Clubul aspirantelor 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 4, 2008 9:10 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Un pestisor e o binecuvantarethumright !

Eu imi doream o micutza varsatoare!
kali
Scris: Wednesday, June 4, 2008 9:24 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ziceai tu bine odata ca D-zeu ne da exact ce avem nevoie.
Dintre toate zodiile, mi-am dorit ca bebelusii mei sa nu fie capricorni (mama e capricorn si e o fire foarte dificila si pe care mi-e foarte greu sa o suport, uneori). Ei, ce parere ai ca tocmai asta am primit, iar acum, cand vad cat de minunata e Alexia imi dau seama ca nici nu mi-as dori altceva. Sper sa nu se schimbe lucrurile pe masura ce creste...
leut
Scris: Wednesday, June 4, 2008 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Stele, Kali, Dana...exact asta am vrut sa aud. Nu puteti intelege ce de ajutor mi-ati fost. Ma doare sufletul atat de tare incat nici nu ma mai gandeam la faptul ca nu am ramas insarcinata. Acum am revenit cu picioarele pe pamant. Multumesc si poate acolo, undeva sus, cineva vegheaza...
Va pup!
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 4, 2008 9:34 AM
Nivel

Leut, ma bucur daca esti macar putin mai bine! Si, daca acum e o perioada mai mohorata in viata ta, cu atat mai mult o noua conceptie poate sa fie amanata (fara voia ta, fireste)!Cand ii va sosi ceasul, va veni ea!
leut
Scris: Wednesday, June 4, 2008 9:56 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:
Leut, ma bucur daca esti macar putin mai bine! Si, daca acum e o perioada mai mohorata in viata ta, cu atat mai mult o noua conceptie poate sa fie amanata (fara voia ta, fireste)!Cand ii va sosi ceasul, va veni ea!

Multumesc frumos, Stelute!
Le aranjeaza Dumnezeu cum trebuie, fara indoiala!
Sa ne ajute sa ne implinim!
codruta
Scris: Wednesday, June 4, 2008 10:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
leuto, lasa-l pe matei sa-si aleaga zodia, nu-l zori ca doamne-doamne stie mai bine...tot ce poti face e sa-l astepti cu sufletul deschis, nu te incarca cu problemele altora
stele, cred ca recunosc in cioc la barza pe cineva...in rozdance angel
bulinutza, iti recomand orice alt loc pt asteptat barza, doar in balcon nu,ca e cam ...incomod. bafta!
fetele, felicitarifirstprize
bulinutza
Scris: Wednesday, June 4, 2008 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
codruta wrote:

bulinutza, iti recomand orice alt loc pt asteptat barza, doar in balcon nu,ca e cam ...incomod. bafta!

hohot hohot hohot waiiiii codruta...esti mortala...
shirel
Scris: Wednesday, June 4, 2008 10:38 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
kali wrote:
Ziceai tu bine odata ca D-zeu ne da exact ce avem nevoie.
Dintre toate zodiile, mi-am dorit ca bebelusii mei sa nu fie capricorni (mama e capricorn si e o fire foarte dificila si pe care mi-e foarte greu sa o suport, uneori). Ei, ce parere ai ca tocmai asta am primit, iar acum, cand vad cat de minunata e Alexia imi dau seama ca nici nu mi-as dori altceva. Sper sa nu se schimbe lucrurile pe masura ce creste...

Nu am stiut ca Alexia este capricoarna!....Ei,pai de asta s-a imprietenit
cu Eden a mea care este si ea capricoarna.Mie mi se pare o zodie buna si
pina acuma este cuminte si ascultatoare cum este si Alexia ta.
Pupici la gropitze de la Eden.Stii cind ma uit la fotografiile lor ce ma
impresioneaza cind imi aduc aminte ce se mai distrau pustoaicele si rideau.pupici pupici
kali
Scris: Wednesday, June 4, 2008 10:43 AM
Nivel

shirel wrote:

Nu am stiut ca Alexia este capricoarna!....Ei,pai de asta s-a imprietenit
cu Eden a mea care este si ea capricoarna.Mie mi se pare o zodie buna si
pina acuma este cuminte si ascultatoare cum este si Alexia ta.
Pupici la gropitze de la Eden.Stii cind ma uit la fotografiile lor ce ma
impresioneaza cind imi aduc aminte ce se mai distrau pustoaicele si rideau.pupici pupici

Da, si eu zambesc cu drag cand imi aduc aminte... ce concentratie de gropitze pe metru patrat!
Dragele de ele... asa e: sunt niste copiii extraordinari de cuminti si de intelegatori... iubitori si cu lipici...love
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 4, 2008 11:17 AM
Nivel

Codruta, sa ai gura aurita, poleita, cum vrei tu, numa' asa sa fie, cum ai zispupici !

Leut, te port in gand si te imbratisez cu mare drag, ca de la aspiranta la ...aspirantasic !
leut
Scris: Wednesday, June 4, 2008 11:21 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:
Codruta, sa ai gura aurita, poleita, cum vrei tu, numa' asa sa fie, cum ai zispupici !

Leut, te port in gand si te imbratisez cu mare drag, ca de la aspiranta la ...aspirantasic !

Nu mai am cuvinte, stii ca-mi esti draga de mai de mult! De-abia astept sa vina vremea cand o sa citim cu zambetul de buze ce scriam...sic
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 4, 2008 11:24 AM
Nivel

leut wrote:

De-abia astept sa vina vremea cand o sa citim cu zambetul de buze ce scriam...sic

O sa vina si vremea cand o sa sarim in sus de bucurie, de fericire si mineni si nimic nu o sa poata cuprinde o asa mare implinire a sufletului!angel !
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, June 4, 2008 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Kali , daca as fi vrut sa le programez pe amandoua in aceasi luna cred ca nu as fi reusit ...dar uite ca DoamneDoamne asa a vrut , sa am 2" capricoarne " :)))pupici pupici pupici pupici

Leuto , lasa ca vine ea barza si la tine cand nici nu te astepti ! uite niste pupici de la mine ca sa iti treaca supararea .....pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici

Stele , stii vb aia "cu rabdarea trecem marea " ....relax mami , ca ajunge ea si la tine barza !pupici pupici pupici pupici
kali
Scris: Wednesday, June 4, 2008 12:23 PM
Nivel

georgy_adinutza wrote:
Kali , daca as fi vrut sa le programez pe amandoua in aceasi luna cred ca nu as fi reusit ...dar uite ca DoamneDoamne asa a vrut , sa am 2" capricoarne " :)))pupici pupici pupici pupici

Stiiiu ca si minunile tale sunt tot in decembie; pup la frumoasepupici
Iti calc pe urme... poate e tot fetitahail
Alina
Scris: Wednesday, June 4, 2008 2:54 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.