Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Viviiii, ce mai faci? Ce face bebelina?
Roxy, si eu sunt de parere ca e o dereglare de la efort, dar pentru linistea ta, stii ca sfatul cel mai bun e sa mergi la medic.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| ma bucur tare mult ca mi-a raspuns cine stiti...... de fapt imi e cam rusine ca efort mare nu am facut Trebuie sa-mi vina zilele astea. Noi speram sa fie bebe:018: :018: . Sormea zice ca e sigur ca a visat ea . Mai ales ca stie ca acum cateva zile mi-a curs cateva firicele de sange. |
|
| Roxy, daca totusi crezi ca ar putea fi bebe, asteapta pana cand ar fi trebuit sa vina si fa un test. Iti tin pumnii!
|
|
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| liz banuiesc ca si tu esti in asteptarea unui ingeras nu?:018: |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2007 Mesaje: 215
|
Ce sa facem draga mea? Suntem bine...crestem mari si frumoase! Am inceput sa ne agitam mai mult si ma bucur tare mult.Din cand in cand ne mai constipam, ne mai balonam, ne mai doare capul, dar una peste alta nu ne putem plange pentru ca pana acum a fost o sarcina usoara! Slava domnului. |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| roxy si noi iti tinem pumnii, sa fie luna asta cum doresti |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| vivi, asa mult ma bucur pt voi...sa cresteti mari si frumoase!!!!
marmita, noi muncim cu spor, nu-i asa???? :018:
Liz, casutza e gata, acum urmeaza bebe mic...te asetptam cu vesti buneeeeee!!!!!
Mi-e dor de buli....
roxy...incearca sa nu te mai stresezi, iti spun din proprie experienta fetele "cu vechime" de cateva luni in clubul asta... Daca nu e luna asta, va fi luna viitoare, daca nu luna viitoare, urmatoarea, si tot asa, nu trebuie sa-ti pierzi sperantza si rabdarea....va veni barza si la noi, vei vedea... Pupici multi de incurajare!!!! |
|
| bulinutza wrote: Liz, casutza e gata, acum urmeaza bebe mic...te asetptam cu vesti buneeeeee!!!!!
Bulinutza, la mine sperante de poate peste vreo 2 luni cand ne mai linistim, ca acum suntem foarte prinsi, obositi, stresati, pana nu vad casuta gata. Inca mai avem de munca la ea si bineinteles ca nu prea am mai gasit timp si pentru noi. Asta este. Nu putem oricat de mult am vrea, sa le facem pe toate odata. Tot trag sperante ca poate pana la Craciun vine si doamna barza pe la noi. Te pup si sper sa vii tu prima cu vestea cea mare. |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Bulinutza, ai dreptate, zilele acestea sunt pusa pe fapte mari, ce cadou mai frumos mi-as putea dori de ziua mea daca nu un ?
Liz, felicitari pt terminarea casutei, o sa vezi ca vine coana barza mai repede decat te astepti
Leut, ma bucur tare mult ca ai parasit clubul, sa ai o sarcina usoara
|
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| leut????? Cand????Unde????Cum???? Wawwwwwwwwwwwww...ce ma bucurrrr!!!!!!
sa ai o sarcina usoara si un bebe asa cum iti doresti!!!!!!
FELICITARI!!!!!!!: |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Continuarea |
|
|