Clubul aspiratelor - 75 (updated)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Laura Mihaela
Scris: Wednesday, July 3, 2019 1:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2019
Aisatsana wrote:

Analize de trombofilie ai?
Eu le am partiale , cred ca de aici sunt problemele mele... E a 2 sarcina, prima a fost pierduta asemanator, desi atunci primul BHCG a fost ~ 260.
uff

Le am facute.Nu sunt chiar in parametrii normali dar nici de speriat. Oricum dupa iui doctorita mi-a spus sa fac timp de 2 saptamani clexane. Imi pare rau pentru pierderea suferita dar acum sigur va fi bine ai sa vezi Cheek Kiss
Aisatsana
Scris: Wednesday, July 3, 2019 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/31/2019
Laura Mihaela wrote:

Le am facute.Nu sunt chiar in parametrii normali dar nici de speriat. Oricum dupa iui doctorita mi-a spus sa fac timp de 2 saptamani clexane.

Si mie a vrut sa imi dea aspenter, insa din cauza sangerarior a ramas sa mai asteptam.
Am impresia ca timpul este cel mai mare dusman al meu acum.
Aleahim
Scris: Wednesday, July 3, 2019 1:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Roser wrote:
Ups, vad ca sunt pe locul 13 in aceasta casuta, sper sa nu-mi poarte ghinion sic
Pana la urma nu mai incep fiv-ul, Dra mea a avut un accident si nu am mai putut incepe stimularea. Luna viitoare e inchisa clinica si in septembrie vom fi in Ro. Asa ca lunile astea 3 vom incerca natural iar incepand din octombrie 3 IUI.
Azi am fost la androlog, au iesit super analizele sotului meu si spermograma foarte bine, chiar peste medie a spus andrologul. Nici vorba de teratozoospermie si acum a fost facuta de embriolog.
Asa ca asteptam ovulatia si din nou la treaba. Nu stiu cand o sa ovulez luna asta, probabil o sa intarzie putin cum am fost 2 luni cu inelul.
Va pup!

Hey!
Imi pare rau ca nu poti incepe stimularea, dar cred ca toate se intampla cu un scop in viata asta.
Daca tot nu incepi proiectul FIV inca, eu zic ca macar un mesaj poti trimite dr Maftei, poate iti da un sfat.
Spor la treaba sa aveti!!!computerlove
Laura Mihaela
Scris: Wednesday, July 3, 2019 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 6/21/2019
Aisatsana wrote:

Si mie a vrut sa imi dea aspenter, insa din cauza sangerarior a ramas sa mai asteptam.
Am impresia ca timpul este cel mai mare dusman al meu acum.

Incearca sa nu te mai stresezi asa tare,stiu ca e usor de spus dar bobitei nu ii face asa bine stresul.Fi optimista,cu siguranta va fi bine Hands
Aleahim
Scris: Wednesday, July 3, 2019 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Laura Mihaela wrote:

Doctorita mi-a spus sa merg tot pe iui. Sper ca ai ovulat si sa vii cu vestea cea mare cat mai repede Hands

Doamne da!Hands
Aisatsana
Scris: Wednesday, July 3, 2019 1:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/31/2019
Laura Mihaela wrote:

Incearca sa nu te mai stresezi asa tare,stiu ca e usor de spus dar bobitei nu ii face asa bine stresul.Fi optimista,cu siguranta va fi bine Hands

Iti multumesc pt sfaturi si sprijin!
Doamne ajuta sa fim bine toate intr-un final. angel
Rox
Scris: Wednesday, July 3, 2019 4:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/20/2018
Buna fetelor. Am nevoie de ajutorul vostru. Am primit rezultatele pt trombofilie.
Factor V G1691A (Leiden) mutant heterozigot
Factor V H1299R (R2) mutatie absenta
Factor II G20210A mutatie absenta
MTHFR C677T mutant heterozigot
MTHFR A1298C mutant heterozigot
Factor XIII V34L mutant heterozigot
PAI-1 4G/5G heterozigot
EPCR prezente alelele A2/A2

Acestea sunt rezultatele. Ce parere aveti? Ma uit pe ele, dar nu inteleg nimic. Va pup
Trestiuta
Scris: Wednesday, July 3, 2019 4:43 PM
Nivel

