Nivel: Membru
Inregistrat: 3/31/2019 Mesaje: 28
| [quote=Aleahim] Este cam micuta, dar poate sunt sanse.Doamne da sa se dubleze
Sper Doamne ajuta!Astept sa vad ce zice si dl. Doctor... |
|
Inregistrat: 6/21/2019 Mesaje: 62
| Aisatsana wrote:[quote=Aleahim] Este cam micuta, dar poate sunt sanse.Doamne da sa se dubleze Sper  Doamne ajuta!Astept sa vad ce zice si dl. Doctor...
Doamne ajuta iti tin pumnii |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Laura Mihaela wrote:Doamne ajuta  iti tin pumnii Laura cum mai esti? |
|
| Aleahim wrote: Laura cum mai esti?
Buna! Incerc sa imi scot din minte ce s-a intamplat. Ma tot uit la testul meu cu 2 liniute perfecte si parca nu as vrea sa il arunc dar ca sa ma ajute ar trebuii sa nu ma mai uit la el. Vineri ma duc sa repet beta sa vad daca valoarea e negativa. Ma tot gandesc daca sa repet procedura IUI sau sa trec la FIV? Oare daca am obtinut din prima sarcina cu IUI sa incerc iar,poate de data asta se va mentine sarcina? |
|
| Laura Mihaela wrote:Doamne ajuta  iti tin pumnii
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/1/2019 Mesaje: 130
| Buna dimineata, scumpe doamne! Am primit spermograma partenerului meu, arata groaznic, spermatozoizi ffoarte putini si fara mobilitate. Ce este de facut? Ce sfaturi aveti pt mine? |
|

| Laura Mihaela wrote:
Buna! Incerc sa imi scot din minte ce s-a intamplat. Ma tot uit la testul meu cu 2 liniute perfecte si parca nu as vrea sa il arunc dar ca sa ma ajute ar trebuii sa nu ma mai uit la el. Vineri ma duc sa repet beta sa vad daca valoarea e negativa. Ma tot gandesc daca sa repet procedura IUI sau sa trec la FIV? Oare daca am obtinut din prima sarcina cu IUI sa incerc iar,poate de data asta se va mentine sarcina?
Laura eu una as mai incerca, mai ales ca la al doilea iui sansele cresc. Testul il.poti pune undeva, daca nu il poti arunca.Pana o sa ii ia altul locul |
|
| Aleahim wrote:Laura eu una as mai incerca, mai ales ca la al doilea iui sansele cresc. Testul il.poti pune undeva, daca nu il poti arunca.Pana o sa ii ia altul locul
Care au fost motivele pt care nu ai putut tine sarcina?
Imi pare rau! |
|
| Aleahim wrote:Laura eu una as mai incerca, mai ales ca la al doilea iui sansele cresc. Testul il.poti pune undeva, daca nu il poti arunca.Pana o sa ii ia altul locul
Merg pe mana ta si ma duc la iui sa vad vineri daca beta e negativ si astept cu nerabdare cm. Dr mi-a spus ca e posibil sa mai am sangerari dar nu vor sa apara.Tu cum esti? |
|
| Aisatsana wrote:
Care au fost motivele pt care nu ai putut tine sarcina?
Imi pare rau!
Sarcina s-a oprit in evolutie Nu stiu exact cauza si nici medicul nu a reusit sa ma lamureasca.Asa a fost sa fie,poate data viitoare va fi mai bine. |
|

| Laura Mihaela wrote:Merg pe mana ta si ma duc la iui  sa vad vineri daca beta e negativ si astept cu nerabdare cm. Dr mi-a spus ca e posibil sa mai am sangerari dar nu vor sa apara.Tu cum esti? Cel mai bine e sa mergi pe mana medicului, daca ai incredere in el Eu astept, sa vad daca am ovulat luna asta |
|
| Laura Mihaela wrote:Sarcina s-a oprit in evolutie  Nu stiu exact cauza si nici medicul nu a reusit sa ma lamureasca.Asa a fost sa fie,poate data viitoare va fi mai bine.
Analize de trombofilie ai? Eu le am partiale , cred ca de aici sunt problemele mele... E a 2 sarcina, prima a fost pierduta asemanator, desi atunci primul BHCG a fost ~ 260.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| AnaVeli wrote:Buna dimineata, scumpe doamne! Am primit spermograma partenerului meu, arata groaznic, spermatozoizi ffoarte putini si fara mobilitate. Ce este de facut? Ce sfaturi aveti pt mine?
Sfatul meu, din experienta proprie, e urmatorul: - mergeti la urolog. Cel mai probabil ii va da sotului de facut analize genetice (cariotip si microdeletii CR. Y), precum si analize hormonale. Scopul acestor investigatii e de vazut care e cauza acestei spermograme proaste. Odata identificata cauza, daca nu e genetica, se va prescrie tratament - atentie la modul de viata: fara boxeri strâmti, fara bai super fierbinti, meniu echilibrat si somn suficient |
|
| Aleahim wrote:Cel mai bine e sa mergi pe mana medicului, daca ai incredere in el Eu astept, sa vad daca am ovulat luna asta
Doctorita mi-a spus sa merg tot pe iui. Sper ca ai ovulat si sa vii cu vestea cea mare cat mai repede |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Ups, vad ca sunt pe locul 13 in aceasta casuta, sper sa nu-mi poarte ghinion Pana la urma nu mai incep fiv-ul, Dra mea a avut un accident si nu am mai putut incepe stimularea. Luna viitoare e inchisa clinica si in septembrie vom fi in Ro. Asa ca lunile astea 3 vom incerca natural iar incepand din octombrie 3 IUI. Azi am fost la androlog, au iesit super analizele sotului meu si spermograma foarte bine, chiar peste medie a spus andrologul. Nici vorba de teratozoospermie si acum a fost facuta de embriolog. Asa ca asteptam ovulatia si din nou la treaba. Nu stiu cand o sa ovulez luna asta, probabil o sa intarzie putin cum am fost 2 luni cu inelul. Va pup! |
|
|