Nivel: Membru
Inregistrat: 4/23/2008 Mesaje: 45
| Acum ma pregatesc sa plec in concediu si poate briza marii ma va linistii si poate se va intampla si minunea. Pupici tuturor |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Tacyta, concediu placut si clipe cat mai relaxante si frumoase!!!
Marmita, imi pare rau ca nici luna asta nu a fost sa fie! Un sa mai treaca!
Bulinutza, la mine nu stiu ce sa zic. Am fost foarte ocupati si stresati cu diverse lucruri, multa alergatura etc. Asteptam si vedem. Cine stie? Te pupic! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Voi i-ati pus si pe soti sa faca analize? Ca eu ma gandesc fff serios la acest lucru. Daca nu e nici luna asta eu il duc la doctor:018: :018: . Sper sa fie de vina doar stresul sa nu aibe nimic. Ca eu mi-am facut analize si sunt bine |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Ginecologul meu zis sa-si faca si sotzullache spermograma inainte sa incep sa fac eu alte analize in afara de cele pe care le-am facut pana acum si toate sunt ok... Dar saracutzul sotzulache tot ezita...vad ca ii este destul de groaza si probabil si frica de rezultat si nu vreau sa-l stresez...a zis ca suna azi sa vb cu seful de laborator...sunt curioasa daca suna... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| eu am ramas foarte surprinsa de al meu, eu ma gandeam ca o sa-l duc in lanturi la laborator, dar el chiar m-a intrebat: n-ar trebui sa fac o spermograma?? chiar am ramas surprinsa, inseamna ca-si doreste si el la fel de mult un copil.. |
|

| offff..n-a sunat...a zis ca a uitat...
Stiu ca este tare fricos si asta e motivul pt care ezita...si nu rezolv nimic daca il mai stresez si eu...
Dar tot astept si ii mai bat cate un apropos... Daca nu, la sf lunii:

Ati intzeles ce-am vrut sa zic nu???? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Ia-l usor, explica-i ca e nimica toata pe langa un control la ginecolog, asa ca sa zica mersi ca nu e in pielea ta |
|

| Eu am fost ceva mai norocoasa. Sotul meu s-a dus intr-o zi din proprie initiativa la un laborator si a facut analiza. Si dupa ce a primit rezultatul s-a dus la un medic sa-i spuna ce si cum. Nu era nici o problema la el. Bulinutza, asa cum spune si Bulibuli, ia-l usor si discuta cu el. E o nimica toata, pana la urma. E foarte simplu la ei, la noi e mai greu. Iti doresc succes si sotiorului tau un pic mai mult curaj! |
|

| multumim Liz... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| bulinutza wrote:multumim Liz...
Mi se pare mai logic sa ezite el,fiind si medic,decat un pacient obisnuit...stai linistita ca totul va fi bine,eu tot cred ca e pe baza de stres si la voi problema. Cand va veti scoate din cap ideea si nu veti mai fi stresati de chestia asta,va veni si bebelusul mult asteptat. Pupici! Mergeti undeva in concediu si relaxati-va! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| oanalaurisa wrote:Mi se pare mai logic sa ezite el,fiind si medic,decat un pacient obisnuit...stai linistita ca totul va fi bine,eu tot cred ca e pe baza de stres si la voi problema. Cand va veti scoate din cap ideea si nu veti mai fi stresati de chestia asta,va veni si bebelusul mult asteptat. Pupici!  Mergeti undeva in concediu si relaxati-va! Subscriu si eu! Va pup dulce pe toate si sa dea Doamne-Doamne sa vina D-na Barza cat mai repede ! |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| si sotului meu i-a fost rusine sa mearga la laborator pt spermograma, asa ca a recoltata acasa, iar eu imediat i-am dus mostra la analiza, si asta de vreo 3 ori, si de fiecare data era f buna (de export vb dc Tutunaru ), daca nu era endometrioza la mine era totul ok. Dar nu-mi pierd speranta, sigur doamna barza ma are pe lista, numai ca trebuie sa o mai astept. pupici si concedii placute |
|

| oana, deea, multumim... Sa speram ca va veni barza cat de curand... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Fetelor nici o veste de la doamna barza? |
|

| raly wrote:Fetelor nici o veste de la doamna barza?
Din pacate, deocamdata nu. E incapatanata rau coana barza. Asteptam .... asteptam .... |
|
|