|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 144
| RalukM wrote:Multumesc pt rasp. Aici unde am nascut sunt pro alaptare...mi au zis cand au luat o aseara ca sa nu mi fac griji ca o sa se obisnuoasca cu bibe. Ea din cauza icterului e si mai lenesa asa, cum o pun la san trage odata si adoarme. Dupa ce terminam cu lampita uv si cu icterul poate o sa fie mai vioaie si o sa aiba chef sa munceasca pt laptic.
Mai bine stimuleaza lactatia ca sa aiba din plin papa,decat sa pui bb sa munceasca,ce zici?! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Andreea dar sa sti ca poti sa urmaresti usor ..ai sus la inceputul paginii la optiuni rubricasi primesti notificari cand a postat cineva la subiectul care te intereseaza. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Ema, stiu, dar as vrea sa urle si telefonul, sa nu uit de forum. |

|
Urla urla. Iti bagi mailul si iti vine mail imd ce a postat careva.
Ahhhh de baut la toata lumea. Azi facem 7 luni |
|

Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 120
| Doamne, jucandu-ma cu telefonul inainte de culcare, mi-am adus aminte de casuta sub acoperisul careia am stat aproape 9 luni si pe care am parasit-o brusc odata cu intrarea in grupul de pe facebook care are nenumarate beneficii, dar creeaza si mici neplaceri in sensul ca timpul e si asa limitat si mereu esti tentat sa citesti sa raspunzi sau pur si simplu sa iti petreci putinul timp asa ca peentru tine cu fetele la o shueta. Scriu aici si parca retraiesc serile cand eram insarcinata si ma plangeam de dureri de tzatze :) Oio, ce vremuri! M-am bucurat sa il revad pe Stefanutzal Emei si sa citesc povestile noilor mamici. Mi-am adus si eu aminte de perioada de colici si de cea cand facea kk numai cu supozitor. Am trecut cu brio, acum facem si de 4 ori pe zi. Uff ca pierd sirul abia reusesc sa mai scriu....promit ca revin cat pot de des. |
|
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| emanicole wrote:
Nu am yneea si nici nu-mi fac;). Daca scrieti aici eu va urmaresc cu drag. Pupici
Credeam ca eu sunt singura de pe planeta asta fara cont de facebook
Nu am postat aici prea des, doar cand aveam cate-o intrebare, dar va citeam zilnic, ma bucuram si lacrimam la nasterea fiecarui bebelus, apoi urmaream cu emotie povestile voastre. Si eu am nascut cam in aceeasi perioada cu voi, Ada, Ema, Roxanine, Andreea. Probabil voi nu ma tineti minte, dar eu nu voi uita niciodata ca m-ati ajutat sa trec peste niste momente dificile de la inceputul sarcinii. Pentru mine a insemnat foarte mult Imi placea sa intru in casuta voastra, era aici un loc aparte, senin, magic Pacat ca facebook-ul acapareaza tot...
Va pup si va doresc multa multa fericire alaturi de puii vostri |
|

| Loriiii sigur ca te tinem minte . Uite ca suntem 2 fara fb:))). Hai sa ne traiasca puii sa se faca mari. Va pupam Sym saraca cate ai tras cu sanii..acum te amuzi ahh?? Las ca te vad eu la bebe 2...hahah |
|
| emanicole wrote:Loriiii sigur ca te tinem minte  . Uite ca suntem 2 fara fb:))). Hai sa ne traiasca puii sa se faca mari. Va pupam
Ema, Stefanut al tau e fermecator Si Anatol al meu implineste 7 luni peste 6 zile. M-am indragostit nebuneste de el, iar el, cand ma priveste, are o licarire speciala in ochi, pe care doar eu o vad Dar cred ca asa simte fiecare mama
Doar noaptea simt cateodata ca ma lasa puterile, inca se mai trezeste de 2-3 ori sa pape tzitzi, desigur cand doarme mami mai bine, parca are radar |
|

| Multumim lori!! Si noi ne trezim des noaptea..dar nu sa pape, mananca doar o data dar e pe lp...se fataie de numa, l-am luat si cu mine in pat de vreo doua saptamani sa nu mai fac drumuri si ca mi-e tare dor de el acum ca am inceput munca si il vad mai putin, si daca nu se invarteste in pat de imi vine sa dorm pe jos sa aiba el loc...imi cara la picioare in burta ohooo:)))...faza buna e ca dimineata tot imbratisati
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Mamici scumpe, ce-mi place sa vad casuta animata. Va citesc mereu postarile, desi momentan sunt in randul aspirantelor la titlul de mamica. Va doresc multa sanatate voua si puiutilor vostri. |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello,
Am si eu o intrebare...am observat ca bebita mea are manutele mai reci decat restul corpului si ma gandeam daca e semn de frig sau nu. In camera ei am o temperatura de 23-25 grade. Nu vreau nici sa o infofolesc aiurea, o tin imbracata normal body cu maneca lunga si salopeta cu capse pe umar. Dar nu mi dau seama cum sa verific daca ii e frig sau nu:) |
|

| RalukM wrote:Hello,
Am si eu o intrebare...am observat ca bebita mea are manutele mai reci decat restul corpului si ma gandeam daca e semn de frig sau nu. In camera ei am o temperatura de 23-25 grade. Nu vreau nici sa o infofolesc aiurea, o tin imbracata normal body cu maneca lunga si salopeta cu capse pe umar. Dar nu mi dau seama cum sa verific daca ii e frig sau nu:)
Nasucu nu minte:)) cand are nasucul rece ii e putin frig:)...manutele sau piciorusele pot fi reci...la noi asa sunt :)) Andreina te asteptam |
|
| emanicole wrote:Multumim lori!! Si noi ne trezim des noaptea..dar nu sa pape, mananca doar o data dar e pe lp...se fataie de numa, l-am luat si cu mine in pat de vreo doua saptamani sa nu mai fac drumuri si ca mi-e tare dor de el acum ca am inceput munca si il vad mai putin, si daca nu se invarteste in pat de imi vine sa dorm pe jos sa aiba el loc...imi cara la picioare in burta ohooo:)))...faza buna e ca dimineata tot imbratisati
Si eu am incercat sa dorm cu el, dar nu vrea sa adoarma asa. Daca il pun langa mine, rade, se joaca, si intr-un final incepe sa planga de oboseala, dar de dormit nici vorba Asa ca doarme la el in patut, nu demult l-am mutat noaptea cu surioara lui in camera, care are 2 ani si 3 luni, iar eu sunt prezenta la cel mai mic plans, sa nu o trezeasca si pe ea |
|

Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 120
| Ema ce zici tu acolo? Bebe 2? Daca da Dumnezeu primim cu mare drag, dar expre nu mai vrem. Mi-e teama de una de alta. Incerc sa pun poze cu bebelusul meu care e din ce in ce mai curios si mai dornic de cunoastere. Sunt cele mai recente de 1 Mai. Simona Sym attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| RalukM wrote:Hello,
Am si eu o intrebare...am observat ca bebita mea are manutele mai reci decat restul corpului si ma gandeam daca e semn de frig sau nu. In camera ei am o temperatura de 23-25 grade. Nu vreau nici sa o infofolesc aiurea, o tin imbracata normal body cu maneca lunga si salopeta cu capse pe umar. Dar nu mi dau seama cum sa verific daca ii e frig sau nu:)
Deocamdata nu isi regleaza temperatura. Cam asa au toti. Daca ti se par prea reci ii poti pune manusi....temporar, eventual. |
|
|