Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
|
Abia am asteptat sa-mi repar calculatorul sa vad postarea ta,desi cind am vorbit pe mess eram mai sigura ca tine ca esti burtica. Ma bucur din tot sufletul pentru tine si sper sa te urmez si eu , deocamdata am ratat o luna insa acum sunt din nou pe "baricade:. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mult succes, Dya!Noi suntem pe baricade, cu galeria! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Coreeeeeeect! :801: :801: :801: |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Dya, te asteptam in clubul burticoaselor! Pupici si multa incredere! Sunt sigura ca Doamne-Doamne are un ingeras pregatit pentru voi! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/5/2007 Mesaje: 29
| felicitari si o sarcina cit mai usoara... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| FELICITARI, KMY!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
DYA, asteptam vestea cea mare! Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum va doriti cat de curand!
|
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| wow Kmy!!!! felicitari din suflet!!! se pare ca 2007 e un an cu un inceput bun pt voi, aspirantele!
iti dorim o sarcina cat mai usoara si te asteptam in curand pe topicurile despre copilasi!
Dya, keep doing...what you do! sa fie si la tine cu ochisori in curand! |
|
| Wow....fetelor , va multumesc din suflet pentru incurajari. Sper sa am succese , ca "treaba" merge struna. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Bravo kmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ,,,sa ai o sarcina usoara
Dya keep working |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Multumesc mult fetelor pentru urarile voastre,promit sa postez prima eco, acum ma simt cam ciudat stiti voi ,in fiecare zi greturi, si ca totul sa fie complet, nu doar dimineata , ci la orice ora, asa ca ...dati, cu sfaturi ca am slabit deja 1 kg. Multi pupici si ne mai vedem pe aici.
|
|
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Kmy, felicitari si sarcina usoara!
Dya, abia astept sa ne dai si tu vestea cea mare! |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
|
Asa este :801: :801: haide dya, sa ai mult noroc
Felicitari kmy, sa ai o sarcina usoara |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Kmy wrote:Multumesc mult fetelor pentru urarile voastre,promit sa postez prima eco, acum ma simt cam ciudat stiti voi ,in fiecare zi greturi, si ca totul sa fie complet, nu doar dimineata , ci la orice ora, asa ca ...dati, cu sfaturi ca am slabit deja 1 kg. Multi pupici si ne mai vedem pe aici.
Kmy, din pacate, nu prea ai ce face decat sa incerci sa eviti mirosurile neplacute, mancarurile care-ti fac rau acum...eu 4 luni am fost in situatia asta, nu am mancat mai nimic, nu am gatit deloc, sotul manca numai in oras, nici acasa nu-l lasam sa aduca mancare ca imi facea rau mirosul si cand deschidea frigiderul, fugeam la baie...am mancat numai lamai si morcovi cruzi in perioada asta si am baut multa apa, de frica sa nu deshidratez bebele; si am dormit mult, cand ma ridicam din pat ma tineam de mobila sa nu pic, imi era cumplit de rau de dimineata pana seara...nici vitaminele prenatale nu le-am suportat, le vomam la nici 20 de minute dupa ce le luam...in total, in 4 luni am slabit 10kg, pe care, dupa ce mi-au trecut greturile, le-am instalat la loc si am am mai pus inca 10 , cu mancare light, salate multe, fructe si miscare...stiu ca in perioada asta de ameteli, greturi, voma sunt recomandate fructele, salatele verzi, covrigeii, sticksurile si apa multa...Sper sa incepi sa te simti mai bine, sa nu te tina mult greturile...anyway, se spune ca bebe e bine, sanatos cand mama se simte rau...la mine asa a fost, sarea fii-mea-n burta de ziceai ca-i circareasa ...Trec greturile, pe urma sa vezi pofte, combinatii de mancaruri pe care nu le-ai mai mancat pana atunci ...Pupici la bebe
Dya, deci luna viitoare astept sa citesc ca testul tau are 2 liniute clare, da? Spor la practica la orizontala sau verticala, numai sa iasa cu ochisori |
|
| Va multumesc pentru "galerie" . |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Dya, mult succes, astept vesti bune. |
|
|