|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| AmiS wrote:Fetelor, invatati ma ?i pe mine. Pentru a spori ?ansele de câte ori e ok sa bebelim? Trebuie sa recunosc ca o încurajam pe AndreV sa fie pozitiva, de?i stau ?i eu cu inima cât un purice. În perioada ovula?iei de luna asta, am prestat o zi da, una nu, saptamâna trecuta m au terminat ni?te ovare, în?epaturi ?i dureri lombare, suportabile, de ce sa mint, am zis sa nu ma gândesc la asta ?i am pus pe seama faptului ca am muncit foarte mult ?i am stat foarte mult pe scaun. Ma gândesc ca daca ar fi fost totu?i bebe, miercuri când am fost la ginecolog, trebuia sa fie endometrul îngro?at, nu? Ar trebui sa vina ?i la mine uratii saptamâna viitoare... Ar fi totu?i ?anse sa fie bebit acolo?
Buna! Sa stii ca in ceea ce priveste frecventa parerile sunt impartite. Am citit ca ar fi recomandat zilnic in perioada fertila, de asemenea am vazut ca unii recomanda din 2 in 2 zile, cica ar fi de ajuns. Eu nu stiu ce sa zic. Noi am incercat ambele variante si nu a iesit pana acum In ceea ce priveste simptomele eu am invatat un lucru. Sa nu ma mai incred in nimic. Nu vreau sa te descurajez, iti povestesc acum de ce. Eu am menstruatia regulata de cand ma stiu. Acum 2 luni mi-a intarziat 5 zile. Iti dai seama ce fericita am fost, pentru ca mie nu imi intarzie niciodata. Simptome ca ar veni nu aveam deloc (desi eu am simptome destul de accentuate inainte). A doua zi de intarziere am facut un test, a iesit negativ. Am zis ehhh, am facut prea devreme. In a 4 zi de intarziere am mai facut unul si mi-a aparut pe el, la un moment dat, inca o liniuta Fericita nevoie mare (la vremea aceea nu stiam ca unele teste au linie de uscare). Bineinteles urmatoare zi am fost la Beta, super increzatoare si ce sa vezi, nimic. Am fost foarte dezamagita si de atunci m-am invatat minte, pana nu o sa am vreo 4 teste pozitive nu mai cred nimic si nu mai interpretez nimic.
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| Sisi, î?i mul?umesc pentru raspuns. Nu ma stresez, am zis ca totu?i stau cuminte pana trebuie sa îmi vina, poate cine ?tie? Bine... Vorbe?te speran?a pentru mine, ca nu am cum sa nu sper. Drept urmare pana la urâ?i, stau cumin?ica, nu fac efort, ca poate, poate... Vai de mine deja sper prea mult... |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Eu azi declar iar Z1, in CD 26 si DPO 7 sau 8. Azi am avut o zi libera cu treaba prin oras, si am tras o mare sperietura. A intrat unul in mine. Nu s-a asigurat cand a iesit dintr-o parcare si a iesit direct in mine. Eu sunt ok, dar speriata, in schimb masina nu. El tot zicea ca nu e el vinovat ca eu trebuia sa frânez, eu mergând drept, ca el dadea semnal. Noroc ca sotul in apropiere si a venit repede. A fost o zi urâta din toate punctele de vedere. |
| AmiS wrote:Sisi, î?i mul?umesc pentru raspuns. Nu ma stresez, am zis ca totu?i stau cuminte pana trebuie sa îmi vina, poate cine ?tie? Bine... Vorbe?te speran?a pentru mine, ca nu am cum sa nu sper. Drept urmare pana la urâ?i, stau cumin?ica, nu fac efort, ca poate, poate... Vai de mine  deja sper prea mult...
Cu drag!!! Nu e nimic gresit sa speri. Si eu sper in fiecare luna. Doar ca dupa acel incident sunt mai precauta, pentru binele meu. Dar e mereu un pitic acolo care zice "poate de data asta va fi" . Te pup si sper sa fie cu ochisori |

