Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| ...mai sami, nu a facut teste de fertilitate, doar analizele obisnuite...n-am vrut sa-l stresez si avem doar jumatate de an de incercare....mai asteptam inca MINUNEA!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| bulinutza wrote:...mai sami, nu a facut teste de fertilitate, doar analizele obisnuite...n-am vrut sa-l stresez si avem doar jumatate de an de incercare....mai asteptam inca MINUNEA!!! Bulinutza draga , pai daca pe el nu-l stresezi atunci fa bine si nu te mai stresa tu. O sa vina si minunea mica , ai sa vezi |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Pupicei aspiratelor.Va doresc sa vina barza cat mai curand posibil |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Bulinutza,pe cuvant ca nu vreau sa te stresez,ca mi-esti draga tare.te intreb doar pentru ca si cumnata mea e in situatia ta,numai ca ea a dus monstra la analize si cica spermatozoizii lui sotu-sau nu sunt destul de rapizi si mor inainte sa ajunga la destinatie.si ea isi doreste tare,tare un bebe,sper sa ii dea Doamne,Doamne cat de curand |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| bafta cu testul, vad ca esti in ziua 28, iti tin pumnii eu sunt in ziua 21, trebuie sa ma duc azi sa fac niste dozari hormonale, si am uitat sa sun la praxis, sper ca ma primeste fara programare... vorbim diseara, ca ma asteapta o zi busy busy busy |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Fetelor, va tin pumnii. |
|
| Na...am facut testul! Si e cat se poate de NEGATIV!!!!
Offfffffff...... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Offffffffff, nu-ti pierde speranta. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Alinutza-bulinutza nu-ti pierde speranta Un pupic sa te simti mai bine |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2007 Mesaje: 215
| Bulinutza..imi pare rau ca ai test negativ. Ar fi bine totusi sa il duci si pe sot sa se caute mai amanuntit. Cineva avea o vorba: daca el da cu gloante oarbe degeaba te stresezi tu si te dai peste cap! Ia-l la puricat si pe el... |
|
| Da...pai...vedem cum facem...Nu suntem atat de stresati inca...(poate suntem dar ne place sa credem ca nu...)
Da, trebuie sa ne concentram si pe "gloantzele" lui sotzulache...sa vedem...
|
|
| bulinutza wrote:Da...pai...vedem cum facem...Nu suntem atat de stresati inca...(poate suntem dar ne place sa credem ca nu... ) Da, trebuie sa ne concentram si pe "gloantzele" lui sotzulache...sa vedem...
Eu cred ca si tu ovulezi destul de devreme..eu asa cred...cand incepi tu fufu de obicei? |
|
| Eu faceam fufu din ziua a 6 a V-am mai zis eu ca la un moment dat devenise sport de performanta |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| bulinutza, imi pare rau ca nu a iesit testul pozitiv la noi au veit rusii , nici un bb luna asta ne "pregatim" sa-l primim luna urmatoare succes fetelor! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| bulinutza,nu-ti pierde speranta.Intr-o zi,sa speram cat mai curand o sa vina si minunea in viata ta.Sa stii ca nu strica sa-ti duci sotul sa-si faca si el analize.Al meu sot a mers din propria lui initiativa,fara sa-i spun eu.Dar problema am fost eu nu el,nu aveam ovulatie. Pupici dulci si bafta multa aspirantelor! |
|
|