|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| dana_h wrote:Capsu eu cred ca mame iresponsabile si denaturate sunt cele care isi abandoneaza copii prin difetite locuri sau iitortureaza sau exploateaza,sa nu mai vorbim de cele criminaleb .nu cred ca tu pt o lingurita de suc de morcovi te incadrezi in categorie :))).oricum eu am gasit sfaturi utile si acolo desi mai sunt si pers exagerate. Mamici,bebeii vostrii tipa?ca pe noi mai au putin vecinii si ne scot din bloc afara :))).nu sunt tipete gen plans,ci incearca sa vorbeasca si asta ii iasa. Lala ce mai face Sara? Dana si Leo tipa ..atata e de dulce :))) <3 ... pup grasanica ta <3 ... Andreea sper sa scapati repede.. sa fie bine ..te pupam:*:*:* |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Andreea,mucilagiu de orez se da in diaree,poate de aia se si constipa.ii daj cumva ceai?Eu zic sa mergi la un homeopat sa iti dea un tratament si nu ii mai da deca tzati.Ti-a iesit si acum klebisell saute ghidezi doar dupa aspectul scaunului?verde lipicios mai poate face si daca papa mai mult lapte de inceput,mai face si Daria uneori asa,sau daca ii dai ceai.Iar daca nu o doare burtica nu ii mai baga supozitor.e normal la bbei sa nu aiba scaun pana la 7-8 zile. dana_h attached the following image(s):
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Mamici dragalase ce ati mancat de ati facut bebelusi ataaat de minunati? Imi vine sa ii mananc de bucalati ce sunt! Mamici dragalase va asteptam la aspirante pt bebe 2 ca am observat ca va e dor de burtici |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
| Hello mamici cu bebei...hai ca am reusit sa prind ceva timp liber astazi ca doarme pisicuta mea sa va scriu cate una alta...deci de pe data de 6 ianuarie 2015 la ora 6:15 ma pot numi mamica cu drepturi depline....Pisicuta mea a venit pe lume cu surle si trambite(vb vine) a fost foarte zgomotoasa si va pot spune ca are niste plamani foarte zdraveni,ca daca nu ii dau titi gata ma stie tot cartierul.Acu hai sa va povestesc nasterea.Pe data de 5 dim m-au luat durerile acasa ,contractii la 7-10 min suportabile(asta la 4 dim)...am dormit pana la 7 de dim dupa care am zis gata ma duc la spital...la ora 10 dim pe data de 5 ianuarie m-au internat.Nu aveam dilataie deloc si nici colul scurtat,doar contractii la 5 min.Toata ziua am tinut-o asa cu contractii regulate abea pe seara a inceput sa se mai scurteze colul.Pe la 10 seara am incercat sa adorm un pic.Am dormit pana pe la 11 juma cand m-au chemat sa il vada pe bebe sa vada daca nu intra in stres ...Bebita mea era f ok,nu avea chef de nimic cred,cred ca decat de nani...La ora 12 noaptea am simtit un poc pe dinautru si am zis tre sa ma duc sa fac pipi...nu am ajuns ca in momentul in care m-am dat jos din pat pisicuta mea mi-a rupt apa....cred ca au curs vreo 2 litri de lichid....era rosiatic la culoare,un rosiatic cu verzuliu si parca avea piure in el...in fine,zic asta e,nasc,vine dr de garda ma consulta abea era scurtat colul un pic,ma duce in sala de travaliu.....si de la 12 noaptea pana la 5 juma dim am avut contractii dalea nasoale,dar am avut noroc ca nu erau f lungi si erau la 5 min distanta intre ele,avand timp sa ma odihnesc un pic.Nu au vrut sa imi faca epidurala.Asa ca am nascut fara,eu tind sa cred ca le-a fost frica sa imi faca deoarece lichidul meu nu a fost foarte clar.In fine la ora 6 si 15 min am facut cunostinta cu pisicuta mea.Am avut noroc de niste moase paine alui D-zeu,jos palaria pt ele ca au fost foarte de treaba si pot spune ca am avut o experienta placuta la nastere. Pisicuta mea a avut la nastere 3750 gr si 53 de cm...In primele 2 zile i-am dat si supliment de laptic ca nu era sufucient colostrul meu,dar din a 3-a zi papam exclusiv titi si pot spune ca este indragostita de titi,nu vrea nici suzy nimic,doar titi