Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Andreea06 wrote:Gata! Acum e curata casuta :) daca mai vrea cineva pe lista sau updatat ttc.. Carlita, sa-mi spui te rog ce TTC ai, Rox s-a bucurat ca a ajuns pe locul 3  eventual casuta urmatoare incercam Am vazut ca s-a bucurat Rox, lasa asa lista, vedem casuta urmatoare, eu oricum am o per mai aglomerata si nu prea am timp sa intru mai des pe aici.... Completez la ce a scris Mihaela ca si Amaria este burtica, ne-a anuntat pe la jumatatea lui iunie ca i-a reusit fiv ul. Cred ca poti s-o scoti de pe lista.
Laura Mihaela, as vrea sa te incurajez si eu cumva, fetele s-au abtinut sa zica, dar pentru a putea sustine o sarcina, endometrul ar trebui sa fie de min 6-7 mm. Poate e inoportun acum, dar cu ce ai facut stimulare de ti-a omorat endometrul in halul asta? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/21/2019 Mesaje: 62
| carlita wrote: Am vazut ca s-a bucurat Rox, lasa asa lista, vedem casuta urmatoare, eu oricum am o per mai aglomerata si nu prea am timp sa intru mai des pe aici.... Completez la ce a scris Mihaela ca si Amaria este burtica, ne-a anuntat pe la jumatatea lui iunie ca i-a reusit fiv ul. Cred ca poti s-o scoti de pe lista.
Laura Mihaela, as vrea sa te incurajez si eu cumva, fetele s-au abtinut sa zica, dar pentru a putea sustine o sarcina, endometrul ar trebui sa fie de min 6-7 mm. Poate e inoportun acum, dar cu ce ai facut stimulare de ti-a omorat endometrul in halul asta?
Buna Carlita! Cu gonal f din ziua 2 pana in ziua 9 apoi am facut ovitrelle pentru ovulatie si la 36 de ore de la ovitrelle am facut inseminarea. Sunt foarte speriata pentru ca am doar trompa dreapta permeabila iar stanga e partial permeabila |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| Buna fetelor.. Mâine ar trebui sa imi vina menstruatia, dar temperatura mea bazala e tot la 36,9 de 10 zile este asa, parca înainte scadea cu o zi chiar doua la 36,7..si atunci stiam ca vine...daca se men?ine atat s_a produs ovulatia? |
|
| Laura Mihaela wrote:Buna Carlita! Cu gonal f din ziua 2 pana in ziua 9 apoi am facut ovitrelle pentru ovulatie si la 36 de ore de la ovitrelle am facut inseminarea. Sunt foarte speriata pentru ca am doar trompa dreapta permeabila iar stanga e partial permeabila Na, continui cu intrebarile ... la monitorizare, dr n-a vazut ca e mic endometrul? Daca nu era minimul la inseminare, ce rost avea inseminarea? Macar un gel de ala (Crinone parca se cheama) trebuia sa-ti dea si niste vit E ... Chiar scriu si sterg, nu vreau sa te intristez mai rau, dar ..... macar azi trebuia sa-ti dea ... Progesteron cat iei? |
|
| Blondyb wrote: Buna fetelor.. Mâine ar trebui sa imi vina menstruatia, dar temperatura mea bazala e tot la 36,9 de 10 zile este asa, parca înainte scadea cu o zi chiar doua la 36,7..si atunci stiam ca vine...daca se men?ine atat s_a produs ovulatia? DAca se mentine temp ridicata, inseamna ca s-a produs ovulatia. N-ai grafic? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| carlita wrote: DAca se mentine temp ridicata, inseamna ca s-a produs ovulatia. N-ai grafic?
am ceva grafic, doar pe. Aplica?ia pe care o folosesc,dar nu e chiar asa ca la carte, |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Laura m-am tot gandit si eu daca sa iti scriu. Asa cum am zis de prima data, dinamica beta nu e una buna. Nu am auzit niciodata de o sarcina viabila, in care beta sa oscileze. Iar endomentru e muuuuult prea mic. Macar 7 trebuia sa fie in momentul inseminarii.macar. Imi pare tare rau sa zic, dar nu cred ca e ok |
|
| carlita wrote:Na, continui cu intrebarile ... la monitorizare, dr n-a vazut ca e mic endometrul? Daca nu era minimul la inseminare, ce rost avea inseminarea? Macar un gel de ala (Crinone parca se cheama) trebuia sa-ti dea si niste vit E ...  Chiar scriu si sterg, nu vreau sa te intristez mai rau, dar ..... macar azi trebuia sa-ti dea ... Progesteron cat iei?
