Clubul aspiratelor - 75 (updated)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Thursday, July 18, 2019 8:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Miha1989 wrote:
Mi-a venit rezultatul mi a iesit 18...deci a scazut de la 21.3, o sa merg azi la doctor sa vad ce imi spune sunt foarte bulversata...se pare ca am mai pierdut o sarcina plans

Miha, imi pare tare rau. Oare nu se poate sa nu fi scazut de fapt de tot de la sarcina anterioara?
Ma gandesc si ca prea usor ai ramas in doua luni consecutiv, avad ovare micropolichistice.
Eu cred ca e si asta o posibilitate
Laura Mihaela
Scris: Thursday, July 18, 2019 8:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2019
Aleahim wrote:

Miha, imi pare tare rau. Oare nu se poate sa nu fi scazut de fapt de tot de la sarcina anterioara?
Ma gandesc si ca prea usor ai ramas in doua luni consecutiv, avad ovare micropolichistice.

Imi pare rau Miha de pierderea suferita dar Aleahim s-ar putea sa aiba dreptate,mie abia dupa o luna mi-a ajuns beta la 0 dupa ce am pierdut sarcina. Doctorita mea,dupa ce am pierdut sarcina,mi-a spus sa repet beta pana am rezultatul la 0 si apoi sa ma pregatesc pentru urmatoarea sarcina. Timp de o luna de la pierderea sarcinii beta a scazut foarte usor si testele inca imi ieseau pozitive.
Irina31313
Scris: Thursday, July 18, 2019 10:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
Fetelor, sper ca sunteti pe aici la ora asta ca am o mare dilema. Mi-a venit menstruatia si ma gândesc sa merg dimineata sa fac analizele care se fac în zilele 1-3 ale menstruatiei. Le fac pe bani, fara trimitere.
Dupa ce am tot citit pe aici si pe sosi am întocmit o lista de analize si va rog sa va uitati peste ea si sa îmi spune?i daca lipseste ceva:
1. estradiol (E2)
2. FSH
3. LH
4. Prolactina
5. TSH
6. T3
7. FT3
8. T4 (tiroxina totala)
9. FT4 (tiroxina libera)
10. Testosteron liber 
11. DHEAS
12. AMH

Va multumesc!
Roser
Scris: Thursday, July 18, 2019 11:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Irina31313 wrote:
Fetelor, sper ca sunteti pe aici la ora asta ca am o mare dilema. Mi-a venit menstruatia si ma gândesc sa merg dimineata sa fac analizele care se fac în zilele 1-3 ale menstruatiei. Le fac pe bani, fara trimitere.
Dupa ce am tot citit pe aici si pe sosi am întocmit o lista de analize si va rog sa va uitati peste ea si sa îmi spune?i daca lipseste ceva:
1. estradiol (E2)
2. FSH
3. LH
4. Prolactina
5. TSH
6. T3
7. FT3
8. T4 (tiroxina totala)
9. FT4 (tiroxina libera)
10. Testosteron liber 
11. DHEAS
12. AMH

Va multumesc!

Pt inceput e bine. Mie mi-a mai dat sa fac in plus progesteronul (trebuie sa fie mic in z1-3, ca sa nu opreasca ovulatia) si vit D, care e importanta in preconceptie. Apoi daca vrei, la 7 zile dupa ovulatie repeti doar progesteronul ca sa ai confirmarea ca ai ovulat.
Sa ne spui si noua rezultateleGossip
Irina31313
Scris: Thursday, July 18, 2019 11:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
Roser wrote:

Pt inceput e bine. Mie mi-a mai dat sa fac in plus progesteronul (trebuie sa fie mic in z1-3, ca sa nu opreasca ovulatia) si vit D, care e importanta in preconceptie. Apoi daca vrei, la 7 zile dupa ovulatie repeti doar progesteronul ca sa ai confirmarea ca ai ovulat.
Sa ne spui si noua rezultateleGossip

Mersi! Trec pe lista progesteronul si vitamina D. Si normal ca revin cu rezultatele de îndata ce le am :)

Mai am pe lista asa:

Analizele hormonale din ziua ovulatiei (sau cu doua zile inainte de ovulatie): estradiol (E2), FSH – hormonul foliculostimulant , LH – hormonul luteinizant

Analizele hormonale din ziua a saptea dupa ovulatie: Progesteron

Din astea mai lipseste ceva?
Miha1989
Scris: Friday, July 19, 2019 12:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
what
Laura Mihaela wrote:

Imi pare rau Miha de pierderea suferita dar Aleahim s-ar putea sa aiba dreptate,mie abia dupa o luna mi-a ajuns beta la 0 dupa ce am pierdut sarcina. Doctorita mea,dupa ce am pierdut sarcina,mi-a spus sa repet beta pana am rezultatul la 0 si apoi sa ma pregatesc pentru urmatoarea sarcina. Timp de o luna de la pierderea sarcinii beta a scazut foarte usor si testele inca imi ieseau pozitive.

