|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Crys eu nu a m folosit decat serul.la inceput a fost mai greu pt ca era micuta si plangea saracuta de mama focului cand o curatam.acum mai maraie putin dar e mai usor. Astazi gaza mea a exclamt "ama".doamne asa m-am emotionat.si cand nu vrea ceva incepe "nein,nee" si plange. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 120
| Dana suntem exclusiv la san, ii mai dadeam seara cate un biberon de mi**pa dar de cateva seri incoace sugea vreo 40 de ml si nu mai vroia, dar se maraia. L-am pus la san si a mancat in continuare. De luni incoace nu i-am mai dat. Nu stiu ce sa zic cu sucul, rau nu poate sa ii faca, ma gandesc. Dimineata a luat f bine lingurita de suc, maine dimi doua. Fiind prematur si eu ma gandeam ca pana la 6 luni jumate nu pupam diversificare, dar... Multa sanatate tuturor bebicilor, sa se rezolve repede toate problemutele. |
| Simona din ce mi-a spus un consultant in alaptare,l bbei alaptati ecclusiv la san pana la 6 luni nu se da nimic.poate nu ar strica sa vorbesti cu unul. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Simona Sym wrote:Dana suntem exclusiv la san, ii mai dadeam seara cate un biberon de mi**pa dar de cateva seri incoace sugea vreo 40 de ml si nu mai vroia, dar se maraia. L-am pus la san si a mancat in continuare. De luni incoace nu i-am mai dat. Nu stiu ce sa zic cu sucul, rau nu poate sa ii faca, ma gandesc. Dimineata a luat f bine lingurita de suc, maine dimi doua. Fiind prematur si eu ma gandeam ca pana la 6 luni jumate nu pupam diversificare, dar... Multa sanatate tuturor bebicilor, sa se rezolve repede toate problemutele.
Sym, am intalnit o mamica la cabinetul pediatrului cu un baietel de 1 an si 7 kg. Era vioi, mergea singurel dar atat de firav..mi-a spus mamica lui ca a luat foarte bine in greutate pana la 3 luni cand pediatrul i-a recomandat sa ii dea lui bebe suc de mere. Bebe a inceput sa refuze lapticul si astfel nu prea a mai luat in greutate. Asta nu inseamna ca asa va fi si la voi dar nu se se stie niciodata..Si pediatrii astia nu toti stiu ce e mai bine pentru un bebe. Pupici |
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 120
| Dana, elala sunt intrutotul de acord, dar nu ii voi da decat pana vad vreun rezultat cu kk. De ex, aseara a facut singur, nu stiu daca in urma linguritwi de mar sau pt ca nu facuse de marti seara, stimulat, si cel mai probabil varianta2. Ii mai dau vreo sapt si ne oprim. Azi puiul meu implineste 3 luni. Hihihi suntem putzonci mari. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| dana_h wrote:Simona Sym nu e prea devreme pt diversificare si suculet?il alaptezi la san sau cu formula? Andreea multa sanatate piticei.ti-a dat tratament ceva? Lala un pupicel si de la noi si la multi ani printesei. Deyutzu printesa ta cum e? Fetelor de Smiley stiti ceva?ca nu ne-a mai scris dupa nastere.nici Ada nu a mai postat de mult Mi-au facut antibiograma si cel mai bine reactioneaza la biseptol, deci nu e asa grav. Luni mergem la doctorita de familie sa vedem ce zice. Mi-au iesit si mie chistulete de giardia, dar nu le pot trata cu medicamente. |
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Salutare mamici Eu am avut laptop-ul stricat si abia ieri am reusit sa rezolv cu el iar de pe telefon nu ma descurc sa scriu. Maine intru sa va scriu mai pe indelete, in mare suntem bine doar ca ne deranjeaza colicii, parca nu mai scapam de ei. Pana maine...pun o poza cu noi, mai ales pt mamicile care nu ne vad pe Facebook Va pup pe toate de la A la Z. alinaa86 attached the following image(s):
|
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Hello mamici.
