Clubul aspiratelor - 75 (updated)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miha1989
Scris: Monday, September 16, 2019 10:26 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Aleahim wrote:

Si eu am un catel si pot spune cu mana pe inima ca ma ajuta enorm sa trec peste momentele de tristete.De aceea a si acceptat sotul sa tinem un caine in apartament.Si acum e si el topit cand vede cata iubire poate sa ofere.
El e soricelul care ne inveseleste in fiecare zihearts

Noi stam la casa dar il tinem si in casa cat noi suntem acasa, dar de cand il avem pot sa zic ca m a ajutat sa trec mai usor peste momentele astea urate...

Miha1989 attached the following image(s):
screenshot_20190916-102750_gallery.jpg

Aleahim
Scris: Monday, September 16, 2019 10:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Miha1989 wrote:

Noi stam la casa dar il tinem si in casa cat noi suntem acasa, dar de cand il avem pot sa zic ca m a ajutat sa trec mai usor peste momentele astea urate...

O Doamne ce ochisori arecomputerlove
Sunt topita dupa caini!!!Sunt atat de minunati si blanzi si buni.Au atat de multa iubire de oferit si se mulumesc cu o mangaiere.
Si noi ne facem casa si deja tratez cu sotul cati caini o sa tinem in curteCrazy , ca eu vreau o rasa, el alta rasa.Deci minim doi o sa mai avemhohot
Miha1989
Scris: Monday, September 16, 2019 11:05 AM
Nivel

Aleahim wrote:

O Doamne ce ochisori arecomputerlove
Sunt topita dupa caini!!!Sunt atat de minunati si blanzi si buni.Au atat de multa iubire de oferit si se mulumesc cu o mangaiere.
Si noi ne facem casa si deja tratez cu sotul cati caini o sa tinem in curteCrazy , ca eu vreau o rasa, el alta rasa.Deci minim doi o sa mai avemhohot

Sincer eu pana sa il am pe el nu eram asa innebunita dupa animalute, plus ca mie imi era frica de catei , ma comport ca o mamica hohot si eu si sotul il iubim maxim. Si catelul tau este adorabil Love iti recomand labradori sunt foarte iubitori si sunt perfecti pentru copilasi, sunt iubitori, jucausi.
carlita
Scris: Monday, September 16, 2019 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Mihaela14 wrote:
Dragele mele am reusit si eu cumva sa ajung la dr. Mi-a dat tratament cu duphaston cinci zile sa fortam menstruatia. Ovarele par sa functioneze, am ceva foliculi pe ele dar endometrul e f subtire. Si fibroamele mele s-au marit considerabil. Ne-a confirmat si medicul ca dupa menstruatia asta ne putem apuca de bebelit. Cu Dumnezeu inainte fetelor!

Ma bucur ca ai primit unda verde, sper sa ramai chiar din prima luna de incercari ca ai sanse foarte mari! Endometrul va fi bun in luna cu ovulatie, se regleaza si asta! Buddy1
LE: ce nu inteleg eu e ce e cu fiboamele .... cand ai avut chiuretajul, n-au inlaturat si fibroamele sau cum au procedat?
Aleahim
Scris: Monday, September 16, 2019 11:50 AM
Nivel

Miha1989 wrote:

Sincer eu pana sa il am pe el nu eram asa innebunita dupa animalute, plus ca mie imi era frica de catei , ma comport ca o mamica hohot si eu si sotul il iubim maxim. Si catelul tau este adorabil Love iti recomand labradori sunt foarte iubitori si sunt perfecti pentru copilasi, sunt iubitori, jucausi.

Da si eu sunt super protectoare cu el.
Eu oscilez intre labrador si golden retriever.Sunt cam la fel, goldenii imi plac ca sunt mai blanosi.
Dar sunt adorabili toti!!!!
carlita
Scris: Monday, September 16, 2019 1:07 PM
Nivel

Aleahim, poate recupereaza timpul pierdut din lunile precedente ... Crazy glumesc, dar nu cred ca-ti dau uratii satisfactia asta sa vina mai repede, sa te poti apuca de treaba .... Ai exclus ovulatia ca fiind cea care provoaca senzatia?
kryssu, tu cum esti? Ai mai facut vreun beta sau astepti vizita la medic?
Aleahim
Scris: Monday, September 16, 2019 1:14 PM
Nivel

carlita wrote:
Aleahim, poate recupereaza timpul pierdut din lunile precedente ... Crazy glumesc, dar nu cred ca-ti dau uratii satisfactia asta sa vina mai repede, sa te poti apuca de treaba .... Ai exclus ovulatia ca fiind cea care provoaca senzatia?

Carlita nu cred ca e ovulatia.Dimineata am mai avut ceva crampe si ceva spotting roz, dar vad ca acum s-au oprit.Oricum am in 19 programare la medic si ma lamuresc atunci.A fost mai ciudata luna asta si dupa menstruatie, asa ca am niste intrebari.
Tu cum esti?
carlita
Scris: Monday, September 16, 2019 1:19 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Carlita nu cred ca e ovulatia.Dimineata am mai avut ceva crampe si ceva spotting roz, dar vad ca acum s-au oprit.Oricum am in 19 programare la medic si ma lamuresc atunci.A fost mai ciudata luna asta si dupa menstruatie, asa ca am niste intrebari.
Tu cum esti?

