Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andreina
Scris: Monday, May 4, 2015 9:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2014
emanicole wrote:

Andreina te asteptamcomputerlove

Emacomputerlove multumesc! Sper sa ajung si eu cat mai repede la gravidute si apoi in clubul mamicilor.
dana_h
Scris: Tuesday, May 5, 2015 11:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
Ema darling imi e un dor de tine :((((((((
,Stefanut e superbbb :x :x

dana_h attached the following image(s):
img_20150524_174513.jpgimg_20150519_175223.jpg

emanicole
Scris: Tuesday, May 5, 2015 11:20 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
dana_h wrote:
Ema darling imi e un dor de tine :((((((((
,Stefanut e superbbb :x :x

Si mie de voi :((.
Nora mea grasulina frumusica. iloveyou
ynnea
Scris: Tuesday, May 26, 2015 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Buna fetelor nu am ai intrat de mult pentru ca de la 2 luni júmate ale baiatului meu nu pera pot face facta....este inca mic si imi ocupa tot timpul...
Ema tu ce mai zici,ce mai face Stefanut?
Noi suntem mari acum am trecut cu bine peste vaccinul de 2 luni si nu mi-a facut febra yes
Va punem o si pozici,iar eu as vrea sa tin dieta dar imi este frica sa nu raman fara lapte offff mai am inca 9 kg de dat jos Boredom am avut 72 si am SLABIT 13 KG CA ACUM AM 59

ynnea attached the following image(s):
20150515_222458j.jpgimg-20150510kjj-cwa0005.jpgimg-201505n10-jwa0002.jpg

deearox
Scris: Wednesday, May 27, 2015 3:51 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Buna fetelor, îmi fac si eu intrarea hainoroc Cu o întrebare: Bebe regurgiteaza mai mult de ieri, sa fie calciul si d3 ul de vina? Mi se pare ca da prea mult lapte afara. Jet nu doar sa curga asa...sau papa prea mult? Ii dau doar sân si când nu am suficient ii dau si din ce am mai muls eu zilele trecute, cu biberonul. Ea papa si cu pofta asa.
A si am observat azi niste punctulete rosii pe piele...nu par s o deranjeze, de pe fata vad ca s au dus deja...
Stiti ce ar fi?

Pupici computerlove
RalukM
Scris: Thursday, May 28, 2015 8:00 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Deea incearca sa o tii mai mult pe umar sa eructeze dupa ce papa ca sa elimine aerul. Si eventual sa i ridici salteluta la plan inclinat, nu foarte mult. Vezi sa fie si atasarea la san corecta sa nu inghita prea mult aer. E normal sa regurgiteze. Bubite rosii a facut si a mea de ma panicasem dar am fost la doc cica s normale i am dat cu apa termala si s au dus. Daca bebe e vioi nu face febra nu o mananca pielea si nu are nici un disconformt de la ele e ok. A mea facuse de la uleiul welleda, acu mai face dim cand in cand dd la caldura cand transpira.Incearca cu apa termala si o sa vezi ca vor trece.
ynnea
Scris: Thursday, May 28, 2015 9:31 AM
Nivel

deea asa a facut si al meu si inca face,i-a spus pediatra lui ca sa incerc sa ii dau papa dar sa nu il las sa manance pana se umple ca daia uneori da laptele afara,si spune ca daca laptele este asa taiat inseamna ca este din stomac si ca a mancat mult,al meu este foarte lacom pana nu se face gogoasa nu se lasahohot nu te speria ca este normaliloveyou,iar bubitele rosii se spune ca este acneea sugarului,al meu a avut si pe corp avea niste bubite mici se simtea doar la atingere si mi a spus doctora ca sunt normaleCheek Kiss
deearox
Scris: Thursday, May 28, 2015 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Multumesc de raspunsuri, se pare ca bubitele ii aparusera de la caldura . Am mutat o in alta camera si s au dus.
Cu regurgitatul cred ca e ca la tine ynea, este tare lacoma dance O tin sa scoata aerul dar nu reusim mereu uff
Invatam grup

