Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Tuesday, October 7, 2014 3:16 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

floare2 coeur copilas Clubul Mamicilor copilas coeur floare2

img

Va invitam in Clubul Mamicilor pentru stat la povesti! campfire
Daca in schimb aveti o problema anume, va rugam sa incercati sa o dezbateti la topicul dedicat... flowers
elala
Scris: Tuesday, October 7, 2014 3:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/13/2009
Multumim, Anelise!!! yes yes yes yes
In curand vom fi si aici multe, multe!campfire
dana_h
Scris: Tuesday, October 7, 2014 3:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
yupyyyyyyyyy avem clubul mamicilor yes yes yes yes multumim Anelise si Adriana iloveyou
Andreea.A
Scris: Tuesday, October 7, 2014 3:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/11/2013
Capsu, Simonicile, Ema va asteptam sa ne povestiti cum e cu bebicii...in limita timpului impus de cei mici computerlove computerlove computerlove !
simona83
Scris: Tuesday, October 7, 2014 4:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2013
Ce dor imi era de voi...yes iloveyou

Daria e o scumpa si o ranjita. Rade toata ziua, dar tot pasare de noapte. Macar nu o mai doare burta, dar m-am dat si eu peste cap cu somnul. Ma culc pe la 7 si ma trezesc la 2-3, cu pauze la masa ei. A trecut de 5 kg, e greu sa o tin pe umar, se dezvolta foarte ok si e sanatoasa, ceea ce e cel mai important.topai

simona83 attached the following image(s):
10720889_994036070622260_2021604253_n (1).jpg10721459_994036263955574_914206771_n.jpg

elala
Scris: Tuesday, October 7, 2014 4:35 PM
Nivel

Falcoasa mica si dulce, cum isi papa ea pumnisorii..coeur coeur Ne bucuram ca sunteti bine!pupici

Si Eric inca mai papa noaptea de 2-3 ori..O data pe saptamana imi mai face cate o surpriza si doarme 4-5 ore fara sa se trezeasca si asa ma mai odihnesc si eu, ca ziua nu pot sa dorm. Nu stiu cum am reusit dar bebe a racit putin si are mucisori.Febra nu face.Speram sa treaca de la sine , fara tratament. Inca nu vrea sa se rostogoleasca, dar e foarte activ si vesel.toata ziua da din manute si picioruse si de o saptamana a invatat sa loveasca jucariile de la carusel..si in somn daca zareste ca atarna ceva, loveste continuu..Acum fix o luna a reusit sa se intoarca de pe burtica pe spate, asta ca era foarte nervos, si de atunci nimic..

elala attached the following image(s):
imgp0187.jpg

ada03
Scris: Tuesday, October 7, 2014 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2014
Doamne, doamne cati pui mici si frumosi avem noi aiciLove yes
Noi suntem bine, nu imi vine sa cred cain curand facem luna de cand ne cunoastem cu bebe mic. E un scump, mananca si doarme. Asa drag imi e cand il vad ghemotit la pieptul meu. E un sentiment pe care numai mamicile care alapteaza sau care au alaptat il stiu. Cand vezi ca omuletul ala mic din bratele tale e dependent de tine.
Noaptea si noi papam cam de 3 ori, la 12 jumate 1, 3 jumate 4 si 6, 6 jumatate. Deja papa si 120 ml la o masa. Asta cand ma mulg si vad clar cat bea, dar cand e la san, numai el stie cat trage. Neaparat trebuie sa ne luam si noi cantar sa vedem daca ne dezvoltam cum trebuie. Vizual, pare ca se rotunjeste pe zi ce trece, dar sa vedem ce spune si cantarul.
Acum ne cam luptam cu frigul asta si asteptam sa dea drumul la caldura sa stam si noi cu capsorul gol si fara atatea paturici pe noi
capsunica
Scris: Tuesday, October 7, 2014 8:45 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
Heiii !! e bineeee ca avem casuta mamicilor :*:* ... noi suntem bine ..cuminti in general ..Dormim ..papam facem caca:)) si somn .. si avem coliiiiciiii .... :( si asa de tare plange ..si cateodata nu stiu ce sa i mai fac ..i.am dat bonisan ..espumisan ..ceai de colici .. apa de colici (grip water ) bebe tot are colici ..:( am dat comanda de colief mi l.a recomandat pediatra .. acum sper din suflet sa functioneze ... aaa si mai avem o problemuta ..bebe pare ca nu se satura .. intruna vrea sa stea la san .. si acum trebuie sa i dau din amandoi sani sa pape ca altfel nu se satura ..asa e de vreo 3 zile ... azi avem 3 saptamani :p ce repede trece timpul ... Simonica :x ce grasunica aiiiii :x papa Capsu falcutele ei .. <3 .. Elala Eric e un scumppppp <3 ... Ada nu ti.am vazut iubiruca :x cand il iau colicii nu mai apuc sa fac nimic ..nu stiu cum sa fac sa il linistesc mai repede ..i-am facut si masaj pe burttica ..il iau in brate mereu cand plange .. i pun uscatorul de par... se mai linisteste ..voi ce metode de colici stiti ? Sau ati folosit ?:p va pupacim mult

