Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Aoorika, iti urez succes, si sa fie cu ochisori! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/12/2006 Mesaje: 28
| Cris Rusu wrote:Aoorika, iti urez succes, si sa fie cu ochisori!
Multumesc. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Aoorika, sa inteleg ca asta ar fi a 2-a luna in care nu ai CM?
Eu zic ca ceva nu e in regula, ori e bebe, ori daca nu e bebe, trebuie sa afli ce este !
Succes si sanatate si sa fie cum iti doresti! |
|
| AdrianaC wrote:Aoorika, sa inteleg ca asta ar fi a 2-a luna in care nu ai CM?
Eu zic ca ceva nu e in regula, ori e bebe, ori daca nu e bebe, trebuie sa afli ce este !
Succes si sanatate si sa fie cum iti doresti! Multumesc! Nu este a 2-a luna, luna trecuta mi-a venit, dar foarte diferit decat de obicei si s-a terminat brusc. Si inainte sa-mi vina am avut 3 zile o secretie maronie. V-am povestit si atunci ce mi s-a intamplat. Am crezut ca am avut CM peste sarcina, pt ca am tot felul de stari de o luna. Din cauza asta m-am dus si la ecograf saptamana trecuta, am zis ca acolo se vede. Acum am pb asta, ca-mi intarzie. Am dureri in burtica de vreo saptamana, ca atunci cand tb sa-mi vina, dar fff slab.... si cu toate astea nu vine. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Se poate sa fie o raceala puternica daca bebe nu e... Mergi la alt Dr neaparat Asteptam vesti bune! |
|
| taty wrote:Se poate sa fie o raceala puternica daca bebe nu e... Mergi la alt Dr neaparat Asteptam vesti bune! La ecograf nu s-a vazut nimic in neregula, si mi-e greu sa cred ca este o raceala, de cand am avut inflamatia, m-am tot ferit, am avut grija mare de mine. Imi mai fac un test diseara, daca e pozitiv imi fac programare la medic, daca e tot negativ ca si acum o saptamana, mai astept putin. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/5/2006 Mesaje: 141
| aoorika wrote: La ecograf nu s-a vazut nimic in neregula, si mi-e greu sa cred ca este o raceala, de cand am avut inflamatia, m-am tot ferit, am avut grija mare de mine. Imi mai fac un test diseara, daca e pozitiv imi fac programare la medic, daca e tot negativ ca si acum o saptamana, mai astept putin.
Daca e doar 4 zile de cand trebuia sa vina atunci e foare devreme sa-ti faci testul. Abia dupa 1 saptamana va iesi poz. Mai asteapta putin. Iar la ecograf abia peste 5-6 sapt se poate vedea bine.
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| La echograf, cu o echografie transvaginala, se poate observa sarcina incepand cu 5-6 saptamani de la momentul conceperii. |
|
| vivy wrote:Daca e doar 4 zile de cand trebuia sa vina atunci e foare devreme sa-ti faci testul. Abia dupa 1 saptamana va iesi poz. Mai asteapta putin. Iar la ecograf abia peste 5-6 sapt se poate vedea bine. Da, am tot citit ca asa e bine sa-l faci, la 7 zile dupa, dar sunt si cazuri cand iese rezultatul pozitiv si mai devreme. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| AdrianaC wrote:La echograf, cu o echografie transvaginala, se poate observa sarcina incepand cu 5-6 saptamani de la momentul conceperii.
Kiar mai repede...mie la 4 saptamani neimplinite de la conceptie mi-a detectat sarcina intravaginal. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| AdrianaC wrote:La echograf, cu o echografie transvaginala, se poate observa sarcina incepand cu 5-6 saptamani de la momentul conceperii. Si eu am facut primul echo transvaginal la 4 saptamini si a functionat , insa dupa o saptamina si ceva am avut deja singerari si finalul il stiti . Dupa un timp am inceput sa ma gindesc ca totusi poate daca mai asteptam si nu faceam acea echografie acum deja aveam bebe , insa acum nu cred ca aia a fost cauza. |
|
| Ma simt f rau, nu fizic cat psihic!!! N-am mai facut niciun test pt ca aseara am observat o scurgere maronie, si ma doar si burta, dar foarte putin. De dimineata aveam la fel, nu inteleg de ce nu incepe sangerarea. Dupa ce imi trece ma duc la un medic sa vad ce am. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si daca nu trece va trebui sa te duci la medic, nu poti amana la nesfarsit! Mult succes! |
|
| Miri wrote:Si daca nu trece va trebui sa te duci la medic, nu poti amana la nesfarsit! Mult succes! Miri, am fost la doctor saptamana trecuta, deci nu aman la nesfarsit, mi-am facut si eco. si nu aveam nimic. Nu am nici chisturi nici lichid in FSD, n-am nimic... si totusi.... O sa incerc sa ajung si la alt medic... |
|
|