Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Trestiuta wrote:Va tin eu pumnii voua fetelor..la mine z1..
Hai, capul sus! Începe o noua luna cu sanse! Fetelor, au venit si analizele genetice ale sotului. Le postez aici si va rog sa îmi dati o parere, în special cele care ati trecut prin asta. Sunt nelamurita cu o chestie: la partea genetica i-au dat sa faca cariotip + microdeletii CR. Y. Vad ca în foaia asta scrie doar de microdeletii, trebuie sa mai asteptam pt cariotip? Sau e inclus în analizele astea? Ca nu pricep, parca e chineza pt mine. LATER EDIT: Le atasez si pe cele hormonale. Cum vi se par? Irina31313 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Trestiuta wrote:Va tin eu pumnii voua fetelor..la mine z1..
Greu e prima zi, dupa cateva zile de speranta. O noua luna, o noua sansa!
Te imbratisez, Trestiuta! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/31/2019 Mesaje: 28
| Visul frumos s-a terminat! BHCG 2, 63.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Aisatsana wrote:Visul frumos s-a terminat! BHCG 2, 63. Offf imi pare tare rau. Multa putere! |
|

| Fetelor la mine e prima luna cand sunt mega stresata si abia astept ziua cand trebuie sa vina ciclonul. E prima luna in care mi-am facut sperante, oricat m-am luptat sa raman cu picioarele pe pamant.orice crampa simt imi dau deja filme.Azi de ex am crampe si intepaturi in ovarul drept, mai ales cand stau in picioare.Mi-e frica nu imi induc io stari aiurea Abia astept sa scap de dubiile astea.Oricare ar fi deznodamantul. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Aleahim wrote:Fetelor la mine e prima luna cand sunt mega stresata si abia astept ziua cand trebuie sa vina ciclonul. E prima luna in care mi-am facut sperante, oricat m-am luptat sa raman cu picioarele pe pamant.orice crampa simt imi dau deja filme.Azi de ex am crampe si intepaturi in ovarul drept, mai ales cand stau in picioare.Mi-e frica nu imi induc io stari aiurea  Abia astept sa scap de dubiile astea.Oricare ar fi deznodamantul.
Aleahim, te asteptam cu veste buna!!! Cand testezi?
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/31/2019 Mesaje: 28
| Aleahim wrote:Offf imi pare tare rau. Multa putere!

Succes tie si tuturor fetelor! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Irina31313 wrote:
Hai, capul sus! Începe o noua luna cu sanse! Fetelor, au venit si analizele genetice ale sotului. Le postez aici si va rog sa îmi dati o parere, în special cele care ati trecut prin asta. Sunt nelamurita cu o chestie: la partea genetica i-au dat sa faca cariotip + microdeletii CR. Y. Vad ca în foaia asta scrie doar de microdeletii, trebuie sa mai asteptam pt cariotip? Sau e inclus în analizele astea? Ca nu pricep, parca e chineza pt mine. LATER EDIT: Le atasez si pe cele hormonale. Cum vi se par?
Mai trebuie rezultatele de la cariotip, dureaza in jur de o luna, nu mai tin minte cand a facut analizele. Analizele hormonale mi se par ok, poate nu ar strica mai mult testosteron vezi ce zice si medicul. Ar putea lua CoQ10, maca si tribulus pt a creste testosteronul. Prolactina, cum ti-am mai spus, nu e asa de importanta la barbati, si probabil i-a iesit ridicata de la stres.
|
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Aleahim wrote:Fetelor la mine e prima luna cand sunt mega stresata si abia astept ziua cand trebuie sa vina ciclonul. E prima luna in care mi-am facut sperante, oricat m-am luptat sa raman cu picioarele pe pamant.orice crampa simt imi dau deja filme.Azi de ex am crampe si intepaturi in ovarul drept, mai ales cand stau in picioare.Mi-e frica nu imi induc io stari aiurea  Abia astept sa scap de dubiile astea.Oricare ar fi deznodamantul.
Nu mai astepta ca nu o sa vina Oare cate zile ai avea de la ovulatie acum? |
|

| Nici nu stiu daca am curaj sa testez. Nici nu stiu daca am ovulat.Azi ar fi a 8-a zi dupa presupusa"ovulatie". Sunt in panica totala. Vreau sa sper, dar nu vreau nici sa ma amagesc si sa ma simt ca o fraiera pe urma |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Aleahim wrote:Nici nu stiu daca am curaj sa testez. Nici nu stiu daca am ovulat.Azi ar fi a 8-a zi dupa presupusa"ovulatie". Sunt in panica totala. Vreau sa sper, dar nu vreau nici sa ma amagesc si sa ma simt ca o fraiera pe urma iti tin pumnii, Aleahim! e normal sa speri, toate speram, nu e vorba ca te amagesti. totusi, eu zic sa nu testezi nici cu ultrasensibil, e prea devreme. asteapta macar 12 zile ca sa fii sigura. |
|

| Ella123 wrote: iti tin pumnii, Aleahim! e normal sa speri, toate speram, nu e vorba ca te amagesti. totusi, eu zic sa nu testezi nici cu ultrasensibil, e prea devreme. asteapta macar 12 zile ca sa fii sigura. Nuuu testez. Eu astept sa vina ciclonul |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Aleahim wrote:Nuuu testez. Eu astept sa vina ciclonul NU ciclon! gata cu el... sa mai vina peste 1 an! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Roser wrote:
Mai trebuie rezultatele de la cariotip, dureaza in jur de o luna, nu mai tin minte cand a facut analizele. Analizele hormonale mi se par ok, poate nu ar strica mai mult testosteron vezi ce zice si medicul. Ar putea lua CoQ10, maca si tribulus pt a creste testosteronul. Prolactina, cum ti-am mai spus, nu e asa de importanta la barbati, si probabil i-a iesit ridicata de la stres.
Multumesc ca m-ai luminat, deci am banuit corect ca trebuie sa mai asteptam cariotipul. Analizele le-a facut acum 10 zile. Dupa ce vine si cariotipul facem programare la urolog sa vedem ce spune. |
|

| Ella123 wrote: NU ciclon! gata cu el... sa mai vina peste 1 an! N-ar fi rau Asta e, vedem sapt viitoare daca e ceva |
|
|