cacut facem la fiecare masa,ca uneori o schimb inainte sa ii dau titi si dupa ce papa titi o mai schimb odata ca iar face cacut...mai mult uneori sau mai putin,depinde,dar facem.Avem si noi colici,dar mami bea ceai de anason cu chimeon,si iau si galafor pt laptic,si noaptea bem espumisan pt colici.Dar este espumisanul ala de 100 mg concentratie..asa ca ii dau doar 5 pic inainte de alaptat(numai noaptea) si mai sta sotul si face plantoane cu prosopele calde pe burtica.Si chiar dau rezultate.In rest ma pot numi o fericitaca doarme cam 4 ore papam titi mai stam o ora planton cu prosopele calde si iar nani.Ceva genul titi la 12 nani pe la 2 si apoi iar titi la 6 si apoi la 10 dim....pt un bebe de 8 zile e ok.Pot fura si eu nitel somn....In rest eu sunt cat de cat ok,ca ma dor cusaturile de lesin....si apropo cam cat timp trebuie sa curga sange dupa nastere??Al meu dr nu mi-a dat sa iau nimic decat dicloflenac supozitoare pt dureri ,in rest nu iau nimic.V-am pupat si am sa mai revin...apropo ieri ne-a cazut buricutul. voicu oana attached the following image(s):
|
| Oana,felicitari pt printesa,sa va traiasca si sa va bucurati de ea.mie mi-a curs lohii aprox 4sapt si nu am luat nimic.mai poti bea ceai de fenicul,e bu n pt laptic si pt colicii bblusei.iar burtica o poti incalzi cu foenul sau sunt la farmaacie sacuti cu samburi de cirese pe care ii incalzesti. Noi am fost la pediatru,avem 7040 gr si un mic reflux care nu necesita tratament,doar inceperea diversificarii umpic mai devreme daca continua. Emaaaa ce mai faceti???? |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Neata, mamici! Bebe doarme si abia acum imi trag si eu sufletul putin...De cand cu diversificarea chiar nu mai am timp de nimic.Ne trezim pe la 7, maxim 8, papam titi, dupa 1.5-2 ore papam masa de fructe, ne mai jucam putin si iar titi si nani..doarme jumatae de ore maxim o ora si iar ne jucam putin, mai papam titi iar pe la 1 masa de legume+proteina(piept de gaina sau branzica de capra pana acum)..Apoi daca mai vrea titi ii dau si iar nani tot asa maxim o ora. Iar ne jucam,iar titi, iar nani de pe la 4 pana la vreo 6..Titi iar si il asteptam pe tati sa ne jucam si sa radem in hohote..baita, titi si nani pe la 9..apoi titi la 12 , la 2, la 4, la 5, la 6, la 7....si o luam de la capat.. De papat nu papa foarte mult..nici nu stiu cat ar trebui sa manance in mod normal un copil la varsta lui..fructele ii plac mai mult decat masa de pranz.Azi a fost o zi buna si a mancat cam 3/4 de banana cu terci de ovaz(1 lingura de fulgi de ovaz inmuiati in apa fierbinte).I-a placut, si nici nu s-a murdarit asa tare.. Noi "aburim" fructele si legumele intr-o cratita si un accesoriu special pt aburi din silicon.Se fac foarte repede si bine! Nu vreau sa investesc in aparate speciale pe care sa le folosec pentru un morcov sau un mar..Ne e bine si asa! Am fost la controlul de 7 luni, si suntem in grafic..8 kg si tot 70 cm. 3 dintisori si il asteptam pe al 4-lea. Fara prea multe batai de cap, doar o noapte mai urlacioasa..Stam binisor in fundulet, dar inca nu se ridica singur sa se aseze..il tin de manute si se trage in fundulet.Canta, "vorbeste", chiuie, ma trage de par si tipa "aaaaaaaa!" de parca l-ar durea pe el.. Oana, felicitari pentru printesa!! E o scumpete!! Dana, ce grasunica si dulce e Daria! Capsu, cat de frumos creste Leo!! Andreea, pupam pufosica sa se faca bine! Sym, si puiul tau sa se faca bine cat mai repede! Simo, fix atat a avut si Eric la 5 luni! Si lungime si greutate! Pupam obrajiorii sa ii treaca repede dermatita! Rox, sper sa reusesti sa il faci pe bebe sa pape san! Crys, pupici printisorului! Lala, cat de expresiva e Sara mica! Deyu, Ada, Ema, Alina unde sunteti? Ce mai fac puisorii? Sper ca nu am uitat pe nimeni..suntem atat de muuulte! Asteptam si prospetele mamici pe aici!