Inregistrat: 4/9/2019
Fetelor..ziua 11 dpo... si am niste scurgeri rozalii si dureri ciudate... credeti ca e posibil sa fie implantarea? asa tarziu? ma gandesc ca as putea face si un test daca nu imi vine cu adevarat pana maine... ce ziceti?NuStiu
Va pupiloveyou coeur
LadyXmc
Scris: Wednesday, July 3, 2019 4:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/10/2018
Buna fetelor Big Surprise am revenit si eu pe aici, sper sa nu deranjez , sunteti bine ? Scuze de off topic dar am pierdut notiuniea timpului si m-am debarasat o perioada de incearcarea de a fi mamica deoarece s-au petrecut multe.. acum incerc sa imi refac viata, si implicit sa devin mamica Blushing cu un om care isi doreste la fel de mult ca mine copii si care se implica extrem de mult in tot. Va imbratisez pe toate Buddy1 Gossip
Anitta76
Scris: Wednesday, July 3, 2019 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Trestiuta wrote:
Fetelor..ziua 11 dpo... si am niste scurgeri rozalii si dureri ciudate... credeti ca e posibil sa fie implantarea? asa tarziu? ma gandesc ca as putea face si un test daca nu imi vine cu adevarat pana maine... ce ziceti?NuStiu
Va pupiloveyou coeur

Iti ?inem pumnii! Daca nu ai avut pana acum spoting inainte de menstruatie este posibil sa fie implantarea. De ce nu faci un test acum? Nici eu nu l-am facut cu prima urina si a iesit foarte clar.
Trestiuta
Scris: Wednesday, July 3, 2019 8:29 PM
Nivel

Anitta76 wrote:

Iti ?inem pumnii! Daca nu ai avut pana acum spoting inainte de menstruatie este posibil sa fie implantarea. De ce nu faci un test acum? Nici eu nu l-am facut cu prima urina si a iesit foarte clar.

Va multumesc fetelor. Nu am curaj sincera sa fiu.. am zis sa mai astept.. macar sa imi intarzie o zi si apoi fac si un test.. nu vreau sa ma agit de acum. Nu am avut spottingul niciodata, dar menstruatiile devin ciudate de la o luna la alta. Macar luna asta mergem la medic sa vedem ce avem de facut.. asa ca oricum ar fi..pana la sfarsitul anului sper sa avem cele 2 liniute. ??computerlove va pupacesc fetelor iloveyou
Dxc
Scris: Wednesday, July 3, 2019 8:35 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Rox wrote:
Buna fetelor. Am nevoie de ajutorul vostru. Am primit rezultatele pt trombofilie.
Factor V G1691A (Leiden) mutant heterozigot
Factor V H1299R (R2) mutatie absenta
Factor II G20210A mutatie absenta
MTHFR C677T mutant heterozigot
MTHFR A1298C mutant heterozigot
Factor XIII V34L mutant heterozigot
PAI-1 4G/5G heterozigot
EPCR prezente alelele A2/A2

Acestea sunt rezultatele. Ce parere aveti? Ma uit pe ele, dar nu inteleg nimic. Va pup
consulta neaparat un hematolog! Ai trombofilie si exista riscul sa pierzi eventualele sarciniuff
alexioana
Scris: Wednesday, July 3, 2019 8:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2019
Trestiuta wrote:
Va pupiloveyou coeur

Mult succes Trestiuta yes Doamme ajuta sa ai cele 2 liniute luna asta pupici Iti tin pumnii majoreta
Irina31313
Scris: Wednesday, July 3, 2019 9:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
Trestiuta wrote:

Va multumesc fetelor. Nu am curaj sincera sa fiu.. am zis sa mai astept.. macar sa imi intarzie o zi si apoi fac si un test.. nu vreau sa ma agit de acum. Nu am avut spottingul niciodata, dar menstruatiile devin ciudate de la o luna la alta. Macar luna asta mergem la medic sa vedem ce avem de facut.. asa ca oricum ar fi..pana la sfarsitul anului sper sa avem cele 2 liniute. ??computerlove va pupacesc fetelor iloveyou

Îti tinem pumnii!! majoreta
Trestiuta
Scris: Thursday, July 4, 2019 9:17 AM
Nivel

Irina31313 wrote:

Îti tinem pumnii!! majoreta

Va tin eu pumnii voua fetelor..la mine z1..Cray
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.