|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| inna19 wrote: Buna dragelor ! Chiar ca e liniste pe aici ... . Noua se pare ca ne mai trece agitatia, azinoapte s a trezit la 02:30, 05:30 si apoi la 7 ca la auzit pe tata tusind prin casa ... apoi am mai dormit pana la 9. La 10:30 ne-am pus din nou la somnic pana laaaaa 15:30 :008: !!! Of ca e racit sotul :102: sper sa nu luam si noi :102: . Dar suntem tare bucurosi ca de azi sotul a fost mutat in oras la noi cu serviciul si e cu noi in fiecare seara yupiiiiiii !!! Aaaa si era sa uit azi am implinit 5 lunite Pupici de la noi La multe lunite sanatoase copil frumos! Noi mai agitate ca niciodata de o saptamana incoace.Ea care dormea toata noaptea de pe la 23 la 7-8 dimineata, acum e atat de agitata incat are primul somn de 3-4 ore si apoi trezrea din ora in ira.Azi noapte le-am pierdut sirul.S-a trezit la 2:30 si apoi la o ora, la jumatate, la sfert ai tot asa de am renuntat sa ma uit la ceas.Nu stiu ce e cu ea.Am citit despre regresia de somn de la 4 -4,5 lunu.Sper sa fie trecatoare. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Neatza mamici frumoase....
Ma uit la pozele cu minunile noastre si nu-mi vine sa cred...
Parca ieri eram la burtici si ne povesteam simptomele etc....
....si bubulinul meu maine face 3 luni si nici nu stiu cand au trecut
Stau si ma gandesc ca anul trecut pe 29 aprilie am avut ultimul CM.... si eram asa suparata pt ca pe 30 aprilie era ziua mea si faceam 30 ani si as fi vrut cadou un test pozitiv... nici nu ma gandeam atunci ca va fi ultimul CM si ca de luna urmatoare va fi o bobita in burtica care maine va implini 3 luni |
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| AndreiutzaEu wrote:Neatza mamici frumoase.... Ma uit la pozele cu minunile noastre si nu-mi vine sa cred... Parca ieri eram la burtici si ne povesteam simptomele etc.... ....si bubulinul meu maine face 3 luni si nici nu stiu cand au trecut Stau si ma gandesc ca anul trecut pe 29 aprilie am avut ultimul CM.... si eram asa suparata pt ca pe 30 aprilie era ziua mea si faceam 30 ani si as fi vrut cadou un test pozitiv... nici nu ma gandeam atunci ca va fi ultimul CM si ca de luna urmatoare va fi o bobita in burtica care maine va implini 3 luni
La multi ani bebe sa te faci mare si sanatos si la multi ani si tie mami pentru 30 aprilie anul acesta sarbatoriti in 3 ... Da mami trece timpul imediat uneori parca prea repede deja avem 4 luni si o saptamana si ma gandesc ca intr.o luna jumate nu mai papam doar tzitzi si incepem mancarea parca trece prea repede...va pupam |
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| La multi ani copii frumosi!
Si noi nu stiu de ce ne_am trezit azi_noapte din doua in doua ore plangand,si azi am fost tare agitati.oare nu o mai fii consistent laptele?m_am muls si am vazut ca are culoareA cam incolora... |
| Corina,Razvanel al meu a placut_o pe fatA ta!
O adevarata domnisoara frumoasa! Pupici |
| moa wrote:Corina,Razvanel al meu a placut_o pe fatA ta! O adevarata domnisoara frumoasa! Pupici
Hiiiii multumim un pupic din partea ei pentru Razvan ... Poate e la puseu de crestere mami...nu cred ca are laptele tau ceva e cel mai sanatos . Pupici multi |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Hei, mamicilor! La multi anisori bebeilor vostri! Noi momentan noaptea ne trezim cam de 2 ori, dar sunt zile in care se trezeste, mananca si apoi incepe sa se foiasca, sa se screme. Nici nu plange, dar nici nu doarme si asa face cateva ore bune, nu stiu de ce. In rest, suntem cumintei...mai avem si mofturi uneori, ca vrea sa stea lipit doar de mine toata ziua. Cum nu ma simte prin preajma cum ma striga, prin tipat, bineinteles Nici mie nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul,mult prea repede... Pupici!!! |
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Buna mamici
Corina i-am aratat poza lui babyRaul si i-a curs saliva din gura cand a vazut ... semn ca-i place, nu ?
Marina la 3 luni e un puseu mare, posibil sa se apropie ...
Moa fa-ti si tu tiker. Cate luni are Razvanel mai exact ? Posibil sa fie si la voi apropierea de puseu si de acoli agitatie si titi mai mult. Nici sa nu te gandesti ca nu e satios lapticul tau, dai sa suga cat si cand vrea, si pune-l sa suga pe rand la sani, sa nu pape doar laptele de inceput de la fiecare san, caci da prima data vine lapte mai apos care e menit sa le potoleasca setea si apoi mai satios, mai alb, mai gros care e pt fomica.
Multumim de urari Pupici cu lipici de la babyRaul pt ai voatri bebi |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| corinaalexandra wrote:Hiiiii multumim un pupic din partea ei pentru Razvan ... Poate e la puseu de crestere mami...nu cred ca are laptele tau ceva e cel mai sanatos . Pupici multi O sa fie bataie pe fetita ta ca e tare frumusica, ne bagam si noi în cursa chiar daca e un pic mai mare |
|
| Roxyfoxy hihihi multumim frumos de compliment ne-am intimidat pupici de la noi pentru voi ... Si al tau e frumos foc .
Inna cred ca ii place sau de la dintisori si a mea saliveaza de zici ca ce e . Pupici
Mamici cu pitici ce le luati de iepuras?? |
|
| Pam-pam stam si in sistem desi la inceput nu a vrut nici cum Corina nu stiu nici eu ce sa-i iau la babyRaul ... cred ca un costumas si ceva jucarioara, pt niste poze pt primul lui Paste, ca nu cred ca mergem nicaieri, eventual pana la socri sau la parintii mei. inna19 attached the following image(s):
|
|
| Hristos a inviat mamicute dragi! |
|
| Hristos a inviat mamici !!! inna19 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru