|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| corinaalexandra wrote:Nici a mea pana la 3 luni nu a stat pe burta...de la 3 luni sta si se uita la desenele de pe cearceaf ca altfel se enerveaza...si nu pot spune ca sta mai mult incearca sa prinda desenele si sa "mearga" . Pupici
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Roxyfoxy wrote:Încearca sa îl pui câteva minute în fiecare zi si o sa vezi ca începe sa se obisnuiasca, mie asa mi-a recomandat dr. înca de la doua luni si ceva.Acum strumful meu e nervos tare ca vrea sa se întoarca singur pe o parte si nu prea îi iese
Pai are 2l si 3 sapt deci asa o sa fac |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Heey mamicutze frumoase.Mi-a fost un dor de voi! Noi suntem niste printese cuminti si frumoase dar care in prima luna am terorizat-o pe mami cu somnul.Nu dormea mai deloc si ma transformasem intr-un mic zombi Acum suntem fete mari si ne odihnim cum trebuie uneori si 8 ore pe noapte fara sa ne trezim. Sa va traiasca minunatiile de copii si sa fie sanatosi! |
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| nko wrote:Heey mamicutze frumoase.Mi-a fost un dor de voi! Noi suntem niste printese cuminti si frumoase dar care in prima luna am terorizat-o pe mami cu somnul.Nu dormea mai deloc si ma transformasem intr-un mic zombi Acum suntem fete mari si ne odihnim cum trebuie uneori si 8 ore pe noapte fara sa ne trezim. Sa va traiasca minunatiile de copii si sa fie sanatosi!
Hey.Buna chiar nu ai mai scris de mult chiar ne intrebam ce faceti avand in vedere ca ibtre noi e o saptamana ... Am o curiozitate fata mea tipa...La propriu tipa la mine si rade in hohote cand e fericita sau daca rad la ea... A voastra tipa???pupici si sanatate la fetita si voua ca sa o puteti creste bine |
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| corinaalexandra wrote:Hey.Buna chiar nu ai mai scris de mult chiar ne intrebam ce faceti avand in vedere ca ibtre noi e o saptamana ... Am o curiozitate fata mea tipa...La propriu tipa la mine si rade in hohote cand e fericita sau daca rad la ea... A voastra tipa???pupici si sanatate la fetita si voua ca sa o puteti creste bine
Daa..si a mea tipa de bucurie de mama focului de cred ca aude tot blocul.Cateodata ma gandesc sa nu raguseasca :))) Sanatate si voua si pupi ci multi si dulci printesei |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| corinaalexandra wrote:Hey.Buna chiar nu ai mai scris de mult chiar ne intrebam ce faceti avand in vedere ca ibtre noi e o saptamana ... Am o curiozitate fata mea tipa...La propriu tipa la mine si rade in hohote cand e fericita sau daca rad la ea... A voastra tipa???pupici si sanatate la fetita si voua ca sa o puteti creste bine
Si baietelul meu a inceput sa tipe, cand ceva nu ii convine sau ii este foame,se uita la mine si tipa...cred ca ma "cearta". Sau cand il las singurel, gata iar tipaaa |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/21/2015 Mesaje: 73
| Buna dim mamici ! Am facut ieri vaccinul de 2 luni care a fost destul de dureros,dar mai ales la 3 ore dupa cand a inceput efectiv sa urle de durere.mi am facut curaj si i am dat niste panadol sirop ,doza mai mica...deoarece el e recomandat peste 3 luni.acum suntem bine.inschimb febra nu am facut.o zi buna ! |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Adys19 wrote:Buna dim mamici ! Am facut ieri vaccinul de 2 luni care a fost destul de dureros,dar mai ales la 3 ore dupa cand a inceput efectiv sa urle de durere.mi am facut curaj si i am dat niste panadol sirop ,doza mai mica...deoarece el e recomandat peste 3 luni.acum suntem bine.inschimb febra nu am facut.o zi buna !
Adys neata!
