Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| AmiS wrote:Spune?i-mi ?i mie, va rog, care teste de ovula?ie sunt mai ok, cele barza sau cele minut?
Buna! Eu folosesc cele de la Trussa. Sunt putin mai scumpe dar mi se par cele mai ok. Am folosit si Minut si Barza dar pe astea de la Trussa, din punctul meu de vedere se vede cel mai ok daca e pozitiv sau nu. Incerc sa atasez o poza cu un test de ovulatie pozitiv. O zi faina!
P.S. iuuupi in sfarsit am reusit sa atasez poze...pana acum nu am reusit oare are legatura ca am facut forum-ul roz? Sisi2 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| Sisi2 wrote:Buna! Eu folosesc cele de la Trussa. Sunt putin mai scumpe dar mi se par cele mai ok. Am folosit si Minut si Barza dar pe astea de la Trussa, din punctul meu de vedere se vede cel mai ok daca e pozitiv sau nu. Incerc sa atasez o poza cu un test de ovulatie pozitiv. O zi faina! P.S. iuuupi in sfarsit am reusit sa atasez poze...pana acum nu am reusit oare are legatura ca am facut forum-ul roz?
Multumesc tare mult, Sisi! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| Buna fetele, azi e ziua, cu pricina.. Ciudata e si temperatura asta bazala, Pana acum am avut 36.9 in fiecare dimi, dar nu o luam chiar la ora fixa, ci cand ma trezeam pana in ora 10. Am observat ca daca de ex ma trezesc f devreme, e scazuta temp. Daca dorm mult si ma trezesc tarziu e cam 37, ideea e ca azi trebuie sa imi vina si nu stiu care temperatura sa o adaug la grafic cea de la ora 7 ( 36.7)sau cea de la ora 10 (37.01) difera f mult.... Blondyb attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| AmiS wrote:Multumesc tare mult, Sisi!
Cu mare drag!!! Te pup! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Blondyb wrote:Buna fetele, azi e ziua, cu pricina.. Ciudata e si temperatura asta bazala, Pana acum am avut 36.9 in fiecare dimi, dar nu o luam chiar la ora fixa, ci cand ma trezeam pana in ora 10. Am observat ca daca de ex ma trezesc f devreme, e scazuta temp. Daca dorm mult si ma trezesc tarziu e cam 37, ideea e ca azi trebuie sa imi vina si nu stiu care temperatura sa o adaug la grafic cea de la ora 7 ( 36.7)sau cea de la ora 10 (37.01) difera f mult.... Eu cred ca prima temp e cea mai corecta. Cred asta pt ca normal temp bazala se ia dupa minim 4 ore consecutive de somn. Normal ar trebui luata si la aceeasi ora in fiecare zi, dar stii asta deja. :) |
|
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna,imi puteti recomanda si mie un medic endocrinolog bun din ploie?ti sau bucuresti.multumesc |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Dragele mele am reusit si eu cumva sa ajung la dr. Mi-a dat tratament cu duphaston cinci zile sa fortam menstruatia. Ovarele par sa functioneze, am ceva foliculi pe ele dar endometrul e f subtire. Si fibroamele mele s-au marit considerabil. Ne-a confirmat si medicul ca dupa menstruatia asta ne putem apuca de bebelit. Cu Dumnezeu inainte fetelor! |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| AmiS wrote:Spune?i-mi ?i mie, va rog, care teste de ovula?ie sunt mai ok, cele barza sau cele minut?
Cum a zis ?i Sisi cele de la Trussa sunt cele mai ok, înainte sa ramân însarcinata am folosit ?i de la Minut ?i de la Barza dar nu mi-a aratat deloc momentul potrivit. În schimb, în luna când am ramas insarcinata am folosit Trussa ?i am avut un test super pozitiv în ziua când am ovulat. Deci ?i eu î?i recomand cele de la marca asta sunt the best |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| Mul?umesc mult, fetelor, pt raspunsuri!
