Clubul aspiratelor - 75 (updated)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Monday, September 16, 2019 5:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
kryssu92 wrote:

Nu am mai repetat, sunt pe hol la doctor, care e întârziat cu programarile pentru ca a avut o na?tere. Sper sa ma ia cât de cât repede

Te asteptam cu vesti bune.Iti tin pumniiHands
AmiS
Scris: Monday, September 16, 2019 5:53 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/10/2019
Va rog, nu arunca?i cu ro?ii, întreb pentru ca nu ?tiu, nu sunt nici foarte documentata ?i nu am cu cine altcineva sa vorbesc despre altfel de lucruri. Cele care au experienta unor sarcini, cele care a?i reu?it sa ave?i un bebe, spune?i mi ?i mie, va rog, înainte de a avea test pozitiv, în afara de durerile de sâni, a?i mai avut alte simptome la nivelul lor? U?or mari?i, vene proeminente, lucruri de genul acesta...
Anitta76
Scris: Monday, September 16, 2019 6:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
AmiS wrote:
Va rog, nu arunca?i cu ro?ii, întreb pentru ca nu ?tiu, nu sunt nici foarte documentata ?i nu am cu cine altcineva sa vorbesc despre altfel de lucruri. Cele care au experienta unor sarcini, cele care a?i reu?it sa ave?i un bebe, spune?i mi ?i mie, va rog, înainte de a avea test pozitiv, în afara de durerile de sâni, a?i mai avut alte simptome la nivelul lor? U?or mari?i, vene proeminente, lucruri de genul acesta...

Da. Eu am avut vene proeminente insa nu imi mai amintesc daca au fost mai tarziu de la aflarea vesti, oricum nu au fost mai tarziu de 2,3 luni, la fel si sanii erau super sensibili mai ales la atingere. Depinde si cum te stii tu inainte sa iti vina, adica daca ramâneau tari pana in ziua ciclului sau nu. La mine sincer sanii au fost primul semn insa test am avut curaj sa fac abia dupa ce mi-a întârziat ptr ca eram satula de rezultate negative. Tu in a cata zi dpo esti?
Anitta76
Scris: Monday, September 16, 2019 7:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Kryssu iti tinem pumnii!computerlove
kryssu92
Scris: Monday, September 16, 2019 7:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Aleahim wrote:

Te asteptam cu vesti bune.Iti tin pumniiHands

E in uter, se vede sacul, are 6.1/1.8 cm. Ne mai vedem pe 30 sa auzim inima

kryssu92 attached the following image(s):
img-20190916-wa0002.jpg

AmiS
Scris: Monday, September 16, 2019 7:05 PM
Nivel

Anitta76 wrote:

Da. Eu am avut vene proeminente insa nu imi mai amintesc daca au fost mai tarziu de la aflarea vesti, oricum nu au fost mai tarziu de 2,3 luni, la fel si sanii erau super sensibili mai ales la atingere. Depinde si cum te stii tu inainte sa iti vina, adica daca ramâneau tari pana in ziua ciclului sau nu. La mine sincer sanii au fost primul semn insa test am avut curaj sa fac abia dupa ce mi-a întârziat ptr ca eram satula de rezultate negative. Tu in a cata zi dpo esti?

Sincer, nu sunt sigura când am ovulat luna asta, ideea e ca niciodata nu am avut vene proeminente pe sâni, ieri le am observat,nu ma dor, nu am nici un disconfort la nivelul lor, însa sunt u?or mari?i ?i exista acele vene, care nu se vedeau deloc înainte. As fi în a 23a zi a cm, dintr un cm extrem de neregulat. Am avut o luna cam plinuta ?i am fost ?i în concediu, am fost relaxata ?i nu am mai urmarit nimic, d aia nici nu ?tiu sa ?i spun cam a cata zi dpo as fi.

Kryssu, sincere felicitări, ma bucur enorm pt tine! Bravoo computerlove hearts Buddy1 Cheek Kiss
AndreV
Scris: Monday, September 16, 2019 7:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
AmiS wrote:

Eu nu am avut. Sanii erau durerosi, dar asta era ceva normal. Ma dureau in fiecare luna dupa ovulatie pana la menstruatie. Si tot asa mi se si mareau. Eu purtam o marime la sutien pana la ovulatie si alta marime dupa ovulatie. Lol Crampe am mai avut, foarte puternice, eram convinsa ca trebuie sa apara ciclul. Lucrez in farmacie si trebuia sa tai folia de vitamax sa dau la bucata. Cum simteam mirosul acela specific, cum fugeam la baie la vomitat. Vitamaxul era ceva cu ce umblam zilnic, fara probleme, pana atunci. Daca nu era asta, sigur nu faceam test, ca sangerare de implantare nu, iar restul le aveam luna de luna.