elala attached the following image(s):
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| dana_h wrote: Emaaaa ce mai faceti????
aiciiii suuunt
Buna fetelor La multi ani ptr 2015
Am citit in fiecare zi de 7-8 ori forumul dar asa o lene ma lua cand sa scriu de numa'...hai iertati "fiul ratacitor" si primiti-ma inapoi vreau sa felicit noile mamici, aveti niste bebici superbi toate toate capsu draga mea Leo este supeeerb, prietenul din burtica al lui Stefanut elala ce grasunel ai si ce dulce e, si ce frumos , dar ce mancacios este mai ales noaptea . Ce legume ii plac cel mai mult?si fructe? . Sincere condoleante pentru desesul din familie danuta 7kg, am o nora sa-mi traiasca ...si frumoaaassaaa foc foc .Si noi tipam si vorbim mereu, ne jucam toata ziulica cat sta treaz , fac ca toate animalele, cantam mai ales..nu mi-e frica de bau-bau, pfff rade zgomotos, este atat de dulce .A fost superba dariuca la botez la multi ani si tie pentru data de 4 ianuarie, nu am uitat de cand ai spus tu ca ai botezul de ziua ta...sper sa nu fac vreo gafa, asa stiam , la multi ani si ptr ioana ta scumpa Oana 3750 si ai nascut fara epidurala? curajoaso . Este minunata fetita scumpa leila , trebuie sa veniti si voi la burtici apoi aici Simona ce scump este Vic cel mic cy "mega super extra frig"...asa este are dreptate .Daria este foarte foarte frumusica, are niste ochii doamne..cei mai frumosi ochii ai vreunui bebel si sora mea a avut exact aceiasi problema cu fetita mica, orice crema posibila era buna doar pe moment si dupa o luna deja nu-si mai facea efectul. La ea dermatita isi facea de cap primavara si toamna si a trecut de la sine ulterior pe la un an si ceva Andreea sper sa scapi de Klebsiela asta urata...nu e constipata zic eu daca face la 2 zile cand moale cand normal...off mititica cred ca o doare si burticuta ca nu face 2 zile, sigur se va regla cand incepeti diversificarea. Este minunata Mariuca cum doarme ea cu gurita deschisa...iti vine sa ii papi gurita aia dulce Roxaine niste poze de la botez nu ne dai? . Ce voinic ai si ce gimnast este de la 7 saptamani, bravooo lala, ada..pupam bebeii scumpi Sym ce ai mai facut cu tusea piticului? Si stef mai tuseste dar nu ii dau nimic...noi am avut doar o saptamana muci mai abundent pe la 6 saptamani si nici atunci nu i-am dat nimic doar l-am aspirat...acum tuseste ca se tot ineaca cu saliva lui...aproape ca isi mananca mainile pana la cot Deuytu este superrrba grasunica ta, nu te lua dupa gura lumii ...lasa fata in ritmul ei ..e o grasunica dulce dulce Crys ce face bebicul mic? alina ce fac puii mici? cum va descurcati? lori irinuca
Noi crestem frumos...avem deja 7200 grame si 68 cm ...la 3 luni jumatate ...cam grasunel, dar el asa nu pare ...cred ca e osos ca tactu' mancam cam la 4h ziua iar noaptea ne trezim doar o data, rar de 2 ori ...si doarme de la ora 20.00 maxim maxim 21.00, cateodata chiar de la 19.00 il culc..vreau sa ii fac programul asta si ptr viitor, il respectam deja de vreo luna. de trezit se trezeste la 2-3 si dimi 7-8 daca adoarme mai devreme gen 18.30-19 se trez la 12 si la 5-6 dimi...apoi adio somn pana la 8 sunt fericita ca nu a racit deloc pana acum, nu i-am dat nimic pana acum...si sper ca va fi asa si pe viitor. In alta ordine de idei suntem in pline pregatiri cu botezul care va fi in 7 februarie (facem si cununia religioasa tot atunci) va pupam pe toate toate
emanicole attached the following image(s):
|
| Ema, Eric la 5 luni era cat Stefanut acum .. Si greutate si lungime.. Pentru ca este inaltut nu pare nici prea grasut! Inca nu stiu exact ce fructe si legume ii plac mai mult..are si el zile cand mananca si cand nu prea vrea..Para ii place mult.Cand papa face "mmmmmm" si deschide gurita sa ii mai dau.Si banana ii place dar de mar nu e foarte incantat dar tot papa..mai avem de testat luna asta piersica, nectarina, caisa, pruna.A papat si avocado amestecat cu para sau cu banana.La legume cel mai mult i-a placut dovleacul placintar si cartoful dulce. Am pus sa se faca si iaurtel de capra sa vedem daca imi iese si daca ii place! Ce copii cuminti si ascultatori aveti!!! Nu am mai dormit mai mult de 4 ore legate de pe la 20 si ceva de saptamani de sarcina..Acusi fac anul !