Mie dupa ce mi a venit menstruatia mi am facut un test si a fost negativ, vineri mi am mai facut unul si tot negativ, abea luni mi a iesit pozitiv.Am fost la doctor si mi a zis asa daca pana luni nu imi vine sa imi fac un beta hcg si sa ii comunic valoarea daca creste atunci putem vb de o sarcina daca nu dupa ce imi vine sa imi fac programare pt urmarire ovulatie.mi a dat sa iau tromboAss asa cum mi a dat si data trecuta dar farmacista mi a dat trombostop ca ea asta a inteles din reteta what si profertil din prima zi de menstruatie. Mi a zis sa fiu calma si sa nu imi mai pun diagnostice de una singura, m a intrebat de ce mi am facut testul si m a blocat, m a intrebat daca mi a intarziat...eu pauza ?? si mi am dat seama ca are dreptate caut cu disperare o sarcina si ma leg de orice. Mi a explicat ca o femeie pe parcursul vietii pierde cateva sarcini si ca este o chestie normala, l am intrebat daca treb sa fac o pauza si mi a zis ca nu este cazul ca eu treb sa ma gandesc ca nici nu a fost sarcina...
Lucy
Scris: Friday, July 19, 2019 8:10 AM
Nivel
Nivel: Membru

Irina31313 wrote:

Mersi! Trec pe lista progesteronul si vitamina D. Si normal ca revin cu rezultatele de îndata ce le am :)

Mai am pe lista asa:

Analizele hormonale din ziua ovulatiei (sau cu doua zile inainte de ovulatie): estradiol (E2), FSH – hormonul foliculostimulant , LH – hormonul luteinizant

Analizele hormonale din ziua a saptea dupa ovulatie: Progesteron

Din astea mai lipseste ceva?

Buna Irina31313

Mai po?i adauga pe lista de analize in ziua 7 dupa ovulatie ?i TSH, FT3?i FT4 (aceste analiza indica daca func?ioneaza tiroida cum trebuie) - iar in ziua 1-3 a cm am mai facut ?i prolactina. (Eu am facut analizele in aceasta ordine-inclusiv cele men?ionate de tine in z1-3 a cm, la indica?ia medicului endocrinolog). Î?i ?in pumnii strân?i sa iasa bine analizele ??
Miha1989
Scris: Friday, July 19, 2019 9:48 AM
Nivel

Aleahim wrote:

Doctorul la control mi-a spus ca am avut ovulatie, la mine AMH este 3.22 nu este asa mare din fericire...
Aleahim
Scris: Friday, July 19, 2019 9:53 AM
Nivel

Miha1989 wrote:

Doctorul la control mi-a spus ca am avut ovulatie, la mine AMH este 3.22 nu este asa mare din fericire...

Am inteles.
La mine e mare Amh-ul, dar restul analizelor sunt in parametrii.Nici nu ai zice ca am SopLol
Dar aspectul ecografic, amh-ul mare si anovulatie indica clar SOP.
LadyXmc
Scris: Friday, July 19, 2019 9:56 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/10/2018
Neata fetele computerlove am facut acel test de 20 ca nu am gasit de 5 pe aici, Cray si ala e negativ, uneori imi parea prin primele 3 minute ca vad asa ca o dungulita gri ,si inca imi pare ca o mai vad
.. dar la poze nu iasa... deci e clar Bye2
Ieri orice bagam in gura avea gust amar de nici nu mai puteam manca Cray astazi inca nu am apucat sa mananc, ca sa vad daca mai am problema asta.
Roser
Scris: Friday, July 19, 2019 10:06 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Lucy wrote:

Buna Irina31313

Mai po?i adauga pe lista de analize in ziua 7 dupa ovulatie ?i TSH, FT3?i FT4 (aceste analiza indica daca func?ioneaza tiroida cum trebuie) - iar in ziua 1-3 a cm am mai facut ?i prolactina. (Eu am facut analizele in aceasta ordine-inclusiv cele men?ionate de tine in z1-3 a cm, la indica?ia medicului endocrinolog). Î?i ?in pumnii strân?i sa iasa bine analizele ??