Si noi suntem bine, mai greut cu alaptatul ca s-a smecherit baiatul meu, ii place din biberon. Ma pompez, e groaznic de greu, mai ales noaptea. Doarme 7 ore pe noapte, ceea ce e super si ma bucura, dar trebuie sa ma mulg. Seara ii dau o portie de formula, nu tot timpul dar e un fomila. De la san scot 80 ml, din ambii sani mai mult nu iese. Am noroc ca, completez cu mase din timpul noptii care nu o mananca. Avem 4 saptamani si cateva zile si am pus peste 1 kg. Nu avem colici, mai maraim, mai besinici, cacuta mai rarut dar facem. Nu am intrat prea mult zilele astea se suparare cu laptele asta. Plange cu sanul in gura, nu vrea nici cum sa suga si imi vine sa intru in pamant de nervi. La pompa iese decat 80, putin foarte putin. Si aia la 3 ore. De ce nu am laptic suficient pt puiul meu?
Alina sunteti superbi!
Pup toate mamicile!! |
| Rox ai lapti c suficient pt pui.renunta la pompat si tzati direct.renunta si la completari.prin pompat nu scoti tot lapticul din sani si pana la urma o sa il pierzi.chiar daca plange nu ceda ca de foame o sa traga si din tzatzi.asa am patit si eu.azi avem o sapt fara completare si a inceput sa pape si fin tzatzi doi.o sa fie foarte greu dar o sa reusesti.eu cel mai bine am reusit alaptand la orizontala,se ataseaza mai bine la san.nu renunta.ia galafor,ceai de schinduf.multa odihna si lichide.si cel mai important,da-i sanul noaltea,cand e semiadormit ii bagi sanul in gurita sa molfaie la el,mai trage.si noaptea se stimuleaza lapticul cel mai bine.ziua cum vezi ca da sa se trezeasca,pac tzati in gura.inainte de alaptat pune comprese calde pe sani.hai mami curaj ca o sa reusesti |
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Buna seara mamici!
In seara asta am ajuns la pediatru. Am intalnit o doamna doctor foarte de treaba, rabdatoare si dispusa sa raspunda la toate intrebarile, sunt foarte fericita ca pot conta oricand pe dansa. Se pare ca Davidutu este foarte bine pentru varsta lui gestationala, in 2 saptamani a luat 300 g iar plamanii sunt curati. Mi-a recomandat Espumisan - 10 picaturi pe zi si ProTectis - 5 picaturi pe zi, se pare ca avem nevoie pentru ai ajuta tranzitul pentru ca laptele praf il predispune la constipatie si tot de maine vom incepe cu 3-4 lingurite de apa intre mese(tot laptele praf este vinovat). Acum am o nelamurire, cum au reactionat bebelinii prima data cand le-ati administrat espumisan? Al meu se pare ca a avut mai multe crampe dupa ce i-am administrat picaturile si mult mai dureroase. Oare am gresit ca le-am pus in laptic? Sau nu trebuie administrat la masa de seara?
Dana ce cadou frumos de sarbatori! imi inchipui cat de frumos poate fi sa iti auzi copilasul spunandu-ti mama Cat despre nasuc am renuntat de tot la batista bebelusului, ii facea mai mult rau decat bine. Acum ii curat nasucul dupa baie cu para de plastic si folosesc doar ser, foarte putin pentru ca nu il mai suporta, cred ca ii ajungea pe gat si facea cam urat.
Simona Sym mie doctora mi-a recomandat picaturi cu lactobacillus reuteri pentru scaune regulate, vorbeste cu pediatrul tau si vezi ce parere are
alinaa86 ai doi ingherasi superbi!
