Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Simona Sym
Scris: Thursday, February 12, 2015 3:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/13/2014
Ema ce sa zic, superb absolut! Tu o scumpa Stefanut un scump toata atmosfera extraordinara. Rochita e deosebita. Sa va fie de folos cununia si botezul si sa fiti sanatosi si la fel de voiosi.
simona83
Scris: Thursday, February 12, 2015 3:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Ema, felicitaariiii! Casa de piatra si multa fericire in 3... cel putin! Stefanut vrea o surioara, mi-a spus mieBig Laugh ... Ai fost superba in ziua cea mare, a meritat absentaLove Iar Stefanut... un cavaler!!!

Simona, ai o scumpete de baiatLove Love Love . Cu sistemele de purtare sunt de acord cu Dana, tb musai sa fie ergonomice pentru a nu pune presiune pe coloana bebelusului. In plus, sunt foarte comode si practice si pt purtator. Cu Victor am avut si eu un Chicco, am mers o statie de autobuz cu el pe jos si am zis ca o sa pic si o sa mor acolo. Avea 8 luni. Nu mi-a mai trebuit, asta fara sa stiu de efectele daunatoare ale purtarii astfel pentru bebe. Si acum e in spatele canapelei, sper sa gasesc pe cineva sa il recicleze si sa faca ceva ergonomic din el. Carpele sunt mai greu de folosit, dupa atata timp nu stiu decat sa o pun in fata, dar confortul merita tot efortul. Daria s-a facut bine de displazie de sold purtata sanatos, fara ham special, fara sa o chinui. Foarte bine ca te respecti, sper sa ies si eu din conul de neglijare in care am picat, mai ales acum ca dorm noaptea si viata e din nou frumoasaCrazy

Cu ustensilele de bucatarie, e zic ca sunt utile. Tot spre Avent ma orientez si eu, ca Rox. Imi doresc sa imi hranesc copiii cat mai natural, totul pregatit in casa, fara borcanele, biscuitei si imi doresc in acelasi timp sa petrec cat mai putin timp in bucatarie. Momentan folosesc oala cu sita si un mixer vertical. Si da, eu imi iau toata bucataria cand merg in concediu.Hilar Dar cu aparatul asta eu zic ca am economisit niste spatiu in portbagaj, si mai vreau sa imi iau si un sterilizator de calatorie ca sa nu mai iau magaoaia dupa mine.

Acum, fiecare face cum considera ca e mai practic si mai ok pentru fiecare. Nimeni nu zice ca tb facut intr-un fel sau altul, la sfarsit de zi fiecare face tot ce crede ca e mai bine pt puiul ei.

Elala, imi pare rau ce s-a intamplat cu karaushul. Oricum, luna e superba si foarte comoda, sunt sigura ca o sa fiti super in ea. Eu am probat boba care e oarecum asemanator si se prindea foarte usor. Eric vrea sa zambeasca cu toti dintii deja? Daria nu da semne, dar mi-am luat Osanit, deci... bring it oooon. Ai putea incerca si tu, poate asa ii vine cheful de papa cand e chinuit de eruptii.

Cu diversificarea e din ce in mai bine. Vad ca de la zi la zi papa mai mult cantitativ, dar nu lasa din cantitatea de lapte. Nu stiu cum nu o doare burtica. Ieri nu a facut kk, m-am super panicat, dar azi a facut o pleasca de om mare cu tot cu dovleac in ea. Nah de aici mami...

simona83 attached the following image(s):
17753_1088500671175799_1978279822122454484_n.jpg10950687_1089224534436746_8106864321144133415_n.jpg10966544_1088104664548733_98737413_n.jpg10968138_1088113551214511_300934660_n.jpg

