|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Mamici voi ce a ti facut la bebelusi cand au avut colici? |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| ynnea wrote:Mamici voi ce a ti facut la bebelusi cand au avut colici?
poti incerca picaturi, eu am folosit preventiv espumisan si colief, acum nu ii mai administrez picaturi pentru colici. Am citit pe net ca si ceaiul de musetel ar ajuta, eu i-am dat doar cand nu iesea afara. Pe langa medicamente ar ajuta ceva cald pus pe burtica bebelusului, eu am luat punga cu samburi de ciresi insa nu am folosit-o, sau il poti pune pe burtica ta...sper sa-ti fie de folos.... |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Buna ziua mamici si pitici!
Scuzati absenta, dar nu mai am timp nici sa respir. Credeam ca dupa botez ne vom linisti putin dar m-am inselat. De o luna ne chinuie durerile de gingii. Ii cresc dintisorii si maselele in gingie si nu face fata foarte bine durerii. Am consumat deja 2 tubulete de gel gingival si de curand am inceput sa ii dau chamomilla. De cateva ori a fost nevoie si de panadol si nurofen ( la indicatiile pediatrei) pt ca plangea in somn de durere. Se pare ca de la chamomilla avem ceva ameliorari dar in continuare nu doarme bine si nu mananca bine. Suge la san ce sige si deodata incepe sa planga si nu mai vrea san... Noptile sunt foarte agitate si alaptarea se face la cerere uneori si din ora in ora. Sunt epuizata de programul asta haotic. Jucariile de dentitie mai mult o enerveaza pt ca nu reuseste sa le manevreze cum isi doreste, suzeta o refuza. In rest suntem bine, creste de la o zi la alta si ma uimeste cat de curioasa si atenta este la tot ce o inconjoara. Ii place muzica f mult, in special Inna ( nu stiu de ce ca eu nu ma omor dupa ea). Cu burtica stam foarte bine,face cacut cel putin o data pe zi fara sa ii mai dau Bifido. Asta e aviz mamicilor care m-au sfatuit o sa las sa se chinuie si sa planga pana face singura ca altfel nu mai face decat stimulata. Iata ca face si singura!!! Cu adormitul iar stam f bine,seara dupa baita adoarme repede pt ca o las inainte de baie in pielea goala vreo 30 min si se agita, se rostogoleste, da din maini si din picioare incercand sa se tarasca, apoi mai are o serie de balaceala si oboseste de nu ii mai trebuie nimic. Daca nu ne intelegem asa o legan pe picioare putin si gata ( stiu ca nu e ok nici varianta cu leganatul pe picioare dar e mult mai bine decat plimbatul cu orele prin casa). De obicei o pun in pat, ii dau suzeta( singurele dati cand o accepta) si ma intind langa ea si incet o ia somnul.
Sper doar sa trecem cu bine de perioada asta cu gingiile ca nu mai stiu ce sa mai fac... pe timpul zilei ii mai distrag atentia dar noaptea e ingrozitor...doar primele 3 ore le doarme linistita. Si sanul nu o linisteste si nici nu suge de confort...ba mai rau plange daca ii dau san cand o supara gingiile..
In rest sper ca sunteti bine si asteptati cu merabdare ca noi primavara si zilele calde sa putem sta pe afara cu orele.
Va pupacim cu mare drag!!! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Ema, my love, pe unde esti? Cum sunteti? Vrem poze cu Stefanut!!! Si cu tine, ca rau iti ducem lipsa!! Anelise, sunteti bine? Ce face barbatel cel mic? Miss you!!!!  |

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/15/2014 Mesaje: 78
| buna fetelor ..ziceti si mie va rog cum se numeste grupul ca nul gasesc ..abia acuma am vazuut ca sa facut grupul mamicilor :) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Gagici acum ca am citit putin in urma imi dau seama ca mi.a cam fost dor de voi Ionica mea e constipata si cautand solutii,m.am gandit sa vad si cum sunteti voi. Minunatii/minunatele voastre cat de des mardaresc pampersii? Eu doar o alaptez, face aproape numai cu supozitor la 2 zile, desi ieri si alaltaieri a facut sg.. dar e un chin pt mine... idei? Sfaturi? |
|

| C am putina activitate aici,toata lumea sa mutat pe facebook |
|

Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
| Irinuca wrote:Gagici acum ca am citit putin in urma imi dau seama ca mi.a cam fost dor de voi Ionica mea e constipata si cautand solutii,m.am gandit sa vad si cum sunteti voi. Minunatii/minunatele voastre cat de des mardaresc pampersii? Eu doar o alaptez, face aproape numai cu supozitor la 2 zile, desi ieri si alaltaieri a facut sg.. dar e un chin pt mine... idei? Sfaturi?
Buna in primul rand daca papa numai titi nu o mi chinui cu supozitor sau termometru...am trecut si eu prin asta,laptele matern se digera f bine si am observat ca trebuie lasat bebeul sa faca singurl ca dupa aia se obisnuieste cu stimularea si o sa ai de furca mai tarziu.Las-o cateva zile fara sa o ajuti sa vezi cum este,daca o doare daca nu inseamna ca nu are ce asa faca si digera tot.Eu decand am trecut-o pe formula ca numai am san imi face zilnic.Decai copilul meu digera tot si de aia nu facea.Sper sa te ajute sfatul meu. |
|

Inregistrat: 2/7/2015 Mesaje: 124
| Ziua buna mamicute. Pt mamicile plecate in strainatate cum ati facut cu certificatele de nastere romanesti? Pt cele care au facut certificatul la ambasade sau consulate in romania e valabi? Sau odata ce mergi in romania e nevoie sa faci alt certificat? |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Dorut de voi fetelor |
|

| emanicole wrote:Dorut de voi fetelor Ema draga unde ai fost?ai lipsit foarte mult nu mai stiam nimic de tine Fetele s-au mutat pe Facebook sunt active in fiecare zi.....aici nu prea a mai ramas nimeni desi mi-ar fi placut sa fie aici toate fetele Tu cum mai esti?
|
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Yneea suntem bine, crestem mari . Ce scuuump e denisuc al tau |
|

| ma bucur sa aud de bine,si noi am crescut mari avem o luna si 4 zile Uite poze cu el ynnea attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ynnea, ce frumoasa esti! Si ce pui dulce ai tu acolo!! Crestere usoara! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Yneea, esti superba mamico! Si ce puiut frumos si scump ai. Va pup |
|
|