Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nko
Scris: Monday, April 25, 2016 8:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
inna19 wrote:
bye Buna dragelor !
Chiar ca e liniste pe aici ... NuImiPasa . Noua se pare ca ne mai trece agitatia, azinoapte s a trezit la 02:30, 05:30 si apoi la 7 ca la auzit pe tata tusind prin casa ... apoi am mai dormit pana la 9. La 10:30 ne-am pus din nou la somnic pana laaaaa 15:30 :008: !!! Of ca e racit sotul :102: sper sa nu luam si noi :102: .
Dar suntem tare bucurosi ca de azi sotul a fost mutat in oras la noi cu serviciul si e cu noi in fiecare seara yupiiiiiii yes yes yes !!!

Aaaa si era sa uit coeur azi am implinit 5 lunite love AngelNot
Pupici de la noi DistanceKiss

La multe lunite sanatoase copil frumos!
Noi mai agitate ca niciodata de o saptamana incoace.Ea care dormea toata noaptea de pe la 23 la 7-8 dimineata, acum e atat de agitata incat are primul somn de 3-4 ore si apoi trezrea din ora in ira.Azi noapte le-am pierdut sirul.S-a trezit la 2:30 si apoi la o ora, la jumatate, la sfert ai tot asa de am renuntat sa ma uit la ceas.Nu stiu ce e cu ea.Am citit despre regresia de somn de la 4 -4,5 lunu.Sper sa fie trecatoare.uff
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, April 26, 2016 8:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Neatza mamici frumoase....

Ma uit la pozele cu minunile noastre si nu-mi vine sa cred...

Parca ieri eram la burtici si ne povesteam simptomele etc....

....si bubulinul meu maine face 3 luni si nici nu stiu cand au trecut

Stau si ma gandesc ca anul trecut pe 29 aprilie am avut ultimul CM.... si eram asa suparata pt ca pe 30 aprilie era ziua mea si faceam 30 ani si as fi vrut cadou un test pozitiv... nici nu ma gandeam atunci ca va fi ultimul CM si ca de luna urmatoare va fi o bobita in burtica care maine va implini 3 luni computerlove
corinaalexandra
Scris: Tuesday, April 26, 2016 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
AndreiutzaEu wrote:
Neatza mamici frumoase....

Ma uit la pozele cu minunile noastre si nu-mi vine sa cred...

Parca ieri eram la burtici si ne povesteam simptomele etc....

....si bubulinul meu maine face 3 luni si nici nu stiu cand au trecut

Stau si ma gandesc ca anul trecut pe 29 aprilie am avut ultimul CM.... si eram asa suparata pt ca pe 30 aprilie era ziua mea si faceam 30 ani si as fi vrut cadou un test pozitiv... nici nu ma gandeam atunci ca va fi ultimul CM si ca de luna urmatoare va fi o bobita in burtica care maine va implini 3 luni computerlove

La multi ani bebe sa te faci mare si sanatos coeur si la multi ani si tie mami pentru 30 aprilie anul acesta sarbatoriti in 3 ras Lumanari coeur... Da mami trece timpul imediat Cray uneori parca prea repede deja avem 4 luni si o saptamana si ma gandesc ca intr.o luna jumate nu mai papam doar tzitzi si incepem mancarea plans parca trece prea repede...va pupam computerlove
moa
Scris: Tuesday, April 26, 2016 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
La multi ani copii frumosi!

Si noi nu stiu de ce ne_am trezit azi_noapte din doua in doua ore plangand,si azi am fost tare agitati.oare nu o mai fii consistent laptele?m_am muls si am vazut ca are culoareA cam incolora...NuStiu
moa
Scris: Tuesday, April 26, 2016 3:53 PM
Nivel

