Buna inna,il porti în manduca ,nu?Îmi poti spune si mie de unde ai luat-o si de când l-ai pus pe bebe în ea?Asta mic al meu numai în brate vrea, chiar si afara refuza sa stea în carut,de aceea ma gândeam ca un sistem de purtare mi-ar fii de folos ,dar nu ma decid intre wrap si manduca. Cheek Kiss
Roxyfoxy
Scris: Wednesday, May 4, 2016 11:19 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
Criss2014 wrote:
Anul trecut numaram orele pana la marea intalnire cu mica printesa. Maine implinim un an! Nu stiu cum si cand a trecut, cert e ca a trecut foarte repede, prea repede...si eu inca nu m-am saturat de bebeluseala. :D

Ce fetita mare s-a facut, parca mai ieri eram pe la aspirante si asteptam testele pozitive.Ce repede trece timpul!Puisori sanatosi va doresc!!!Cheek Kiss Cheek Kiss
corina_elena50
Scris: Wednesday, May 4, 2016 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
Buna fetelor!credeati ca v-am parasit?am tot zis ca intru sa vad ce mai faceti dar trec zilele foarte repede de cand il am pe bebe Darius.Chiar daca e un copil foarte cuminte tot imi trece timpul repede ca stau tot timpul sa ma ocup de el,sa vorbim,iar cand doarme mai fac si eu cate ceva prin casa.Mai plange cateodata cand vrea sa faca caca si nu poate.Atunci il ajut eu cu termometrul.In rest colici nu a facut,pe 9 mai face 2 luni si nu i-am dat nimic de colici pana acum.Noaptea se trezeste de doua ori,o data in jur de ora 2 si o data in jur de 4 jumate,mananca si adoarme imediat.A treia zi dupa ce am nascut mi-a venit laptele si de atunci papam doar san.Va pun si o poza cu bebe Darius! computerlove pe toate!

corina_elena50 attached the following image(s):
sam_3226.jpgsam_3229.jpg

dreams***
Scris: Wednesday, May 4, 2016 7:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Buna seara mamici!am aterizat si noi aici de la gravidute!bebelina mea Alice are o saptamana si o zi!este f cumintica pana acum, nu ne a chinuit deloc!sper sa se mentina asa cu toate ca toata lumea ne sperie ca asa e la inceput!vom vedea important e sa fie sanatoasa!
Adys19
Scris: Thursday, May 5, 2016 4:52 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2015
)(Marina)( wrote:
Adevarat a inviat!!!
Mamici, bebele meu de 2 zile, cand se trezeste din somn incepe sa planga ft tare ca si cum e lovit, un plans isteric, nu stiu cum sa zic. Niciodata nu mi-a plans la trezire, cel putin nu asa, poate ft putin. M-am gandit ca poate se sperie, viseaza ceva, nu stiu. Ati patit si voi la fel?
Pup bebeii si mamicile computerlove

Buna ! Si fetita mea la fel de saptamana trecuta are momente cand se trezeste plangand,o iau in brate vorbesc cu ea se linisteste imediat.probabil viseaza ceva urat sau poate se trezeste si nu vede pe nimeni.noi avem probleme cu tranzitul ...cam doua zile nu avem scaun,a treia da si o doare burtica.voi cum stati cu tranzitul la bebei ?
moa
Scris: Friday, May 6, 2016 10:32 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Buna mamic!

Corina ce frumusel e bebe Darius!

Dreams bine ai revenit!ma bucur ca v_ati acomodat bine!

Am fost si noi la orl ,suntem sanatosi si fara probleme.

Roxy m_am uitat si eu la manduca ,mi se pare exagerat de scumpa...Big Surprise

Adys nici razvanel nu a facut ieri si e cam plangacios,sper sa faca azi.ma gandeam sa_i fac ceai de musetelNuStiu

O zii usoara va doresc!computerlove

moa attached the following image(s):
img_20160504_210430.jpg

)(Marina)(
Scris: Friday, May 6, 2016 2:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Adys19 wrote:

Buna ! Si fetita mea la fel de saptamana trecuta are momente cand se trezeste plangand,o iau in brate vorbesc cu ea se linisteste imediat.probabil viseaza ceva urat sau poate se trezeste si nu vede pe nimeni.noi avem probleme cu tranzitul ...cam doua zile nu avem scaun,a treia da si o doare burtica.voi cum stati cu tranzitul la bebei ?

