![Nivel](/images/ranks/2.gif) Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/1/2019 Mesaje: 130
| Buna dimineata! Multumesc muuult pt incurajari, sa speram ca “zapacila” asta de Tutunaru face treaba buna cu a doua IUI combinat prima data cu stimularea, eu o sa il bat la cap cu intrebarile despre foliculi etc. De data asta observ ca ciclul este putin cantitativ. Voi ce stiti? Daca endometrul a fost mic, de 7, este putin cantitativ si ciclul?
|
|
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 9/12/2019 Mesaje: 5
| Buna dimineata! Sunt noua pe aici..ne dorim ff mult bebe si acum am o ff mare nelamurire..sotul meu a facut spermograma si din fisa primta nu inteleg nimic..apar doar datele initiale, un maaare spatiu liber pe hartie si o nota la final in care apar toate diagnosticele posibile..nici macar o valoare..oare au uitat ceva sau chiar are toate problemele alea? |
|
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Ani08 wrote:Buna dimineata! Sunt noua pe aici..ne dorim ff mult bebe si acum am o ff mare nelamurire..sotul meu a facut spermograma si din fisa primta nu inteleg nimic..apar doar datele initiale, un maaare spatiu liber pe hartie si o nota la final in care apar toate diagnosticele posibile..nici macar o valoare..oare au uitat ceva sau chiar are toate problemele alea? neata!pune o poza cu rezultatul sa putem sa ne dam cu parerea! |
|
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| Buna, fetelor!
În primul rand, felicitari, kryssu!!! ma bucur enorm pt tine!
AnaVeli, î?i doresc din suflet mult succes, sa dea roade tratamentul ?i sa sari ?i tu gardul ![majoreta](/images/emoticons/majoreta.gif)
Vin ?i eu cu o întrebare,poate pute?i sa ma ajuta?i ?i pe mine. Fac tratament cu profecund ino, în momentul de fata, ?i as vrea sa ?tiu daca as putea sa iau în combina?ie cu normens. Doctora nu mi a zis nimic, m a trecut de pe normens ?i inofolic pe profecundul asta, iar în cazul în care iar îmi întârzie menstra f mult, oare as putea sa le combin pe cele doua, o avea ceva? |
|
| Dxc wrote:neata!pune o poza cu rezultatul sa putem sa ne dam cu parerea!
A fost astazi pana la clinica sa intrebe si se pare ca au uitat sa puna si tabelul cu rezultate ??????? Pe diagnostic scrie normozoospermie..pfff ce ne-am speriat |
|
| Ani08 wrote:
A fost astazi pana la clinica sa intrebe si se pare ca au uitat sa puna si tabelul cu rezultate ??????? Pe diagnostic scrie normozoospermie..pfff ce ne-am speriat
Pfff asta n am mai auzit o....sa uite sa treaca tabelul....bine ca e bine! Mult succes! |
|
| Dxc wrote:Pfff asta n am mai auzit o....sa uite sa treaca tabelul....bine ca e bine! Mult succes!