Zilele astea urmam si noi la vaccin!imi e tare mila de el!sa cumpar si eu panadol sa am in casa!unde se face in manuta sau piciorus? |
|
| Nko asa si eu mi.e frica sa nu raguseasca . Va pupam pe amandoua
)(Marina() asa facea si fata mea la 2 luni jumate intai a inceput sa tipe la mine acum tipa si de bucurie din oroce chiuie de mama focului inseamna ca si al tau o sa fie un galagios va pupam
Adys19 si a mea a avut ieri vaccinul la ala de 2 luni tot asa la 3 ore a inceput sa o doara piciorul dar nu iam dat nimic...ieri la cel de 4 luni de la 20:00 cam la 6 ore de la vaccin a inceput sa arda si avea febra 38,5 iam dat panadol si dupa 2 ore ia trecut a inceput sa manance si s.a pua la nani pana la 8 (bineinteles la 3 a papat o data cu ochii inchisi ). Pupici si sanatate multa
Moa panadol sau supozitor paracetamol asta e indicat de la nastere dar e naspa ca e supozitor panadolul e pe gurita.bafta la vaccin si pupici la amandoi |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| moa wrote:
Adys neata!
Zilele astea urmam si noi la vaccin!imi e tare mila de el!sa cumpar si eu panadol sa am in casa!unde se face in manuta sau piciorus?
Cel de doua luni se face în piciorus si nu mi s-a parut foarte dureros din reactia puiului meu care nu a plâns decât câteva minute dupa ce i l-a facut. Noua pt. febra ne recomandase dr. paracetamol supozitoare pt. copii de 125 mg,jumatate de supozitor, dar nu a fost cazul ca nu a facut. Eu i-am facut Infanrix nu pe cel de la stat si poate de aia nu a facut febra. |
|
| Roxyfoxy wrote:Cel de doua luni se face în piciorus si nu mi s-a parut foarte dureros din reactia puiului meu care nu a plâns decât câteva minute dupa ce i l-a facut. Noua pt. febra ne recomandase dr. paracetamol supozitoare pt. copii de 125 mg,jumatate de supozitor, dar nu a fost cazul ca nu a facut. Eu i-am facut Infanrix nu pe cel de la stat si poate de aia nu a facut febra.
Eu l.am facut pe cel de la stat si la 2 si la 4 luni... La 2 luni nici a mea nu a facut febra dar acum nu stiu de ce o fi facut am inteles ca e normal ca este reactie la vaccin si e bine, inseamna ca organismul lupta cu vaccinul.Da si mie tot paracetamol mi.a recomandat in caz de febra la 2 luni pentru ca panadolul este de la 3 luni dar acum mi.a zis sa ii dau panadol ca e mai bine pe gura decat in fundulet acum fiecare medic...dar am citit pe cutie ca e bun si pentru dintisori cand o doare deci cred ca vomm mai folosi. Va pup roxy |
|
| moa wrote:
Adys neata!
Zilele astea urmam si noi la vaccin!imi e tare mila de el!sa cumpar si eu panadol sa am in casa!unde se face in manuta sau piciorus?
Moa , in piciorus si ne a pus sa i l tinem intins sa nu se misre si se face destul de incet si doare;apoi nu a mai avut nimik pana la 3 ore fix dupa vaccin cand a inceput sa planga tare si in reprize de nu stiam ce are.i am at panadol 2 ml la varsta ei si a calmat o imediat.bafta multa. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Si al meu la vaccinul de 2 luni a reactionat urat. Exact dupa 3 ore a inceput sa planga ft tare de ma speriasem toata si nu puteam sa l linistesc. Asa a tinu t-o toata ziua, il linisteam, adornea si apoi iar se trezea plangand de mama focului. Noua ne-au recomandat sirop(paracetamol). Febra a avut 38,2 (rectal). Chiar si a doua zi a fost mofturos, bn ca a trecut ca mi-era ffft mila de el. Si noua tot in picioruse ne-a pus.
Pupici! |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Joi santem programati si noi la vaccin...am mari emotii |
|
| Da...cam astea s reactiile adverse posibile la vaccin.iti doresc succes moa ,poate va fi bine la voi...parerea mea imediat dupa vaccin sa i dai preventiv panadol.o sa ti zica si dr ai sa vezi.ozi buna |
|
|