Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Aleahim wrote:E bine atunci. Cand mergi la medic? Eu nu am noutati. Sunt in dubii ce sa fac, daca sa incerc niste stimulari cu letrozol, sau merg iar la iasi.Toamna asta ma hotarasc ce sa fac. Fetelor, eu daca ar fi sa mai fac stimulari, as sice clar nu closty.Nu vreau sa va sperii, dar am citit multe despre el si de multe ori a facut mai rau.Am citit cazuri cand femeile s-au chinuit mult apoi cu endometrul, pana au reusit sa il ingroase.Discutati cu medicul, cautati alternative.Nu degeaba s-au retras de pe piata
In 28 am programare. Am vorbit cu ea, mi-a marit doza de utrogestan,2/zi, mi-a dat magnosun 1/zi si no-spa 2-4/zi la nevoie, si daca am sângerari, sa merg mai repede la ea. |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| AndreV wrote:
In 28 am programare. Am vorbit cu ea, mi-a marit doza de utrogestan,2/zi, mi-a dat magnosun 1/zi si no-spa 2-4/zi la nevoie, si daca am sângerari, sa merg mai repede la ea.
Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat |
|
|

| Aleahim wrote:Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat
Doamne ajuta la toate!!! |
|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Ancuta... wrote:
Pffff, nu stiu ceva fac!! ?ti?i pe cineva care a ramas cu closty? Daca ar fii sa fie bine ar fii ok, daca ar fii sa pierd ?i a 3 sarcina ar fi dureros?? chiar nu stiu ce sa fac???????
Eu am ramas cu closty, si chiar din prima luna. Doar ca eu aveam doar o dereglare minora, slabisem putin mai mult si nu ovulam. Eu nu aveam alte probleme |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Roser wrote:Hey Carlita, ce mai faci? Nu ti-am mai pus poza cu graficul pt ca nu ai ce vedea din pacate. Sunt in z22 si inca nu am ovulat, e deja a doua oara anul asta cand mi se intampla, nu am avut pb de genul asta pana acum. Am fost ieri la clinica sa imi faca o eco sa vedem ce se intampla. Mi-a spus Dra ca mai poate dura mult si bine pana ovulez asa ca mi-a propus sa iau din nou progesteron ca sa fortez menstruatia. La mine nu e niciun chist sau altceva, e doar din cauza ca se apropie menopauza si din cauza asta ciclurile mi se raresc. Asa ca mi-a propus sa nu mai stam, sa nu mai pierd vremea cu inseminarile la toamna ci sa incep direct FiV. Cum ciclul urmator nu pot incepe pt ca voi fi in Ro, voi incepe celalalt ciclu. Voi avea protocol lung (mi-a dat deja tratamentul) si in unele zile trebuie sa ma intep de 3 ori  Toata "distractia" o sa ne coste 7000 de euro, am sanse f mici de reusita dar ce sa fac, trebuie s-o incerc si pe asta ca sa nu imi para rau mai tarziu. Tu ai ovulat luna asta, ca nu prea imi dau seama dupa grafic? Asadar, incep emotiile ... Ma tem rau si eu de intepaturi, sa nu se lase cu vanatai, dar macar e mult mai ok cu protocol lung, dupa parerea mea, risti mai putin. Te roooog sa fii optimista si sa ne scrii cum decurg lucrurile cm ul urmator. Eu cred ca n-am ovulat nici eu luna asta si mai ca as lua si eu Arefam sa nu mi se lungeasca cm ul ca-mi incurca planurile de concediu .. DAr sa vad ce indica temp de maine... |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Andre, felicitari pt rezultate! Am vazut ca ti-au raspuns deja fetele si ai si prescriptia medicului, e bine macar ca e peste 20 progesteronul, dar e putin la limita si ma bucur ca medicul ti-a dat doza dubla. De luni cred ca se vede punctuletul la eco, daca vrei sa verifici sa fie pozitionat unde trebuie. Fetelor, legat de closty, cele care nu aveti probleme cu endometrul (verificat la monitorizari anterioare), nu e tragedie sa incercati 1-2 luni, mai ales doza de 25mg (1 cpr/zi). Sunt multe cazuri de reusita, dar sunt si cazuri in care a facut ravagii. Eu am avut 3 luni de stimulari cu closty, 2/zi si nu am avut probleme cu endometrul, dar nici n-am ramas; bine foliculii au crescut, problema e de alta natura la mine... Kissnicol, condoleante! Sa depasesti cu bine perioada asta si sa vina bebe! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| Roser, curaj! O sa fie bine! O sa ui?i de toate când vei avea testul pozitiv, iar apoi pe bebe în brate
Carlita, mul?umesc! Chiar eram curioasa de experienta cuiva cu closty.
Irinan, ma faci sa sper ca va fi bine, în afara de sompc nu ?tiu sa am altceva, doar ca am cm lungi, cu ovula?ia... Eh... Mai greu.