Multumim, asemenea! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=23093)
Inregistrat: 6/10/2018 Mesaje: 229
| Fetele, revin din nou dupa o lunga pauza pentru a nu stiu cata oara. De data aceasta cu o veste buna, sunt graviduta, da... cand ma asteptam cel mai putin, cand am renuntat la stres, si la luatul temperaturii in fiecare zi , din pacate am avut o iminenta de avort ptr ca am trecut printr-o perioada extrem de grea, am fost internata pe perfuzii, dar acuma bobita este bine, si imi da o somnolenta nemaipomenita, doctorul a zis ca ecografic sunt 6 saptamani si 3 zile, ne monitorizeaza, si suntem pe progesteron ca sa sustina sarcina. Nu sunt cuvinte sa va explic cat de recunoscatoare sunt bunului Dumnezeu, si va doresc la absolut toate doritoarele sa vina si la voi bobita cat mai repede . Inca sunt in soc si nu imi revin totul a fost prea repede, iar cand am vazut pozitiv prima data pe test ma gandeam cum... eu.. ma gandeam cat de inconstienta am fost ca am fumat toata luna August, si am baut numai cola ca nebuna si mai luam si pastile ... ca eram racita pe jos. Primul meu gand a fost daca bobita e bine, da stiu sunt putin de condamnat, dar nu aveam de unde sa stiu ca va veni atat de repede (zic repede ptr ca a fost a doua incercare in relatia asta),dupa ce in ultimii 5 ani (in precedenta) nu a aparut deloc si am tot sperat si nu aparea. Cum am ajuns sa fac testul e o alta poveste ptr ca daca era dupa mine nu faceam, singurul meu simptom a fost treaba cu durerile de sani, ca aveam vre-o 23 de zile de dureri de sani si nu se oprea. In fine, ideea e ca am intrat sa va multumesc pentru sprijinul acordat si ptr ca mi-ati raspuns la tot felul de intrebari pe care ajunsesem sa le pun, sper sa nu fac nimanui inima rea, nu asta imi era intentia, am intrat doar sa multumesc fetelor care ma mai tin minte si candva mi-au fost de ajutor. va pup pe toate |
|
![Avatar](/i.ashx?u=23559)
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| LadyXmc wrote:Fetele, revin din nou dupa o lunga pauza pentru a nu stiu cata oara. De data aceasta cu o veste buna, sunt graviduta, da... cand ma asteptam cel mai putin, cand am renuntat la stres, si la luatul temperaturii in fiecare zi ![Big Laugh](/images/emoticons/001_004_BigLaugh.gif) , din pacate am avut o iminenta de avort ptr ca am trecut printr-o perioada extrem de grea, am fost internata pe perfuzii, dar acuma bobita este bine, si imi da o somnolenta nemaipomenita, doctorul a zis ca ecografic sunt 6 saptamani si 3 zile, ![Hilar](/images/emoticons/001_009_Hilarious.gif) ne monitorizeaza, si suntem pe progesteron ca sa sustina sarcina. Nu sunt cuvinte sa va explic cat de recunoscatoare sunt bunului Dumnezeu, si va doresc la absolut toate doritoarele sa vina si la voi bobita cat mai repede ![yes](/images/emoticons/yes.gif) . Inca sunt in soc si nu imi revin totul a fost prea repede, iar cand am vazut pozitiv prima data pe test ma gandeam cum... eu.. ma gandeam cat de inconstienta am fost ca am fumat toata luna August, si am baut numai cola ca nebuna si mai luam si pastile ... ca eram racita pe jos. Primul meu gand a fost daca bobita e bine, da stiu sunt putin de condamnat, dar nu aveam de unde sa stiu ca va veni atat de repede (zic repede ptr ca a fost a doua incercare in relatia asta),dupa ce in ultimii 5 ani (in precedenta) nu a aparut deloc si am tot sperat si nu aparea. Cum am ajuns sa fac testul e o alta poveste ptr ca daca era dupa mine nu faceam, singurul meu simptom a fost treaba cu durerile de sani, ca aveam vre-o 23 de zile de dureri de sani si nu se oprea. In fine, ideea e ca am intrat sa va multumesc pentru sprijinul acordat si ptr ca mi-ati raspuns la tot felul de intrebari pe care ajunsesem sa le pun, sper sa nu fac nimanui inima rea, nu asta imi era intentia, am intrat doar sa multumesc fetelor care ma mai tin minte si candva mi-au fost de ajutor. ![computerlove](/images/emoticons/computerlove.gif) va pup pe toate