Roxanine incearca sa nu intri in panica, da-i doar san...de fomica va suge
O seara buna mamici! Si spor la pregatirile pentru sarbatori |
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Doamne fetelor ce dor mi'a fost de voi. Scuzati lipsa dar cu doi e cam greu la mine, sotul e super aglomerat la servici, ne'am mai bagat si sa luam un apartament prin credit, deci va dati seama ce nebunie. Ma uit la bebicii vostrii si nu pot sa cred cat au crescut, sunt niste superbi, divini. Parca mai ieri eram la burtici, iar acum deja gangurim, radem cu gurita pana la urechi, am trecut si de vaccinul de 2 luni. Tare imi pare rau ca nu voi reusii sa va citesc din urma, dar un ochi peste pozele cu comorile voastre tot am tras. Noi suntem bine, papam exclusiv san, mai tinem pe mami si pe post de suzeta ca de, ce alceva are si ea de facut? Noaptea e noapte, dormim de la 10 jumate la 6, papam 10 minute si iar somnic pana la 8 jumate, 9. Ziua dormim fugitiv, doar la san, mai rar jos. Fetelor asa ma bucur sa vad ca sunteti bine, am mai zarit pe aici, pe colo cate o problemuta, dar se rezolva toate cu rabdare si incredere. Eu va pup cu mare drag, multumesc din suflet ca v'ati mai amintit si de mine si sper sa reusesc sa va mai scriu cate ceva, chiar si la ora asta tarzie. Va pup dulce, dulce si pe voi si pe minunatiile voastre de copilasi ada03 attached the following image(s):
|
| Crys la noi espumisanul nu a avut nici un efect.bine ca nici nu prea am avut noi colici dar i-am dat preventiv.a functionat bonisanul si debridatul cel mai bine.de doua sapt nu mai ia nimic.cat despre nasuc la Daria para nu a functionat,nu tragea decat serul pe care il bagam,mucisori nu.asa ca tot cu betisoarele ne descurcam. Ada vai ce dor imi era de tine si ce mare a crescut Vladi,un scump Daria a facut ieri vaccinul de 2 luni,a plans in cabinet putin si apoi a luat-o somnul.nu a facut nici febra si nu i-am bagat nici supozitor preventiv. Alina ce frumosi sunt ingerasii |
|
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Nici la noi nu a functionat espumisanul, am flaconul aproape plin, am renuntat la el in favoarea bonisanului. Oricum si bebi a fost foarte cumintel, rar sa se fi zmiorcait de la colici. Acum se zmiorcaie ca vrea atentie, nu ii place jos, cand il iau in brate trebuie tinut sus, pe verticala sa vada tot altfel e nebunie. Il iubesc maxim si pe el si pe gandacica noastra care peste 5 zile face 2 anisori. Devin melancolica atunci cand ma gandesc cat de repede au trecut astia 2 ani. Danuta, ma bucur ca Dariuta nu ti'a facut probleme.de la vaccin, al meu a facut putintica febra si i'am dat panadol, 2ml si a fost super. Doctora imi zisese supozitor, dar am intrebat daca nu pot totusi siropel pentru ca mi se par traumatizante supozitoarele. Va pupic pe toate, Ema, Capsu, Andreea, Crys, Lala, Simonici, Symi, Ela, Roxi... Pe toate toate ca multe suntem |
|
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Buna fetelor!!
Sa ma iertati ca nu am mai intrat dar suntem in plin puseu de crestere. Am intrat in a 5-a zi si abia daca apuc sa mananc sau sa-mi fac un dus. Doarme maxim 30 min, numai in brate, la fiecare trezire vrea san si in rest maraiala si plans. O sa trecem noi si de asta. De la Bifido Baby face cacut in fiecare zi, chiar si de 2 ori pe zi si asta a redus semnificativ crampele si plansul de la ele. Din pacate nu ma pot bucura pana nu trece si puseul asta. Dorm mult mai putin acum decat atunci cand o durea burtica. Ii dau espumisan 10 pic inainte de fiecare masa in continuare si cred ca am sa-i dau pana termin sticluta ( am cumparat-o pe a doua). La inceput si mie mi se parea ca mai rau ii face dar se pare ca ajuta la eliminarea gazelor. La noi cel putin a functionat mai bine ca Infacolul.
A inceput sa scoata sunete noi si sa ne zambeasca constient - macar ne alegem cu ceva din puseul asta. Nu am timp sa va iau pe fiecare in parte, dar v-am citit si am admirat ingerasii! Numai copii buni de rontait pe forum aici!! Sper sa trecem cu totii cu bine peste probleme si sa nu renuntam oricat de greu ar parea. E greu dar e si frumos si cu siguranta clipele astea nu se mai intorc si nu vor mai fi niciodata asa micuti!
Va doresc SArbatori Fericite alaturi de cei dragi, zile linistite si imbelsugate si Noul An sa va aduca numai impliniri!!
Va si va pentru sustinerea, sfaturile, rabdarea si intelepciunea voastra! Sa ne "citim" cu bine si in 2015!!! |
|
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Craciun fericit, fetelor! |
|
|