|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| AmiS wrote:Beatrice, poate e cu ochi?ori! ?inem pumnii!  Teoretic, luni ar trebui sa declar z1, practic, nu am nici cel mai mic simptom. Azi ma duc sa mai cer înca o parere la un alt medic. Sper sa fie bine. L.E. ?i am fost ?i am cerut ?i o alta parere. Lucrurile nu sunt asa roz, cum am sperat. Closty ramâne în stand-by, am un ovar foarte inflamat, z1 înca nu a venit, astfel ca trebuie sa fac tratament cu duphaston, 2 diminea?a ?i 2 seara, ?i vitamina E. Pe mai departe, trebuie sa consult un alt endocrinolog care sa vedem ce o mai spune, de?i am analizele foarte bune, se pare ca tiroida mea nu func?ioneaza cum trebuie, tocmai pt ca am ciclurile atât de lungi. Ma simt dezamagita, ?tiam ca nu va fi u?or, dar ma a?teptam sa suport mai u?or. Deci toate durerile pe care le am avut saptamâna trecuta de ovare, respectiv mijloc au fost din cauza ovarului drept. Asta este, mergem înainte. AndreV felicitari pt beta 2, mi s a facut pielea de gaina. Ma bucur enorm pt tine!!!!
Mul?umesc tare mult! |

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Buna fetelor, eu sunt cu sufletul la gura, aseara mi-a curs fff putin asa maroniu deschis, curs este mult spus ca am introdus eu un pic in interior hartia si era un pic patata...acum astept sa vad imi vine sau nu imi vine menstruatia normal ea ar trebui sa apara azi, maine(nu am o menstra regulata, vine la 30-32 zile)...am rabdare si nu imi fac un test, am promis ca nu fac pana nu imi intarzie(nu vreau sa mai trec printr-o dezamagire), am cva dureri de burta dar usoare...Doamneee ca nu mai am rabdare...ar fi a treia luna consecutiva in care as ramane insarcinata sper ca de data asta sa fie cu noroc |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Salut fetelor. Eu simt ca o iau razna incet incet.De vineri am inceput sa am spotting, chiar multicel sambata, dureri de burta,de spate.Eram sigura ca vine.Ieri la fel, spotting dar mai putin ca sambata.Nu mai inteleg nimic. Ma simt epuizata psihic. |

| Cunosc sentimentul, corpul nostru parca ne este propriul dusman, ne joaca feste...eu simt ca am si greturi dar nici nu bag in seama ca sunt constienta ca greturile apar in sapt 6...este prea devreme pt asa cva...eu zic ca pana la urma imi vine dupa durerea de burta Eu cand am avut scurgerea de de nidatie prima data cand am ramas a fost foarte putin si a fost doar o zi. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Aleahim wrote:Salut fetelor. Eu simt ca o iau razna incet incet.De vineri am inceput sa am spotting, chiar multicel sambata, dureri de burta,de spate.Eram sigura ca vine.Ieri la fel, spotting dar mai putin ca sambata.Nu mai inteleg nimic. Ma simt epuizata psihic.
Of, te înteleg. A cata zi dpo esti? Nu te-ai gândit sa faci un test? |

| Irina31313 wrote:
Of, te înteleg. A cata zi dpo esti? Nu te-ai gândit sa faci un test?
Offf irina la mine nu exista dpo. se pare ca menstruatia mea vine numai cand vrea ea, nu ovulez si am niste cicluri luuuuungi. Miha, nu vreau sa sune aiurea, dar macar tu stii ca poti ramane.Adica, tu ai ovulatie.Eu in ultimul an, de cate ori am mers la medic era luna anovulatorie si nici in celelalte luni nu am simtit ceva deosebit...
|

| Aleahim wrote:Offf irina la mine nu exista dpo.  se pare ca menstruatia mea vine numai cand vrea ea, nu ovulez si am niste cicluri luuuuungi. Miha, nu vreau sa sune aiurea, dar macar tu stii ca poti ramane.Adica, tu ai ovulatie.Eu in ultimul an, de cate ori am mers la medic era luna anovulatorie si nici in celelalte luni nu am simtit ceva deosebit...
Nu suna de loc aiurea, ai mare dreptate, exact asta a fost si replica doctorului si eu am luat partea buna din asta...nu stiu cum sa te incurajez sau sa te sfatuiesc, pot sa spun doar ca sufleteste sunt alaturi de tine, sa crezi in minuni pt ca ele apar cand te astepti mai putin...te imbratisez |

