Nivel: Membru
Inregistrat: 1/8/2009 Mesaje: 31
| Da zebre australiene nu are nimeni? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| gabyd wrote:Da zebre australiene nu are nimeni?
Eu am avut 4 zebre australiene si au trait aproape 2 ani.
(in poza sunt zebrele, iar cea mare e turturica; am cumparat-o ca sa nu ramana singura la magazin, dar ea a murit prima) |
|
| TeosOf wrote:Eu am avut 4 zebre australiene si au trait aproape 2 ani. (in poza sunt zebrele, iar cea mare e turturica; am cumparat-o ca sa nu ramana singura la magazin, dar ea a murit prima)
Da dc au murit asa repede? Au avut pui?
Ale mele acum clocesc, o sa pun poze cu puisorii cand vor iesi (cred ca pest aprox. o saptamana) |
|
| Faceau oua f des, dar nu le cloceau. |
|
| Si acesta este papagalul nostru Greeny. Il avem din august 2005. Nu l-am invatat sa vorbeasca, ca nu avem timp, in schimb, face o galagie...
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Teo, ce-mi plac zebrele tale! Am tot vrut si eu, dar sotul nu prea suporta pasarile. Zice ca-s galagioase! |
|
|
Zebrele nu sunt galagioase, din contra |
|
| Cu ale mele nu mai ai nevoie de ceas dimineata...cum rasare soarele iti dau trezirea...
Cum pot pune si eu poze? |
|
| gabyd wrote:Cu ale mele nu mai ai nevoie de ceas dimineata...cum rasare soarele iti dau trezirea... Cum pot pune si eu poze?
Despre acest zgomot era vorba? Pt mine ar fi o binefacere daca as avea un astfel de ceas
Ca sa pui poze, iti faci cont pe photobucket.com si apoi copiezi codul img si-i dai paste aici, cand scrii postarea, sau daca nu vrei sa-ti faci cont, dupa ce ai scris aici si ai dat save, la postarea ta va aparea butonul attach si dai clic si urmezi pasii. Dar e mai bine sa-ti faci cont, ca sa nu se incarce forumul. Succes! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Teo fff frumoase zebrele pacat ca au murit!!! |
|
| Aici era cand aveam 2 perechi in colivie...acum sta fiecare pereche in colivia ei. Una din ele a aruncat azi dimineata 2 oua din cuib
Sper sa se vada ca am redimensionat-o ca sa incapa gabyd attached the following image(s):
|
|
| gabyd wrote:Aici era cand aveam 2 perechi in colivie...acum sta fiecare pereche in colivia ei. Una din ele a aruncat azi dimineata 2 oua din cuib Sper sa se vada ca am redimensionat-o ca sa incapa nu se vede tare bine... |
|
| Asta cred ca e putin mai clara gabyd attached the following image(s):
|
|
| da is ff frumoase!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| TEO,foarte frumoase zebrele!pacat de ele...Si mie imi plac foarte mult, dar avem deja 2perusi( am avut 4 dar 2 au murit)nu mai am loc de inca o colivie.poate in casa noua,... |
|
|