De ce trebuie sa faca TSH, FT3 si FT4 in z7 dupa ovulatie daca le face in z1-3? Acesti hormoni cum nu sunt hormoni sexuali nu prezinta variatii in decursul unui ciclu. Iar prolactina o are deja pe lista.
Aleahim
Scris: Friday, July 19, 2019 10:10 AM
Nivel

Fetelor eu am fost ieri pt prima data la alt medic ginecolog.Am fost f incantata de dansa.E tare draguta si finuta.
Mi-a zis ca totul arata bine, uter curat, secretii normale, fara alte probleme.Mi-a recomandat sa iau 3 luni normens sa vedem daca nu se regleaza ciclul dupa el si sa ma gandesc daca nu vreau sa incercam 2-3 stimulari usoare, pentru ca, zice ea, la cum se prezinta ovarele mele, am sanse bune de sarcina, dar e clar ca trebuie ajutate un pic.
Acum sunt in dilema si nu stiu ce sa fac.As face, ca mi-e mai usor sa merg la cluj, decat la iasi.Dar mi-e si frica, daca nu reusesc ce fac apoi? Merg inapoi la maftei?
Sunt confuza total.
Aaaa si a zis ca pare ca s-ar pregati ciclonul sa vina, dar mai poate dura mult si bine si daca intr-o sapt nu vine, sa incep normensul.
Miha1989
Scris: Friday, July 19, 2019 10:19 AM
Nivel

Aleahim wrote:

Am inteles.
La mine e mare Amh-ul, dar restul analizelor sunt in parametrii.Nici nu ai zice ca am SopLol
Dar aspectul ecografic, amh-ul mare si anovulatie indica clar SOP.

In afara de cele 3 mutatii genetice pozitive analizele sunt ok, la sot sunt foarte bune, dar aspectul ecografic este trist sunt pline de margelute ovarele. Eu azi mi-am promis ca nu ma mai stresez si ca ma las pe mana lui Dumnezeu ce hotaraste el asa va fi, mi-am dat seama ca ii fac rau si sotului, ieri dupa ce i-am zis ca a scazut hcg-ul era terminat il vedeam cum il framanta, ma privea intr-una sa fie sigur ca nu plang, ma intreba din 2 in 2 min daca sunt ok....nu este bine ce fac pt ca asta ma afecteaza in primul rand pe mine dar si pe el pt ca eu nu am rabdare si caut cu disperare o sarcina. Am incredere in doctorul meu si eu o sa merg pe mana lui iar urmatorul test de sarcina va fi doar in momentul in care imi va intarzia o saptamana, o sa las totul natural si ce va fi va fi.
Miha1989
Scris: Friday, July 19, 2019 10:28 AM
Nivel

Aleahim wrote:
Fetelor eu am fost ieri pt prima data la alt medic ginecolog.Am fost f incantata de dansa.E tare draguta si finuta.
Mi-a zis ca totul arata bine, uter curat, secretii normale, fara alte probleme.Mi-a recomandat sa iau 3 luni normens sa vedem daca nu se regleaza ciclul dupa el si sa ma gandesc daca nu vreau sa incercam 2-3 stimulari usoare, pentru ca, zice ea, la cum se prezinta ovarele mele, am sanse bune de sarcina, dar e clar ca trebuie ajutate un pic.
Acum sunt in dilema si nu stiu ce sa fac.As face, ca mi-e mai usor sa merg la cluj, decat la iasi.Dar mi-e si frica, daca nu reusesc ce fac apoi? Merg inapoi la maftei?
Sunt confuza total.
Aaaa si a zis ca pare ca s-ar pregati ciclonul sa vina, dar mai poate dura mult si bine si daca intr-o sapt nu vine, sa incep normensul.

Daca iti place de ea eu zic sa mergi pe mana dansei si sa ii acorzi incredere, nu trebuie sa iti fie frica de un esec sau sa te gandesti prea mult asta, daca ti-a zis ca sunt sanse mari atunci asa este, asta este problema ca ne gandim la ce este mai rau in loc sa ne gandim ca va fi ok. O sa iti dau si in exemplu, am o cunostinta a mers la vreo 2 medici amandoi ca nu poate sa faca copii, ca are complicati etc la un momendat unul dintre ei ii daduse o punga de pastille si daca nu ramane sa mearga sa ii faca nu stiu ce interventie. insa ea a hotarat sa mai ceara o alta parere si sa mearga la doctoral meu, el a ramas surprins ca ia spus ca nu are nicio problema, in afara de faptul ca si ea are trombofilie, in 2 luni a ramas insarcinata si acum este gravida cu al doilea copil, asta se intampla cu autosugestia si cu gandurile negre, cand in doctor a asigurat-o ca este bine imediat a ramas...
Aleahim
Scris: Friday, July 19, 2019 10:36 AM
Nivel

Chiar zicea si doctorita asta ca asa se enerveaza cand aude de medici care dau asa usor verdicte de astea, nu poti avea copii.
M-a linistit destul de mult cand a zis ca nu am o forma asa grava,( asta mi-a spus si medicul de la iasi) ca se vede mult tesut ovarian si ca am sanse bunicele, dar sa nu stau sa atept ca poate poate, ca e ca la loterie in cazul sop, sa nimeresti ovulatia.
Oricum sunt tare nehotarata
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.