Ce veste frumoasa, ma bucur tare mult pentru tine, mie personal imi plac vestiile astea sa de Dumnezeu sa te urmam.Multa sanatate si ai grija de tine si bebe
|
|
| LadyXmc wrote:Fetele, revin din nou dupa o lunga pauza pentru a nu stiu cata oara. De data aceasta cu o veste buna, sunt graviduta, da... cand ma asteptam cel mai putin, cand am renuntat la stres, si la luatul temperaturii in fiecare zi ![Big Laugh](/images/emoticons/001_004_BigLaugh.gif) , din pacate am avut o iminenta de avort ptr ca am trecut printr-o perioada extrem de grea, am fost internata pe perfuzii, dar acuma bobita este bine, si imi da o somnolenta nemaipomenita, doctorul a zis ca ecografic sunt 6 saptamani si 3 zile, ![Hilar](/images/emoticons/001_009_Hilarious.gif) ne monitorizeaza, si suntem pe progesteron ca sa sustina sarcina. Nu sunt cuvinte sa va explic cat de recunoscatoare sunt bunului Dumnezeu, si va doresc la absolut toate doritoarele sa vina si la voi bobita cat mai repede ![yes](/images/emoticons/yes.gif) . Inca sunt in soc si nu imi revin totul a fost prea repede, iar cand am vazut pozitiv prima data pe test ma gandeam cum... eu.. ma gandeam cat de inconstienta am fost ca am fumat toata luna August, si am baut numai cola ca nebuna si mai luam si pastile ... ca eram racita pe jos. Primul meu gand a fost daca bobita e bine, da stiu sunt putin de condamnat, dar nu aveam de unde sa stiu ca va veni atat de repede (zic repede ptr ca a fost a doua incercare in relatia asta),dupa ce in ultimii 5 ani (in precedenta) nu a aparut deloc si am tot sperat si nu aparea. Cum am ajuns sa fac testul e o alta poveste ptr ca daca era dupa mine nu faceam, singurul meu simptom a fost treaba cu durerile de sani, ca aveam vre-o 23 de zile de dureri de sani si nu se oprea. In fine, ideea e ca am intrat sa va multumesc pentru sprijinul acordat si ptr ca mi-ati raspuns la tot felul de intrebari pe care ajunsesem sa le pun, sper sa nu fac nimanui inima rea, nu asta imi era intentia, am intrat doar sa multumesc fetelor care ma mai tin minte si candva mi-au fost de ajutor. ![computerlove](/images/emoticons/computerlove.gif) va pup pe toate felicitariiiiii!!! Sarcina usoara si la termen! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| LadyXmc wrote:Fetele, revin din nou dupa o lunga pauza pentru a nu stiu cata oara. De data aceasta cu o veste buna, sunt graviduta, da... cand ma asteptam cel mai putin, cand am renuntat la stres, si la luatul temperaturii in fiecare zi ![Big Laugh](/images/emoticons/001_004_BigLaugh.gif) , din pacate am avut o iminenta de avort ptr ca am trecut printr-o perioada extrem de grea, am fost internata pe perfuzii, dar acuma bobita este bine, si imi da o somnolenta nemaipomenita, doctorul a zis ca ecografic sunt 6 saptamani si 3 zile, ![Hilar](/images/emoticons/001_009_Hilarious.gif) ne monitorizeaza, si suntem pe progesteron ca sa sustina sarcina. Nu sunt cuvinte sa va explic cat de recunoscatoare sunt bunului Dumnezeu, si va doresc la absolut toate doritoarele sa vina si la voi bobita cat mai repede ![yes](/images/emoticons/yes.gif) . Inca sunt in soc si nu imi revin totul a fost prea repede, iar cand am vazut pozitiv prima data pe test ma gandeam cum... eu.. ma gandeam cat de inconstienta am fost ca am fumat toata luna August, si am baut numai cola ca nebuna si mai