Pup computerlove
Andreea.A
Scris: Saturday, May 30, 2015 12:08 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/11/2013
deearox wrote:
Multumesc de raspunsuri, se pare ca bubitele ii aparusera de la caldura . Am mutat o in alta camera si s au dus.
Cu regurgitatul cred ca e ca la tine ynea, este tare lacoma dance O tin sa scoata aerul dar nu reusim mereu uff
Invatam grup

Pup computerlove

Deea, dupa ce papa, mai las-o un minutel, doua culcata si apoi ridic-o pe umar. Mie Maria rar reusea sa scoata aerul. Nu ragaia. Si cand a "invatat", ragaia o data si la al doilea, dadea si afara ceva laptic.
Si sa-ti traiasca gazuta, nu stiu daca am apucat sa te felicit!
Nanny
Scris: Monday, June 1, 2015 11:55 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
La multi ani tuturor piticilor!!Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!yes yes yes yes yes
Andreea.A
Scris: Friday, June 19, 2015 8:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2013
Liniste deplina pe aici...
Nanny, inca o data felicitari pentru grasunel!
Ema, ce faci, my dear? Tot zic ca imi pun what's app, dar cu memoria interna mica si care se umple una, doua, nu mai apuc. Sper sa reusesc cat de curand!
Anelise, de tine nu mai stim nimic... Ce face bebe? Care, de acum e mare deja...
capsunica
Scris: Sunday, June 28, 2015 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
Ce dor mi ... :( .... coeur iloveyou Ema ..inca nu mi-am facut telefonul :l ..astept sa vina comanda sa imi.schimbe chestia aia de bagi cartela .. noi suntem bineavem 6 dintisori hearts dance ..
ynnea
Scris: Saturday, July 11, 2015 3:05 PM
Nivel

Buna ziua mamici
Puiul meu a inceput sa se intoarca pe burta dar stie doar sa se intoarca,dar de dat inapoi nu mai stie,imi e frica cu el noaptea,cand dorm imi este frica sa nu se intoarca si sa nu l vad.El doarme intre mine si sot dar si asa nu stiu eu in somn ce face.Daca exista ceva sa pot face sa intervin ca sa nu se mai intoarca,voi cum ati procedat,ati trecut prin asta?uff
capsunica
Scris: Monday, July 13, 2015 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
Yneea , felicitari pentru achizitie Bravoo ... nu ai de ce sa iti fie frica ...bucura-te de aceste momente si ai incredere in instinctul tau de mami ! hearts daca ceva nu o sa fie inregula stai linistita ca o sa te trezesti ...de acum incepe sa experimenteze prin jur ..bucura-te si profita de momentele astea ... mie asa dor imi e de ele ... :*
Criss2014
Scris: Monday, July 13, 2015 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
Buna ziua mamici,
Vreau sa va intreb daca la vaccinul de doua luni ati avut vreo problema cu bebeii? Noi urmeaza sa facem vaccinul dupa data de 20 iulie si sunt destul de nelinistita pentru ca in maternitate una dintre asistentele de la neonatologie mi-a spus ca fetita ei a facut hemoragie digestiva dupa vaccinul anti hepatita B, produs in Franta, care se face la doua luni si ca de atunci ea nu a mai fost de acord sa i se administreze vreun alt vaccin fetitei. Baiatul meu are 12 ani si a facut toate vaccinurile pana acum si n-am avut nicio problema in afara de febra usoara . Dar acum poate ca am devenit si eu mai panicoasa, poate ca am citit prea multe pe net ca sunt destul de nelinistita in privinta reactiilor adverse date de vaccinuri. Eu am intrebat medicul de famile despre posibilele reactii si mi-a zis ca in niciun caz nu crede ca e adevarat ce mi-a zis asistenta si ca ea nu crede ca de la vaccin ar fi facut hemoragie digestiva si ca ce-mi inchipui eu, ca vaccinurile noastre sunt mai bune decat cele din Franta?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.