Clubul aspiratelor - 75 (updated)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Blondyb
Scris: Wednesday, September 11, 2019 4:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/26/2019
alexioana wrote:

Citisem si eu de SMEP (sperm meets egg plan), dar mi se pare prea progamata treaba... plus testele de ovulatie zilnic si parca te lasa asa cu asteptari mari Lol Lol Lol eu nu prea fac fata presiunii si programelor , dar cine stie , poate ajung sa-l incerc la un moment dat , dupa ani si ani ras ras ras

Initial daca iti cunosti ciclul si corpul faci test de ovulatie dupa ziua 10 si cand e pozitiv 3 zile una dupa alta, pauza o zi si apoi inca o data si gata. E cam acelasi lucru programat la fel si cand faci test de ovulatie, tot trebuie facut in urmatoarele ore... yes doar ca aici insistihohot
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, September 11, 2019 4:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
kryssu92 wrote:

Imi vine sa plâng. O sa repet vineri iar

Eu zic ca si o ora diferenta conteaza, si in plus cresterea ta e chair aproape dubla! Respira! Fa ceva sa iti ocupi timpul si cu curaj vineri inca 1 beta! iloveyou
AnaVeli
Scris: Wednesday, September 11, 2019 4:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/1/2019
Buna, doamnelor!
Am trecut de ziua 1 a CM, mi-am cumparat tratamentul, de sambata incep Gonal f, un Pen de 300ui, începând cu ziua 5 câte 62,5ui subcutanat, pana se termina Pen-ul; Cyclo proginova 2 pe zi, Aspenter si acid folic. De prin ziua 8-a ma duc peste Tutunaru la monitoriz echografii, mai fac si IUI asta si .. nu mai stiu..
voi ce ziceti de tratament?
Dxc
Scris: Wednesday, September 11, 2019 4:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
kryssu92 wrote:
Nu s-a dublat, a ie?it doar 366.37
Sa mai sper?
eu zic ca e ok! Repeta si vineri pt linistea ta! coeur
carlita
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
kryssu92 wrote:
Nu s-a dublat, a ie?it doar 366.37
Sa mai sper?

E aproape dublu ... eu zic sa fii pozitiva si sa vorbesti cu bebe sa fie cumintel sa stea la mami in burtica pana la termen!
Ai facut si TSH, progesteron? Sunt in regula?
kryssu92
Nivel

Inregistrat: 10/8/2018
Miha1989 wrote:

Am cautat articolul ala dar nu l am mai gasit, acolo scria exact cat treb sa fie minimul cresteri ( era in procente)era articolul unui doctor.stiu ca in momentele astea incurajarile sunt degeaba dar daca erau probleme scadea, la mine a scazut la 48 ore cand am pierdut sarcina...fi pozitiva pt ca nu iti face bine, noi suntem alaturi de tine grup

Multumesc. Am vorbit cu doctorul, a zis sa repet vineri si sa ma duc luni dupa amiaza la el. A zis si el ca e încrezator ca e bine. Doamne ajuta
Miha1989
Scris: Wednesday, September 11, 2019 4:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
kryssu92 wrote:

Multumesc. Am vorbit cu doctorul, a zis sa repet vineri si sa ma duc luni dupa amiaza la el. A zis si el ca e încrezator ca e bine. Doamne ajuta

Ma bucur tare mult ca ai reusit sa vb cu dansul pentru ca el era cel mai in masura sa te linisteasca, pana atunci incearca sa te ti cat mai ocupata sa nu te gandesti numai la asta. Ai grija de tineBuddy1
kryssu92
Scris: Wednesday, September 11, 2019 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 10/8/2018
carlita wrote:

E aproape dublu ... eu zic sa fii pozitiva si sa vorbesti cu bebe sa fie cumintel sa stea la mami in burtica pana la termen!
Ai facut si TSH, progesteron? Sunt in regula?