luam si pastile ... ca eram racita pe jos. Primul meu gand a fost daca bobita e bine, da stiu sunt putin de condamnat, dar nu aveam de unde sa stiu ca va veni atat de repede (zic repede ptr ca a fost a doua incercare in relatia asta),dupa ce in ultimii 5 ani (in precedenta) nu a aparut deloc si am tot sperat si nu aparea. Cum am ajuns sa fac testul e o alta poveste ptr ca daca era dupa mine nu faceam, singurul meu simptom a fost treaba cu durerile de sani, ca aveam vre-o 23 de zile de dureri de sani si nu se oprea. In fine, ideea e ca am intrat sa va multumesc pentru sprijinul acordat si ptr ca mi-ati raspuns la tot felul de intrebari pe care ajunsesem sa le pun, sper sa nu fac nimanui inima rea, nu asta imi era intentia, am intrat doar sa multumesc fetelor care ma mai tin minte si candva mi-au fost de ajutor. ![computerlove](/images/emoticons/computerlove.gif) va pup pe toate felicitari |
|
![Avatar](/i.ashx?u=23171)
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| LadyXmc wrote:Fetele, revin din nou dupa o lunga pauza pentru a nu stiu cata oara. De data aceasta cu o veste buna, sunt graviduta, da... cand ma asteptam cel mai putin, cand am renuntat la stres, si la luatul temperaturii in fiecare zi ![Big Laugh](/images/emoticons/001_004_BigLaugh.gif) , din pacate am avut o iminenta de avort ptr ca am trecut printr-o perioada extrem de grea, am fost internata pe perfuzii, dar acuma bobita este bine, si imi da o somnolenta nemaipomenita, doctorul a zis ca ecografic sunt 6 saptamani si 3 zile, ![Hilar](/images/emoticons/001_009_Hilarious.gif) ne monitorizeaza, si suntem pe progesteron ca sa sustina sarcina. Nu sunt cuvinte sa va explic cat de recunoscatoare sunt bunului Dumnezeu, si va doresc la absolut toate doritoarele sa vina si la voi bobita cat mai repede ![yes](/images/emoticons/yes.gif) . Inca sunt in soc si nu imi revin totul a fost prea repede, iar cand am vazut pozitiv prima data pe test ma gandeam cum... eu.. ma gandeam cat de inconstienta am fost ca am fumat toata luna August, si am baut numai cola ca nebuna si mai luam si pastile ... ca eram racita pe jos. Primul meu gand a fost daca bobita e bine, da stiu sunt putin de condamnat, dar nu aveam de unde sa stiu ca va veni atat de repede (zic repede ptr ca a fost a doua incercare in relatia asta),dupa ce in ultimii 5 ani (in precedenta) nu a aparut deloc si am tot sperat si nu aparea. Cum am ajuns sa fac testul e o alta poveste ptr ca daca era dupa mine nu faceam, singurul meu simptom a fost treaba cu durerile de sani, ca aveam vre-o 23 de zile de dureri de sani si nu se oprea. In fine, ideea e ca am intrat sa va multumesc pentru sprijinul acordat si ptr ca mi-ati raspuns la tot felul de intrebari pe care ajunsesem sa le pun, sper sa nu fac nimanui inima rea, nu asta imi era intentia, am intrat doar sa multumesc fetelor care ma mai tin minte si candva mi-au fost de ajutor. ![computerlove](/images/emoticons/computerlove.gif) va pup pe toate Felicitari!!! sarcina usoara si fara peripetii! te asteptam la gravidute |
|
| Multumesc mult dragele mele imi doresc enorm sa aud ca ma urmati, eu am incredere ca toate's randuite va imbratisez cu drag si o sa ajut cu cel mai mare drag daca e nevoie de mine vre-odata ca nu mai plec |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| LadyXmc, felicitari! !!Când e sa fie ...Toate se intampla cu un rost...Îti doresc din suflet sarcina usoara KRYSSU ,multa bafta la beta 3 !!! |
|
| FloreFlore wrote:LadyXmc, felicitari! !!Când e sa fie ...Toate se intampla cu un rost...Îti doresc din suflet sarcina usoara KRYSSU ,multa bafta la beta 3 !!! Multumesc enorm |
|
|