Eu am hotarât sa mai merg ?i vineri, sa mai cer o parere unui alt medic. Oricum clostilbegyt ul e pe drum probabil, pana îl primesc va mai dura. Sper sa fie bine! |
|
Inregistrat: 5/24/2019 Mesaje: 56
| M-am tot gândit azi ce sa fac, nu o sa iau closty( medicul a insistat sa nu îl iau, dar daca eu vreau el....) dupa ce îmi Vine ciclul o sa reiau din nou ?edin?ele de acupunctura ?i poate de data asta o sa fie bine ( prima sarcina oprita in evolu?ie a fost cu ajutorul acupuncturi) Poate nu mai ii nevoie ?i am ramas acum?? dupa spusele medicului am avut ovulatie cu câteva zile înainte sa merg la el ?i noi am avut contact!! Doamne ajuta!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| carlita wrote:Andre, felicitari pt rezultate! Am vazut ca ti-au raspuns deja fetele si ai si prescriptia medicului, e bine macar ca e peste 20 progesteronul, dar e putin la limita si ma bucur ca medicul ti-a dat doza dubla. De luni cred ca se vede punctuletul la eco, daca vrei sa verifici sa fie pozitionat unde trebuie. Fetelor, legat de closty, cele care nu aveti probleme cu endometrul (verificat la monitorizari anterioare), nu e tragedie sa incercati 1-2 luni, mai ales doza de 25mg (1 cpr/zi). Sunt multe cazuri de reusita, dar sunt si cazuri in care a facut ravagii. Eu am avut 3 luni de stimulari cu closty, 2/zi si nu am avut probleme cu endometrul, dar nici n-am ramas; bine foliculii au crescut, problema e de alta natura la mine... Kissnicol, condoleante! Sa depasesti cu bine perioada asta si sa vina bebe! multumesc..am declarat deja ziua 1 astazi...da ii ciudat..pana acum aveam ob ul plin..acum doar murdar...anyway..multumesc de incurajari |
|
Inregistrat: 3/19/2019 Mesaje: 22
| Buna fetelor,sunt in ziua 23 si dimineata cand m-am trezit am vazut cateva pete rozalii ,inca imi mai curge foarte putin cand ma duc la toaleta.De la ce pot sa fie?nu mi s a intamplat niciodata,mai am ceva zile pana ar trebuii sa imi vina si nu am avut niciodata spooting inainte de menstruatie . |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| BeatriceAndreea wrote:Buna fetelor,sunt in ziua 23 si dimineata cand m-am trezit am vazut cateva pete rozalii ,inca imi mai curge foarte putin cand ma duc la toaleta.De la ce pot sa fie?nu mi s a intamplat niciodata,mai am ceva zile pana ar trebuii sa imi vina si nu am avut niciodata spooting inainte de menstruatie . Nu vreau sa iti dau speran?e dar eu asa am pa?it când am ramas, a doua zi am mers la beta si a iesit :) cate zile mai ai pana la menstrua?ie? |
|
Inregistrat: 3/19/2019 Mesaje: 22
| eugeia wrote: Nu vreau sa iti dau speran?e dar eu asa am pa?it când am ramas, a doua zi am mers la beta si a iesit :) cate zile mai ai pana la menstrua?ie?
Nu prea mi-a venit regulat in ultima perioada,dar cel mai devreme imi vine la 29 de zile
|
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| BeatriceAndreea wrote:Buna fetelor,sunt in ziua 23 si dimineata cand m-am trezit am vazut cateva pete rozalii ,inca imi mai curge foarte putin cand ma duc la toaleta.De la ce pot sa fie?nu mi s a intamplat niciodata,mai am ceva zile pana ar trebuii sa imi vina si nu am avut niciodata spooting inainte de menstruatie .
Buna! Poate fi de la implatare. Mai asteapta 2-3 zile si testeaza! Am mai auzit cazuri . Iti tin pumnii |
|

| BeatriceAndreea wrote:Buna fetelor,sunt in ziua 23 si dimineata cand m-am trezit am vazut cateva pete rozalii ,inca imi mai curge foarte putin cand ma duc la toaleta.De la ce pot sa fie?nu mi s a intamplat niciodata,mai am ceva zile pana ar trebuii sa imi vina si nu am avut niciodata spooting inainte de menstruatie .
Beatrice, ai idee cand ai ovulat? Ai facut teste de ovulatie sau urmaresti temperatura? Ca daca ai ovulatie tarzie, se poate întâmpla sa fie si cate o luna in care ai ovulatie mai "violenta". E mai rar, dar se poate. Eu am patit-o intr-o luna. Sau daca ai ovulat mai repede, poate fi implantare. Iti tin pumnii. |
|
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| Beatrice, poate e cu ochi?ori! ?inem pumnii!
Teoretic, luni ar trebui sa declar z1, practic, nu am nici cel mai mic simptom. Azi ma duc sa mai cer înca o parere la un alt medic. Sper sa fie bine.
L.E. Și am fost și am cerut și o alta părere. Lucrurile nu sunt asa roz, cum am sperat. Closty rămâne în stand-by, am un ovar foarte inflamat, z1 încă nu a venit, astfel ca trebuie sa fac tratament cu duphaston, 2 dimineața și 2 seara, și vitamina E. Pe mai departe, trebuie sa consult un alt endocrinolog care sa vedem ce o mai spune, deși am analizele foarte bune, se pare ca tiroida mea nu funcționează cum trebuie, tocmai pt ca am ciclurile atât de lungi. Ma simt dezamăgită, știam ca nu va fi ușor, dar ma așteptam să suport mai ușor. Deci toate durerile pe care le am avut săptămâna trecută de ovare, respectiv mijloc au fost din cauza ovarului drept. Asta este, mergem înainte.
AndreV felicitări pt beta 2, mi s a făcut pielea de găină. Ma bucur enorm pt tine!!!! |
|
|
|