capsunica attached the following image(s):
img_85124144561641.jpegimg_85128914031855.jpegimg_85132472625606.jpeg

elala
Scris: Tuesday, October 7, 2014 10:03 PM
Nivel

Capsu, cand bebe avea colici si plangea rau de tot, il mai scoteam afara infasat intr-o paturica si il plimbam in brate pana adormea..si la 11 noaptea am iesit cu el.. Acum e mai bine, dupa ce o luna jumate i-am dat infacol..mai plange uneori cand face parturi dar nu mai face atat de urat ca in primele doua luni.Sper sa scapati cat mai repede, pentru ca stiu ce inseamna sa planga ore in sir si sa nu stii ce sa ii mai faci..of si cat am mai plans si eu cu el..Curaj, mami ca va trece si perioada asta.computerlove computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, October 8, 2014 8:13 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Aici e plin de bebici pufosi si frumosi! Love Unul mai dragalas decat celalalt! coeur
Terapie curata cand nu esti in apele tale!!! innori
emanicole
Scris: Wednesday, October 8, 2014 11:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
Bun gasit si aiciLol
Mai fetelor mi se pare mie sau noi avem cei mai frumosi bebici din lumeee????yes yes
Noi ne-am acomodat tare bine, facem si baita,,ne rasfatam, dormim si cateodata suntem si putin mai miorlaitihohot ....dar mami stie ca sunt mic si vreau sa ma simt alintatcomputerlove
Tare frumos mai este cu bebe si obositor...a zis bine cine a zis " carnea de om se creste greu" - dar su daca e nevoie sa nu dorm o luna, cand imi privesc minunea prind putericoeur
Va pun pozuci de azi dimineata....bebe e cam enervat si ciufulit dupa ritualul de schimb efectuat de tatihohot hohot
Pupiciiloveyou

emanicole attached the following image(s):
img-20141008-wa0004.jpgimg-20141008-wa0001.jpgimg-20141008-wa0002.jpg

Andreea.A
Scris: Wednesday, October 8, 2014 12:23 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2013
Oh, God!!! I'm in love!!! coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur
Cati bebici frumosi!!!! Dar trebuie sa apara si fetele, ca baietii cam au pus stapanire! Sa vina alintaturile!!
simona83
Scris: Thursday, October 9, 2014 7:45 AM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2013
Capsunica, stiu ca tu avea un wrap elastic. Ai incercat sa il porti atunci cand are o criza? Contactul burta pe burta, plimbatul si linistea de la pieptul mamei o linisteau pe Daria si mai dadea si aer afara... Poate ajuta.NuStiu

Luni Victor face 5 ani. Doamne cate sentimente de tot felul. Ma uit la Daria si il vad pe el bebelus si mi se strange sufletelul de dor. Am tot felul de flash-uri cu el si ma gandesc cat de repede au trecut anii astia, muuult prea repede. Zilele trecute il tineam la piept strans si il smotoceam si mi-a trantit-o cu "mami, putem sa stam mai indepartati? Am nevoie de spatiul meu..."Cray Mda, zilele astea sunt mai sensibila dar daca nu stiu cum, imperfecta de mine a scos niste copii unul si unul. Si sunt atat de mandrayes yes yes
AdrianaC
Scris: Thursday, October 9, 2014 10:51 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce de bebelusi frumosi ! Cand ii vad mi se face si mie pofta de unul ras
shirel
Scris: Thursday, October 9, 2014 11:04 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
AdrianaC wrote:
Ce de bebelusi frumosi ! Cand ii vad mi se face si mie pofta de unul ras

Si mie cu toate ca inca mai am unul de un 1 jumatate acasa.sic ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.