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Sisi2 wrote:Buna! Sa stii ca in ceea ce priveste frecventa parerile sunt impartite. Am citit ca ar fi recomandat zilnic in perioada fertila, de asemenea am vazut ca unii recomanda din 2 in 2 zile, cica ar fi de ajuns. Eu nu stiu ce sa zic. Noi am incercat ambele variante si nu a iesit pana acum In ceea ce priveste simptomele eu am invatat un lucru. Sa nu ma mai incred in nimic. Nu vreau sa te descurajez, iti povestesc acum de ce. Eu am menstruatia regulata de cand ma stiu. Acum 2 luni mi-a intarziat 5 zile. Iti dai seama ce fericita am fost, pentru ca mie nu imi intarzie niciodata. Simptome ca ar veni nu aveam deloc (desi eu am simptome destul de accentuate inainte). A doua zi de intarziere am facut un test, a iesit negativ. Am zis ehhh, am facut prea devreme. In a 4 zi de intarziere am mai facut unul si mi-a aparut pe el, la un moment dat, inca o liniuta Fericita nevoie mare (la vremea aceea nu stiam ca unele teste au linie de uscare). Bineinteles urmatoare zi am fost la Beta, super increzatoare si ce sa vezi, nimic. Am fost foarte dezamagita si de atunci m-am invatat minte, pana nu o sa am vreo 4 teste pozitive nu mai cred nimic si nu mai interpretez nimic.
Da si eu sunt de aceeasi parere, suntem diferite si corpul uman este foarte complex...important este sa ai contact in perioada aia si daca iti stii cu aprox ziua cand ovulezi atunci ar trebui sa se intample, desi nu este obligatoriu poti ovula si sa ai contact dar totusi sa nu se intample, eu am vz la mine un an nu s-a intamplat nimic, am incercat si zi de zi si 2 din 2 dar nimic, pana intr-o zi cand am fost la medic si s-a nimerit in perioada fertila si el mi-a zis azi, maine si poimaine sa aveti contact pt ca maine veti ovula...si s-a intamplat desi pana atunci mai facusem asa insa fara rezultat. Nu stiu cred ca stresul ne omoara :))) si nu cred ca exista o regula, toate persoanele cunoscute mie care au bebei mi-au spus ca trebuie sa muncesti nu gluma :))) |

| Sisi2 wrote:Cu drag!!! Nu e nimic gresit sa speri. Si eu sper in fiecare luna. Doar ca dupa acel incident sunt mai precauta, pentru binele meu. Dar e mereu un pitic acolo care zice "poate de data asta va fi"  . Te pup si sper sa fie cu ochisori
Parca asta sunt eu si eu mereu zic nu ma mai gandesc daca este foarte bine daca nu asta este, dar acel pitic incepe sa imi transmita ca este posibil, abea ast sa vina perioada sa vad imi vine nu imi vine, Doamneee uneori am impresia ca sunt nebuna |
| Miha1989 wrote:Parca asta sunt eu  si eu mereu zic nu ma mai gandesc daca este foarte bine daca nu asta este, dar acel pitic incepe sa imi transmita ca este posibil, abea ast sa vina perioada sa vad imi vine nu imi vine, Doamneee uneori am impresia ca sunt nebuna
Miha te inteleg perfect!! . Si eu am impresia ca uneori sunt nebuna. E doar dorinta prea mare. Mereu imi zic "gata nu ma mai gandesc" dar cum se apropie menatruatia apare piticul |
| Miha1989 wrote:
Da si eu sunt de aceeasi parere, suntem diferite si corpul uman este foarte complex...important este sa ai contact in perioada aia si daca iti stii cu aprox ziua cand ovulezi atunci ar trebui sa se intample, desi nu este obligatoriu poti ovula si sa ai contact dar totusi sa nu se intample, eu am vz la mine un an nu s-a intamplat nimic, am incercat si zi de zi si 2 din 2 dar nimic, pana intr-o zi cand am fost la medic si s-a nimerit in perioada fertila si el mi-a zis azi, maine si poimaine sa aveti contact pt ca maine veti ovula...si s-a intamplat desi pana atunci mai facusem asa insa fara rezultat. Nu stiu cred ca stresul ne omoara :))) si nu cred ca exista o regula, toate persoanele cunoscute mie care au bebei mi-au spus ca trebuie sa muncesti nu gluma :)))
Cu siguranta stresul are un cuvânt mare de spus. Eu am decis sa ma relaxez, pe cat se poate .Si cum ai zis si tu, nu e o regula, fiecare organism e diferit si reactioneaza diferit. In ceea ce priveste munca sa obtii un bebe, nu stiu ce sa zic. Probabil cum ti-e norocul . Am o gramada de prietene care au ramas rapid insarcinate. Din prima sau a doua incercare . Dar cunosc si cazuri care au avut de muncit. Probabil fiecare avem drumul nostru si incercarile noastre de trecut. |

