Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Lady felicitari, sarcina usoara si la termen!
Kissnicol cum esti? A venit menstruatia sau vii cu o veste buna? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Felicitari noi mamici si o sarcina cat mai usoara. Fetelor cat costa analizele de trombofile?eu pe net am gasit de doua feluri PACHET SCREENING TROMBOFILIE, factori dobanditi Si PROFIL GENETIC AL RISCULUI DE TROMBOFILIE (factori genetici) voi care pe care le ati facut doamna doctor a zis ca pot sa le fac peste un an sau si mai devreme ar nu mai zis exact ce care ar fi mai indicat?
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mihaela14 wrote:Lady felicitari, sarcina usoara si la termen! Kissnicol cum esti? A venit menstruatia sau vii cu o veste buna? inca nu a venit...ieri nu mai durea sanii..azi vad ca ma dor iar..dupa aplicatie am o zi intarziiere mai astept..in afara de sani durerosi si de pofta mea de a bea bere cu lamaie..( eu nu beau bere) nu am nimic..mai astept..ori e acum ori la anul..pt ca duminica pleaca sotul in cipru..si o sa cam luam pauza de la incercari :( |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Mihaelaalin wrote:Felicitari noi mamici si o sarcina cat mai usoara. Fetelor cat costa analizele de trombofile?eu pe net am gasit de doua feluri PACHET SCREENING TROMBOFILIE, factori dobanditi Si PROFIL GENETIC AL RISCULUI DE TROMBOFILIE (factori genetici) voi care pe care le ati facut doamna doctor a zis ca pot sa le fac peste un an sau si mai devreme ar nu mai zis exact ce care ar fi mai indicat?
Buna, eu astea le am facut, ti le atasez pe toate ca nu stiu care cum costa dar in total am dat 1800, am avut noroc ca am cva reduceri de la serviciu si am dat in total vreo 500 lei.Stiu ca AMH ala a fost 300 lei cva de genu, le am facut la Regina Maria Miha1989 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Felicitari Mada, sarcina la termen si bebic sanatos Va pup dragilor |
|
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Miha1989 wrote:
Buna, eu astea le am facut, ti le atasez pe toate ca nu stiu care cum costa dar in total am dat 1800, am avut noroc ca am cva reduceri de la serviciu si am dat in total vreo 500 lei.Stiu ca AMH ala a fost 300 lei cva de genu, le am facut la Regina Maria
O sa o intreb pe doamna doctor la următorul control care ar trebui facut si poate mi le da si reușesc să le fac.multumesc pt raspuns
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Kryssu, ne tii in suspans? Te asteptam cu veste buna! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| LadyXmc, felicitari pt reusita! Sarcina usoara si la termen! Tu parca locuiesti in alta tara, nu? E bine ca ti-au dat tratament de mentinere ...si banuiesc ca ai renuntat acum la fumat ...
Kryssu, te-ai intepat si azi, asa-i? |
|
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| M-am intepat, dar nu au aparut înca analizele. Sper sa fie bine, dar am inima strânsa si încerc sa ma pregatesc si de ce e mai rau. Anunt când o sa apara. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| kryssu92 wrote:M-am intepat, dar nu au aparut înca analizele. Sper sa fie bine, dar am inima strânsa si încerc sa ma pregatesc si de ce e mai rau. Anunt când o sa apara. Ai facut la acelasi laborator toate 3 beta, da? Si azi tot la urgenta? Doamne-ajuta sa ti se insenineze week-end ul! |
|
| carlita wrote:Ai facut la acelasi laborator toate 3 beta, da? Si azi tot la urgenta? Doamne-ajuta sa ti se insenineze week-end ul! Toate la acela?i laborator. Azi fara urgenta, ca am dat de o asistenta foarte neprietenoasa, chiar putin deranjata ca era la munca. La un moment dat parea ca urmeaza sa apara, dar iar scrie ca nu e nimic gata. Si-a facut si sotul niste analize acolo azi, iar lui i-au iesit deja o parte din ele |
|
| A aparut acum, e 717.7. Tot nu e dublu. LE: Se pune că azi am recoltat cu vreo 15-20 minute mai devreme decât miercuri? |
|
| kryssu92 wrote:A aparut acum, e 717.7. Tot nu e dublu. da nu i important ca a crescut? Nu ma pricep la analizele astea..dar ca sa fie ok trebuie neaparat sa se dubleze? |
|
| Kissnicol wrote: da nu i important ca a crescut? Nu ma pricep la analizele astea..dar ca sa fie ok trebuie neaparat sa se dubleze? Ca sa fii 100% sigur ca e bine, ar fi treaba cu dublatul. De miercuri am tot citit si studiile arata ca o crestere cu 60% - 85% in 24 ore e buna. Acum eu stiu... |
|
| kryssu92 wrote:Ca sa fii 100% sigur ca e bine, ar fi treaba cu dublatul. De miercuri am tot citit si studiile arata ca o crestere cu 60% - 85% in 24 ore e buna. Acum eu stiu... eee haii capul sus sunt sigura ca-i bine si bobita se aseaza confortabil la mami in burtica eu sunt sigura ca i bine |
|
|