Clubul aspiratelor - 75 (updated)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Friday, September 13, 2019 5:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
kryssu92 wrote:
A aparut acum, e 717.7. Tot nu e dublu. Cray Cray
LE: Se pune ca azi am recoltat cu vreo 15-20 minute mai devreme decât miercuri?

Eu zic ca e buna cresterea, e ff aproape de dublu.
Daca faceai stimulare, as fi zis ca sunt 2 embrioni, din care unul e in evolutie si celalalt s-a oprit.
Fii pozitiva, te rog, si programeaza-te la un eco ca luni-marti ar trebui sa se vada deja un punctulet, sa fii sigura ca e unde trebuie. Cheek Kiss
kryssu92
Scris: Friday, September 13, 2019 5:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
carlita wrote:

Eu zic ca e buna cresterea, e ff aproape de dublu.
Daca faceai stimulare, as fi zis ca sunt 2 embrioni, din care unul e in evolutie si celalalt s-a oprit.
Fii pozitiva, te rog, si programeaza-te la un eco ca luni-marti ar trebui sa se vada deja un punctulet, sa fii sigura ca e unde trebuie. Cheek Kiss

Multumesc Carlita, Kissnicol Cheek Kiss
Luni dupa amiaza ma asteapta doctorul, am vorbit dupa beta 2 cu el. Desi nu avea nimic liber la programari a zis sa vin. O sa ma duc dupa munca, pe la 17:30 caci el începe programul de la 15:00 si eu nu pot pleca mai devreme. Si eu ma gândeam ca daca continua sa creasca si cu 80% pâna luni ar trebui sa treaca de 1000 si sa se vada ceva,cât de mic.
La noapte plecam cu socrii catre Manastirea Prislop caci ei nu au fost niciodata la Arsenie Boca si isi doresc. Mi se pare ca s-a nimerit foarte bine sa ajung acolo fix acum.
Aleahim
Scris: Friday, September 13, 2019 6:03 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
kryssu92 wrote:

Multumesc Carlita, Kissnicol Cheek Kiss
Luni dupa amiaza ma asteapta doctorul, am vorbit dupa beta 2 cu el. Desi nu avea nimic liber la programari a zis sa vin. O sa ma duc dupa munca, pe la 17:30 caci el începe programul de la 15:00 si eu nu pot pleca mai devreme. Si eu ma gândeam ca daca continua sa creasca si cu 80% pâna luni ar trebui sa treaca de 1000 si sa se vada ceva,cât de mic.
La noapte plecam cu socrii catre Manastirea Prislop caci ei nu au fost niciodata la Arsenie Boca si isi doresc. Mi se pare ca s-a nimerit foarte bine sa ajung acolo fix acum.

Krissule o sa fie bine.Poate e mai timid bebicu si se instaleaza mai incetuc.
Fii optimista!!!!Cheek Kiss
kryssu92
Scris: Friday, September 13, 2019 6:07 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Krissule o sa fie bine.Poate e mai timid bebicu si se instaleaza mai incetuc.
Fii optimista!!!!Cheek Kiss

Da, sper sa fie doar timid. A iesit si progesteronul de azi e 28 ng/ml. Miercuri era 29.9 ng/mluff
Andra09
Scris: Friday, September 13, 2019 6:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Mihaelaalin wrote:
Felicitari noi mamici si o sarcina cat mai usoara.
Fetelor cat costa analizele de trombofile?eu pe net am gasit de doua feluri PACHET SCREENING TROMBOFILIE, factori dobanditi Si PROFIL GENETIC AL RISCULUI DE TROMBOFILIE (factori genetici) voi care pe care le ati facut doamna doctor a zis ca pot sa le fac peste un an sau si mai devreme ar nu mai zis exact ce care ar fi mai indicat?

Daca ai posibilitatea, de preferat e sa le faci pe amândoua.
Miha1989
Scris: Friday, September 13, 2019 6:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
kryssu92 wrote:

Da, sper sa fie doar timid. A iesit si progesteronul de azi e 28 ng/ml. Miercuri era 29.9 ng/mluff

Eu zic ca al treilea beta a crescut mai bine fata de cel de al doilea, este un semn bun...o sa fie bine Buddy1
Mihaela14
Scris: Friday, September 13, 2019 8:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Kissnicol wrote:
inca nu a venit...ieri nu mai durea sanii..azi vad ca ma dor iar..dupa aplicatie am o zi intarziiere mai astept..in afara de sani durerosi si de pofta mea de a bea bere cu lamaie..( eu nu beau bere) nu am nimic..mai astept..ori e acum ori la anul..pt ca duminica pleaca sotul in cipru..si o sa cam luam pauza de la incercari :(