Corina,Razvanel al meu a placut_o pe fatA ta!ras

O adevarata domnisoara frumoasa! Pupici
corinaalexandra
Scris: Tuesday, April 26, 2016 5:10 PM
Nivel

moa wrote:
Corina,Razvanel al meu a placut_o pe fatA ta!ras

O adevarata domnisoara frumoasa! Pupici

Hiiiii multumim computerlove love un pupic din partea ei pentru Razvan Cheek Kiss... Poate e la puseu de crestere mami...nu cred ca are laptele tau ceva e cel mai sanatos computerlove. Pupici multi
)(Marina)(
Scris: Tuesday, April 26, 2016 5:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Hei, mamicilor! La multi anisori bebeilor vostri! chitara
Noi momentan noaptea ne trezim cam de 2 ori, dar sunt zile in care se trezeste, mananca si apoi incepe sa se foiasca, sa se screme. Nici nu plange, dar nici nu doarme si asa face cateva ore bune, nu stiu de ce. uff In rest, suntem cumintei...mai avem si mofturi uneori, ca vrea sa stea lipit doar de mine toata ziua. Cum nu ma simte prin preajma cum ma striga, prin tipat, bineinteles sic
Nici mie nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul,mult prea repede...
Pupici!!! DistanceKiss
inna19
Scris: Thursday, April 28, 2016 12:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Buna mamici pupici

Corina i-am aratat poza lui babyRaul si i-a curs saliva din gura cand a vazut Haha ... semn ca-i place, nu ? Big Laugh hohot

Marina la 3 luni e un puseu mare, posibil sa se apropie ...

Moa fa-ti si tu tiker. Cate luni are Razvanel mai exact ? Posibil sa fie si la voi apropierea de puseu si de acoli agitatie si titi mai mult. Nici sa nu te gandesti ca nu e satios lapticul tau, dai sa suga cat si cand vrea, si pune-l sa suga pe rand la sani, sa nu pape doar laptele de inceput de la fiecare san, caci da prima data vine lapte mai apos care e menit sa le potoleasca setea si apoi mai satios, mai alb, mai gros care e pt fomica. Cheek Kiss

Multumim de urari coeur Pupici cu lipici de la babyRaul pt ai voatri bebi pupici
Roxyfoxy
Scris: Thursday, April 28, 2016 6:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
corinaalexandra wrote:

Hiiiii multumim computerlove love un pupic din partea ei pentru Razvan Cheek Kiss... Poate e la puseu de crestere mami...nu cred ca are laptele tau ceva e cel mai sanatos computerlove. Pupici multi

O sa fie bataie pe fetita ta ca e tare frumusica, ne bagam si noi în cursa chiar daca e un pic mai mareras
corinaalexandra
Scris: Friday, April 29, 2016 7:45 AM
Nivel

Roxyfoxy hihihi multumim frumos de compliment ne-am intimidat Blushing pupici de la noi pentru voi computerlove hearts... Si al tau e frumos foc SimplyLove.iloveyou coeur

Inna cred ca ii place hohot sau de la dintisori si a mea saliveaza de zici ca ce e hohot. Pupici computerlove

Mamici cu pitici ce le luati de iepuras?? ras
inna19
Scris: Friday, April 29, 2016 2:08 PM
Nivel

Pam-pam Hilar stam si in sistem yes desi la inceput nu a vrut nici cum Lol
Corina NuStiu nu stiu nici eu ce sa-i iau la babyRaul ... cred ca un costumas si ceva jucarioara, pt niste poze pt primul lui Paste, ca nu cred ca mergem nicaieri, eventual pana la socri sau la parintii mei.

inna19 attached the following image(s):
20160428_192854.jpg

moa
Scris: Sunday, May 1, 2016 7:28 AM
Nivel

Hristos a inviat mamicute dragi!Cheek Kiss
inna19
Scris: Sunday, May 1, 2016 9:07 AM
Nivel

Hristos a inviat mamici Cheek Kiss !!!

inna19 attached the following image(s):
fb_img_1462081124826.jpg

Adys19
Scris: Monday, May 2, 2016 5:11 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2015
Hristos a Inviat !
corinaalexandra
Scris: Monday, May 2, 2016 7:12 AM
Nivel

Adevarat a inviat!!! Va pup mamici frumoase si dragicomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.