Mihaelaalin, în Bucure?ti ?i o recomand pe dna dr Dinu-Draganescu de la Sanador, am o experienta f ok cu ea, î?i da interesul, merg la ea de ani de zile ?i sunt din provincie. ?inând cont ca am ?i probleme ginecologice, ea a fost singura care a reu?it sa se "pupe" cu ginecologul ?i sa bata palma, iar eu sa func?ionez c trebuie. Acum trebuie sa ajung din nou la ea, tocmai pt ca am nevoie iar de reglaj |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Mihaela14 wrote:Dragele mele am reusit si eu cumva sa ajung la dr. Mi-a dat tratament cu duphaston cinci zile sa fortam menstruatia. Ovarele par sa functioneze, am ceva foliculi pe ele dar endometrul e f subtire. Si fibroamele mele s-au marit considerabil. Ne-a confirmat si medicul ca dupa menstruatia asta ne putem apuca de bebelit. Cu Dumnezeu inainte fetelor! D ne ajuta !!! Cu fibroamele ce se poate face?Ce ți a spus medicul? |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Neata gagici! Miha iti tin pumnii sa vii cat de repede cu vesti bune. Krissule te asteptam pe aici dupa ce mergi la medic Eu nu stiu ce se intampla.De ieri am crampe ca la menstruatie si dureri de spate. Sper sa nu vina deja, ca e abia z19.Nu inteleg nimic.Abia astept ziua de joi sa merg la medic. Sa aveti o sapt minunata! |
|
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Fetelor, declar si eu ziua 1. Recunosc, luna asta am sperat, în sufletul meu, la o minune, ca azi daca nu ar fi venit as fi fost in ziua 33. De câteva luni mi se reglase pe ceas, la 28 de zile. Am fost f stresata la job saptamâna trecuta, poate asta a dus si la mica întârziere. Plus ca sunt racita cobza, abia pot sa vorbesc din cauza durerii de gat. Sotul a decis sa încerce acupunctura pentru început, dupa ce varul lui a avut rezultate cu un astfel de tratament. Sa speram ca o sa ?i dea roade. Trebuie sa repete spermograma sa vedem daca Fertilovitul a avut vreun efect. În rest, nu mai am vesti. Va ?in la curent pe masura ce apar. |
|
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Neata fetelor, am impresia ca si la mine se apropie momentul veniri uratilor, de vreo saptamana am picat iar intr-o stare proasta...si sotul m-a tot intrebat ce am ca vede o tristete pe chipul meu. Astept sa vina si sa ma programez la doctor sa vad ce mai zice si el, m-am saturat in sinea mea asa sa tot astept luna de luna...sper sa fie doar o perioada naspa si sa treaca. Am noroc ca am o minune de catel ce ma asteapta zi de zi acasa bucuros, el imi ocupa o mare parte din timp ca altfel pana acum cred ca eram in depresie. |
|
| Miha1989 wrote:Neata fetelor, am impresia ca si la mine se apropie momentul veniri uratilor, de vreo saptamana am picat iar intr-o stare proasta...si sotul m-a tot intrebat ce am ca vede o tristete pe chipul meu. Astept sa vina si sa ma programez la doctor sa vad ce mai zice si el, m-am saturat in sinea mea asa sa tot astept luna de luna...sper sa fie doar o perioada naspa si sa treaca. Am noroc ca am o minune de catel ce ma asteapta zi de zi acasa bucuros, el imi ocupa o mare parte din timp ca altfel pana acum cred ca eram in depresie. Si eu am un catel si pot spune cu mana pe inima ca ma ajuta enorm sa trec peste momentele de tristete.De aceea a si acceptat sotul sa tinem un caine in apartament.Si acum e si el topit cand vede cata iubire poate sa ofere. El e soricelul care ne inveseleste in fiecare zi Aleahim attached the following image(s):
|
|
| Irina31313 wrote:Fetelor, declar si eu ziua 1. Recunosc, luna asta am sperat, în sufletul meu, la o minune, ca azi daca nu ar fi venit as fi fost in ziua 33. De câteva luni mi se reglase pe ceas, la 28 de zile. Am fost f stresata la job saptamâna trecuta, poate asta a dus si la mica întârziere. Plus ca sunt racita cobza, abia pot sa vorbesc din cauza durerii de gat. Sotul a decis sa încerce acupunctura pentru început, dupa ce varul lui a avut rezultate cu un astfel de tratament. Sa speram ca o sa ?i dea roade. Trebuie sa repete spermograma sa vedem daca Fertilovitul a avut vreun efect. În rest, nu mai am vesti. Va ?in la curent pe masura ce apar. Irina imi pare rau Mergem mai departe cu speranata ca se va intampla Voi ce aveti in plan, daca nu ramai in viitorul apropiat? Scuze daca ai mai zis, dar am ratat informatia |
|
|