Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mult noroc! Sa auzim vesti bune, ca parca mi-e dor de burtici pe forum... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Asteptam vesti bune de la voi, dragile noastre aspirante! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/5/2006 Mesaje: 41
| Va multumesc din suflet pentru sustinere. Deocamdata sunt calma dar sigur peste vreo 5 zile incep sa intru in fibrilatie, sa imi analizez toate semnele posibile si imposibile. Tot ce pot spune, este ca m-a luat o stare de somnolenta imposibila. Si nu sunt obosita. Adica n-am facut efort. Unde mai pun ca iau si MACA un supliment nutritiv care regleaza hormonii si alunga oboseala cronica. O fi sf de saptama si organismul vrea in w-e. Eh vom vedea peste 9 zile.
Va pup w-e placut
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mi@ wrote:Va multumesc din suflet pentru sustinere. Deocamdata sunt calma dar sigur peste vreo 5 zile incep sa intru in fibrilatie, sa imi analizez toate semnele posibile si imposibile. Tot ce pot spune, este ca m-a luat o stare de somnolenta imposibila. Si nu sunt obosita. Adica n-am facut efort. Unde mai pun ca iau si MACA un supliment nutritiv care regleaza hormonii si alunga oboseala cronica. O fi sf de saptama si organismul vrea in w-e. Eh vom vedea peste 9 zile. Va pup w-e placut
Eu zic sa stai calma...orice ai vrea sa obtii, daca nu ai rabdare si tot timpul iti faci ganduri (bune sau rele), asteptarea pare atat de lunga si te stresezi mult. Da-i pace! O sa vina bebe, o sa vezi! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Ei, Kiki, nu e chiar asa de simplu.
Eu o inteleg, pentru ca nici mie nu mi-a iesit miscarea din prima luna. Am "muncit" ceva si am tot asteptat cu sufletul la gura de fiecare data.
Cred ca esti foarte nerabdatoare si iti tin pumnii sa fie "cu ochisori " ! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| Mi@ iti tin pumnii.
Rody,nu ne-ai mai dat nici o veste de mult timp,te asteptam. |
|
Inregistrat: 10/5/2006 Mesaje: 41
| AdrianaC deja am trecut de stadiul de nerabdatoare..parca sunt in transa.
Papusa multumesc Sa va auda Dumnezeu.
Ma tot abtin sa NU scriu ceva...dar tot va spun!!! Ca altfel innebunesc daca tin in mine. Sotului nu vreau sa-i dau sperante pana nu sunt sigura 100%. Am zarit acum pe seara pe protej slip niste firicele maronii. M-a dus mintea la implantare. Fiind a 7-a zi DPO ar cam fi perioada. Si sunt cam balonata si mi-a fost sila sa maninc friptura pe care am gatit-o dimineata. E friptura mea preferata iar acum mi-e sila de ea. Gata am facut-o!
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mi@, sa dea Dumnezeu sa fie bebe! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mi@, sa fie asa cum iti doresti!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| papusa wrote:Mi@ iti tin pumnii.
Rody,nu ne-ai mai dat nici o veste de mult timp,te asteptam. din pacate vestea e ca bebe nu a vrut sa vina Amfosta foarte suparata.Acum trebuie s-o iau de la capat.Acum sun la CM.sper dupa sa fie bine! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
|
Rody, nu fi dezamagita, ca vine ea surioara pentru Elody |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Mersi Dana Eu cred ca va veni.Ma-m schimbat totusi si eu putin.Nu mai sunt asa de disperata,ca de aia nu vine .O sa las lucrurile sa mearga de la sine.Tineti-mi pumni.Am facut un calcul si ovulatia pe luna noimbrie va fi intre 11 si 12 .Simpt ca de data asta nu mai dau gresi |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Haide Mi@ !!! Suntem alaturi de tine ! Sa dea Domnul sa fie cu ochisori !!!
Rody, nu fii suparata ! Persevereaza si o sa apara si bebe |
|
Inregistrat: 8/16/2006 Mesaje: 43
| buna fetelor stiti f bine ca si eu vreau bebe ..... ....si eu ma stresam in fiecare luna ;cind era perioada sa-mi vina cm si cind vedeam ca intirzie ma bucuram si eram cu inima in dinti de numa si spuneam acum poate e bebe .... am luat teste de numa ca am facut farmacie acasa si teste de ovulatie si de sarcina ..... cind vedeam ca imi venea cm plingeam si eram suparata ... am ajuns la urmatoarea concluzie :cind va veni momentul voi avea si eu un bebe ,va avea grija cel de sus de asta ,pot sa stau" si-n limba "daca nu e momentul nu am ce sa fac ... nu mii dat sa am acum un copil in acest moment .(chiar daca uneori e mai greu exista si pt asta solutii ...facem analize ,tratamente stiti f bine ca unele ...."chiar multe "cupluri trec si prin asta .... sa nu va fie rusine sa mergeti la doctor stiu ce inseamna ca am trait pe propria piele )mergeti la un doctor bun e ffff important asta
incercati sa nu va mai stresati incercati sa faceti dragoste cu sotii vostri sa nu cumva sa cadeti in extrema cealalta.... fac sex doar ca sa am un copil....." hai si azi ".... o sa devina neplacut apoi si chiar inervant ....
asta e parerea mea va pup si bafta |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| sa de-a Domnu sa aveti bafta fetelor, Mi@, Rody si irinaella , sa vi se implinieasca dorintele
Eu inca nu ma agit prea tare, cand o fi sa fie.... atunci va fi si bb doi .... deocamdata ii multumesc lui Dumnezeu ca o am pe Deea. |
|
|