Bebica al meu de cand s-a nascut are un scaun pe zi. Ft rar are si cate 2-3 pe zi si de cateva ori s-a intamplat sa aiba odata la 2 zile. Dar, de regula unul pe zi.
DistanceKiss
corinaalexandra
Scris: Saturday, May 7, 2016 7:28 AM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Criss2014 la multi ani la printesa.ai o fetita mare si frumoasa foc love. Pupici computerlove

corina_elena e frumos foc bebe Darius bBuddy1 sa va traiasca si sa fie sanatoas computerlove pupici

Moa bine ca sunteti bine sanatosi.va pup

Mamici va pupam pe toate si pe toti bebebi noi nu am mai avut timp sa intram tocmai ne.a dat un dinte si ne pregatim de al doilea e gingia alba si acolo sic. Pupici iloveyou
inna19
Scris: Saturday, May 7, 2016 7:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Buna mamici. Nu am prea intrat nici noi, ca am fost ocuptati cu cel de al 2-lea dintisor ras plus ca eu ma lupt cu o raceala si sper sa nu ia si babyRaul.

Criss LA MULTI SI SANATOSI ANI !!! Chiar ca trece timpul repede ...

Moa ma bucur sa aud ca sunteti bine. E grasunel si dragalas Razvanel Cheek Kiss

Roxy manduca l-am luat de pe hiphip cu 500 lei. E scump dar mie mi-e util. Cand am ceva cumoaraturi pot sa le car mai usor pana la etj 3, plus ca acuma cu dintisorii nu prea a vrut sa stea in carucior si trebuia sa l tot iau in brate. Acum prefera si el manduca sic

Corinaelena e un scump bebe Darius coeur. Sunteti norocosi daca nu aveti colici newclap . Caca la cat timp face ? Al meu la 2 luni facea o data la 3-4 zile. Daca nu e tare caca, eu zic sa-l lasi sa vezi dc nu face singur. Cheek Kiss

Va pupacim Cheek Kiss
inna19
Scris: Saturday, May 7, 2016 7:15 PM
Nivel

corinaalexandra wrote:
Criss2014 la multi ani la printesa.ai o fetita mare si frumoasa foc love. Pupici computerlove

corina_elena e frumos foc bebe Darius bBuddy1 sa va traiasca si sa fie sanatoas computerlove pupici

Moa bine ca sunteti bine sanatosi.va pup

Mamici va pupam pe toate si pe toti bebebi noi nu am mai avut timp sa intram tocmai ne.a dat un dinte si ne pregatim de al doilea e gingia alba si acolo sic. Pupici iloveyou

Corina cum v ati descurcat cu primul dintisor A fost agitat ? Ce folosesti pt gingii ?
pupici
corinaalexandra
Scris: Saturday, May 7, 2016 10:05 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
inna19 wrote:

Corina cum v ati descurcat cu primul dintisor A fost agitat ? Ce folosesti pt gingii ?
pupici

Da inna a fost agitata pe 5 am simtit prima oara ca ma zgarie dar nu vedeam bine ce e doar se simtea dintele... Nici acum nu se vede foarte iesit nu stiu daca inca sparge gingia cer e ca azi de la ora 17 urla, e agitata maraita,nu ma inteleg deloc cu ea pale si cand m.am uitat in gura ei are alb si la al doilea,acum seara la 21 am vazut ca incepe sa ma zgarie si acolo dar ca un coltisor...sa iasa asa repede si al doilea si daia urla asa?pupici
inna19
Scris: Sunday, May 8, 2016 9:30 AM
Nivel

corinaalexandra wrote:

Da inna a fost agitata pe 5 am simtit prima oara ca ma zgarie dar nu vedeam bine ce e doar se simtea dintele... Nici acum nu se vede foarte iesit nu stiu daca inca sparge gingia cer e ca azi de la ora 17 urla, e agitata maraita,nu ma inteleg deloc cu ea pale si cand m.am uitat in gura ei are alb si la al doilea,acum seara la 21 am vazut ca incepe sa ma zgarie si acolo dar ca un coltisor...sa iasa asa repede si al doilea si daia urla asa?pupici

Offf asa suntem si noi uff dar doar cand ne punem la somnic. El isi da cu palma peste cap si maraie, semn ca-l doare plans . Si la noi acum se simte ca zgaraie si cel de al 2-lea dintisor, ma gandesc ca e sparta gingiuta dar el e tot agitat. Oricum partea de jos la el e toata umflata, deci cred ca o sa o tinem tot asa uff .
Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.