Clubul aspirantelor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kry
Scris: Friday, October 6, 2006 8:12 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2006
fetelor, m-am gandit ca , daca tot ne-am adunat cateva aspirante in a deveni burtici, ar fi cel mai potrivit sa avem un coltisor in care sa discutam despre asta, fara sa afectam subiectele deschise.
Asa ca va astept aici, sa ne impartasim temerile si incercarile, sperantele si asteptarile.Ce ziceti, v-ar placea?
pupici
deci...Gugulet, Dya, Irinaella, Mi@ , Kmy si eu...mai este cineva?
hai ca o sa mai adunam...
danab
Scris: Friday, October 6, 2006 8:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Eu sunt o aspiranta pe termen lung. Vreau sigur al doilea copil, dar peste 3 -4 ani, asa ca voi reveni flowers Pupici aspirantelor!pupici
kali
Scris: Friday, October 6, 2006 8:24 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
E buna ideea, si ma alatur si eu voua, dar peste 2 ani (cand voi, bineinteles ca va veti tine de mult timp copiii in brate). Succes si sa fie cu noroc!
AdrianaC
Scris: Friday, October 6, 2006 9:32 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Kry, o idee super ! bravo

Sa va dea Domnul cat mai repede bebelusii mult doriti angel
Miri
Scris: Friday, October 6, 2006 10:27 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Bravo Kry!cool
Va doresc sa deveniti, toate, burtici cit mai repede cu putinta!pupici
Cris-DL
Scris: Friday, October 6, 2006 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Si eu m-as inscrie aici pentru al doilea bebel .... poate, poate anul acesta sau la anul vom fi 4 bounce

img sa avem succes hainoroc
Kiki
Scris: Friday, October 6, 2006 10:52 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Succes fetelor! angel
Mi@
Scris: Friday, October 6, 2006 1:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/5/2006
Eeee asa da. Sa deschidem sampania si sa sarbatorim deschiderea acestui topichainoroc dance flowers catel :801: sarbatoare
Sa cante muzicaaaa
Mi@
Scris: Friday, October 6, 2006 2:02 PM
Nivel

Ia sa vin cu o intrebare. Ma adresez burticilor si mamicilor.
De dimineata m-am trezit cu ameteli usoare. Nu e vorba de anemie ca am analizele la zi si sunt ok.
Ametelile sunt un posibil simptom de sarcina??
A, si inca ceva. Am mai facut dimineata un Dr sigur si tot negativ a iesit. Dar ma gandesc ca fiind abia z12 DPO o fi prea devreme sau poate testele astea nu sunt asa sensibile...
Mai vedem pana pe 10 ce si cum...
leut
Scris: Friday, October 6, 2006 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Mi@ , usoare ameteli pot fi din diverse cauze. Sa dea DUmnezeu sa "fie cu ochi", cum se zice!yes La mine, totul a inceput cu dureri de sani, ca si cum trebuia sa-mi vina menstra si cam atat. Totusi, mai ai putintel de asteptat pana sa-ti faci testul, zis eu. Macar sa fii sigura 100%.
Iti tin pumnii!sic
Mi@
Scris: Friday, October 6, 2006 2:14 PM
Nivel

Leut pai de sani nu mai vorbesc. Eu ador sa dorm pe burta iar acum nu mai pot. Sunt tari ca piatra si extrem de durerosi...ca niciodata. De obicei ma dor inainte de menstra, sunt si luni cand nu ii simt....dar de data asta...sanii, ovarele, maiales dreptul si sub burta simt mici intepaturi si parca niste stringeri...Mai nou parca imi amorteste si mijlocul. In rest alte simptome n-am. A, si TB care dupa ovulatie se mentine peste plafonul minim cu 36.2 la 37; 36.9, si azi 36.8. cam astea-s datele.
leut
Scris: Friday, October 6, 2006 2:23 PM
Nivel

Oooooooo, atunci sunt sanse mai mari...tu presteaza in continuare ca nu are ce sa strice!ras Si inca ceva: o gandire pozitiva, ajuta totdeauna...pupici
Mi@
Scris: Friday, October 6, 2006 2:34 PM
Nivel

Aaa pai gandesc destul de pozitiv. Am mai spus ca desi a iesit negativ testul tot sper datorita simptomelor. Ma credeti fetelor ca de luni de zile eu imi explorez fiecare particica sa observ schimbarire pe parcusul cm? Am ajuns sa-mi disper doctora cu cate informAtii ii dau..Mereu imi spune:"Pai aproape ca ti-ai pus singura diagnosticul, iar eu nu mai am nimic de facut decat sa iti scriu reteta"ras Iar de prestat nu-i bai ca oricum ne place love

mai nou, am cautat pe net exemple de teste sarcina pozitive si am vazut ca unele nici in z14 nu se pozitivau, asa ca....speranta-i mare.thumright
Kiki
Scris: Friday, October 6, 2006 2:39 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mi@, cine stie ...poate e cu ochi...cam multe simptome...sic
leut
Scris: Friday, October 6, 2006 2:41 PM
Nivel

bravo Hai, ca in curand o sa pui intrebari despre bb...si crede-ma, ai pe cine sa intrebi, ca suntem multe mamici pe-aici!yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.