Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Czcionela ma bucur ca esti si tu prin zona si-mi pare rau ca nici tu nu ai vesti bune. Nu-i nimic spor la treaba in continuare . |
|
| Kryyyy |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| prezent dar il astept pe Mos Craciun |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| kry wrote: prezent dar il astept pe Mos Craciun Si eu ... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Dya, Kry, Kmy, sa vina Mos Craciun cu sacul plin! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kry, Dya, Kmy... sa va dea Dumnezeu cea ce va doriti mai mult si mai mult! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Miri, Sousourel |
|
| Kmy ai aparut , stai la umbra ??? La noi este iarna , eu nu vreau umbra vreau soare. Sousourel , Miri va multumesc. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Mai fetelor,am o presimtire,ca in 2007 vom avea toate bebe Abea astept inca un bb Parca va vad ca anuntati pe forum ca sunteti insarcinate,nu cu unul,si 2,3,4 |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Sa va ajute Dumnezeu, dragi aspirante, sa scrieti aici vestea cea mare! Cine stie ce cadou v-a pregatit deja Mosu'
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sa auzim numai de bine, dragele mele. |
|
| Pentru cele care sunteti tot timpul alaturi de noi.
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Sa dea Domnul sa se umple forumul din nou de burtici, sa retraim si noi emotia celei mai frumoase perioade - sarcina. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| In prag de Craciun, acum cand Mosul vine cu daruri multe pentru toti, mici si mari, va doresc din toata inima.....sa vi se implineasca visul...acela de a fi mame!!! Sa va ajute Dumnezeu si sa va lumineze casa cu fericire, sanatate si...glasuri de copii! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/12/2006 Mesaje: 28
| Bine v-am gasit aspirantelor! Am intrat pe acest site cautand mai multe informatii, si eu incerc sa fac un bebe de aproape un an si nimic pana acum. Am incercat mereu in perioada care trebuie (dupa calculele mele) si nimic Acum am inceput cu testele de ovulatie, poate nu calculam cum trebuie, dar am ratat luna asta..... ce credeti ca am facut.... am inceput chiar in ziua care imi arata ca a 2 zi este ZIUA nu era un raspuns prea clar (aveam doar o line mai pronuntata, prima, si cealalta mai stearsa), daca nu mai facusem pana atunci un astfel de test, n-am stiut ca ma anunta exact ce ma interesa asa ca mi-am facut si a 2-a zi cand era ovulatia, si mi-a aparut pe test niste firicele, erau cele 2 liniute mai sterse dar cu firicele. Normal ca nici de data asta nu m-am prins ce-mi arata ziua urmatoare iar am facut si nimic. De, daca n-am stiut sper ca luna viitoare sa nu mai ratez ziua. Voi ati facut vreodata testul in ziua ovulatie?
Pupici |
|
|