Kryssu felicitari! newclap
AmiS
Scris: Monday, September 16, 2019 7:14 PM
Nivel

AndreV wrote:

Eu nu am avut. Sanii erau durerosi, dar asta era ceva normal. Ma dureau in fiecare luna dupa ovulatie pana la menstruatie. Si tot asa mi se si mareau. Eu purtam o marime la sutien pana la ovulatie si alta marime dupa ovulatie. Lol Crampe am mai avut, foarte puternice, eram convinsa ca trebuie sa apara ciclul. Lucrez in farmacie si trebuia sa tai folia de vitamax sa dau la bucata. Cum simteam mirosul acela specific, cum fugeam la baie la vomitat. Vitamaxul era ceva cu ce umblam zilnic, fara probleme, pana atunci. Daca nu era asta, sigur nu faceam test, ca sangerare de implantare nu, iar restul le aveam luna de luna.

Kryssu felicitari! newclap

Multumesc mult! Pe mine niciodata nu ma dor sânii, nici la ovula?ie, nici la menstra, cel mult se întaresc, dar nu se măresc și nu ma dor, d aia zic ca mi se pare ciudat. Nu mai zic c am mai ?i visat aseara un test super pozitiv Big Laugh ?i cred ca d aia am început sa fiu paranoica bounce
Mihaela14
Scris: Monday, September 16, 2019 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
FloreFlore wrote:

Multumesc mult pentru detaliicoeur Despre fibroame stiam care ceva aaa în mare si ,în cazul tau, eram curioasa daca ar fi o problema în a obtine sarcina ?i a o pastea dar faptul ca sunt pozitionate în captuseala exterioara e un mare avantaj ...stiu ca reapar dupa operatie dar în cazul tau sa dea Domnul sa ramai cât mai curând graviduta ,sa duci cu bine sarcina si apoi se v a gasi si o solutie pentru ele...Eu merg mâine la control ,chiar sunt curioasa ce a fost cu ultimele 2 menstruatii mai ciudate ...Te pupcomputerlove

Bafta maine, sa ne scrii ce-ti zice mediculCheek Kiss
Aleahim
Scris: Monday, September 16, 2019 8:55 PM
Nivel

kryssu92 wrote:

Felicitari!!!!Clap
Blondyb
Scris: Monday, September 16, 2019 9:44 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2019
Fetelor.,care sunt termenii de recoltare. Spermograma? Câte zile de abstinenta? Si daca ar fi ok, sa o duc eu la laborator... Am decis in 3 luni sa mergem, de fapt l-uff am obligatLol si as vrea sa stiu cum stau lucrurile.... Mul?umesc
Mihaela14
Scris: Monday, September 16, 2019 9:47 PM
Nivel

kryssu92 wrote:

Felicitari inca o data! Sarcina usoara!computerlove
Aleahim
Scris: Monday, September 16, 2019 9:51 PM
Nivel

Blondyb wrote:
Fetelor.,care sunt termenii de recoltare. Spermograma? Câte zile de abstinenta? Si daca ar fi ok, sa o duc eu la laborator... Am decis in 3 luni sa mergem, de fapt l-uff am obligatLol si as vrea sa stiu cum stau lucrurile.... Mul?umesc

Noua ni s-a recomandat sa aiba 3 zile de abstinenta.Poti sa o duci tu la laborator, daca ajungi cu ea in maxim 30 de min dupa recoltare.
Si f important, nu clinica oarecare ci centru RUAM.Bafta!Buddy1
Mihaela14
Scris: Monday, September 16, 2019 10:39 PM
Nivel

carlita wrote:
Mihaela, nu stiu nici eu foarte multe detalii despre fibroame, dar stiu sigur ca nu impiedica sarcina, decat daca blocheaza intrarea in uter dinspre trompa. Polipii, in schimb, da, sigur impiedica implantarea. Si cresterea fibroamelor se datoreaza sarcinii, nu apropierii menopauzei. In multe cazuri de sarcina, cresc fibroamele pe fond hormonal. Eu asa stiu din cateva cazuri pe care le cunosc. Acum ar trebui sa stagneze. computerlove

Eu stiu asa: apar si cresc in urma dereglarilor hormonale, mai exact in lipsa progesteronului cand esteogenul isi face de cap. Ele cresc si in sarcina intr-adevar odata cu cresterea nivelului de hormoni si pt ca uterul e puternic vascularizat. La mine clar e si mostenire genetica, sper doar sa-mi mai lase timp sa obtin din nou sarcina si sa o duc la capat !Hands
Blondyb
Scris: Monday, September 16, 2019 11:11 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2019
Aleahim wrote:

Noua ni s-a recomandat sa aiba 3 zile de abstinenta.Poti sa o duci tu la laborator, daca ajungi cu ea in maxim 30 de min dupa recoltare.
Si f important, nu clinica oarecare ci centru RUAM.Bafta!Buddy1

Serios? Cray Asta e nasol, stau la 2 minute de BioClinica. La noi in Timisoara doar Gynatal,e acreditata care e departe.. Nu stiu daca as ajunge in timp util..ohhh....Multumesc De Raspuns Bye2
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.