Clubul aspirantelor - partea a doua
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris Rusu
Scris: Monday, January 22, 2007 7:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
Aoorika, iti urez succes, si sa fie cu ochisori!dance
aoorika
Scris: Monday, January 22, 2007 7:56 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/12/2006
Cris Rusu wrote:
Aoorika, iti urez succes, si sa fie cu ochisori!dance

Multumesc. pupici pupici pupici
Cris Rusu
Scris: Monday, January 22, 2007 8:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
pupici pupici
AdrianaC
Scris: Monday, January 22, 2007 12:21 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Aoorika, sa inteleg ca asta ar fi a 2-a luna in care nu ai CM?

Eu zic ca ceva nu e in regula, ori e bebe, ori daca nu e bebe, trebuie sa afli ce este !

Succes si sanatate si sa fie cum iti doresti!
aoorika
Scris: Monday, January 22, 2007 1:14 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Aoorika, sa inteleg ca asta ar fi a 2-a luna in care nu ai CM?

Eu zic ca ceva nu e in regula, ori e bebe, ori daca nu e bebe, trebuie sa afli ce este !

Succes si sanatate si sa fie cum iti doresti!

Multumesc!
Nu este a 2-a luna, luna trecuta mi-a venit, dar foarte diferit decat de obicei si s-a terminat brusc. Si inainte sa-mi vina am avut 3 zile o secretie maronie. V-am povestit si atunci ce mi s-a intamplat. Am crezut ca am avut CM peste sarcina, pt ca am tot felul de stari de o luna. Din cauza asta m-am dus si la ecograf saptamana trecuta, am zis ca acolo se vede. Acum am pb asta, ca-mi intarzie. Am dureri in burtica de vreo saptamana, ca atunci cand tb sa-mi vina, dar fff slab.... si cu toate astea nu vine.
TatyKS
Scris: Monday, January 22, 2007 1:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Se poate sa fie o raceala puternica daca bebe nu e...oare Mergi la alt Dr neaparatpupici Asteptam vesti bune!
aoorika
Scris: Monday, January 22, 2007 1:27 PM
Nivel

taty wrote:
Se poate sa fie o raceala puternica daca bebe nu e...oare Mergi la alt Dr neaparatpupici Asteptam vesti bune!

La ecograf nu s-a vazut nimic in neregula, si mi-e greu sa cred ca este o raceala, de cand am avut inflamatia, m-am tot ferit, am avut grija mare de mine. Imi mai fac un test diseara, daca e pozitiv imi fac programare la medic, daca e tot negativ ca si acum o saptamana, mai astept putin.
vivy
Scris: Monday, January 22, 2007 1:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/5/2006
aoorika wrote:

La ecograf nu s-a vazut nimic in neregula, si mi-e greu sa cred ca este o raceala, de cand am avut inflamatia, m-am tot ferit, am avut grija mare de mine. Imi mai fac un test diseara, daca e pozitiv imi fac programare la medic, daca e tot negativ ca si acum o saptamana, mai astept putin.

Daca e doar 4 zile de cand trebuia sa vina atunci e foare devreme sa-ti faci testul. Abia dupa 1 saptamana va iesi poz. Mai asteapta putin. Iar la ecograf abia peste 5-6 sapt se poate vedea bine.
mami de fetita
AdrianaC
Scris: Monday, January 22, 2007 1:55 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
La echograf, cu o echografie transvaginala, se poate observa sarcina incepand cu 5-6 saptamani de la momentul conceperii.
aoorika
Scris: Monday, January 22, 2007 1:56 PM
Nivel

vivy wrote:

Daca e doar 4 zile de cand trebuia sa vina atunci e foare devreme sa-ti faci testul. Abia dupa 1 saptamana va iesi poz. Mai asteapta putin. Iar la ecograf abia peste 5-6 sapt se poate vedea bine.
mami de fetita

Da, am tot citit ca asa e bine sa-l faci, la 7 zile dupa, dar sunt si cazuri cand iese rezultatul pozitiv si mai devreme.
stele_pe_cer
Scris: Monday, January 22, 2007 4:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
AdrianaC wrote:
La echograf, cu o echografie transvaginala, se poate observa sarcina incepand cu 5-6 saptamani de la momentul conceperii.

Kiar mai repede...mie la 4 saptamani neimplinite de la conceptie mi-a detectat sarcina intravaginal.
dya
Scris: Monday, January 22, 2007 5:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
AdrianaC wrote:

Si eu am facut primul echo transvaginal la 4 saptamini si a functionat , insa dupa o saptamina si ceva am avut deja singerari si finalul il stiti . Dupa un timp am inceput sa ma gindesc ca totusi poate daca mai asteptam si nu faceam acea echografie acum deja aveam bebe , insa acum nu cred ca aia a fost cauza.
aoorika
Scris: Tuesday, January 23, 2007 7:18 AM
Nivel

Ma simt f rau, nu fizic cat psihic!!! cry N-am mai facut niciun test pt ca aseara am observat o scurgere maronie, si ma doar si burta,pale dar foarte putin. De dimineata aveam la fel, nu inteleg de ce nu incepe sangerarea. nervi Dupa ce imi trece ma duc la un medic sa vad ce am.maseluta
Miri
Scris: Tuesday, January 23, 2007 9:33 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Si daca nu trece va trebui sa te duci la medic, nu poti amana la nesfarsit!
Mult succes!flowers
aoorika
Scris: Wednesday, January 24, 2007 7:25 AM
Nivel

Miri wrote:
Si daca nu trece va trebui sa te duci la medic, nu poti amana la nesfarsit!
Mult succes!flowers

Miri, am fost la doctor saptamana trecuta, deci nu aman la nesfarsit, mi-am facut si eco. si nu aveam nimic. Nu am nici chisturi nici lichid in FSD, n-am nimic... si totusi.... O sa incerc sa ajung si la alt medic... pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.