Carlita, am facut. Atasez poza. I-am zis si cât a iesit progesteronul, nu a zis sa suplimentez

kryssu92 attached the following image(s):
screenshot_20190911-170026_drive.jpg

carlita
Scris: Wednesday, September 11, 2019 5:08 PM
Nivel

kryssu92 wrote:

Carlita, am facut. Atasez poza. I-am zis si cât a iesit progesteronul, nu a zis sa suplimentez

Da, sunt ok si alea. Cu Dumnezeu inainte! grup
carlita
Scris: Wednesday, September 11, 2019 5:21 PM
Nivel

Blondyb wrote:
dirol
Multumesc Carlita... Sper sa fie luna asta ca deja sunt la capatul rabdarii. Am termometru digital simplu, luat din DM 10 lei... advocat

Super pozitive testele de ovulatie, iti doresc asa sa iese si cele de sarcina!
Termometrul imi pare ca nu e cu 2 zecimale, doar 1 cifra dupa virgula, nu? Deci, era bun cum ai zis: 37,10.

AnaVeli, sa fie cu succes de data asta! E f bun planul si schema de tratament, sa fii atenta la toate detaliile pe care ti le zice la monitorizari (ca nu scrie tot pe buletinul ecografic) si sa intrebi tot ce ti-e neclar ca de aia dai atatia bani... Doamne-ajuta! majoreta majoreta majoreta
carlita
Scris: Wednesday, September 11, 2019 5:27 PM
Nivel

LE: BlondyB, eu nu inteleg de ce zici ca esti 7dpo, pe graficul din poze inteleg ca ai ovulat pe 1 sept sau nu citesc eu bine?
Dxc
Scris: Wednesday, September 11, 2019 5:58 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
AnaVeli wrote:
Buna, doamnelor!
Am trecut de ziua 1 a CM, mi-am cumparat tratamentul, de sambata incep Gonal f, un Pen de 300ui, începând cu ziua 5 câte 62,5ui subcutanat, pana se termina Pen-ul; Cyclo proginova 2 pe zi, Aspenter si acid folic. De prin ziua 8-a ma duc peste Tutunaru la monitoriz echografii, mai fac si IUI asta si .. nu mai stiu..
voi ce ziceti de tratament?
e un protocol bun. Depinde cum iti va reactiona organismul! Doamne ajuta sa fie bine!SimplyLove
Blondyb
Scris: Wednesday, September 11, 2019 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2019
carlita wrote:
LE: BlondyB, eu nu inteleg de ce zici ca esti 7dpo, pe graficul din poze inteleg ca ai ovulat pe 1 sept sau nu citesc eu bine?

Aplicatia imi arata standard.. Ca pe 1 septembrie am ovulatia..si am facut test pe 3 septembrie si a iesit pozitiv.. De aia imi e ciuda ca eu m_am luat dupa aplicatie, poate de aia nici nu am ramas pana acum..si am zis sa încep cu teste de acum inainte, aplictia o tin asa pentru date si temperatura
Eu am ciclu intre 25 _27 si test pozitiv in ziua 14...hainoroc
Andia
Scris: Wednesday, September 11, 2019 11:09 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Blondyb wrote:

Aplicatia imi arata standard.. Ca pe 1 septembrie am ovulatia..si am facut test pe 3 septembrie si a iesit pozitiv.. De aia imi e ciuda ca eu m_am luat dupa aplicatie, poate de aia nici nu am ramas pana acum..si am zis sa încep cu teste de acum inainte, aplictia o tin asa pentru date si temperatura
Eu am ciclu intre 25 _27 si test pozitiv in ziua 14...hainoroc

Nu te mai lua dupa aplicatii. Masoara temperatura bazala, urmareste secretia si durerile de ovare daca ai de obicei, fa teste de ovulatie si daca poti... mergi la monitorizari eco din ziua 10 macar, sa stii o treaba. Si daca nu, bebeleala din 2 in 2 zile (daca nu se poate mai des) de cand se termina menstra pana aproape de ziua cand apare iarasi la final de ciclu, atunci clar nu mai ratezi ovulatia. dance
Andia
Scris: Wednesday, September 11, 2019 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
kryssu92 wrote:

Si eu cred ca e super bine! Felicitari!! hainoroc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.