|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Simona multumim , sper sa scapi de leganatul asta cat mai curand....iar pe Stef sa ii tina Dumnezeu obiceiul sa doarma singur...acum a papat la el in patut si a adormit la loc...sa speram ca nu incepe foiala iar. La mine sta in leagan maaaxim jumatate de ora. Cel mai mult ma chinuiam seara dupa ultima masa sa il adorm...acum ma simt ca in concediu de 4 zile de cand adoarme singur in patutul lui:)))))))))))) |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| simona83 wrote: Eric trebuia sa vina pe lume pe 1 august, sau mi se pare mie?
Undeva pe acolo..pe 28 iulie mai exact aveam dpn.Daca ar fi stat cumintel in burtica poate nasteam in acelasi timp .
Dana, ma mai musca dar nu asa tare cum o facea cand avea un singur dintisor !
Rox, filmuletul nu il pot vedea..e privat.
Ema, esti o norocoasa ca iti doarme atat! Noi am renuntat la ideea cu patutul momentan..se trezeste de cateva ori pe noapte pentru titi si as fi mai obosita sa ma ridic mereu sa il alaptez..Cu noi in pat nici nu imi dau seama cand ii bag titica in gurita si adormim amandoi asa..
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Ema esti o norocoasa ca doarme in patut.Cum a dis si Elala,mi-ar fi tare greu cu ea in patut plus ca daca nu sunt pe faza sa-i dau tzatzi imediat risc sa se trezeasca si doua ore adio somn.nopti pierdute nu prea avem,deci nu prea am de ce ma plange dar ziua e o mica terorista.plus ca baga in gura TOT ce prinde,hainute de ale ei,prosoape, tot ce las langa ea trage si baga in gura.intr-o zi prinsese cu mainile amandoua ursuletii de la carusel si deschisese gura si o misca sa prinda cu ea steluta din mijloc :)))))) |
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Ema,ne putem tine de mana! Si al meu doarme de la 10 la 8 dimineata, fara nici o masa o timpul noptii, doarme dus. Si el adoarme singurel in patut, fara pic de leganat! In timpul zilei il mai tin putin in brate si ma plimb cu el sa adoarma, dar nu tot timpul. Va pupam!! Pe bulanase
Elala, incearca acum video-ul.
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Fetelor stati asa ca ati inteles gresit:)))) doarme in patut da....dar rox, al meu se trez peste noapte la papa 1 data ...cateodata chiar de 2 ori...alteori se trezeste si 2 ore nu mai doarme. Dormim de la 20 la 1-2 si apoimai mancam dimi dar pe la 4-5 parca are viermisori in fund si ma tine treaza in foieli si maraieli sau vorbeste continuu singur:))). azinoapte s-a trezit la 2-30 sa pape apoi la 5 sa vorbeasca pana la 6:30 cand a mancat iar si a adormit pana la 7:45.:))) Dana bb azi dimi sugea piciorul unui strumf de il am in patut:)). |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Roxanine wrote:Ingeras e superba pitica ta! Ma bucur ca sunteti bine! Dana, legat de intorcere, face asta de 2 saptamani dar eu nu cred ca e intorcere propriu zisa. Mai mult inertia, cred ca ii este greu caputul. Uite un video cu el. Scuzati vocea mea pisicoasa. Va pup http://youtu.be/dDLzuHquBFs Rox, si eu ca si Dana, m-am pleostit toata...Maria nu vrea deloc pe burtica. Urla ca din gura de sarpe...ce sa mai zic de intors?!? Se intoarce doar cand o pun pe o parte sa ii dau tzitzi, se enerveaza pana o bag in gurita si se intoarce pe burta. Iar vocea ta e tare dulce! A inceput Maria sa vorbeasca atunci cand te-a auzit, ii place rau. Simona, cum zice si Ema, doarme Maria toata noaptea, dar eu pot? Ba ma caut sa nu cuga lapticul, ba ma intorc de 10 ori si pe urma