|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Criss2014 wrote:Buna ziua mamici, Vreau sa va intreb daca la vaccinul de doua luni ati avut vreo problema cu bebeii? Noi urmeaza sa facem vaccinul dupa data de 20 iulie si sunt destul de nelinistita pentru ca in maternitate una dintre asistentele de la neonatologie mi-a spus ca fetita ei a facut hemoragie digestiva dupa vaccinul anti hepatita B, produs in Franta, care se face la doua luni si ca de atunci ea nu a mai fost de acord sa i se administreze vreun alt vaccin fetitei. Baiatul meu are 12 ani si a facut toate vaccinurile pana acum si n-am avut nicio problema in afara de febra usoara . Dar acum poate ca am devenit si eu mai panicoasa, poate ca am citit prea multe pe net ca sunt destul de nelinistita in privinta reactiilor adverse date de vaccinuri. Eu am intrebat medicul de famile despre posibilele reactii si mi-a zis ca in niciun caz nu crede ca e adevarat ce mi-a zis asistenta si ca ea nu crede ca de la vaccin ar fi facut hemoragie digestiva si ca ce-mi inchipui eu, ca vaccinurile noastre sunt mai bune decat cele din Franta?
Criss eu i am facut vaccinul de 2 luni si nu a avut nimic,nici febra nu mi-a facut,astazi il facem pe cel de 4 luni,eu una nu sunt nici pro dar nici contra........acolo sunt ele bune de ceva |
| Buna ziua fetelor,mai dar chiar nu mai da nimeni niciun semn de viata? Ema,Anelise ce mai ziceti,nu mai stiu nimic de voi |
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| ynnea wrote:Buna ziua fetelor,mai dar chiar nu mai da nimeni niciun semn de viata? Ema,Anelise ce mai ziceti,nu mai stiu nimic de voi
Yneea noi suntem bine, crestem mari si frumosi si sanatosi! Avem 11l si 13z, inca nu merge singur, doar de pereti si in 4 labe:)))...siiii...facem doar prostioare la joaca!:)). In rest la fel de cumintel, nani devreme, papa tot...il adoooorrrrrr Denisucul tau ce face? Va pupacim!! emanicole attached the following image(s):
|
| emanicole wrote:Yneea noi suntem bine, crestem mari si frumosi si sanatosi! Avem 11l si 13z, inca nu merge singur, doar de pereti si in 4 labe:)))...siiii...facem doar prostioare la joaca!:)). In rest la fel de cumintel, nani devreme, papa tot...il adoooorrrrrr Denisucul tau ce face? Va pupacim!!
WOW ce mari v-ati facut mi se pare ca seamana mai mult cu tati . Noi suntem bine ,suntem mari avem 6 luni si 4 zile acum,este cuminte nu e un copil plangacios am avut noroc,va las o poza cu el si cu mine sa mai pui poze cu tine sa mai te vad si eu Va pupam pe amandoi ynnea attached the following image(s):
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Doamne ce frumoase sunteti toate, alaturi de scumpii vostri copilasi ! Radiati de fericire ! Abia astept sa-l tin si eu in brate pe al meu pitic ! Crestere mare si sanatoasa puiutilor vostri ! |
| Multumim inna sa ai nastere usoara |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Craciun fericit mamici si pici, desigur
|
|
| Sarbatori fericite tuturor mamicilor ,nu prea mai este nimeni activ pe aici |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/30/2015 Mesaje: 1
| Simona 83 imi poti spune te rog de unde ai luat karaush ul? ?? |
|
| Va pupam mamici si pitici emanicole attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Ema, sunteti foarte frumosi! Ce mare a crescut bebelul! Va pupam |
|
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Mi-e dor de perioada in care scriam zilnic pe forum. Din pacate nu mai am timp...Mai arunc din cand in cand cate o privire pe la gravidute si imi amintesc cu drag de perioada frumoasa de sarcina. Bebelina mea creste vazand cu ochii si chiar daca ma bucur de fiecare gest nou pe care il face, parca imi pare rau ca trece atat de repede bebeluseala... Criss2014 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Criss, ai doi copii superbi. Sa fiti sanatosi cu totii! Va pupam |
|
| andreina wrote:Ema, sunteti foarte frumosi! Ce mare a crescut bebelul! Va pupam
Multumim, te pupam!! Si pupam mult si burtica |
|
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Multumesc |
|
|