|
|
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Buna ziua mamici si pitici!
Am prins si eu cateva minutele libere ca doarme piticuta. Am fost ieri si am facut eco recomandate: transfontanelara, de bazin si abdominala. Piticuta nu are nimic, e sanatoasa tun se pare. Doar ca fontanela anterioara aproape i s-a inchis. Pediatra a spus ca atata timp cat caputul o sa continuie sa-i creasca in diametru nu e nici o problema. Cealalata varianta nu mi-a spus-o. Se pare ca la burtica nu are nimic, doar un sfincter neantrenat. Adica nu stie sa faca caca. Ca sa va spun ca nici bifido baby nu mai da rezultate si de cateva zile apelam la supozitor din nou. Am incercat inclusiv cu ceai de musetel si nu a mers... Stie careva cum inveti un bebelus sa faca caca? Dupa ecografiile astea urmeaza sa ne programam la pediatra pt vizita de 2 luni. Vaccinul o sa-l faca dupa 23 ianuarie - ne-a anuntat medicul de familie ca vine la domiciliu. In rest s-a dus pe apa sambetei tot programul piticutei. Mananca si din ora in ora, nu prea mai doarme decat cate 30 min furate in brate pe timpul zilei de nu mai apuc sa fac nimic altceva...si mai are macar o repriza de 2 ore aproximativ, ori dimineata ori dupa-amiaza cand uneori dorm si eu cu ea ca sa-mi refac puterile. Cel mai lung somn este cel de dupa baita de 3 ore, apoi se trezeste si la o ora, si la 2 ore si vrea san. Am incercat sa-i dau cu biberonul lapte de la mine ( sa vad cam cat mananca la o masa) dar mananca mai putin la biberon decat la san ( mi-am dat seama dupa timpul dormit dupa) - pesemne unde nu ii place sa suga la biberon.
La controlul de 6 saptamani dr mi-a prescris si anticonceptionale compatibile cu alaptarea: cerazette. Sunt deja la a doua saptamana dar ma simt tare aiurea de la ele. In prima saptamana am avut greata si dureri de sani iar acum sangerez ca la menstruatie. Si abia scapasem de sangerari. 5 saptamani dupa nastere m-au tinut. Si ca sa intru in detalii mai intime: voi la cat timp dupa nastere ati reluat activitatea sexuala? Ca noi inca nu ne-am intalnit in problema asta si mi-e o frica de durere de nu am cuvinte. Am devenit o fricoasa! Ceva sfaturi / ponturi?