din nou sa vad, oare chiar doarme? Dimineata cand e mai dulce somnul, atunci incepe sa se foiasca si trebuie sa fiu cu suzi pe faza, ca de nu, se trezeste. Ema, la multi ani lui bebe!! Ei, la mine, Maria papa la 22:00/ 22:30 maxim si doarme pana la 8 sau 9 dimineata. Si nu conteaza daca e cu mine in pat sau daca o iau si o pun in patut. Dar in patut nu o pun prea des, ca se foieste mult si chiar nu dorm deloc, tot fug sa-i pun suzeta. Dana, si Maria ce mai baga in gurita...tot...si prinde forta din ce in ce mai tare. Macar incepe sa invete sa bage suzeta in gurita singura, la fel cum tot singura o sa jos.\ (e prinsa de un fel de lantisor de suzeta, dar din material textil). Noi am scapat cu vaccinul, nu am avut absolut nici o reactie...dar a cam coincis cu aparitia primelor semne ca vin dintisorii. Isi molfaie limba, isi baga pumnuletii in gurita, vorbeste si uneori ma cearta cand masez gingia si clocane cu limbuta (in clip ma imita pe mine...o sa auziti cum fac eu si pe urma face si ea). Tot asa au facut si bebicii vostri cand au inceput sa iasa dintisorii? https://www.youtube.com/watch?v=ITvZEpskcsc PS: are cineva idee de ce nu mai apare direct in mesaj fereastra cu clipul de pe youtube (cand pui linkul cu [youtube][/youtube])? |
|
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Buna mamici scumpe , sper sa nu ma urechiti ca nu am mai scris, am reusit sa va citesc postarile in timpul noptii, printre mesele si plansetele copiilor. Noi ne descurcam deocamdata, cu toate ca ma intreb de multe ori de unde mai gasesc putere sa o iau de la capat a doua zi. Cu toate ca am ajutor (pe cumnata mea) e destul de greu sa satisfaci nevoile a doi copii deodata Inca nu am scapat de colici, dar de cateva zile au inceput sa doarma noaptea intre mese 4 ore neintrerupte Ma bucura asta pt ca ei inca cer de mancare noaptea si am si eu timp sa dorm acum odata cu ei. Krina are deja 5200g iar Victor 5400g, au recuperat rapid si sunt sanatosi. Mai avem cateva sedinte de fizioterapie de facut si gata (aici se face fizio copiilor nascuti prematur). Nici ai mei nu adorm singuri in patul lor, foarte rar se intampla Pe 14 februare ii vom boteza si sper ca dupa botez sa ne simtim mai bine Cea mai frumoasa casuta de pe forum cred ca este aici, numai copii frumosi aveti, sa va traiasca si sa va umple viata numai de bucurii alinaa86 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 120
| Servus mamici, revin dupa cateva zile de maraton. S-a implinit Botezul bebelushului nostru, a fost foarte foarte dar foarte frumos... la petrecere, ca la botez la biserica a plans intr-una. S-a speriat cand i-a turnat apa pe el, caci in sat la noi nu este cristelnita.. si din momentul acela pana a iesit nasa cu el din biserica a plans fara oprire. Saptamana asta la sfarsit incercam sa ajungem la vaccin. Deja tindem sa ne ridicam in fundulet cand sta in scoica, nu ii mai place sa stea pe spate decat cand ne jucam cu el, de-aia si la botez a fost suparat. Incerc sa va postez niste fotografii graitoare. Simona Sym attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 120
| Aici cateva aspecte de la baita de a doua zi.... Simona Sym attached the following image(s):
|
|
| Rox, Andreea, cat de dulci sunt ei micutii! Parca mi se face dor de bebe mic... Al meu nu mai are stare.. Alina, ce frumos au crescut gemenasii ! Foarte repede au recuperat! Bravo, micutilor! Sym, un adevarat cavaler puiul tau! Mai e putin si iese la agatat! Sunteti o familie foarte frumoasa!
