Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sa dea Domnul sa fie cum va doriti, ca vad ca sanse sunt. Cat despre teste, al meu a iesit pozitiv la 3 sapt. de la conceptie, deci... |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Mult succes, tutoror!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/5/2006 Mesaje: 41
| Ehh Doamne ajuta sa fie cu ochisori. |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mult succes, Mi@, sa fie precum astepti! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| kry wrote:fetelor, m-am gandit ca , daca tot ne-am adunat cateva aspirante in a deveni burtici, ar fi cel mai potrivit sa avem un coltisor in care sa discutam despre asta, fara sa afectam subiectele deschise. Asa ca va astept aici, sa ne impartasim temerile si incercarile, sperantele si asteptarile.Ce ziceti, v-ar placea? deci...Gugulet, Dya, Irinaella, Mi@ si eu...mai este cineva? hai ca o sa mai adunam... Si eu, si eu... Am avut calculatorul virusat si nu am putut sa intru pe forum cateva zile si deja m-ati uitat
|
|

| Kmy wrote:Si eu, si eu...  Am avut calculatorul virusat si nu am putut sa intru pe forum cateva zile si deja m-ati uitat
Cum sa te uitam?Am crezut ca tu ne-ai uitat pe noi... Inca un pic si te treceam la coltul "disparutelor" |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| HOP - TZOP am ajuns si eu aici , chiar nu puteam lipsi  Kry si felicitari pentru ideea de a face un club al aspirantelor. |
|

| Quote:Si eu, si eu...  Am avut calculatorul virusat si nu am putut sa intru pe forum cateva zile si deja m-ati uitat
Cum sa te uitam , ai vrea tu...
Mi@ iti doresc sa fie asa cum vrei tu rezultatul |
|

| Cam tirziu ai raspuns la apel, pe unde ai bintuit? |
|

| Miri wrote:Cam tirziu ai raspuns la apel, pe unde ai bintuit? Ei na de parca nu ai sti,bintui si eu pe unde apuc |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Dya, deja ma gandeam ca nu-ti place topicul, de asta nu semnezi condica. Kmy, scuze, am rectificat acum...normal ca si tu |
|

| Cum sa nu-mi placa , ce figura esti ... Normal ca-mi place sa avem si noi un coltisor al nostru,insa astazi eu am fost la servici si de intrat pe forum am intrat destul de tirziu atita tot. |
|

| Mi@ ce fel de teste ti-ai cumparat , poti incerca pe cele care se pot efectua in orice moment al zilei,sunt mai performante zic eu. Eu cind am fost insarcinata am facut unul de ala si aveam doar 10 zile de intirziere si totusi au iesit 2 liniute. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17859
| Mi@ wrote:Ehh Doamne ajuta sa fie cu ochisori.
Doamne ajuta sa fie cum va doriti ! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Mult succes, fetelor! Uneori ma gandesc cu regret ca n-am sa mai am in burtica un bebe, de , mi-am facut norma...au fost perioadele cele mai frumoase (de pana atunci), apoi au urmat altele (primul alaptat, primul zambet, primul pas etc) si cate-or mai veni de acum incolo...e minunat sa fii mamica!!! |
|
|