Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Aplauze aspirantelor noastre pentru ca sunt foarte optimiste ! Pupici multi si sa dea Domnul sa vina Doamna Barza cat mai repede! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| :801: :801: am fost si azi la piscina, ce bine eeeeeee a fost mult mai lejer ca data trecuta... am fost eu si 5 fetite care faceau inot sincron... ma rog incercau, ca nu prea le iesea, mai au de lucrat un lucru e sigur, copilul meu o sa faca inot !!! sa se dezvolte frumos si armonios |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Felicitari tuturor aspirantelor si sa treaca barza si pe la voi!Apropo,ati pus zahar in geam? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Raly, te rog, lumineaza-ma si pe mine. Ce-i cu zaharul in geam? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Faza cu zaharul o stiu si eu de la o colega....aflase baietelul ei ceva legat de zahar si a pus-o sa-i cumpere doua pliculete de zahar unul colorat rosu si unul pe albastru sau verde . Cel rosu pentru fetita si celalalt pentru baietel . Saracutul el isi dorea foarte mult un fratior si o surioara si spera ca dimineatza sa gaseasca unul din pliculete ciupite( de catre barza binenteles ) ca sa stie sigur ca vine barza si ce aduce. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Multumesc Dya. Mai invat si eu cate ceva. |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Nici eu nu stiam ce e cu zaharul, acum m-am lamurit, multumesc Dya |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Azi cumpar pliculetze rosiiiii....muuuulte!!!!!!! |
|
| Bulinuta cumpara si pliculete albastre ca nu se stie ce preferinta are barza |
|
| Mai, marmita, ai tu dreptate....am sa cumpar 1 albastru si vreo 200 rosii!!!!
Ce zici? o pacalesc???? |
|
| eu cred ca da si chiar daca ciupeste pliculetul albastru sa vezi ce bucurie mare o sa ai |
|
| Nu ma supar, daca-l ciupeste pe cel albastru...baiat a fost sa fie...oricum vrem si baietzel si fetitza, dar parca amandoi vrem mai mult fetitza prima oara... Dar ce conteaza pana la urma??? Sa vina barza si sa ne aduca un bebe sanatos si voios...restul nu mai conteaza!!!!
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fetelor, mult succes va doresc! Sa vina barza la voi cat mai repede! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| si eu vreau fetita sau gemeni sau tripleti daca se poate si-i dau la inot!! ...sincron deci... la care ajunge barza da de baut la tot clubul, ca de aia suntem un club |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Cautind o rugaciune cit mai potrivita pentru micuta Solene am descoperit ceva si pentru voi aspirantelor , poate va ajuta , oricum eu ma rog sa vi se implineasca visele cit mai repede , indiferent de culoarea pliculetelor. Uite si rugaciunea.... Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin. |
|
|