Apoi nu mai e mult pana joi si te edifici. Hai ca intri si tu in focul stimularilor cat de curand.
Eu nu am noutati deocamdata, te tin la curent ...
Mihaela14
Scris: Monday, September 16, 2019 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
FloreFlore wrote:

D ne ajuta !!!Hands DistanceKiss
Cu fibroamele ce se poate face?Ce ?i a spus medicul?

Multumesc FloreCheek Kiss
Cu fibroamele nu se prea poate face nimic. Eu le am de cativa ani buni, dar acum dat fiind ca ma apropii de menopauza au crescut. "Norocul" meu a fost ca sunt pozitionate in stratul exterior al uterului si nu m-au impiedicat sa obtin sarcina.
Ca si tratament se dau contraceptive sau progestative dar au eficacitate redusa. Cea mai sigura cale de a scapa de ele este indepartarea lor chirurgical si chiar si asa se zice ca reapar dupa un timp. Sunt pacatoase rau ! Mama si-a pierdut uterul la 37 de ani dupa ce m-a nascut pe mine din cauza unui fibrom de marimea unui ou, avea sangerari de doua ori pe luna si avand deja patru copii i-au scos tot urerul, nu s-a incercat salvarea lui( asa era pe vremea aia).
Acum mie dr mi-a spus sa ma grabesc sa obtin o sarcina inainte ca ele sa fie prea mari si sa necesite interventia chirurgicala, pt ca dupa o astfel de operatie doi ani nu ai voie sa faci copii.
Deci concluzia e ca raman cu ele pana fac un bebe ! sic
Mihaela14
Scris: Monday, September 16, 2019 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
carlita wrote:

Ma bucur ca ai primit unda verde, sper sa ramai chiar din prima luna de incercari ca ai sanse foarte mari! Endometrul va fi bun in luna cu ovulatie, se regleaza si asta! Buddy1
LE: ce nu inteleg eu e ce e cu fiboamele .... cand ai avut chiuretajul, n-au inlaturat si fibroamele sau cum au procedat?

Multumesc Carlita, sper si eu sa mai raman !Hands
Legat de fibroame am scris mai sus, e mai complexa extirparea lor si nu m-ar avantaja deloc acum o operatie de genul pt ca eu nu mai am doi ani la dispozitie pale
Aleahim multu pupici
FloreFlore
Scris: Monday, September 16, 2019 2:53 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Mihaela14 wrote:

Multumesc FloreCheek Kiss
Cu fibroamele nu se prea poate face nimic. Eu le am de cativa ani buni, dar acum dat fiind ca ma apropii de menopauza au crescut. "Norocul" meu a fost ca sunt pozitionate in stratul exterior al uterului si nu m-au impiedicat sa obtin sarcina.
Ca si tratament se dau contraceptive sau progestative dar au eficacitate redusa. Cea mai sigura cale de a scapa de ele este indepartarea lor chirurgical si chiar si asa se zice ca reapar dupa un timp. Sunt pacatoase rau ! Mama si-a pierdut uterul la 37 de ani dupa ce m-a nascut pe mine din cauza unui fibrom de marimea unui ou, avea sangerari de doua ori pe luna si avand deja patru copii i-au scos tot urerul, nu s-a incercat salvarea lui( asa era pe vremea aia).
Acum mie dr mi-a spus sa ma grabesc sa obtin o sarcina inainte ca ele sa fie prea mari si sa necesite interventia chirurgicala, pt ca dupa o astfel de operatie doi ani nu ai voie sa faci copii.
Deci concluzia e ca raman cu ele pana fac un bebe ! sic

Multumesc mult pentru detaliicoeur Despre fibroame stiam care ceva aaa în mare si ,în cazul tau, eram curioasa daca ar fi o problema în a obtine sarcina și a o pastea dar faptul ca sunt pozitionate în captuseala exterioara e un mare avantaj ...stiu ca reapar dupa operatie dar în cazul tau sa dea Domnul sa ramai cât mai curând graviduta ,sa duci cu bine sarcina si apoi se v a gasi si o solutie pentru ele...Eu merg mâine la control ,chiar sunt curioasa ce a fost cu ultimele 2 menstruatii mai ciudate ...Te pupcomputerlove
carlita
Scris: Monday, September 16, 2019 3:30 PM
Nivel

Mihaela, nu stiu nici eu foarte multe detalii despre fibroame, dar stiu sigur ca nu impiedica sarcina, decat daca blocheaza intrarea in uter dinspre trompa. Polipii, in schimb, da, sigur impiedica implantarea. Si cresterea fibroamelor se datoreaza sarcinii, nu apropierii menopauzei. In multe cazuri de sarcina, cresc fibroamele pe fond hormonal. Eu asa stiu din cateva cazuri pe care le cunosc. Acum ar trebui sa stagneze. computerlove
fluturash26
Scris: Monday, September 16, 2019 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Miha1989 wrote:

Nu ma omor eu cu cainii dar acesta este de-a dreptul simpatic tarehearts
Miha1989
Scris: Monday, September 16, 2019 4:24 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Nu ma omor eu cu cainii dar acesta este de-a dreptul simpatic tarehearts

Multumesc Cheek Kiss
kryssu92
Scris: Monday, September 16, 2019 5:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
carlita wrote:

Nu am mai repetat, sunt pe hol la doctor, care e întârziat cu programarile pentru ca a avut o na?tere. Sper sa ma ia cât de cât repede
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.