Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Laura Mihaela wrote:Nici nu ma gandesc sa nu reusim. Luptam pana la capat. Intr-o zi ne vom strange puiutii in brate,ai sa vezi. Cu siguranta vom invinge infertilitatea. Te pup dulce  si te imbratisez
Andreea, Laura incearca de 4 ani |
|

| Laura Mihaela wrote:Andreea poate te fac sa razi un picut dar ce este ala TTC???  stii,sunt noua pe forum si chiar nu stiu Timpul de cand incerci |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/21/2019 Mesaje: 62
| Aleahim wrote:Timpul de cand incerci Aaaa ok, ms mult.m-ai scos din ceata. |
|
| Andreea06 wrote:
Imi pare rau pt pierderea suferita. Te-am adaugat pe lista, tu ce TTC ai?
Intre timp am aflat ce este ttc...de 4 ani incerc |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Buna fetelor. Cred ca lupta mea în Pite?ti cu doctorii e pierduta. As vrea sa ma îndrept spre Columna în Bucure?ti. Ma pute?i sfatui la ce medic sa ma duc va rog? |
|
| Madalina3012 wrote:Buna fetelor. Cred ca lupta mea în Pite?ti cu doctorii e pierduta. As vrea sa ma îndrept spre Columna în Bucure?ti. Ma pute?i sfatui la ce medic sa ma duc va rog?
Buna! Nu cunosc medicii de la Columna. Eu am fost tot in Bucuresti la Wellborn la dr Mitroi Gabriel si dr Carmen Ianiotescu. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Madalina3012 wrote:Buna fetelor. Cred ca lupta mea în Pite?ti cu doctorii e pierduta. As vrea sa ma îndrept spre Columna în Bucure?ti. Ma pute?i sfatui la ce medic sa ma duc va rog? Intr-adevar, in Pitesti medicii sunt de toata jalea, insa ti-o pot recomanda cu drag pe dna dr Dragnea, de la centrul medical Dr. LUCA. Am locuit in Pitesti si stiu ca este un medic bun. Asta in cazul in care mai vrei din cand in cand niste controale, eco etc aproape de tine. Totusi, drumul fiind destul de scurt, te sfatuiesc din tot sufletul sa iei calea Bucurestiului. Acolo sigur vei gasi doctorul care va fi pe aceeasi unda cu tine. De la Columna eu am auzit de dr Cezara Bucur. Mai multe nu stiu, dar te pot ajuta fetele care au mers acolo. Multa bafta si putere!! |
|

| Primavera cum mai esti? Ai fost la eco? |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Madalina3012 wrote:Buna fetelor. Cred ca lupta mea în Pite?ti cu doctorii e pierduta. As vrea sa ma îndrept spre Columna în Bucure?ti. Ma pute?i sfatui la ce medic sa ma duc va rog? cezara bucur, andreea veliscu au recomandari ft bune |
|
Inregistrat: 3/31/2019 Mesaje: 28
| Buna fetelor, se pare ca la mine a ajuns ceva prafisor. Am 2 teste pozitive , insa bucuria a fost umbrita de faptul ca nu se zareste nimic in uter. Sunt in a 5 zi de intarziere si am si usoare sangerari maro, exact din ziua in care ar fi fost prima zi a menstruatiei. La eco mi-a zis ca urmeaza sa apara. Urmatorul control marti 9.07. Am primit Arefam si cam atat.  Nu stiu ce reprezinta aceste scurgeri ??... BHCG este în curs... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Aisatsana wrote:Buna fetelor, se pare ca la mine a ajuns ceva prafisor. Am 2 teste pozitive  , insa bucuria a fost umbrita de faptul ca nu se zareste nimic in uter. Sunt in a 5 zi de intarziere si am si usoare sangerari maro, exact din ziua in care ar fi fost prima zi a menstruatiei. La eco mi-a zis ca urmeaza sa apara. Urmatorul control marti 9.07. Am primit Arefam si cam atat.  Nu stiu ce reprezinta aceste scurgeri ??... BHCG este în curs...
Aitsana felicitari! Vrem si noi sa ne rasfatam ochii cu liniute. :) Ai primit beta? |
|
| Multumesc, sper sa ramana în cuptoras atat cat trebuie. Din pacate nu pot atasa pentru ca este un format prea mare... Nu stiu ce sa ii fac...ma po?i îndruma? Beta, nu este gata... Aisatsana attached the following image(s):

|
|

| Aisatsana wrote:Multumesc, sper sa ramana în cuptoras atat cat trebuie. Din pacate nu pot atasa pentru ca este un format prea mare... Nu stiu ce sa ii fac...ma po?i îndruma? Beta, nu este gata...
Daca deschizi poza si faci o captura de ecran, de obicei asta deja se poate atasa. Sau este ceva site, imgbb, unde poti incarca si ne pui noua linkul de acolo |
|
| Am reusit!
|
|

| Aisatsana wrote:Am reusit!
Felicitari! Ai niste liniute foarte frumoase! Linisteste-te, o sa fie bine. Probabil ai avut lipsa de progesteron :) |
|
|