ema spor la pregatiri! Asteptam cu nerabdare poze de la eveniment / e Stef este numai bun de papat de falcute elala Ce sa zic de Eric? E asa de dulce cum sta el in fundulet! Cred ca e normal ca fructele sa le placa mai mult ca sunt dulci...cui nu-i place ceva dulce. Eu zic ca papa destul de bine, dar cum te descurci cu programul de noapte? Poate ii este sete daca cere asa des tatica.... dana cred ca toti copii sufera de reflux. E adevarat ca unii ceva mai grav dar nu cred ca e cazul la Daria. Mai ales daca a luat asa bine in greutate. E o scumpa si seamana foarte tare cu tine ( cel putin mie asa mi se pare). oana mie doctorul pt durerile de la cusaturi mi-a zis sa iau ketonal fiole maxim 2/zi - dimineata si seara. Am luat doar una pe zi ( nu a fost nevoie de mai mult) timp de vreo saptamana sa zic. Dar luam cand nu puteam sa mai stau in nici o pozitie de durere. Daca te doare cusatura exterioara poti folosi un spray cu lidocaina - anesteziaza locul. Asta se foloseste si la dentist. Daca folosesti local nu afecteaza alaptarea. Cum a zis si dana o pernuta cu samburi e buna - se incalzeste la microunde, uscatorul de par, pozitia de tigru in copac ( beblina cu fata in jos pe bratul tau si tu cu palma pe burtica), sa o tii cu burtica pe burtica ta... in rest eu zic ca e super programul de somnic. simona sym multa sanatate puiului! Sa se faca bine repede! andreea si eu stiu ca mucilagiu de orez se da la diaree. Constipatie se considera cand bebe face caca tare, ca niste bobite. Daca e mai cremos e caca normal. Apos si verzui poate fi si din cauza ca papa doar laptic de inceput. Eu zic sa ii dai doar san. Cat despre protectis, ala da rezultate cam dupa o luna. Pentru linistea ta poti sa incerci cu masaj si gimnastica ca sa faca in fiecare zi - poate asa se stabilizeaza si consistenta. capsunica eu cred ca fiecare mamica face dupa cum simte ca ea isi cunoaste puiul cel mai bine. Nu cred ca ai facut rau ca i-ai dat o lingurita de suc. Se insista pe alaptare exclusiva pana la 6 luni dar apoi ni se recomanada tot felul de ceaiuri, siropuri si picaturi pt colici, reglarea tranzitului etc. care au zahar si euri. Deci nu e asa de exclusiva alaptarea asta nu? Leo este mortal de dulce! simona83 lasa fata sa fie grasunica sa poti sa molfai la bulanele, copanele, manute si falcute! Sanatoasa sa fie! Imi pare rau de discomfortul creat de dermatita. Pitica mea nu a facut dermatita dar in schimb se irita foarte repede si usor de la propria ei transpiratie, de la paturica, de la suzeta. Face niste brobonele mici pe fata si gatut. Uneori ii trec de la sine, alteori ii dau cu crema de galbenele. E dificil ca nu suporta si plange, nu ma lasa sa o sterg si sa o ung. rox asteptam pozici cu Bogdanel de la botez. Bine ca ai descoperit la timp otita si ca acum e totul ok. Ti-am spus ca nu ai motive de ingrijorare.
Sper ca nu am uitat pe nimeni. Va pup cu mare drag si mi-e tare dor de voi!! In curand o sa ne apucam si noi de pregatiri pentru botez, poate il facem in februarie. O sa fie ceva micut, in familie.
Eu nu stiu ce sa zic de mutarea la aspirici din nou, nu prea m-as incumeta sa mai fac un bebe. Mama zice ca trebuie sa mai treaca 3-4 ani sa uit, eu cred ca n-o sa uit deloc
|
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Gata l-am pus la nani....a adormit pe bratele mele leganat ....nu stiu dece dar de o saptamana asa rasfatat e...doar leganat vrea sa doarma...daca il pun jos vaaiii de mn...urla de nu mai respira...habar nu are sa planga Noi ziua inca avem vreo 3 somnici cam de cate 2h...ori unul mare de 3 h si 2 de cate 45 min -1ora...dar ziua trebuie sa legan aproape continuu la carut ca doarme in scoica...rar doarme singur asa ca toata ziulica sunt dupa fundul lui putzi . Macar vad partea pozitiva...fac sport la picioare ca imping carutul cu picioarele Aveti si voi problema cu adormitul in brate?? Are totusi 7kg Lala imi pare rau ca inca aveti probleme cu cacuta...nu stiu ce sa zic...nu am intampinat probleme...avem scaunel zilnic Elala abia astept sa ii dau si eu papica...fructe si legume |
|
Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
| hallo fetele....am o pauza,pisucuta mea a facut noaptea alba pana la 5 azi dim.Aseara am i ceput sa iu dau infacol pt burtica si azi s-a dus al meu si mi-a luat un saculet pt colici.Am senzatia ca nu se satura doar din titi va acu papam si intr-o ora sau juma de ora plangem iar dupa titi...Beau ceai pt lactatie,ceai de anason cu chimeon,azi am luat si ceai de fenicul si iau si Galafor forte 2 pe zi.Sa nu pierd lapticul,ca am avut 2 zile cand am fost trista,nu suport sa o vad ca plange asa rau.Ka schimbat pampers plange,la baita plange( nu fac baita in caduta ca inca nu sa vindecat buricutul)o clatesc putin deasupra la cadita si o enerveaza.ne place la masaj,dar si acolo nu mereu.Nu stiu ce sa ma mai fac.Nici nu am ajutor.Doar eu si sotu. |
|
| Lala, el papa noaptea mai mult de confort ca incepe sa se fataie si ii bag titi in gurita si suge 2-3 minute pana adoarme.. Cu iubireala noi am incercat ceva cam la 4 luni dupa nastere dar a fost foarte naspa..nu prea ne-a iesit..A fost mai rau ca prima data ..Aveam impresia ca m-a cusut doctorul de tot si credeam ca asa o sa fie mereu..Am mai incercat de cateva ori de atunci si pe la 6 luni nu am mai simtit nici un disconfort, deci cam pe la 2 luni de la prima incercare..
