Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Un pestisor e o binecuvantare !
Eu imi doream o micutza varsatoare! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ziceai tu bine odata ca D-zeu ne da exact ce avem nevoie. Dintre toate zodiile, mi-am dorit ca bebelusii mei sa nu fie capricorni (mama e capricorn si e o fire foarte dificila si pe care mi-e foarte greu sa o suport, uneori). Ei, ce parere ai ca tocmai asta am primit, iar acum, cand vad cat de minunata e Alexia imi dau seama ca nici nu mi-as dori altceva. Sper sa nu se schimbe lucrurile pe masura ce creste... |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Stele, Kali, Dana...exact asta am vrut sa aud. Nu puteti intelege ce de ajutor mi-ati fost. Ma doare sufletul atat de tare incat nici nu ma mai gandeam la faptul ca nu am ramas insarcinata. Acum am revenit cu picioarele pe pamant. Multumesc si poate acolo, undeva sus, cineva vegheaza... Va pup! |
|

| Leut, ma bucur daca esti macar putin mai bine! Si, daca acum e o perioada mai mohorata in viata ta, cu atat mai mult o noua conceptie poate sa fie amanata (fara voia ta, fireste)!Cand ii va sosi ceasul, va veni ea! |
|
| stele_pe_cer wrote:Leut, ma bucur daca esti macar putin mai bine! Si, daca acum e o perioada mai mohorata in viata ta, cu atat mai mult o noua conceptie poate sa fie amanata (fara voia ta, fireste)!Cand ii va sosi ceasul, va veni ea! Multumesc frumos, Stelute! Le aranjeaza Dumnezeu cum trebuie, fara indoiala! Sa ne ajute sa ne implinim! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| leuto, lasa-l pe matei sa-si aleaga zodia, nu-l zori ca doamne-doamne stie mai bine...tot ce poti face e sa-l astepti cu sufletul deschis, nu te incarca cu problemele altora stele, cred ca recunosc in cioc la barza pe cineva...in roz bulinutza, iti recomand orice alt loc pt asteptat barza, doar in balcon nu,ca e cam ...incomod. bafta! fetele, felicitari |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| codruta wrote: bulinutza, iti recomand orice alt loc pt asteptat barza, doar in balcon nu,ca e cam ...incomod. bafta!
waiiiii codruta...esti mortala... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Ziceai tu bine odata ca D-zeu ne da exact ce avem nevoie. Dintre toate zodiile, mi-am dorit ca bebelusii mei sa nu fie capricorni (mama e capricorn si e o fire foarte dificila si pe care mi-e foarte greu sa o suport, uneori). Ei, ce parere ai ca tocmai asta am primit, iar acum, cand vad cat de minunata e Alexia imi dau seama ca nici nu mi-as dori altceva. Sper sa nu se schimbe lucrurile pe masura ce creste...
Nu am stiut ca Alexia este capricoarna!....Ei,pai de asta s-a imprietenit cu Eden a mea care este si ea capricoarna.Mie mi se pare o zodie buna si pina acuma este cuminte si ascultatoare cum este si Alexia ta. Pupici la gropitze de la Eden.Stii cind ma uit la fotografiile lor ce ma impresioneaza cind imi aduc aminte ce se mai distrau pustoaicele si rideau. |
|

| shirel wrote:Nu am stiut ca Alexia este capricoarna!....Ei,pai de asta s-a imprietenit cu Eden a mea care este si ea capricoarna.Mie mi se pare o zodie buna si pina acuma este cuminte si ascultatoare cum este si Alexia ta. Pupici la gropitze de la Eden.Stii cind ma uit la fotografiile lor ce ma impresioneaza cind imi aduc aminte ce se mai distrau pustoaicele si rideau.
Da, si eu zambesc cu drag cand imi aduc aminte... ce concentratie de gropitze pe metru patrat! Dragele de ele... asa e: sunt niste copiii extraordinari de cuminti si de intelegatori... iubitori si cu lipici... |
|

| Codruta, sa ai gura aurita, poleita, cum vrei tu, numa' asa sa fie, cum ai zis !
Leut, te port in gand si te imbratisez cu mare drag, ca de la aspiranta la ...aspiranta ! |
|
| stele_pe_cer wrote:Codruta, sa ai gura aurita, poleita, cum vrei tu, numa' asa sa fie, cum ai zis  ! Leut, te port in gand si te imbratisez cu mare drag, ca de la aspiranta la ...aspiranta  ! Nu mai am cuvinte, stii ca-mi esti draga de mai de mult! De-abia astept sa vina vremea cand o sa citim cu zambetul de buze ce scriam... |
|

| leut wrote: De-abia astept sa vina vremea cand o sa citim cu zambetul de buze ce scriam...
O sa vina si vremea cand o sa sarim in sus de bucurie, de fericire si mineni si nimic nu o sa poata cuprinde o asa mare implinire a sufletului! ! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Kali , daca as fi vrut sa le programez pe amandoua in aceasi luna cred ca nu as fi reusit ...dar uite ca DoamneDoamne asa a vrut , sa am 2" capricoarne " :)))
Leuto , lasa ca vine ea barza si la tine cand nici nu te astepti ! uite niste pupici de la mine ca sa iti treaca supararea .....
Stele , stii vb aia "cu rabdarea trecem marea " ....relax mami , ca ajunge ea si la tine barza ! |
|

|
Stiiiu ca si minunile tale sunt tot in decembie; pup la frumoase Iti calc pe urme... poate e tot fetita |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Continuarea |
|
|