|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Vai fetelor si mie imi este dor de acest forum,eu asa o data de 2 ori pe zi imi pot face timp sa vorbesc dar faza este ca nu am cu cine,aici bate vantul,toate fetele de aici sau mutat pe facebook ca cica acolo pot incarca poze mult mai repede(asa este) dar mi-as fi dorit sa mai intre si pe aici......asta este,baiatul meu are acum 1 an si 2 saptamani,mananca,merge singur,vorbeste acolo cate ceva sunt foarte mandra de el. Ema ce mare sa facut Stefanut al tau Cris si copii tai sunt foarte frumosi,iar cea mica este o scumpete |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Yneea si mie imi este dor rau, inca 2-3 luni si ma alatur aspirantelor si imediat gravidutelor dupa capsu Si eu as avea timp mai ales ca am notificarile pe mail cand scrie cineva ceva :D Pupici ptr Denis pe obrajorii bucalati |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Ema vrei bebe 2? Eu pana la al 2 mai vreau sa astept vreo 4 sau 5 ani |
|
| ynnea wrote:Ema vrei bebe 2? Eu pana la al 2 mai vreau sa astept vreo 4 sau 5 ani
Daaaaa, vreau..curand |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Buna fetelor, ce bine ar fi daca am intra toate mamicile aici sa mai schimbam pareri,noi nu ne dam duse deloc de la gravidute |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Roxyfoxy wrote:Buna fetelor, ce bine ar fi daca am intra toate mamicile aici sa mai schimbam pareri,noi nu ne dam duse deloc de la gravidute
Usor usor ,o sa ne adunam si aici ,sa schimbam experiente si griji asa cum am facut_o la gravidute! |
|
| |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Hello Muchachas,
Tare dor îmi e ?i mie de forum. Timp cam deloc, îmi ocupa strumfii tot. Dar nu am plâng. Îmi doresc ?i bebe 3 dar momentan pana nu ne gasim alt apartament, slabe ?anse sa îmi conving so?ul. Ema, va pup ?i pe tine ?i pe ?tefanut ??????. Daria are 18 luni deja, o adevarata domnisorica. E super mancacioasa, vesela ?i istea?a. Practic îmi seamana leit ????????. Vic are 6 ani jumate, e un rebel mic, s-a adaptat f greu la ?coala, facem terapie, dar mergem înspre mai bine. Vroiam sa va pun poze dar nu ?tiu cum de pe telefon ??????. PS. Karaush-ul l-am luat de pe un grup pe fb nou, direct din mother Russia. Apoi am trecut la luna (feble?ea mea) dar am crescut ?i de mâine o sa avem o radira cu bufniteee e. Pup toate burticile, mamicile ?i viitoarele mamici! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/21/2015 Mesaje: 73
| Buna dimineata! Si eu sunt mamica de fetita de 1 luna si 3 saptamani si minar placea sa va cunosc si sa schimbam impresii ,sfaturi legate de copii.o zi buna sa aveti! |
|
| Adys19 wrote:Buna dimineata! Si eu sunt mamica de fetita de 1 luna si 3 saptamani si minar placea sa va cunosc si sa schimbam impresii ,sfaturi legate de copii.o zi buna sa aveti!
Adys19 si baietelul meu Razvanel tot 1 luna si 3 sapt are!
Voi cum va descurcati?cat de active sunte_ti ziua? Noaptea de cate ori va treziti? |
|
| Buna moa! Ziua dormim,mai ales acum de cand s a incalzit si iesim zilnic afara la plimbare,unde dormim continuu,seara dupa baita suntem mai activi si chiar energici putem spune,undeva in jur de ora 1-2 mai adoarme si se trezeste dimineata la 6-7 delinde...voi? |
|
| Buna Adys! Noi pe timp de zii santem activi,dar noaptea dormim foarte bine.avem o trezire sa papam dupa care adormim.greutate avem 5.5kg. |
|
| [quote=moa]Buna Adys! Noi pe timp de zii santem activi,dar noaptea dormim foarte bine.avem o trezire sa papam dupa care adormim.greutate avem 5.5kg. [/quote
Buna! Stati bine da...o sa ne reflam mai bine in timp ,sa mai crestem si noi.noi avem 4.5 kg dar am plecat de la 2,300 din maternitate ca ne amnascutmai devreme la 37 de saptamani.colici aveti? Ce ii dai? Noi avem doar putin asa,nu plange de nu se mai opreste...dar totusi i am dat colief acum ii dau o solutie preparata in farmacie.si i le alternez asa.zi buna ! |
|
| Ooo ce micuta era!cum v_ati descurcat la inceput?noi am ajuns acasa cu 2960 si ne era frica si sa respiram langa el!
Nici noi nu avem avem colici,dar preventiv ii dau cand si cand infacol! |
|
| moa wrote:Ooo ce micuta era!cum v_ati descurcat la inceput?noi am ajuns acasa cu 2960 si ne era frica si sa respiram langa el! Nici noi nu avem avem colici,dar preventiv ii dau cand si cand infacol!
Buna! Ne am descurcat f bn probabil datorita faptului ca nu stiam cum e sa fii mai mare,si asa micuta ma obisnuisem din maternitate:sa o schimb sa i dau sapape.;acum mi se pare maricica si din ce in ce mai grea.asa credeam ca trebuie sa fie... ati facut botezul? |
|
|