Ema, noi si acum la 8 kg tot leganati in brate adormim.Dar lui ii place sa adoarma in pozitie verticala cu capul pe umarul meu.
Eric inca se distreaza cu tati ..urmeaza baita si nani dupa! |
|
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| oana e puseu de crestere. Nu te panica si dai piticutei sa suga de cate ori vrea. Cauta pe net si ai sa gasesti mai multe info despre asta. elala 4 luni?! Wow...nu cred ca rezistam atat...sper sa ne intalnim ceva mai devreme, mai eliberam din tensiune... |
|
| Oana o sa inceapa puseele si o sa vrea tzatzi des iar tie o sa ti se para ca nu ai laptic suficient si o sa-i dai completare.sa nu faci greseala asta!!!!o sa sabotezi lactatia si o sa refuze sanul si sa il inveti din nou la san e fffff greu.vorbesc din experi ta!!!pt colici vb cu pediatru de probiotic si debridat.sau de orice alt siropel.pe noi debridatul si masajul la burtica ne-a ajutat de nici nu am stiut ce sunt colicii.
Lala noi dupa 4 sapt cand s-au oprit lohiile ne+am reluat iubareala.bine eu nu am fost taiata,nu am avut rupturi sau fire.
Emaaaa pupicei si tie si lui Stefanut :*:*:*.si Daria ziua ii trebuie 5-10 min de leganeala ca sa adoarma dar seara doar la tzatzi in patut.iar seara avem program la 9 jum nani
Alina oare cum e cu gemanasii? |
|
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 120
| Servus mamici Noi ii dam in continuare cu tusea si cu mucisorii. Miercuri am fost la control si tot rosu avea gatutzul si un ganglion inflamat pe stanga. Mi-a dat ampicilina suspensie orala, zicand sa nu mai asteptam sa nu se agraveze sa dea in bronsita. La plamani l-a ascultat nu are nimic. Febra nu a facut dar sub 2 supozitoare de paracetamol/zi. I-am luat de la farmacie si batistuta bebelusului- foarte interesant instrumentul. Eu nu il bag la aspirator, trag cu gura si merge foarte bine. Problema mea este ca nu stiu cat de bine procedez, il aspir destul de des cand vad si aud ca colcaie mucisorii, apoi ii picur ser fiziologic pe nari. Uneori cand vad ca flutura cojite pe acolo pun inainte serul si apoi aspir. E bine asa? Nu ii lezez mucoasa, cum se mai zice? E bine sa aspiram tot, sau il mai lasam si cu mucisori. Alt aspect - eu am intrebat doctorita daca pot sa ii dau ceva ceai. Si mi-a zis sa ii dau ceai de ceapa, zis si facut. I-am facut sa fie 150 ml. La inceput a baut cam 30 de ml. Mai tarziu inca vreo 20 si mai pe dupa masa, i-am dat din nou si a supt cam 100 de ml dintr-un foc, cu o sete.... Asta a fost ieri, iar azi intr-una a facut caca, asa cate putin si flotzait, subtire, cu partzuri umede asa, numai ca murdareste scutecul. Azi cred ca a facut de vreo 6 ori asa... De la ceaiul de ceapa sa fie? Cred ca da... nu i-am mai dat azi. Ema tu cum procedezi cu aspiratul? Si noi suntem in pregatiri cu botezul, pe 31 il avem, si noi la fel ne vom si cununa religios tot atunci apoi o mica petrecere cu vreo 60 de persoane. elala, lala_aurelia multumesc pentru gandurile bune, sanatate si bebelusilor vostri si tuturor bebelusilor de aici si din lumea intreaga. Sunt atat de mici si de firavi si atat de mult sufera cand ii doare burtica, cand racesc sau sunt bolnaviori. voicu_oana sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea, am citit cu emotie povestea nasterii ei. Sa fiti sanatosi si fericiti! |
|
|