Si nu faci un test?? S-ar vedea sigur ceva daca e. Clap

Kryssu si eu cred ca esti ok cu beta, la progesteron insa cred ca trebuie suplimentat. Doamne ajuta !computerlove
Kissnicol
Scris: Friday, September 13, 2019 8:33 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mihaela14 wrote:

Si nu faci un test?? S-ar vedea sigur ceva daca e. Clap

Kryssu si eu cred ca esti ok cu beta, la progesteron insa cred ca trebuie suplimentat. Doamne ajuta !computerlove
mai astept si maine...de ieri am crampe ca la menstra..dar de scurta durata..sanii inca dor..nu mi dau seama daca venele..sunt mai visibile ca de obicei.eu fiind si slabuta..astept si maine..si daca nu vine duminica fac test
Andia
Scris: Friday, September 13, 2019 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
kryssu92 wrote:
A aparut acum, e 717.7. Tot nu e dublu. Cray Cray
LE: Se pune ca azi am recoltat cu vreo 15-20 minute mai devreme decât miercuri?

Este ff aproape de dublu, e bine! Nu te stresa pentru nimic. Mergi la medic si vezi ce spune, apoi dupa 6 sapt sa vedeti bobita <3

Si conteaza daca ai facut mai devreme decat ora la care ai facut beta celelalte, evident. Diferenta pana la dublu este infima, eu chiar cred ca e minunat. Cum ziceau si fetele, vezi daca trebuie suplimentat progesteronul pt sustinere sau nu, da-i un e-mail/sms/apel medicului tau.
LadyXmc
Scris: Saturday, September 14, 2019 7:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/10/2018
Multumesc dragele mele computerlove multumesc din suflet pentru gandurile bune.
Carlita nu mai locuiesc in alta tara sunt in Ro de ceva timp, ptr ca acea relatie s-a incheiat de mult timp. Poveste lunga Crazy . Si nu nu mai fumez, mai am momente cand am o pofta de tigare de imi ploua in gura si atunci mai trag un fum doua, ptr ca a zis doctorul ca decat sa imi fie rau de la pofta si sa fac rau si la bebe mai bine sa imi potolesc pofta cu un fum si apoi sa fac uitata treaba cu un pahar de lapte caldut, dar asta mi se intampla foarte rar. Eu am evitat sa ajung in situatia sa ma uit la tigari ca sa nu poftesc dance am putine momente cand am pofte, iar de vomitat am vomitat prin august foarte putin dar am pus pe baza oboselii, acuma nici nu stiu ca sunt graviduta, nu vomit,nu prea am pofte, in schimb ma trezesc asa de cateva ori pe noapte ca am niste vise ciudate rau , dar pana pe la 5 adorm la loc Clap, si sa va mai zic ceva amuzant, am facut cu mama testele acelea babesti ptr a prezice sexul copilului, si la unele iasa ca e fetita la altele ca e baietel, ptr noi sanatos sa fie orice ar fi, dar va spun sincer ca ne-am amuzat copios facandu-le.computerlove
kryssu92
Scris: Saturday, September 14, 2019 1:53 PM
Nivel

Kissnicol, cum esti azi? Vreo veste?
Kissnicol
Scris: Saturday, September 14, 2019 3:04 PM

kryssu92 wrote:
nimic nici azi..
Kissnicol
Scris: Saturday, September 14, 2019 3:14 PM

kryssu92 wrote:
ma doare burtica ...nu stiu cum sa explic..dureri menstruale usoare..deobicei in prima si a doua zi ma doare de ma nenoroceste
Mihaela14
Scris: Saturday, September 14, 2019 3:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Kissnicol wrote:
ma doare burtica ...nu stiu cum sa explic..dureri menstruale usoare..deobicei in prima si a doua zi ma doare de ma nenoroceste

Eu in perioada de preconceptie de 2 ani am zis mereu ca astept luna aceea cand va fi altfel, sa ma simt diferit inainte de menstruatie si atunci voi stii ca am ramas. Acum gandindu-ma in urma imi dau seama ca acel ciclu in care am ramas a fost putin diferit, crampele au fost diferite. Iti doresc sa vii cu un test si un beta pozitiv! Hai Kissnicol iti fac galerie!!!majoreta majoreta Clap Clap
Kissnicol
Scris: Saturday, September 14, 2019 3:48 PM

Mihaela14 wrote:

Eu in perioada de preconceptie de 2 ani am zis mereu ca astept luna aceea cand va fi altfel, sa ma simt diferit inainte de menstruatie si atunci voi stii ca am ramas. Acum gandindu-ma in urma imi dau seama ca acel ciclu in care am ramas a fost putin diferit, crampele au fost diferite. Iti doresc sa vii cu un test si un beta pozitiv! Hai Kissnicol iti fac galerie!!!majoreta majoreta Clap Clap
bun testul lam luat..mi e frica sa il fac..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.