Clubul aspiratelor - 75 (updated)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miha1989
Scris: Saturday, September 14, 2019 4:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Kissnicol wrote:
bun testul lam luat..mi e frica sa il fac..

Cum simti tu, acum depinde si de menstra ta daca o ai regulat atunci lucrurile sunt mai simple daca nu o ai atunci sunt mai palpitantehohot, sincer eu nu as fi rezistat il faceam de multBlushing
Kissnicol
Scris: Saturday, September 14, 2019 4:57 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Miha1989 wrote:

Cum simti tu, acum depinde si de menstra ta daca o ai regulat atunci lucrurile sunt mai simple daca nu o ai atunci sunt mai palpitantehohot, sincer eu nu as fi rezistat il faceam de multBlushing
cred ca maine il fac..ca azi am baut si cafea..si bere..si suc :))))
Mihaela14
Scris: Saturday, September 14, 2019 5:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Fa-l cand esti pregatita! Suntem cu ochii pe tineLove ras
Kissnicol
Scris: Saturday, September 14, 2019 5:16 PM

Mihaela14 wrote:
Fa-l cand esti pregatita! Suntem cu ochii pe tineLove ras
vad vadras ras
Andia
Scris: Saturday, September 14, 2019 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Kissnicol wrote:
cred ca maine il fac..ca azi am baut si cafea..si bere..si suc :))))

Testul ca testul, dar temperatura bazala o masori? :P Poate ai zis mai inainte dar eu cam citesc pe diagonala asa... cand apuc :P
Kissnicol
Scris: Saturday, September 14, 2019 6:48 PM

Andia wrote:

Testul ca testul, dar temperatura bazala o masori? :P Poate ai zis mai inainte dar eu cam citesc pe diagonala asa... cand apuc :P
nu masor nimic pt ca nu ma trezesc la aceeasi ora nici dimineata..ma trezesc ba la 11 ba 12 1..2 depinde..adorm la 5 :))))
Kissnicol
Scris: Saturday, September 14, 2019 8:55 PM

..fetelor..mi au venit uratii...gata pauza de la bebelit..ca maine pleaca sotu in cipru.. pt un an..:(
Andia
Scris: Saturday, September 14, 2019 9:03 PM
Nivel

Kissnicol wrote:
..fetelor..mi au venit uratii...gata pauza de la bebelit..ca maine pleaca sotu in cipru.. pt un an..:(

Nu-i bai, il prinzi in vacante :D ori vine el pe aici, ori te duci tu acolo :P Trebuie sa fim optimiste!! :027:
Kissnicol
Scris: Saturday, September 14, 2019 9:12 PM

Andia wrote:

Nu-i bai, il prinzi in vacante :D ori vine el pe aici, ori te duci tu acolo :P Trebuie sa fim optimiste!! :027:
a da clar..plec eu la el de craciun daca nu luna viitoare :)))) apucasem sa fac testul..si imediat dupa mi au venit
Andia
Scris: Saturday, September 14, 2019 9:32 PM
Nivel

Kissnicol wrote:
a da clar..plec eu la el de craciun daca nu luna viitoare :)))) apucasem sa fac testul..si imediat dupa mi au venit

Eu m-am gandit sa-ti zic ca asa pateam eu mereu, faceam testul si il stricam degeaba, dar am zis ca poate crezi ca-s rea si ca te demoralizez asa ca m-am abtinut :P
Apropo, legat de temp bazala, nici eu nu ma trezeam la aceeasi ora in fiecare zi, ca doar nu am innebunit sa ma trezesc si in weekend devreme doar ca sa masor... ich. Doar tineam cont sa fi dormit cel putin 4 ore fara intrerupere, atat. Temperatura iesea foarte ok, nu erau probleme ca nu-i luata la aceeasi ora... Eu doar am vrut sa imi cunosc corpul asa.
Kissnicol
Scris: Saturday, September 14, 2019 9:42 PM

Andia wrote:

Eu m-am gandit sa-ti zic ca asa pateam eu mereu, faceam testul si il stricam degeaba, dar am zis ca poate crezi ca-s rea si ca te demoralizez asa ca m-am abtinut :P
Apropo, legat de temp bazala, nici eu nu ma trezeam la aceeasi ora in fiecare zi, ca doar nu am innebunit sa ma trezesc si in weekend devreme doar ca sa masor... ich. Doar tineam cont sa fi dormit cel putin 4 ore fara intrerupere, atat. Temperatura iesea foarte ok, nu erau probleme ca nu-i luata la aceeasi ora... Eu doar am vrut sa imi cunosc corpul asa.
nu ma demoralizai deloc :))))) akm asta e
Mihaela14
Scris: Saturday, September 14, 2019 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Kissnicol wrote:

Imi pare rau ca n-a fost acum. Multa putere si capul sus ca intr-o vacanta, concediu poate prindeti momentul pupici
Kissnicol
Scris: Saturday, September 14, 2019 10:30 PM

Mihaela14 wrote:

Imi pare rau ca n-a fost acum. Multa putere si capul sus ca intr-o vacanta, concediu poate prindeti momentul pupici
multumesc..asta este ..cum vrea dumnezeu poate nu i momentul nostru acum..poate trebuie sa ne aranjam intai viata si dupa al doilea bebe ..amandoi avem baiat..din relatii anterioare al meu de 10 ani al lui de 9 ani..ne dorim amandoi o fetita..acum ce va fi va fi
AmiS
Scris: Sunday, September 15, 2019 1:57 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/10/2019
Spune?i-mi ?i mie, va rog, care teste de ovula?ie sunt mai ok, cele barza sau cele minut?
Raza
Scris: Sunday, September 15, 2019 9:00 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/15/2019
AmiS wrote:
Spune?i-mi ?i mie, va rog, care teste de ovula?ie sunt mai ok, cele barza sau cele minut?

Salut,

Eu folosesc minut, sunt multumita de ele. Cand se pozitiveaza se vede clar diferenta intre liniute, daca e negativ tot asa imi dau seama usor. De exemplu maine trebuie sa fiu la ovulaie si am facut 4 teste din care pe 3 s-a vazut clar ca sunt negative si cel de astazi e pozitiv sigur prin comparatie cu celelalte. Nu stiu ce sa zic de barza ca nu am incercat, poate sunt mai ok.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.