ynnea
Scris: Thursday, February 12, 2015 4:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/23/2013
Buna ziua mamici,aveti niste puiuti foarte frumosiSimplyLove mai este putin si vin si eu la voi.........sunt mai nerabdatoare ca niciodata sa-mi vad si eu puiulLove Love
elala
Scris: Thursday, February 12, 2015 4:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/13/2009
Ema, felicitari!! Sunteti superbi toti trei!love love love
Simo, ma bucur ca Daria e din ce in ce mai papacioasa! Eric nu mai vrea delooooooc!!! Nici singur, nici cu lingurita..Se pare ca il chinuie tare dintele asta.Sa nu fie mai multi si sa nu ii van eu ca ceilalti 6 au fost tare linistiti fata de asta..E si marait, vrea doar in brate, din brate imediat vrea sa il tin in picioare, vrea titi toata ziua..M-a cam zapacit zilele aste..alcool alcool Asa ca am hotarat sa nu ii mai dau pana luni nimic de papa poate se mai linisteste si uita de lingurita..Ca acuma daca o vede incepe maraiala si cu autodiversificarea aceeasi poveste..mancarea ajunge oriunde altundeva numai in gura lui nu!Crazy
Asteptam sa vina Lunita maine sa iesim la plimbare!Hilar Hilar Hilar Voi ati primit K? Cum e?ras

Si asta se cheama autodiversificare ras
img
simona83
Scris: Thursday, February 12, 2015 4:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
elala wrote:

Asteptam sa vina Lunita maine sa iesim la plimbare!Hilar Hilar Hilar Voi ati primit K? Cum e?ras

Maine si noiLol
emanicole
Scris: Thursday, February 12, 2015 5:53 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Multumim mult fetelorcomputerlove
M-am chinuit ceva sa incap in rochie...are 63 cm in talie.....am tinut vechea cura de slabire din lume....fara dulciuri fara paine...de fapt fara mancarehohot
Simona pai cine a spus ca eu nu mai vreau o surioara?Haha ....daaaaa vreau bebe 2 dar peste vreo 2-3 aninewclap iloveyou
dana_h
Scris: Thursday, February 12, 2015 6:24 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
Ema ai fost superba si Stefanut un adevarat cavalercomputerlove casa de piatra si multa fericire alaturi de COPIII vostri iloveyou
Roxanine
Scris: Thursday, February 12, 2015 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Ema, esti superba!!! Stefan la fel...computerlove computerlove adorabil!!!!!

