Clubul aspirantelor 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dya
Scris: Tuesday, June 24, 2008 11:45 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Stiu ce zici si mai stiu ca ai si dreptate ....dar eu vreau sa te incurajez ....o sa vezi ca vine el bebele cind nici nu te astepti.angel pupici flowers
PS: asa sunt medicii astia vor sa faca totul ca la carte.sic ras pupici pupici pupici pupici
bulibuli
Scris: Tuesday, June 24, 2008 11:54 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
La un moment dat chiar ma batea gandul sa nu ma mai duc la dr cu rezultatul la analize, ce eu nu pot sa-mi scriu o reteta cu Duphaston, ca eram sigura ca o sa ma trimita la endocrine unde ma ia Zbranca (fostul meu prof. din facultate, seful sectiei de endo de la noi) la ture si ma pune la slabit urgent!! Dar am zis sa nu se supere, ca tot am sa am nevoie de el mai tarziu.. si na ca nu m-a trimis la endo, m-a pus chiar el la slabit ras poate e mai bine asa...

Multumesc mult pt incurajari, pana la urma tot reusesc eu, nu ma dau batuta.. eu oricum nu ma las de... sport, si daca o fi sa raman pe parcurs, chiar daca n-am slabit 10 kg, ci doar 5, n-o sa mai conteze, o sa-mi bat capul cu greutatea dupa ce termin de alaptat sic numai de s-ar intampla minunea, Doamne-ajuta!!
pupici pupici
Andreea&Ariana
Scris: Tuesday, June 24, 2008 5:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
bulibuli wrote:
pana la urma tot reusesc eu, nu ma dau batuta.. eu oricum nu ma las de... sport, si daca o fi sa raman pe parcurs, chiar daca n-am slabit 10 kg, ci doar 5, n-o sa mai conteze, o sa-mi bat capul cu greutatea dupa ce termin de alaptat sic numai de s-ar intampla minunea, Doamne-ajuta!!
pupici pupici
Multumesc pentru lamuriri,bulibuli.Mai scos din ceata!Eu am pus pe sarcina 30 de kg si am avut tensiunea foarte mica,dar nu am avut probleme!
Tu sa nu te dai batuta,imi place ca stai foarte bine cu moralulyes !
Pupici dulci de la ingerasul meu poate te molipsesti cat mai repedepupici pupici pupici !
bulibuli
Scris: Tuesday, June 24, 2008 9:09 PM

Am fost la bazin, a fost suuupeeeer yes ma simt asa bine, 2 ore n-am iesit deloc din apa.. Cu atat mai frumos a fost ca nu am fost singura, am reusit sa conving o prietena sa mearga cu mine, eram numai noi si cativa copilasi veniti la lectii de inot, am mai barfit, am jucat volei, ne-am intrecut la inot, intr-un cuvant ne-am distrat, 2 ore parca au zburat, apa era super faina, calduta... am iesit de acolo cu o foame de lup amandoua si ne-am dus la o terasa (am incercat sa nu sar calul cu papa, asa ca am baut apa plata cu lamaie mai multa) promit ca data viitoare cand ies de la piscina mananc doar fructe, eventual sa-mi iau la mine niste mere, ceva ca sa nu mai fac greseala asta..
Oricum ma simt excelent, ca noua!! yes

Pupici plini de energie si o seara cat mai placuta pupici pupici
bulibuli
Scris: Tuesday, June 24, 2008 9:13 PM

deea3184 wrote:
Multumesc pentru lamuriri,bulibuli.Mai scos din ceata!Eu am pus pe sarcina 30 de kg si am avut tensiunea foarte mica,dar nu am avut probleme!
Tu sa nu te dai batuta,imi place ca stai foarte bine cu moralulyes !
Pupici dulci de la ingerasul meu poate te molipsesti cat mai repedepupici pupici pupici !

Acum stau bine cu moralul, intr-adevar, dar au fost si zile cand am fost la pamant... plangeam din orice si eram irascibila, sper sa reusesc sa-mi mentin moralul ridicat, ca stresul nu face nici el bine la fertilitatesic
Multumesc de incurajari si pt pupici dance pupici
bulinutza
Scris: Wednesday, June 25, 2008 7:14 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
bulibuli, esti o dulcica....
Ma bucur ca ti-a placut la piscina si iti doresc din tot sufletul spor la slabit si la bebel.
Uite, in semn de solidaritate am sa-mi pun si eu tiker de slabit si ma mobilizez si eu la catava kg...
Pup dulce toata aspirantele si spoooooor!!!!!
pupici pupici pupici
bulibuli
Scris: Wednesday, June 25, 2008 7:46 AM

multumesc, bulinutza pupici si eu iti tin pumnii... tu sa nu ma astepti pe mine, ca eu pana slabesc 10 kg...... astept vesti bune de la tine cat mai curand dance
dya
Scris: Wednesday, June 25, 2008 8:39 AM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Fetelor va urez succes la slabit si sa vina doamna barza cit mai repede pe la voi.pupici pupici pupici
vivi25
Scris: Wednesday, June 25, 2008 8:47 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2007
pupici
marmita
Scris: Wednesday, June 25, 2008 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2007
fetelor, imi place optimismul pe care-l afisati, sa dea DD sa vina cat mai repede bb la voi
parca ma molipsiti si pe mine sa slabesc, ca trebuie sa dau si eu jos vreo 7-8 kg
pana imi pun ticker va fac galerie
:801: spor la slabit! si la bb bineinteles pupici
bulibuli
Scris: Wednesday, June 25, 2008 6:13 PM

marmita wrote:
fetelor, imi place optimismul pe care-l afisati, sa dea DD sa vina cat mai repede bb la voi
parca ma molipsiti si pe mine sa slabesc, ca trebuie sa dau si eu jos vreo 7-8 kg
pana imi pun ticker va fac galerie
:801: spor la slabit! si la bb bineinteles pupici

vara e mult mai usor sa slabesti dance ..... sperhainoroc
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, June 25, 2008 7:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Asa va vreau: OPTIMISTE :002: :002: :002: :002: :002: :002: :002:
bulinutza
Scris: Wednesday, June 25, 2008 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Eu ma simt foarte bine....sunt optimista si sper ca vara asta sa ne aduca kg in minus si bebe la bord...hohot
Pupici dulci mamicutzelor care ne sunt alaturi!!!pupici pupici pupici
vivi25
Scris: Thursday, June 26, 2008 9:15 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2007
bulinutza wrote:
Eu ma simt foarte bine....sunt optimista si sper ca vara asta sa ne aduca kg in minus si bebe la bord...hohot
Pupici dulci mamicutzelor care ne sunt alaturi!!!pupici pupici pupici

Bravo bulinutza..asa imi place de tine: optimista!:002:
Anelise
Scris: Thursday, June 26, 2008 11:57 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Fetele, succes la slabit si ce e cel mai important, spor la bebei!!! pupici pupici pupici love love

Vivi, sarcina usoara in continuare, burticutzo!!! pupici flowers
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.