Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| aoorika wrote:Bine v-am gasit aspirantelor! Am intrat pe acest site cautand mai multe informatii, si eu incerc sa fac un bebe de aproape un an si nimic pana acum. Am incercat mereu in perioada care trebuie (dupa calculele mele) si nimic Acum am inceput cu testele de ovulatie, poate nu calculam cum trebuie, dar am ratat luna asta..... ce credeti ca am facut.... am inceput chiar in ziua care imi arata ca a 2 zi este ZIUA nu era un raspuns prea clar (aveam doar o line mai pronuntata, prima, si cealalta mai stearsa), daca nu mai facusem pana atunci un astfel de test, n-am stiut ca ma anunta exact ce ma interesa asa ca mi-am facut si a 2-a zi cand era ovulatia, si mi-a aparut pe test niste firicele, erau cele 2 liniute mai sterse dar cu firicele. Normal ca nici de data asta nu m-am prins ce-mi arata ziua urmatoare iar am facut si nimic. De, daca n-am stiut sper ca luna viitoare sa nu mai ratez ziua. Voi ati facut vreodata testul in ziua ovulatie? Pupici
Bine-ai venit printre noi!
Mult succes pe viitor si nu-ti pierde speranta! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Aoorika, bine ai venit!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| aoorika wrote:Bine v-am gasit aspirantelor! Am intrat pe acest site cautand mai multe informatii, si eu incerc sa fac un bebe de aproape un an si nimic pana acum. Am incercat mereu in perioada care trebuie (dupa calculele mele) si nimic Acum am inceput cu testele de ovulatie, poate nu calculam cum trebuie, dar am ratat luna asta..... ce credeti ca am facut.... am inceput chiar in ziua care imi arata ca a 2 zi este ZIUA nu era un raspuns prea clar (aveam doar o line mai pronuntata, prima, si cealalta mai stearsa), daca nu mai facusem pana atunci un astfel de test, n-am stiut ca ma anunta exact ce ma interesa asa ca mi-am facut si a 2-a zi cand era ovulatia, si mi-a aparut pe test niste firicele, erau cele 2 liniute mai sterse dar cu firicele. Normal ca nici de data asta nu m-am prins ce-mi arata ziua urmatoare iar am facut si nimic. De, daca n-am stiut sper ca luna viitoare sa nu mai ratez ziua. Voi ati facut vreodata testul in ziua ovulatie? Pupici
L ce test te referi?Stiu ca exista numai un singur tst care depisteaza ziua fertila (ca este numai una cu sanse mari, se pare), dar nu mai stiu cum se numeste.
La mine, de ex, stiu sigur ca ovulatia se petrece in timpul menstrei, menstra care oricum dureaza fix 3 zile.Se pare ca ma incadrez in procentajul acela minim .Cand am intrebat medicul daca se poate asa ceva, mi-a spus ca da, dar foarte rar. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/12/2006 Mesaje: 28
| Va multumesc pt urari!!!! Am folosit Dr.Sigur, si nu inteleg de ce in ziua fertila mi-au aparut firicelele respective, nu stiu daca e normal sa apara asa cand esti la ovulatie sau a fost o intamplare, l-am folosit in ziua respectiva din intamplare. In ziua precedenta mi-a aparut 2 liniute pe test, una mai accentuata, in prospect scrie ca testul este pozitiv daca sunt ambele accentuate, sau daca este doar prima si a doua liniuta mai stearsa. La mine era a 2-a varianta, dar fiind prima data cand il foloseam, si l-am mai facut si in ziua a 13-a, n-am stiut Sper ca data viitoare sa-l fac din timp, sa nu mai incep in Z13.
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Aoorika, bine ai venit si sper sa te simti ca acasa aici.
Dupa cum vezi, multe dintre noi isi doresc un bebe, asa ca si cand s-o nimeri o sa ai multe "colege" de sarcina. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Aoorica, bine ai venit, sa ti se indeplineasca orice vis. Alina attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Aoorika bine ai venit la noi. Despre test nu stiu ce sa-ti spun pentru ca eu nu am folosit. Pina acum aproape un an eu si sotul meu nu am fost pregatiti sufleteste pentru un bebe , si cind ne-am hotarit ca ar fi cazul am si ramas insarcinata. Dar totusi nu a fost sa fie si pe la 6 saptamini am pierdut sarcina. Asta este , viata merge inainte. Acum ( sa nu ma certati ) problema mea este de psihic ...am ajuns la concluzia ca de fapt sunt o fricoasa imi este groaza sa incerc iar numai cind ma gindesc ce s-ar putea intimpla si prin ce am trecut atunci cind am pierdut sarcina. Stiu ca nu sunt prima care a trecut prin asa ceva insa eu , se pare ca , nu stiu sa depasesc foarte bine acest moment. Asa ca fetelor eu sper ca Mosu' sa-mi aduca ceva mai mult curaj si mai multa minte. |
|
| Dya, intr-adevar e foarte greu sa depasesti un astfel de moment, dar TREBUIE. Ai mare dreptate, psihicul conteaza enorm, dar ai sa vezi, bebele va veni cand te astepti mai putin. |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Alina iti multumesc de incurajari , esti o prietena adevarata chiar daca deocamdata virtual. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Aoorica, bine ai venit!
Dya, iti doresc sa se implineasca visul vostru cit mai repede Si poate cind o sa te astepti mai putin!
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/12/2006 Mesaje: 28
| Neatza!!! Am avut si eu niste pb cu sanatatea in anul asta de cand incercam sa facem un bebe, si am facut o pauza. Acum sunt bine si sper sa vina si bebelu. Prin august m-a luat o durere de burta cand eram la ovulatie de nu mai puteam sa ma misc , am fost la med. de fam., mi-am facut analizele au iesit toate bine, m-am dus si la med, ginecolog, am facut si o ecografie si mi-a zis ca am un chist hemoragic pe ovarul stg si ca tb sa ma operez .... si de la asta a inceput "distractia". M-am dus la alt medic... iar control iar eco.... mi-a zis acelasi lucru.... Am ajuns la un spital printr-o cunostinta pt operatie.... aici iar control si eco.... si mi-a zis ca n-am nimic ... ca ce au vazut ceilalti era doar un folicul inflamat...Am facut tratament 10 zile cu Polidin si antibiotic, iar cand am terminat tratamentul la vreo 3 zile era iar ziua fertila si m-a luat iar durerea ... o durere de nu puteam sa respir.... Am chemat salvarea... m-a dus la Municipal... aici alt control alta eco... la care ce credeti ca mi-a iesit .... ca am un chis la ovarul drept acum ....Normal ca m-am dus la spital si cu eco. vechi... dr. cand a vazut ca o data mi-a iesit ca am chist la ovarul stg, o data ca n-am nimic, acum la dr... a zis ca nu e ceva normal si am mai facut inca o data eco... si mi-a zis ca n-am niciun chist ci am o boala inflamatorie pelviva.... Mi-a dat tratament 3 luni cu antibiotice .... acum sunt bine... nu mai am dureri... si am verde pentru bebe. Cam lunga povestea dar bine ca a trecut sper sa nu mai trec prin asta.
Noroc ca am un sot intelegator si a fost mereu alaturi de mine si m-a sprijinit
|
|
| Continuarea Aici |
|
|