Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| multumesc sami pt apreciere bulibuli, accept provocarea, si deja in acest week-end ma "relaxez" la Sulina. Pupici tuturor aspirantelor |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| leut wrote:Ma crezi ca nici macar nu m-am mai gandit? Iti multumesc pentru ca mi-ai amintit! Am intrat intr-o doara pe topic...
Te cred, leut! Eu ma gandesc tot timpul, dar nu la modul obsesiv.Cand spun ca ma gandesc, sunt momentele cand ma rog pt. fiinta care va veni sau momentele cand vorbesc cu ea !Suna tare bizar, dar eu simt prezenta ei alaturi de mine, vorbesc cu ea ca si cand as fi insarcinata, desi rational eu stiu ca inca nu sunt.Poate ca totusi exista o legatura deja formata, dar nu intrupata. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2007 Mesaje: 215
| Fetelor cucuietelor..ce faceti voi? Ce vesti ne mai dati? Bulinutza..ce faci draga mea? Imi place atitudinea ta sa stii.Asa trebuie sa faci:sa fii increzatoare ca pana la urma se va intampla si minunea mult asteptata! Fetelor..dar cu doamne doamne mai vorbiti? Sa stiti ca numai EL va mai linisteste si va da puterea sa o luati de la capat. Eu cu doamne doamne vorbesc mereu pentru ca stiu ca El iubeste copiii si ma rog mereu sa aiba grija si de puiutul pe care mi l-a dat in pantec. Va cu mare drag!
|
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Vivi draga..eu sunt in asteptare acum...Am inceput si eu ca stele sa vb cu sufletzelul meu...Doar ca eu nu il simt asa aproape...poate mai am nevoie de "practica"... Oricum, il asteptam cu drag... |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| stele_pe_cer wrote:Te cred, leut! Eu ma gandesc tot timpul, dar nu la modul obsesiv.Cand spun ca ma gandesc, sunt momentele cand ma rog pt. fiinta care va veni sau momentele cand vorbesc cu ea !Suna tare bizar, dar eu simt prezenta ei alaturi de mine, vorbesc cu ea ca si cand as fi insarcinata, desi rational eu stiu ca inca nu sunt.Poate ca totusi exista o legatura deja formata, dar nu intrupata. Daca-ti spun ca te cred, suna bine, nu? Ai incredere, ca asta-mi trebuie si mie! |
|
| leut wrote: Daca-ti spun ca te cred, suna bine, nu? Ai incredere, ca asta-mi trebuie si mie!
Deci nu suntem singurele nebune, vad ca si bulinutza vorbeste cu spiritele ! |
|
| Eu am inchis ochii aseara si cu ochii mintii vedeam mii de stele pe care mi le inchipuiam ca sufletzele dornice sa vina pe pamant...Si am chemat o stelutza la mine...dar erau atat de multe... si de aceea spuneam inainte ca "nu-l simteam atat de aproape, pe sufletzelul meu" si poate trebuie sa "povestim" mai mult...
Deci stele si eu sunt in club... |
|
| bulinutza wrote:Deci stele si eu sunt in club...
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| marmita wrote:multumesc sami pt apreciere bulibuli, accept provocarea, si deja in acest week-end ma "relaxez" la Sulina. Pupici tuturor aspirantelor
Super!! Va doresc un weekend minunat si mai ales... productiv... acolo la sulina sunt multe berze
PS am si eu o prietena care are endometrioza, si a primit acelasi verdict legat de sarcina, la inceput a fost suparata, dar apoi si-a revenit, s-a rugat, a sperat... si la putin timp a aparut surpriza.. cu ochi desigur, acum e fericita purtatoare a unei burtici cu baietel |
|
| Dr.Tutunaru se pare ca trateaza cu mare succese endometrioza. |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| bulibuli felcitari posesoarei burticii unui baietel, ii uram sanatate si ei si bb stele pe cer, sunt operata laparascopic de Dr.Tutunaru, cu tratament cu diphereline 3 luni, si inseminare si... nimic (din august 2006). Asteptam ca DD sa se uite si inspre noi si pana atunci ne crestem fetita, poate n-o fi mare diferenta intre ei. Si daca vad berzele la sulina, le trimit fetelor la voi |
|
| iti multumesc in numele ei, am sa-i transmit, mult succes si voua |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, ce mai faceti fetele?
Bulinutza, vad ca nu mai ai foarte mult de asteptat. Iti doresc sa fie cu ochisori luna asta sa ne bucuram!!! |
|
| Da si eu imi doresc, dar din pacate, la fel ca si in lunile precedente...NU AM NICI UN SIMPTOM!!!!
offffffffff.......... |
|
|
lasa, ca nu se stie, asteptam liniutele... eu am avut de vreo 2 ori simptome, si tot degeaba.... liniutele conteaza |
|
|