Nivel: Membru
Inregistrat: 6/21/2019 Mesaje: 62
| Aisatsana wrote:Analize de trombofilie ai? Eu le am partiale , cred ca de aici sunt problemele mele... E a 2 sarcina, prima a fost pierduta asemanator, desi atunci primul BHCG a fost ~ 260.
Le am facute.Nu sunt chiar in parametrii normali dar nici de speriat. Oricum dupa iui doctorita mi-a spus sa fac timp de 2 saptamani clexane. Imi pare rau pentru pierderea suferita dar acum sigur va fi bine ai sa vezi |
|
Inregistrat: 3/31/2019 Mesaje: 28
| Laura Mihaela wrote:
Le am facute.Nu sunt chiar in parametrii normali dar nici de speriat. Oricum dupa iui doctorita mi-a spus sa fac timp de 2 saptamani clexane.
Si mie a vrut sa imi dea aspenter, insa din cauza sangerarior a ramas sa mai asteptam. Am impresia ca timpul este cel mai mare dusman al meu acum. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Roser wrote:Ups, vad ca sunt pe locul 13 in aceasta casuta, sper sa nu-mi poarte ghinion Pana la urma nu mai incep fiv-ul, Dra mea a avut un accident si nu am mai putut incepe stimularea. Luna viitoare e inchisa clinica si in septembrie vom fi in Ro. Asa ca lunile astea 3 vom incerca natural iar incepand din octombrie 3 IUI. Azi am fost la androlog, au iesit super analizele sotului meu si spermograma foarte bine, chiar peste medie a spus andrologul. Nici vorba de teratozoospermie si acum a fost facuta de embriolog. Asa ca asteptam ovulatia si din nou la treaba. Nu stiu cand o sa ovulez luna asta, probabil o sa intarzie putin cum am fost 2 luni cu inelul. Va pup! Hey! Imi pare rau ca nu poti incepe stimularea, dar cred ca toate se intampla cu un scop in viata asta. Daca tot nu incepi proiectul FIV inca, eu zic ca macar un mesaj poti trimite dr Maftei, poate iti da un sfat. Spor la treaba sa aveti!!! |
|
Inregistrat: 6/21/2019 Mesaje: 62
| Aisatsana wrote:
Si mie a vrut sa imi dea aspenter, insa din cauza sangerarior a ramas sa mai asteptam. Am impresia ca timpul este cel mai mare dusman al meu acum.
Incearca sa nu te mai stresezi asa tare,stiu ca e usor de spus dar bobitei nu ii face asa bine stresul.Fi optimista,cu siguranta va fi bine |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Laura Mihaela wrote:Doctorita mi-a spus sa merg tot pe iui. Sper ca ai ovulat si sa vii cu vestea cea mare cat mai repede Doamne da! |
|
Inregistrat: 3/31/2019 Mesaje: 28
| Laura Mihaela wrote:Incearca sa nu te mai stresezi asa tare,stiu ca e usor de spus dar bobitei nu ii face asa bine stresul.Fi optimista,cu siguranta va fi bine
Iti multumesc pt sfaturi si sprijin! Doamne ajuta sa fim bine toate intr-un final. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| Buna fetelor. Am nevoie de ajutorul vostru. Am primit rezultatele pt trombofilie. Factor V G1691A (Leiden) mutant heterozigot Factor V H1299R (R2) mutatie absenta Factor II G20210A mutatie absenta MTHFR C677T mutant heterozigot MTHFR A1298C mutant heterozigot Factor XIII V34L mutant heterozigot PAI-1 4G/5G heterozigot EPCR prezente alelele A2/A2
Acestea sunt rezultatele. Ce parere aveti? Ma uit pe ele, dar nu inteleg nimic. Va pup |
|

Inregistrat: 4/9/2019 Mesaje: 56
| Fetelor..ziua 11 dpo... si am niste scurgeri rozalii si dureri ciudate... credeti ca e posibil sa fie implantarea? asa tarziu? ma gandesc ca as putea face si un test daca nu imi vine cu adevarat pana maine... ce ziceti? Va pup |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/10/2018 Mesaje: 229
| Buna fetelor am revenit si eu pe aici, sper sa nu deranjez , sunteti bine ? Scuze de off topic dar am pierdut notiuniea timpului si m-am debarasat o perioada de incearcarea de a fi mamica deoarece s-au petrecut multe.. acum incerc sa imi refac viata, si implicit sa devin mamica cu un om care isi doreste la fel de mult ca mine copii si care se implica extrem de mult in tot. Va imbratisez pe toate
|
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Trestiuta wrote:Fetelor..ziua 11 dpo... si am niste scurgeri rozalii si dureri ciudate... credeti ca e posibil sa fie implantarea? asa tarziu? ma gandesc ca as putea face si un test daca nu imi vine cu adevarat pana maine... ce ziceti? Va pup Iti ?inem pumnii! Daca nu ai avut pana acum spoting inainte de menstruatie este posibil sa fie implantarea. De ce nu faci un test acum? Nici eu nu l-am facut cu prima urina si a iesit foarte clar. |
|

| Anitta76 wrote: Iti ?inem pumnii! Daca nu ai avut pana acum spoting inainte de menstruatie este posibil sa fie implantarea. De ce nu faci un test acum? Nici eu nu l-am facut cu prima urina si a iesit foarte clar.
Va multumesc fetelor. Nu am curaj sincera sa fiu.. am zis sa mai astept.. macar sa imi intarzie o zi si apoi fac si un test.. nu vreau sa ma agit de acum. Nu am avut spottingul niciodata, dar menstruatiile devin ciudate de la o luna la alta. Macar luna asta mergem la medic sa vedem ce avem de facut.. asa ca oricum ar fi..pana la sfarsitul anului sper sa avem cele 2 liniute. ?? va pupacesc fetelor |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Rox wrote:Buna fetelor. Am nevoie de ajutorul vostru. Am primit rezultatele pt trombofilie. Factor V G1691A (Leiden) mutant heterozigot Factor V H1299R (R2) mutatie absenta Factor II G20210A mutatie absenta MTHFR C677T mutant heterozigot MTHFR A1298C mutant heterozigot Factor XIII V34L mutant heterozigot PAI-1 4G/5G heterozigot EPCR prezente alelele A2/A2
Acestea sunt rezultatele. Ce parere aveti? Ma uit pe ele, dar nu inteleg nimic. Va pup consulta neaparat un hematolog! Ai trombofilie si exista riscul sa pierzi eventualele sarcini |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344
| Trestiuta wrote:Fetelor..ziua 11 dpo... si am niste scurgeri rozalii si dureri ciudate... credeti ca e posibil sa fie implantarea? asa tarziu? ma gandesc ca as putea face si un test daca nu imi vine cu adevarat pana maine... ce ziceti? Va pup
Mult succes Trestiuta Doamme ajuta sa ai cele 2 liniute luna asta Iti tin pumnii |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Trestiuta wrote:Va multumesc fetelor. Nu am curaj sincera sa fiu.. am zis sa mai astept.. macar sa imi intarzie o zi si apoi fac si un test.. nu vreau sa ma agit de acum. Nu am avut spottingul niciodata, dar menstruatiile devin ciudate de la o luna la alta. Macar luna asta mergem la medic sa vedem ce avem de facut.. asa ca oricum ar fi..pana la sfarsitul anului sper sa avem cele 2 liniute. ??  va pupacesc fetelor
Îti tinem pumnii!! |
|

| Irina31313 wrote:Îti tinem pumnii!!
Va tin eu pumnii voua fetelor..la mine z1.. |
|
|