Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Trestiuta wrote: Asa... si ce ma gandesc eu.. ca ar fi bine luna asta sa fac niste teste de ovulatie.. doar ca o iau razna cu ele. Vi le si atasez..
Asa au iesit si ale mele, de nu mai intelegeam nimic, de asta am si zis mai sus ca a iesit "asa-si-asa" Nu mai iau de astea, o sa iau doar din cele de la Trussa, sunt mai scumpe dar se vede mult mai bine pe ele. |
|

|
Nu sunt eu experta (fata de fetele care fac analize si tratamente de ani de zile) dar depinde de rezultat. Unele chestii sunt tratabile, altele nu. NU te agita de pe acum, asteapta sa vezi rezultatele si apeleaza la un medic pentru interpretarea lor. Si da, sustin si eu analize la clinici RUAM (pt spermograma si spermocultura mai ales). |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/9/2019 Mesaje: 56
| Andia wrote:
Ai cumva abonament la Regina Maria? Daca nu, te rog sa iti faci analizele la alt laborator, mai degraba Bioclinica sau Synevo... Bine, nici nu stiu in ce laborator sa mai am incredere, dar stiu sigur ca RM da rezultate false la unele analize... Pe langa asta, AMH la ei e muuult mai scump decat la celelalte laboratoare mentionate mai sus.
Eu am avut anul asta din 2 feb pana in 27 mai urmatoarele valori la Regina Maria:
0.77 ng/mL (02.02.2019) - z14 0,54 ng/mL (20.02.2019) - z3
0,31 ng/mL (07.05.2019) - z2 0,57 ng/mL (21.05.2019) - z16 0,86 ng/mL (27.05.2019) - z22
Interesant de vazut ce variatie am :)) Tin minte ca incercam sa respect ce a zis medicul si sa le fac in z2-3 a menstrei, dar am facut si mai tarziu de test... Dar FSH-ul meu e in jur de 4-5 in z2-5 ale ciclului asa ca INCA nu imi fac probleme. Am si cativa foliculi pe ambele ovare... insa nu foarte multi.
La teste nu ma pricep. Ai ciclu regulat de obicei? Cat de lung e?
Hei, merci pentru raspuns.. Da, am abonament la RM, dar AMH ma gandesc sa merg sa il fac unde ne hotaram sa faca sotul sprmograma..ca oricum doar pe asta il platesc... Am ciclul destul de regulat..in ultimele luni e o variatie de +/- 4 zile... cu maxim 30 de zile..intre 26-28 Pupici |
|

| Andreea06 wrote:Maine dimineata la birou o sa fac casuta noua. Va rog sa va anuntati aspiricile noi, care vreti pe lista. Eventual cu un TTC sa putem ordona frumos lista. Merci!
Hei Andreea, si eu vreau pe listuta TTC: 1 AN SI 3 LUNI :001016: |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Trestiuta wrote:Fetelor, sunt intr-o situatie ciudata... nu mai stiu incotro sa o apuc. Mi-am facut o programare la medicul meu abia pe 7 octombrie..si am zis sa ma pregatesc luna asta, sa merg la Regina Maria sa imi fac niste analize.. toate bune si frumoase.. inca nu am ajuns, pe 25 am programare.. am salvat de pe aici recomandarile voastre sa merg cu temele facute si sa i le cer pe toate.. va fi prima data cand fac AMH.. Asa... si ce ma gandesc eu.. ca ar fi bine luna asta sa fac niste teste de ovulatie.. doar ca o iau razna cu ele. Vi le si atasez.. am inceput sa le fac din ziua 9-14. In prima l-am facut la 6 dimi.. am aflat ca nu e ok.. ca se face seara A doua zi m-am conformat test facut in jur de ora 19. A treia zi l-am facut pe la 9 si jumatate seara.. dubios rezultatul A patra zi la ora 18-19 Si a cincea zi tot la ora 18-19.. voi va puteti da seama cand am ovulat? Va pupicesc si felicitari fetelor bebelicioase
Hello,
Eu as zice ca penultimul de sus este pozitiv, daca e cel din ziua 4, inseamna ca ai ovulat in urmatoarele 12 - 24 de ore parca, intre ziua 4 si 5 de testare. Sunt si eu curioasa de alte pareri de la fete cu mai multa experienta in testarea ovulatie. |
|
Inregistrat: 7/13/2019 Mesaje: 17
| Andreea06 wrote:Maine dimineata la birou o sa fac casuta noua. Va rog sa va anuntati aspiricile noi, care vreti pe lista. Eventual cu un TTC sa putem ordona frumos lista. Merci! Buna dimineata aspirici! Vreau si eu pe listuta!! TTC 1 an si 6 luni. Daca apar pe listuta poate asa se prinde |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Andia wrote:
Hello! Andreea, scoate-ma si pe mine pls de pe lista ca eu pui nu mai fac momentan :)) Doar va bantui pe voi aici, nu ma pot abtine :P Multumesc!!
Bine Andia, sa nu ne parasesti si sa ne mai dai vesti despre tine. Orice, nu doar de pui |
|

| Raza wrote:
Hello,
Eu as zice ca penultimul de sus este pozitiv, daca e cel din ziua 4, inseamna ca ai ovulat in urmatoarele 12 - 24 de ore parca, intre ziua 4 si 5 de testare. Sunt si eu curioasa de alte pareri de la fete cu mai multa experienta in testarea ovulatie.
Eu l-am considerat pe ala ziua 2. Poate ne lamureste Trestiuta cu ordinea lor.
Andreea06 wrote: Maine dimineata la birou o sa fac casuta noua. Va rog sa va anuntati aspiricile noi, care vreti pe lista. Eventual cu un TTC sa putem ordona frumos lista. Merci!
Daca lista aia e cu noroc, vreau si eu. TTC Aprilie 2016 (desi abia acum am luat-o pe calea analizelor, pana acum natural, nu stiu daca se pune nu vreau sa fiu o jignire pentru fetele care se lupta cu medicii de asa mult timp) |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/1/2019 Mesaje: 130
| Buna dimineata! Evident ca doresc si eu pe noua listuta!
Doamne ajuta sa fie cu noroc pt toate! |
|

| IoanaIoanaC wrote:Daca lista aia e cu noroc, vreau si eu. TTC Aprilie 2016 (desi abia acum am luat-o pe calea analizelor, pana acum natural, nu stiu daca se pune  nu vreau sa fiu o jignire pentru fetele care se lupta cu medicii de asa mult timp)
pai ordinea e cea in care le-am asezat.
doar ca mi se pare dubios ca in a doua zxi de testat era pozitiv, a 3-a nu, a 4-a iar pozitiv... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Continuam aici http://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---76.aspx?g=posts&m=1071517&goto
|
|
|