Am primit rezultatul de la analiza. pale pale pale Are un microb, eschiria e coli patogen. Medicul spune sa nu ma ingrijorez daca nu are febra si daca nu are scaune diareice. Cica poate sa treaca de la sine, fara alte chestii. Avand in vedere ca febra nu are, scaune verzi nu mai face si nici diareice nu au fost deloc, starea generala este buna, nu mi-a dat antibiotic. Mi-a dat protectis, si sa repetam analiza luni. Din ce cauza sau de unde are microbul? L-a cules de undeva. Pe unde am fost cu el, sau daca l-a atins cineva pe manute si el a dus manuta la gura. Sunt putin suparici dar ma rog lui Doamne Doamne sa fie bine...
ynnea
Scris: Saturday, February 14, 2015 9:02 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Buna ziua mamici
Va urez de ziua indragostitilor multa iubire din partea partenerilor si puiutilor vostri si sa va bucurati de cresterea celor miciiloveyou ras
deyutzu
Scris: Tuesday, February 17, 2015 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 11/26/2013
Fetelor va pupam!!Cheek Kiss iloveyou Se vede ca puiutii nostrii ne ocupa tot timpul uneori ca nu avem timp de nimic nu??
Noi suntem bine,crestem,radem cu gura pana la urechi toata ziua,se cearta uneori,chiuie de nu ne mai auzim prin casa,daca am sta la bloc ar auzi toata scaraHaha .A inceput sa se rostogoleasca de pe spate pe burtica din ce in ce mai bine,invers e mai greuLol .Papam doar tzitzi,nu vrea ceai,apa.I-am dat cateva lingurite de suc de mar,deschide mare gurita sa ii dau si tine un pic in gura si jumate da afara,se si stramba cate putin.E o dulce.
Tot ce prinde la mana baga in gurita,suzeta si-o scoate si o ia inapoi cand si cum vrea ea,o roade pe laturi,pe plastic,si daca mai incape si un degetel pe langa e super fericita.
M-am topit toata vazand pozele cu puiutii vostriSimplyLove
Simona83 e o scumpilica Dariuca ta ,toata unsa ea pe boticCheek Kiss ,asteptam sa va vedem in sistemul de purtareras
Elala pup pe Eric,sa pape mai bine de acumdance si sa il vedem in Lunitaras
Ema scumpa ai fost o frumoasa si tu si Stef si tati ,sa fiti fericiti toata viata.Felicitari!
Dana,pupici Darieipupici ma bucur ca-i place in sling.E agera daca se târaste prin pat,bravo eidance
SimonaSym,ma regasesc in ce ai scris,am cam uitat si eu sa ma fac frumoasa,sa ma gatesc.Cert e ca nu prea am iesit si tot acasa cu pitica,scoate tzitzi,baga tzitzi.Ce sa facem,asta e ,pentru ei facem orice.iloveyou Ce frumos se balaceste puiul tau cu colaculnewclap e un frumos raulove
Lala draga,Sara e o frange inimi de pe acum.Ce pletoasa e scumpa.Si Antonia mea are parut dar nu asa des si plus ca acum incepe sa ii cada si in spate e rooos rauuff
Roxanine pup lui Bogdanel sa treaca infectiailoveyou
Andreea sa folosesti cu placere toate achizitiile!pup la Mariucauff
Crys e un dulce puiul tau si tu esti o frumoasamajoreta
Alina sunt superbi gemenii,va pupam coeur ma gandesc la tine uneori, cand mi-e greu cu pitica,ca tu ai doi,sa planga deodata sau sa le fie foame in acelasi timpplans .Ma bucur ca va descurcati!Bravoo
Capsunico te asteptam sa ne spui ce face Leo,sa ni-l arati majoreta
Oana voicu,pupam grasunica,unde ati disparut??
Pupici prospetelor mamici,va asteptam sa ne impartasiti experientele voastre!
Fetele voi mai stiti ceva de RalucaElena?parca trebuia sa nsca prin noiembrie dar nu vrea sa ne mai zica nimicpale o mai vad online.Am mai intrebat parca de eauff
Yneea scumpa mai ai putin si vii la noi.Pupici tie si lui bebe.
dana_h
Scris: Tuesday, February 17, 2015 11:32 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
Nici ea si nici smiley nu au mai dat nici un semn
deyutzu
Scris: Tuesday, February 17, 2015 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/26/2013
dana_h wrote:
Nici ea si nici smiley nu au mai dat nici un semn

Ai dreptate Dana pe Smiley am uitat-o eu.Macar de ea stim ca a nascut,cred ca i-am vazut si bebelu.Dar Raluca nu a postat de prin septembrie si acum cred ca ne priveste din umbra.
Nici de Ada nu mai stim nimic de ceva vreme.
Fetelor va rog la apelClap
emanicole
Scris: Tuesday, February 17, 2015 2:28 PM
Nivel

Multumim multumim de apreciericomputerlove
Raluca mai devreme era on....eu cred ca e bn si ne citeste pe fuga...bb ii ocupa tot timpulhearts
Hei am cautat-o acum si nu o mai gasesc la membri...uff
elala
Scris: Wednesday, February 18, 2015 11:18 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/13/2009
Fetelor, stati linistite! Sunt ok fetele, doar ocupate cu bebelusele! pupici
Am vorbit pe FB. pupici
emanicole
Scris: Wednesday, February 18, 2015 11:26 AM
Nivel

elala wrote:
Fetelor, stati linistite! Sunt ok fetele, doar ocupate cu bebelusele! pupici
Am vorbit pe FB. pupici

Multumim elala iloveyou iloveyou . pupam dulce un grasuncomputerlove

Fetelor al meu sot este fff racit...a stat numai cu masca dar a luat si bebe Cray Cray . tuseste de aseara asa cate putin si a facut tot aseara 37.7. Ne-a dat dr PROSPAN siropel din plante,sper sa ii treca Cray . mucisori nu are febra nu a facut (am dat 2.5ml de panadol la 37.7 si a scazut), dar tuseste Cray Cray ..uneori tuseste ca se ineaca cu balele luiLol ..dmn zici ca e cascada. Va pupam pe toateiloveyou iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.