|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Fetelor...adica mamicilor aveti toate niste buburuze foarte frumoase Sa va creasca mari si sanatosi bebeii |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Hellooo mamici
Pupam toate fetitele tare tare si cu bale ...iar baieteilor le strangem manuta Fetelor aveti niste bebici superbi Noi facem nani , printre picaturi am si lucrat, spalat, papat Maine plec la plimbarica singuraaaa....la cafele si barfe..bebe ramane cu tati Andreea nu stiu cat ne eliberam cat ne obisnuim cu programul pe fuga . Am inceput sa nu mai fiu stresata cand se trez si plange, il mai las...chiar il necajesc putin..il imit si il pup de se opreste..cred ca zice si el in cand :" cine o fi si nebuna asta?" Il adoooorrrr emanicole attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Alinaa, te pupam si pe tine si bebeii. Dar sa stii ca inca nu te primim in clubul mamicilor decat in vizita, mai astepti cumintica sa fie bebeii la termen Ema, bebele tau nu zice " cine o fi si nebuna asta", zice " ce o fi apucat'o pe mami prosteala?" . Ce doarme el ca un ingerash dulce. Foarte bine ca nu dai fuga sa il ridici,eu l'am invatat pe al meu, daca e vreo problema plange de nici nu mai respira, dar dac vrea doar razgaiala are alt fel de plans. Cand vrea schimbat se zmiorcaie, iar cand ii e fomica plange intr'un fel anume. Deci are plans pt fiecare treaba in parte . Va pupicimm
Si o pozica cu mine si gaza cea mare, care daca il aude plangand se duce si il ia de manuta si ii spune " gata bebe, nu face ghiji" , imi vine sa o mananc ada03 attached the following image(s):
|
|
| ada03 wrote:Alinaa, te pupam si pe tine si bebeii. Dar sa stii ca inca nu te primim in clubul mamicilor decat in vizita, mai astepti cumintica sa fie bebeii la termen Ema, bebele tau nu zice " cine o fi si nebuna asta", zice " ce o fi apucat'o pe mami prosteala?" . Ce doarme el ca un ingerash dulce. Foarte bine ca nu dai fuga sa il ridici,eu l'am invatat pe al meu, daca e vreo problema plange de nici nu mai respira, dar dac vrea doar razgaiala are alt fel de plans. Cand vrea schimbat se zmiorcaie, iar cand ii e fomica plange intr'un fel anume. Deci are plans pt fiecare treaba in parte . Va pupicimm Si o pozica cu mine si gaza cea mare, care daca il aude plangand se duce si il ia de manuta si ii spune " gata bebe, nu face ghiji" , imi vine sa o mananc
Ada ai o printesa de fetita Bebe al meu se smiorcaie la schimbat mereu, cateodata cand ii este fomica rau si eu il schimb zbiara de zici ca-l bat ...si la feeeellll...tipa pana nu mai are aer, face o pauza de 5 secunde cat isi trage sufletul si revine cu putere mai mare . Cand tipa asa il linistesc mai repede dar cand doar se smiorcaie il imit si eu ...parca e un motan asa face ...mieeeeeeee, mieeeeee cand are chef de alintat
alinaaa...te primim peste minim 4-5 saptamani daca vrei
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Ce mai faceti mamici dragi? Cam pustiu pe aici... Andreea, Dana, ce frumos dorm fetele voastre...parca mi se face si mie pofta de o fetita pufoasa ..Daca ma aude tati nu se mai atinge de mine nici cu toate protectiile din lume . Si Stefanut ce mare si falcos eeeee!!!Pupam falcutele lui dulci.. Mai bucurati-va acum cat sunt mici si nu au atat putere sa urle..si eu il lasam pe al meu sa maraie dar acum nu se mai poate..are niste plamani..vai vai, ma doare capul uneori..el cand vrea in brate pai vrea, nu se lasa cu una cu doua...urla pana se inneaca.. Ia uitati ce am facut azi..V-am zis ca am vandut wrapul si mi-am luat un mei tai in care puiul meu nu vrea sa stea deloc..urla dupa 5 min, de zici ca il musca de fund si am improvizat un sling dintr-o esarfa mai mare si a adormit puiul meu in nici 5 min.El care adoarme doar cu urlete si plimbat in brate in toate pozitiile de m-a cocosat!! Si acum doarme asa, dupa mai bine de jumate de ora.. elala attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Arata super, Elala, eu zic ca merge super bine in caz de forta majora! Cred ca dc exersezi legatura poti sa incerci si faza cu "Look, mum, no hands!" Noi nu luam Calciu, si nici nu mi se pare normal sa i se recomande unui sugar calciu. Ati facut analize in baza carora a iesit vreo carenta? Ma omoara astia care recomanda suplimente preventiv.
Ema, arata super maimutica ta! Ce smecher e el!!! Distractie placuta cu fetele!