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Claudiaileee wrote:Buna , AndreV , eu pentru crampele puternice am luat 3 noSpa pe zi ?i arefam/utrogestan , seara am baut ?i diminea?a am introdus vaginal , câte doua pe zi pana la 10 saptamâni , eu am luat de capul meu deoarece sunt in Spania ?i aici doctorii nu recomanda nimic , dar sunt suta la suta sigura ca reu?ita mea de a avea bebelu?ul acesta se datoreaza ?i tratamentului Ista care mi-am aplicat singura , in trecut am avut doua avorturi spontane ?i atâta ?i noi am prestat de doi ani fara rezultat . Tu daca ai doctor , e?ti in ?ara fa-ti programare ?i sunt sigura ca î?i va da tratament . Aaa , da , iar acuma am deja 18 saptmani de sarcina , Slava Domnului , bebe misca ?i e energic pe zi ce trece ! Domnul sa te binecuvinteze cu sanatate ?i pe tine ?i pe bebbe
Mul?umesc. Si pe voi! |
| kryssu92 wrote:Eu azi declar iar Z1, in CD 26 si DPO 7 sau 8. Azi am avut o zi libera cu treaba prin oras, si am tras o mare sperietura. A intrat unul in mine. Nu s-a asigurat cand a iesit dintr-o parcare si a iesit direct in mine. Eu sunt ok, dar speriata, in schimb masina nu. El tot zicea ca nu e el vinovat ca eu trebuia sa frânez, eu mergând drept, ca el dadea semnal. Noroc ca sotul in apropiere si a venit repede. A fost o zi urâta din toate punctele de vedere.
Buna! Imi pare rau! Urata situatie. Important e ca tu sa fii bine, ca masina se repara. Se mai intampla si situatii din astea. Sotul meu are o vorba "multi au permis dar putini sunt soferi". Si daca iesea din parcare, el trebuia sa se asigure. Hai, capul sus! Stiu ca esti dezamagita dar urmeaza o noua luna, o noua sansa. Te pup si ai grija de tine |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/21/2019 Mesaje: 62
| Buna fetelor! Ieri am foat la eco,a6a zi de stimulare. Se pare ca totul merge bine,am 3 foliculi care cresc,2 de 12mm si unu de 13mm,endometru este de 5,44. Trebuie sa mai continui cu stimularea pana vineri si apoi sa hotaram ziua inseminarii. Ma simt putin balonata de la cresterea in volum a ovarelor! Doctoria mi-a recomandat un regim proteic dar batoanele alea sunt oribile la gust.Sper ca de data asta sa fie totul bine pana la capat,inca nu am reusit sa trec peste sarcina pierduta si mi-e teama sa nu se repete povestea. Va pup si sper sa avem si noi cat mai repede bebelusii mult doriti! |
|

| Laura Mihaela wrote:Buna fetelor! Ieri am foat la eco,a6a zi de stimulare. Se pare ca totul merge bine,am 3 foliculi care cresc,2 de 12mm si unu de 13mm,endometru este de 5,44. Trebuie sa mai continui cu stimularea pana vineri si apoi sa hotaram ziua inseminarii. Ma simt putin balonata de la cresterea in volum a ovarelor! Doctoria mi-a recomandat un regim proteic dar batoanele alea sunt oribile la gust.Sper ca de data asta sa fie totul bine pana la capat,inca nu am reusit sa trec peste sarcina pierduta si mi-e teama sa nu se repete povestea. Va pup si sper sa avem si noi cat mai repede bebelusii mult doriti!
Doamne ajuta sa fie totul ok si te asteptam cu testul pozitiv, fi increzatoare ca totul va fi bine |
|

| Eu sincer nu ma mai suport , ma doare de ceva ore burta ca la menstruatie(cand ma lasa cand ma ia), parca ma simt si balonata, normal mai am o saptamna pana la menstruatie, dar "piticul" iar imi spoteste "este perioada de implantare..." faptul ca stiu ca luna asta am ovulat si 2 luni la rand am ramas creierul meu crede ca si luna asta se va intampla dar nu vreau sa imi fac sperante prea mari de teama unei dezamagiri, dar pot? ca nu pot pe sot incerc sa il protejez de astfel de discutii ca l-am innebunit, prietenele toate imi sp sa ma linistesc, asa ca va innebunesc pe voi :))) |
|
| Miha1989 wrote:Eu sincer nu ma mai suport  , ma doare de ceva ore burta ca la menstruatie(cand ma lasa cand ma ia), parca ma simt si balonata, normal mai am o saptamna pana la menstruatie, dar "piticul" iar imi spoteste "este perioada de implantare..."  faptul ca stiu ca luna asta am ovulat si 2 luni la rand am ramas creierul meu crede ca si luna asta se va intampla  dar nu vreau sa imi fac sperante prea mari de teama unei dezamagiri, dar pot? ca nu pot  pe sot incerc sa il protejez de astfel de discutii ca l-am innebunit, prietenele toate imi sp sa ma linistesc, asa ca va innebunesc pe voi :)))
De aia suntem aici Miha, asa ca innebuneste-ne . Si eu incerc sa-mi "protejez" sotul, sa nu ii spun prea multe, caci saracul de el, cateodata nu stiu cum ma mai suporta . Iar prietenele imi spun "tot la asta te gandesti? Iar te stresezi? , etc". Si e greu de multe ori. Dar cine sa te inteleaga mai bine, decat noi, care suntem in aceiasi situatie. Iti tin pumnii Miha!!! Sa fie de data asta!!! |
|

| Sisi2 wrote:De aia suntem aici Miha, asa ca innebuneste-ne  . Si eu incerc sa-mi "protejez" sotul, sa nu ii spun prea multe, caci saracul de el, cateodata nu stiu cum ma mai suporta  . Iar prietenele imi spun "tot la asta te gandesti? Iar te stresezi? , etc". Si e greu de multe ori. Dar cine sa te inteleaga mai bine, decat noi, care suntem in aceiasi situatie. Iti tin pumnii Miha!!! Sa fie de data asta!!!
Multumesc Sisi2 , va tin la curent, pana atunci va urmaresc si astept vesti bune de la voi, ma bucur tare mult pentru fiecare reusita |
|
|