| Miha1989 wrote:Nu suna de loc aiurea, ai mare dreptate, exact asta a fost si replica doctorului si eu am luat partea buna din asta...nu stiu cum sa te incurajez sau sa te sfatuiesc, pot sa spun doar ca sufleteste sunt alaturi de tine, sa crezi in minuni pt ca ele apar cand te astepti mai putin...te imbratisez
multumesc. Astept luna septembrie sa vedem ce facem mai departe. |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Aleahim, tot intru sa vad daca n-ai inca z1 trecuta pe chart .... deja nu e ok treaba, sa fii tot timpul in stand-by Daca a aparut spottingul, vine si menstra de acum, parca asa ai patit si cm-ul anterior, daca tin minte bine .... asa, numai sa-ti frece neuronii E clar ca e nevoie de tratament de stimulare, apoi progesteron luat standard 3 luni, nu doar asa sa provoci menstra. E greu, dar o sa vina si ziua cea mare intr-o buna zi! |

| carlita wrote:Aleahim, tot intru sa vad daca n-ai inca z1 trecuta pe chart .... deja nu e ok treaba, sa fii tot timpul in stand-by  Daca a aparut spottingul, vine si menstra de acum, parca asa ai patit si cm-ul anterior, daca tin minte bine .... asa, numai sa-ti frece neuronii  E clar ca e nevoie de tratament de stimulare, apoi progesteron luat standard 3 luni, nu doar asa sa provoci menstra. E greu, dar o sa vina si ziua cea mare intr-o buna zi! Carlita, progesteron am luat din sept anul trecut pana in februarie si cand am renuntat la el, adio menstruatie. Nu mai inteleg nimic Analizele bune, ovarele arata ok, pt niste ovare polichistice si totusi sunt total dereglata. Am mai patit asa, spotting si apoi nici urma de menstruatie.Nu imi mai cunosc corpul.Inaintr stiam clar ca dupa spotting apare, acum nu mai tine cont de nimic.Luna trecuta la fel.Spotting vreo 2 zile si servus.Atat Tampesc.Jur ca tampesc... |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Aleahim wrote:Offf irina la mine nu exista dpo.  se pare ca menstruatia mea vine numai cand vrea ea, nu ovulez si am niste cicluri luuuuungi. Miha, nu vreau sa sune aiurea, dar macar tu stii ca poti ramane.Adica, tu ai ovulatie.Eu in ultimul an, de cate ori am mers la medic era luna anovulatorie si nici in celelalte luni nu am simtit ceva deosebit...
Aleahim, te inteleg perfect. Suunt in aceeasi situatie, de cate ori merg la medic.. am luna anovulatorie. Parca mi s-a luat, cu asa emotii mergeam de fiecare data.. ca dadeam si in plans daca mi-ar fi spus ca voi ovula luna respectiva. Si eu voi incerca cu ceva stimulari, sa vedem ce va fi.
|

| Se pare ca mi-a venit, f putin catntitativ dar dupa culoare este menstra, asta este data viitoare, luna asta nu voi merge la monitorizare pt ca voi fi in concediu...poate avem noroc si cine stie se va prinde luna viitoare |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| Fetelor, îmi pare asa rau pt voi... Daca as putea sa va ajut cu ceva... 
Mie mi e rau, foarte rau, nu ?tiu daca de la duphaston, dar mi e grea?a de nu mai pot. Ar fi vreo speran?a, vreo ?ansa sa fie bebe, în condi?iile în care secre?ia egg am avut o acum 3 saptamâni, mi am facut un test preventiv sâmbătă, era negativ evident, înainte de a începe sa ma indop cu duphaston, ar avea rost sa mai fac înca unul? So?ul spera sa fie bebe, eu nu cred, aseara am mai ?i visat ca aveam test pozitiv ?i eram asa fericita, pana a sunat alarma.. |

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/21/2019 Mesaje: 62
| Fetelor simt ca inebunesc! Vineri am fost la eco sa vedem ce fac foliculii mei,erau bine merci,erau in crestere usoara 13,14,15 si endometru de 5...doctorita mi-a spus sa mai continuii stimularea cu cate 50 unitati de gonal...azi am revenit la eco sa vedem ce fac frumosii,sa fac ovitrelle pentru spargere si sa programam inseminarea,cand ce sa vezi?surpriza,2 foliculi frumosi de 19,endometru de 7,7 si un folicul care se sparsese deci am ovulat in cursul zilei de ieri asa ca adio inseminare. Pana luna viitoare iar pauza! |
|
|