Ada, sa iti traiasca printesica scumpa si puiul mic! Sunt niste scumpei!
Andreea, noi tot pe 8 avem botezul. Mi se pare ca mai avem atat de multe de aranjat, si ce se mai duc banutii, Doamne Doamne! Ma gandesc ca pana la biserica sa o duc in port national.
Capu, vrem poze de la botez!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| Salutari mamici pupici de la noi ca nu ne-am scris de mult In primul rand felicitari celor care ati nascut dupa mine:Ema,Dana,Andreea aveti toate niste puiuti superbi ,sa va traiasca,sa fie sanatosi Bineinteles complimente si Simonei Sym,Simona83si Ela pt puiutii dulci Nu prea am avut timp sa mai intru sa va scriu ,sa va povestesc,doar am citit uneori. La mine nasterea afost cam asa:La 1 noaptea mi s-a rupt apa si am inceput sa pierd lichid,putin cantitativ,contractiile nu erau foarte dese,dar pe la 2 l-am sunat pe medic si a zis ca daca nu se indeasa durerile sa ne vedem dimineata. Ei ,durerile de pe la 3 erau tot mai dese si pe la 5 m-am dus la clinica,erau deja la 5 minute contractiile.M-a vazut moasa m-a monitorizat,m-a urcat pe masa dilatatie cam 6-7 cm si intr-o juma de ora a venit si medicul.M-a consultat si zice e mai buna dilatatia.M-au pus perfuzie cu oxitocin si mereu au monitorizar bataile bebitei si moasa a stat langa mine si mai venea si doctorul sa se uite.Ei ,si la 8:45 a m nascut pot zice ca nu foarte greu dedi bebelina a fost foarte mare. Bineinteles ca inauntru m-am cam rupt si mi-au facut epiziotomie.Dupa nastere am avut anemie foarte mare si am fost foarte slabita,am primit sange ,am stat 6 zile si am nascut la o clinica privata in rest totul a fost bine. Acum suntem bine amandoua,am uitat ce a fost greu,luni facem o luna,suntem mari deja. Hai ca v-am scris un roman,sper sa mai pot intra sa va vb si despre noi ce facem in prezent. V-am pupacitpe toate si pe puiutii mici |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Hola muchachas!
Astazi e ziua mea, zi frumoasa ca mine asa ca va invit pe toate la un pahar/cana de ce poate fiecare - lapte, cafea, apa plata cu lamaie sau de ce nu, un cocktail pentru mamicile care nu alapteaza!
Daria are muci, ne cam chinuie de vreo 2 zile, mai cu aspiratorul, mai cu ser direct. Azi a dormit teava 8h, ceea ce ma ingrijoreaza orecum, dar ma linistesc singura ca dc a mancat dimineata bine, a udat pampersul si are o stare buna, afebrila, e ok. Poate e doar felul in care organismul isi revine. Pe zi nu prea doarme, tot de la mucisori. Of, pui mic! |
|
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| La multi multi ani, Simonaaa !!!!! Fericire si impliniri alaturi.de puii tai! |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| LA MULTI ANI SIMONA ,multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi ce baietei dulci avem pe aici,dar tot Stefanut e sortitul nostru si printesele dragutele se pare ca nu doar pe noi ne chinuie mucisorii dam cu ser si ii scoate mami cu batistuta cand ne trezim si noi plangem,pfoaiiii dar vine mami cu tzatii si ne trece cu razgaiatul avem si noi de furca,urla si casca gurita ca ii e foame ca sa o iu in brate,ia tzati in gura si se joaca si mai nou am descoperit ca putem sa punem mana pe sursa si sa se jucam. |
|
| Simona...la multi ani frumosi si tineri alaturi de familia ta superba Danaaaaaa ...o pupa Stefanut pe Dariuta mica si grasana ....o multime de printese dragute dar nici stefanut nu curteaza pe alta ...asteapta sa cresca Dariuta male male sa ii pupe manuta Si noi avem ceva mucusori ..pana acum ne-am descurcat cu ser si cu pompita de nasuc...dar astazi facem si noi proba la aspiratorul nazal..il trimitem pe tati sa cumpere sa vedem ca parca tot respira greoi |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Ema si asa face nani printi meu acum dana_h attached the following image(s):
|
|
| dana_h wrote:Ema si asa face nani printi meu acum
offf doamne...sa pupe ema falcutele ei de frumoasa Noi ne jucam cu mami si zambim edit Deyutzu vrem si noi pozuca cu printesa emanicole attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| LA MULTI ANI FRUMOSI SIMONA!!!! |
|
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| , Simona! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce ai mai bun si frumos pe lumea asta: copiii si sotul! Noi ne-am facut azi curaj si am iesit 10 minutele afara, nu fas pe noi si fular la gurita...si de acum o sa ne facem program in fiecare zi, mai putin daca ploua sau e vant puternic. Andreea.A attached the following image(s):
|
|
|