Eric cel neastamparat va saluta!
|
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Alina, bine ai revenit, mami! Ai niste dulcinei, au recuperat fantastic! Si mi se pare mie, sau unul seamana cu mami, unul cu tati Simona, felicitari pentru botez, mie imi pare ca a fost un cumintel... Elala, nu mai are mult Eric si merge in 4 labe, deja imi pare ca e pe acolo. Atunci sa te tii, dc e asa neastamparat o sa fie super fun! Noi am fost la doctor, gagica e super, 69cm si 7350g (100g in 2 saptamani), mi-a intepat-o si a plaaans asa de tare ca mi se rupea sufletul. Acasa a adormit si o veghez sa nu faca febra. Cu achizitiile mi-a zis si doctorita ca nu e panica. Dintii nu se vad, deci agitatia ei nu de la dinti se trage. Ieri s-a tarat pecoate si genunchi dintr-un cap intr-altul al patului sa ajunga la o jucarie, poate mergem si noi in 4 labe inainte sa stam in fund. Cu masa mi-a zis sa perseverez fara sa insist, nu tb obligat copilul ca sa nu il traumatizam. Vineri imi facuse diaree si o iritatie urata la fund, care a afectat si labiile mici. Noroc ca s-a remediat repede ca imi venea sa o duc la urgente, asa era de rosie acolo iar stearsa cu un servetel s-a manjit un pic de sange. Dar spalata bine jos si dupa pipi si dupa numarul 2, sudocrem la fundulet si acum suntem super. Diareea cica a fost f posibil de la cartof, sa nu ii mai dau cateva zile si apoi sa incercam iar. Oricum zilele astea nu i-am dat decat lapte pt ca nu simt eu ca e ea pregatita si nu imi vine sa ii tot bag pe gat. Azi nu am putut sa ii dau nimic nou din cauza vaccinului si nici nu mi-a venit sa o trezesc sa ii bag pe gat. Mi-a zis doctorita de portocala ca e alergen conform unui nou studiu si sa nu ii dau in fiecare zi. Gen... eu nu stiu cum sa ii dau mai variat si mai atragator, cum sa dau in fiecare zi :))) Elala, voi cum ati introdus carnita? Ar tb sa bagam si noi cam in 2 saptamani. simona83 attached the following image(s):
|
|
| Simo, eu carnita i-am fiert-o separat si dupa am blenduit-o cu legumele..dar eric nu prea e fan carne . Azi am incercat ficatel de pui sinici de asta nu a fost prea incantat. Mananca mai bine daca ii amestec mancarica cu cateva lingurite de iaurt. Ii place mult ardeiul capia copt cu branzica de casa si usturoi la abur, cu putin iaurt, desigur! Papa orice fruct doar in combinatie cu banana sau avocado. Portocala ii dau foarte rar, doar cateva lingurite in amestecul de fructe cu fulgi de ovaz. Am aflat si eu ca e cam acida pentru bebelusi si ae fi mai indicata dupa un an. Eu cred ca Daria va merge in patru labe inainrea lui Eric . El a descoperit ca pentru ajunge la jucarii trebuie sa se rostogoleasca de mai multe ori pana le prinde. Asta dupa ce se apleaca dupa ele si nu le ajunge cade in nas si incepe rostogolirea. Edit: Foarte frumos la botez! Si Daria e o mica printesa! |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| elala wrote:Eu cred ca Daria va merge in patru labe inainrea lui Eric . El a descoperit ca pentru ajunge la jucarii trebuie sa se rostogoleasca de mai multe ori pana le prinde. Asta dupa ce se apleaca dupa ele si nu le ajunge cade in nas si incepe rostogolirea.
Vaaai, scumpul de el... cat de inventiv e! |
|
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Simona83 te pupam. Au recuperat foarte bine, zice si pediatrul. Si da zici bine, Victor cu tati si Karina cu mami.Super pozele de la botez, iar de fiecare data cand o vad pe Daria ma amuza mutrisoara ei, e super simpatica. Simona Sim felicitari ?i voua pt botez. Si noi vom avea costume populare la botez. Elala pupici de la noi pt grasunelul tau. |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Alina ce scumpi sunt gemenasii si da fetita iti seamana Sym ce flacau chipes ai iar in costum e frumi foc Andreea,Rox am vazut puiutii vostri.ADORABILI Simona ai domnisorica in toata regula Elala cateva balute pt Eric cel nazdravan Ema si o baluta si pt Stefanut Deyutzu mai vrem poze cu printesa ca prea e frumoasa Capsuuu
dana_h attached the following image(s):
|
|
|