Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Stiu ce zici si mai stiu ca ai si dreptate ....dar eu vreau sa te incurajez ....o sa vezi ca vine el bebele cind nici nu te astepti. PS: asa sunt medicii astia vor sa faca totul ca la carte. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| La un moment dat chiar ma batea gandul sa nu ma mai duc la dr cu rezultatul la analize, ce eu nu pot sa-mi scriu o reteta cu Duphaston, ca eram sigura ca o sa ma trimita la endocrine unde ma ia Zbranca (fostul meu prof. din facultate, seful sectiei de endo de la noi) la ture si ma pune la slabit urgent!! Dar am zis sa nu se supere, ca tot am sa am nevoie de el mai tarziu.. si na ca nu m-a trimis la endo, m-a pus chiar el la slabit poate e mai bine asa...
Multumesc mult pt incurajari, pana la urma tot reusesc eu, nu ma dau batuta.. eu oricum nu ma las de... sport, si daca o fi sa raman pe parcurs, chiar daca n-am slabit 10 kg, ci doar 5, n-o sa mai conteze, o sa-mi bat capul cu greutatea dupa ce termin de alaptat numai de s-ar intampla minunea, Doamne-ajuta!!
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| bulibuli wrote: pana la urma tot reusesc eu, nu ma dau batuta.. eu oricum nu ma las de... sport, si daca o fi sa raman pe parcurs, chiar daca n-am slabit 10 kg, ci doar 5, n-o sa mai conteze, o sa-mi bat capul cu greutatea dupa ce termin de alaptat  numai de s-ar intampla minunea, Doamne-ajuta!! Multumesc pentru lamuriri,bulibuli.Mai scos din ceata!Eu am pus pe sarcina 30 de kg si am avut tensiunea foarte mica,dar nu am avut probleme! Tu sa nu te dai batuta,imi place ca stai foarte bine cu moralul ! Pupici dulci de la ingerasul meu poate te molipsesti cat mai repede ! |
|
| Am fost la bazin, a fost suuupeeeer ma simt asa bine, 2 ore n-am iesit deloc din apa.. Cu atat mai frumos a fost ca nu am fost singura, am reusit sa conving o prietena sa mearga cu mine, eram numai noi si cativa copilasi veniti la lectii de inot, am mai barfit, am jucat volei, ne-am intrecut la inot, intr-un cuvant ne-am distrat, 2 ore parca au zburat, apa era super faina, calduta... am iesit de acolo cu o foame de lup amandoua si ne-am dus la o terasa (am incercat sa nu sar calul cu papa, asa ca am baut apa plata cu lamaie mai multa) promit ca data viitoare cand ies de la piscina mananc doar fructe, eventual sa-mi iau la mine niste mere, ceva ca sa nu mai fac greseala asta.. Oricum ma simt excelent, ca noua!!
Pupici plini de energie si o seara cat mai placuta |
|
| deea3184 wrote: Multumesc pentru lamuriri,bulibuli.Mai scos din ceata!Eu am pus pe sarcina 30 de kg si am avut tensiunea foarte mica,dar nu am avut probleme! Tu sa nu te dai batuta,imi place ca stai foarte bine cu moralul  ! Pupici dulci de la ingerasul meu poate te molipsesti cat mai repede  !
Acum stau bine cu moralul, intr-adevar, dar au fost si zile cand am fost la pamant... plangeam din orice si eram irascibila, sper sa reusesc sa-mi mentin moralul ridicat, ca stresul nu face nici el bine la fertilitate Multumesc de incurajari si pt pupici |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| bulibuli, esti o dulcica.... Ma bucur ca ti-a placut la piscina si iti doresc din tot sufletul spor la slabit si la bebel. Uite, in semn de solidaritate am sa-mi pun si eu tiker de slabit si ma mobilizez si eu la catava kg... Pup dulce toata aspirantele si spoooooor!!!!!
|
|
| multumesc, bulinutza si eu iti tin pumnii... tu sa nu ma astepti pe mine, ca eu pana slabesc 10 kg...... astept vesti bune de la tine cat mai curand |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Fetelor va urez succes la slabit si sa vina doamna barza cit mai repede pe la voi.  |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2007 Mesaje: 215
| |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| fetelor, imi place optimismul pe care-l afisati, sa dea DD sa vina cat mai repede bb la voi parca ma molipsiti si pe mine sa slabesc, ca trebuie sa dau si eu jos vreo 7-8 kg pana imi pun ticker va fac galerie :801: spor la slabit! si la bb bineinteles |
|
| marmita wrote:fetelor, imi place optimismul pe care-l afisati, sa dea DD sa vina cat mai repede bb la voi parca ma molipsiti si pe mine sa slabesc, ca trebuie sa dau si eu jos vreo 7-8 kg pana imi pun ticker va fac galerie :801: spor la slabit! si la bb bineinteles
vara e mult mai usor sa slabesti ..... sper |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Asa va vreau: OPTIMISTE :002: :002: :002: :002: :002: :002: :002: |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Eu ma simt foarte bine....sunt optimista si sper ca vara asta sa ne aduca kg in minus si bebe la bord... Pupici dulci mamicutzelor care ne sunt alaturi!!! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2007 Mesaje: 215
|
Bravo bulinutza..asa imi place de tine: optimista!:002: |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, succes la slabit si ce e cel mai important, spor la bebei!!!
Vivi, sarcina usoara in continuare, burticutzo!!! |
|
|