Clubul aspirantelor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
irinaella
Scris: Monday, October 30, 2006 11:04 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/16/2006
si inca ceva sa nu devina dorinta de a avea un copil in obsesie ... stiti f bine ca atunci cind ne dorim tare mult bebe si CM mai intirzie parca instant tii greata parca esti obosita parca .... burtica tii nustiu cum ... ... defapt aceste stari sint date de subconstientul nostru mai bine zis accentuate pt ca intradevar te dor sinii inainte de ciclu si iti simti burtica tare .... fiecare cu starile ei ...
incercati sa va calmati cind o sa fie bebe ve-ti fi cele mai fericite mamici pina atunci rugativa ...sau faceti-va analizele dupa caz

pupici
danab
Scris: Monday, October 30, 2006 11:14 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Rody wrote:
Mersi Danapupici angel Eu cred ca va veni.Ma-m schimbat totusi si eu putin.Nu mai sunt asa de disperata,ca de aia nu vine
.O sa las lucrurile sa mearga de la sine.Tineti-mi pumni.Am facut un calcul si ovulatia pe luna noimbrie va fi intre 11 si 12 .Simpt ca de data asta nu mai dau gresiras

Gandeste-te cat de placut e sa muncesti ras
Mi@
Scris: Monday, October 30, 2006 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 10/5/2006
Doamneee grea e perioada asta dupa ovulatie. Daca ieri mi-a fost greata azi nu mai am nimic. Iar a intrat indoiala in capul meu. Noroc ca ma mai iau cu munca si uit.

Mi@ attached the following image(s):
barza_left.gif

AdrianaC
Scris: Monday, October 30, 2006 12:06 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Hai ca mai ai putin Mi@, poate e sa fie de data asta !

Stiu cum e sa iti doresti si sa nu se implineasca. Si eu am "muncit" multisor pana a iesit cu ochisori. ras
AdrianaC
Scris: Saturday, November 4, 2006 7:43 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Mi@, cum mai esti? Ceva semne?
Rody
Scris: Saturday, November 4, 2006 7:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
danab wrote:

Gandeste-te cat de placut e sa muncesti ras

Da hohot PS Sa dea Domnul sa ni se implineasca dorintele. Cel mai tare ma doare ca destinul e tare dur cu mamicile care vor si merita un bebe cu adevarat. Insa cu cele care nu isi doresc copii e tare generos. Ma doare ca aceste "mame" de fapt "criminale" dupa ce le dau nastere ii abandoneza sau chiar ii omoarauff cry banghead Scuzati-ma daca sunt off_topic, dar trebuia sa spun ca nu puteam sa mai tin in mine. Nu va mai zic ce am vazut la stiri ca va ia durerea de capbanghead
dya
Scris: Saturday, November 4, 2006 7:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
AdrianaC wrote:
Mi@, cum mai esti? Ceva semne?

Exact acelasi lucru vroiam si eu sa intreb , Mi@@@@@@@@.....unde esti???
Kmy
Scris: Sunday, November 5, 2006 11:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
Mi@ ?oare
Miri
Scris: Sunday, November 5, 2006 1:43 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Asteptam vesti bune cit mai curind!
Mi@
Scris: Monday, November 6, 2006 1:49 PM
Nivel

Dragele mele,

Nici de data asta nu a fost sa fie.pale Imi pusesem atatea sperante...Luna asta o sa am de batut pe la usile medicilor. Probabil ca ajung la HSG...vom vedea.
Va multumesc ptr sustinere.pupici
Kiki
Scris: Monday, November 6, 2006 1:53 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mi@, capul sus, draga mea. Gandeste pozitiv! pupici
Mi@
Scris: Monday, November 6, 2006 1:53 PM
Nivel

As dori sa stiu unde as putea face in Bucuresti HSG ispravita. Sincer mi-e asa teama de medici ...am tot auzit tot felul de cazuri...chiar eu am patit-o cu o urocultura... Care dintre voi a facut?
Elia
Scris: Sunday, November 12, 2006 12:04 PM
Nivel: Guest

Mia, eu am facut cu multi ani in urma la Spitalul Sf Pantelimon, la un Profesor, nu mai stiu cum il cheama, dar are ore si la Biomedica. Acolo nu poate face HSG, dar poti merge acolo sa vorbesti cu el si apoi te cheama la spital. Eu atunci am fost foarte multumita de el, imi mai facuse unul de la Bucur, Conteanu si o facuse prost, cand i-am aratat poza astuilalt a zis ca nici macar nu a fost introdus lichidul de contrast acolo unde trebuie. Sper ca ti-am fost de putin folos.
elena
Scris: Tuesday, November 14, 2006 2:00 PM
Nivel: Guest

Noua pe aici si nu m-am putut abtine. Vin dupa o sarcina extrauterina si mi-au placut foarte mult postarile voastre. Nu am nici un copil si a fost prima mea sarcina din viata. Nu-mi plang de mila, dar voiam sa vb cu voi ca eu nu am experienta in domeniu. fool flowers
solomon gabriela
Scris: Tuesday, November 14, 2006 2:02 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2006
Bine ai venit Elena
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.