Luam duphaston cate 3 pe zi si utrogestan de 200, 2 dimineata intravaginal si 2 seara...oricum e prea tarziu,beta e in scadere iar verdictul sarcina oprita in evolutie |
|
| Aleahim wrote:Laura m-am tot gandit si eu daca sa iti scriu. Asa cum am zis de prima data, dinamica beta nu e una buna. Nu am auzit niciodata de o sarcina viabila, in care beta sa oscileze. Iar endomentru e muuuuult prea mic. Macar 7 trebuia sa fie in momentul inseminarii.macar. Imi pare tare rau sa zic, dar nu cred ca e ok
Stiu ca tu ai fost sincera cu mine inca de la inceput. Dupa rezultatul de azi de la beta verdictul e sarcina oprita in evolutie. Beta a scazut la 18,2 in 3 zile de la 343,5. Macar bine ca nu a fost extrauterina. La momentul inseminarii endometru era trilaminar 7mm... trebuie sa ma adun si sa merg mai departe... |
|

| Laura Mihaela wrote:Stiu ca tu ai fost sincera cu mine inca de la inceput. Dupa rezultatul de azi de la beta verdictul e sarcina oprita in evolutie. Beta a scazut la 18,2 in 3 zile de la 343,5. Macar bine ca nu a fost extrauterina. La momentul inseminarii endometru era trilaminar 7mm... trebuie sa ma adun si sa merg mai departe... Imi pare sincer rau, dar da. E bine ca nu e extrauterina si asa o sa mai ai sanse la natural sau iui Multa putere sa te aduni si sa o iei de la capat. Te.imbratisez |
|
| Aleahim wrote:Imi pare sincer rau, dar da. E bine ca nu e extrauterina si asa o sa mai ai sanse la natural sau iui Multa putere sa te aduni si sa o iei de la capat. Te.imbratisez
Dupa o luna de pauza pot repeta procedura pana atunci stau cumintica. La natural nu prea ma gandesc,avand SOP si 4 ani de incercari pe cale naturala,nu prea trag sperante. Te pup si te imbratisez ...Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ne implinim visul |
|

| Laura Mihaela wrote:Dupa o luna de pauza pot repeta procedura pana atunci stau cumintica. La natural nu prea ma gandesc,avand SOP si 4 ani de incercari pe cale naturala,nu prea trag sperante. Te pup si te imbratisez  ...Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ne implinim visul Nu stiam ca ai SOP. Aceeasi problema si la mine. Intr-o zi o sa reusim si noi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Laura Mihaela wrote:Dupa o luna de pauza pot repeta procedura pana atunci stau cumintica. La natural nu prea ma gandesc,avand SOP si 4 ani de incercari pe cale naturala,nu prea trag sperante. Te pup si te imbratisez  ...Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ne implinim visul
Imi pare rau pt pierderea suferita. Te-am adaugat pe lista, tu ce TTC ai? |
|
| Aleahim wrote:Nu stiam ca ai SOP. Aceeasi problema si la mine. Intr-o zi o sa reusim si noi
Nici nu ma gandesc sa nu reusim. Luptam pana la capat. Intr-o zi ne vom strange puiutii in brate,ai sa vezi. Cu siguranta vom invinge infertilitatea. Te pup dulce si te imbratisez |
|
| Andreea06 wrote:
Imi pare rau pt pierderea suferita. Te-am adaugat pe lista, tu ce TTC ai?
Multumesc! Asta e,mergem mai departe.Andreea poate te fac sa razi un picut dar ce este ala TTC??? stii,sunt noua pe forum si chiar nu stiu |
|
|